Evet benimde çok kuruydu hormonel sanırım bir türlü ıslaklık olmadı ama daha sonra düzeldi. Kayganlaştırıcı çok kurtarıcı olurmusBen bunu kacirmisim. Biz de beraber olduk. Ilk biraz aciliydi ama kuruluktan. Onun da cozumu var zaten. Ama sonrasindakiler normaldi, ilkine mahsusmus. Kayganlastirici kullanin.
Öyleyiz bizdeYa benim çocuk iki gündür yemiyo içmiyo ya ne meme emiyo ne mama ,ama elini copur çop emiyovarmı başına gelen ya büyüme atağında falan mı çok can sıkıcı
Biz hiç çıkmadık sanırım hep ataktayızKızlar atak haftasına giren oldumu??
Öyleyiz bizdeDayanamıyorum. Bıraktım kendi kendine ağlasın diye. Belim ellerim koptu
Ben bir kaba ılık su koyuyorum pamukla siliyorum.daha iyi geldi bize.buna rağmen popoda hafif kızarıklık oluyo.ama dediğiniz gibi ıslak mendil degdirince irkiliyo gibi oluyo havalar soğuduğu için ıslak mendil de soğuk geliyo elimeSıcak suyla yıkıyorum ben mis gibi oluyor üşümüyor
Aynen o da zaten hastalik belirtisi resmen görümcemde 4. Aya kadar ara ara ip gibi gördüm umursamadim dediBen 1kez ip gibi gördüm onuda inan gözümü açıp bakmasam görmezdim. Yeni doktorumuz önermedi diyeti. Ancak kilo alamama hatta verme. Kanlı kusma veya aşırı kanlı ishal aşırı egzama olmadıkça endişelenme demisti
Hippilk baslarda iyi gelmisti bize su an günde sadece 60 cc vermeme ragmen bebeğimi rahatsız ediyor kısturuyorNe bilim ya bende anlamadımher beslenme sonrası kusuyordu bir ara o yüzden ondam şüphelendi doktor, ama bu aralar azaldı baya hipp kullanıyodum mama sma kullanmaya başladım azaldı baya kusması, bence ben öğünleri ayarlamayı beceremiyorum memeden ne kadar süt alıyor bilmediğim için mamanın miktarını ayarlayamıyorum çok geliyor
Çok iyi yapmışsın canım diyetten kurtulmuş oldun. En iyi yerden öğrenmişsin bilgileri gitmekle iyi yaptınMerhaba kızlar bebeğim de alerji var demişlerdi. Bugün başka doktora götürdüm üniversite hastanesine çocuk alerji bölümü profesör doktoruna kaka da mukusun resmine baktı şikayetleri dinledi. Deri testi yaptı 2 aylık kızım 4 aydan önce doğru sonuç vermeme ihtimali varmış ama genede yapalım dedi negatif çıktı kaka da kan kırmızı döküntü nefes darlığı şişme olmadıkça diyet önermiyorum hatta çocuk bu besinlerle karşılaşmadıkça alerji geliştirme ihtimali daha yüksek diyet yapmıyorsun dedi kaka da kanı takip etmemi deri testinin tekrarı için 4. Ayda gelmemi söyledi. Sezeryan ile doğan bebekler de 6. Aya kadar mukusu normal görüyorlarmış mukusu takılma dedi. Hırıltı reflü başlangıcı çoğu Bebek’te oluyormuş burnunu sık sık açmamı söyledi
Valla bugün aşı ve dr rendevumuz vardı, dr.birde alerjik mamayı deneyelim dediOda bence normal kilo almasinda bi problem yoksa yagını alıp yavanini atar derlee, fazlasini kusup rahatlatir mideyi bunlar iyi bisey.. birde eksi kokuyosa kusması üsüttügünden olur
Gaz çok kötü ya benim kızda arada oluyor o sancılar o bile mafediyor hergün olunca düşünemiyorumYa sadece uykuya dirense yine iyi bi uyudumu rahatça uzun uzun uyur benimki gazdan uyuyamıyor bebek uyumak istiyor uyuyamıyor kıvrana kıvrana bi hal oluyor yavrum
Evet 1 yaşında bile değişen varmışBizimki de aynı renk daha değişmedi göz rengi ama değişir diyorlar, benim gözler de maviymiş sonradan elaya dönmüş ama ne zaman döndğğünü hatırlamıyor annem
Hipple ilgili internette baya yorum var kusma çok fazla yapıyomuş, ben sma ya geçtim biraz azaldı kusma ama devam ediyor , dr. Bugün alerjik mama deneyelim dedi bizedeHippilk baslarda iyi gelmisti bize su an günde sadece 60 cc vermeme ragmen bebeğimi rahatsız ediyor kısturuyor
Merhaba benim bebeğim de aynı birgün alıyorsa bşr gün almıyor keyfine göre alınca veriyorum almazsa zorlamıuroum ağlıyor çok çünkü almamakmiçim ben de mama veriyorum ya Da sağıp veriyorum ,meme reddi olsa hiç almazlar ki ozmnGünaydınlar hanımlar
Bebekte meme reddi olsa memeyi hiç almazdı değil mi? Yani bi alıp bi almamalıdır yapar mi?
Her kusma fışkırır tarzda değil ama benim sütümü içince bazen su gibi kusuyor normal bazen de kestirerek kusuyor. Mama verdiğimde fıskırtıyorEvet benim de sutum az çünkü az yiyorum. Ama yetiyor,. Gecen dusundum, hic bluzum islanmiyor mesela sabah kalktigimda. Ilkinde emzirirken digeri akardi her yer sut olurdu ya da uyandigimda direkt islak olurdu. Dolu meme hissi hic yasamadim nerdeyse bu sefer. Ama biliyorum cektikce meme uretecek sorun yasamiyoruz yani. Iyi kilo da aldigindan dert etmiyorum. Cok sevindim pisikten kurtulmaniza. Insallah bir daha olmaz. Biz o 3 haftdir hic pişik olmadik. Ya buyudugunden ya da sut diyetinden kaynakli cok sancili gecmiyor artik gunler. Nazar degmesin cok daha iyi. Cok az mukus oluyor bazi kakalarinda. Ya ben proteini kaciriyorum ya baska bir sey bilmiyorum. Salyali bebeklerde de mukus olurmus kakada biraz. Belki bu kadari normaldir. Persembe doktordan gelince yazarim yine.
Gegirmesi gerekince gazi olunca kafasini cevirir, istemez memeyi.
Fiskirir tarzda kusma normal degil. Ikisi bi arada varsa alerji belirtisi ne yazik ki. Doktora gitmeni oneririm.
Benim oglumun sürekli kafası geride kucagıma alıyorum elleriyle benden itririp kafayı geri atıyor hep ben de kafasını kaldırıyor diyorum reflu mu acabaKiz ben ne dicen. Kakasi nasil bebisin. Sizde de alerji olabilir suphesi vardi diye hatirliyorum. Bir seye alerjisi varsa karni agriyor olabilir, alerjik bebekler cok gazli oluyor cok agliyor. Nazar degmesin yaptigim diyete degiyor bence. Eskiden saatlerce aglardi, simdi sakin bakiniyor, uyuyor. Tabi diyet son secenek, doktora gorunmeden yapilmamali. Ama misal yay gibi yapip kendini geri atiyorsa reflusu vardir bu da ayni sekilde alerji belirtisi. Reflu ilaclari fln oluyor. Sedigin kadar agliyorsa bebisin bi derdi var belli ki. Biliyorum ulasim zor oldugunuz yerde ama asilarda falan cocuk doktoruna goturebilirsiniz belki.
Ya bizim bu geri doktor ne diye diyete soktu beni kan fln gormeden ya. Cok korkuyorum onun yuzunden daha kotu olacak diye. Hem ne yaptigindan haberi yok hem de bilirmis gibi is yapiyor. Insallah zarar vermiyorumdur cocuga.Merhaba kızlar bebeğim de alerji var demişlerdi. Bugün başka doktora götürdüm üniversite hastanesine çocuk alerji bölümü profesör doktoruna kaka da mukusun resmine baktı şikayetleri dinledi. Deri testi yaptı 2 aylık kızım 4 aydan önce doğru sonuç vermeme ihtimali varmış ama genede yapalım dedi negatif çıktı kaka da kan kırmızı döküntü nefes darlığı şişme olmadıkça diyet önermiyorum hatta çocuk bu besinlerle karşılaşmadıkça alerji geliştirme ihtimali daha yüksek diyet yapmıyorsun dedi kaka da kanı takip etmemi deri testinin tekrarı için 4. Ayda gelmemi söyledi. Sezeryan ile doğan bebekler de 6. Aya kadar mukusu normal görüyorlarmış mukusu takılma dedi. Hırıltı reflü başlangıcı çoğu Bebek’te oluyormuş burnunu sık sık açmamı söyledi
Bizim doktorda bu şekilde söyledi. Mukus olabilir normal dedi. Kanlı olmadıkça diyet söylemedi. Hırıltı geniz hep dolu bunlarda normal. Sik sik serum uygula dediMerhaba kızlar bebeğim de alerji var demişlerdi. Bugün başka doktora götürdüm üniversite hastanesine çocuk alerji bölümü profesör doktoruna kaka da mukusun resmine baktı şikayetleri dinledi. Deri testi yaptı 2 aylık kızım 4 aydan önce doğru sonuç vermeme ihtimali varmış ama genede yapalım dedi negatif çıktı kaka da kan kırmızı döküntü nefes darlığı şişme olmadıkça diyet önermiyorum hatta çocuk bu besinlerle karşılaşmadıkça alerji geliştirme ihtimali daha yüksek diyet yapmıyorsun dedi kaka da kanı takip etmemi deri testinin tekrarı için 4. Ayda gelmemi söyledi. Sezeryan ile doğan bebekler de 6. Aya kadar mukusu normal görüyorlarmış mukusu takılma dedi. Hırıltı reflü başlangıcı çoğu Bebek’te oluyormuş burnunu sık sık açmamı söyledi
Kesinlikle dogru kusma yapmaya basladı günde 1 veriyordum onu da vermeyecem direnecem bakalımValla bugün aşı ve dr rendevumuz vardı, dr.birde alerjik mamayı deneyelim dedidünde baya yoğun bir kusma yaşadık çünkü bakalım bu mama iyi gelir inşallah
Gaz çok kötü ya benim kızda arada oluyor o sancılar o bile mafediyor hergün olunca düşünemiyorum3.ayda geçiyor gaz sorunu diyorlar inşallah geçer cnm
Evet 1 yaşında bile değişen varmış
Hipple ilgili internette baya yorum var kusma çok fazla yapıyomuş, ben sma ya geçtim biraz azaldı kusma ama devam ediyor , dr. Bugün alerjik mama deneyelim dedi bizede
Gerçekten zor bi süreç bende ne yapacağımı şaşırdım en iyisi alerji profesörüne götürmek sadece onun dedikleriyle ilerleyeceğim dedim bu şekilde söyledi. Sizin gittiğiniz alerji doktoru mu çocuk doktoru mu çocuk doktoru muYa bizim bu geri doktor ne diye diyete soktu beni kan fln gormeden ya. Cok korkuyorum onun yuzunden daha kotu olacak diye. Hem ne yaptigindan haberi yok hem de bilirmis gibi is yapiyor. Insallah zarar vermiyorumdur cocuga.
Her kusması mı fıskırır olmalı yoksa arada bir fıskırır kusma oluyorsa onemli değil miKöpüklü kakayi bilmiyorum ama fışkırır tarzda kusma için kesinlikle doktora goturmelisin. Bizde öyle kusma olmadı. Hep ağzından bir iki damla cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?