2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aksam 9 dan sabah 7 ye kadar 3 ya da 4 tane dolu dolu bez degistiriyorum. Hem emzirme danismaninin dedigine gore hem de burda yasayan arkadaslara gore cisin az olmasi beslenmenin yetersiz oldugu anlamina geliyo. Kilo alimina bakmak lazim
Anladım canım. Hastalık süresi geçsin napyorum bakıyım emmesi düzene girmiyor bir türlü((

Peki gündüzleri nasıl canım? Ben şimdi sordum korkulacak bir şey yok dedi
Gündüzleri yapiyor sıkıntı yok
Emmesi nasıl canım? Emmeme olur idrar yolu enfeksionunda halsizlik olur doktor bana öyle demişti
Halsiz degil aslinda sanki emmesi 2 gündür kötü malesef
Bi hafta 10 günr etkisini görmüyosun ama vücut alişiyor malesef ben baska gaz damlasina gectim simdi o da etkisini yitirdi geri sab simlexe basladim geri etki ediyor
Benimki kolik o yüzden ona yoruyordum ama kaka yapiyor pırt yapiyor bu kadar ıkınmamasi lazim ikinmaktan ememiyor ama erkek benimki
Canim kendini yıpratma üzme hepimiz bir çok yanliş yapiyoruz zamanla düzelir antibiyotik bitince doktora sor probiyotik damla kullan antibiyotik zararli bakterileri öldürürken yararlilari da öldürüyor bagirsak düzeni bozulmasin benimki erkek oldugu halde dogdugundan beri hep yikiyorum poposunu hoşuna gidiyor hemde ve hiç islak mendil almadim eve pamuk aldim kilitli ikea poşetlere ıslatip kullaniyorum dişarda çeşme suyuyla islatiyorum ben ama kaynamiş suyla degil tabi kullandikca islat pamuk çabuk küfleniyor aklinda bulunsun

Kızlar merhaba bebeğinde reflü şikayeti olan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Reflü teşhisi konulmadı ama istisnasız her emmeden sonra ağız dolusu kusuyor bebeğim

Reflü teşhisi konulmadı ama istisnasız her emmeden sonra ağız dolusu kusuyor bebeğim
Yatağın altına katlayıp minik bi battaniye flnla eğim yapın. Yedikten sonra çok sallamayın evirip çevirmeyin, midesine baskı uygulamayın. Son olarak çok yiyor da olabilir, ondan kusuyor da olabilir.

Emzirdikden sonra 20 dk dik tut reflü yataginda yatir canim
Rota aşısı 777 liraymis haberini var mı ben yeni duydum şok
3 dozmu tek dozmu abooooğ ben sogorta yaptirmadim yarin kalca usg göz muayenesi ve normal kontrole 2350 ödeyecegim içim aciyor

Bilmiyorum soklardayim. Eniştem eczacı bebişim resmini attım aşımı hazırla yazdım ona bilgisayar resmini atmış sende kendini hazırla diyo. Kahvaltıdan önce gördüm nereme yedim bilemedim sağlık olsun iyi olsun da kuzular ama devlet bu aşı ücretini SGK'dan niye kesmiyor bizden çıkarıyor yazık gerçekten.

3 dozmu tek dozmu abooooğ ben sogorta yaptirmadim yarin kalca usg göz muayenesi ve normal kontrole 2350 ödeyecegim içim aciyor
Bilmiyorum ki ilk aşısı olcak rota dan diğer dozlarina da mı bu kadar vericez bilmiyorum yarın gidince öğrenirim artık

Sigorta da babasından faydanliyor görünmüyor mu ben şimdi doğum izni deyim ama eşimin üstünden sigortasi geçmiyor mudur. İki hafta sonra da göz muayenesine özel hastaneye goturucem çünkü

Yatağın altına katlayıp minik bi battaniye flnla eğim yapın. Yedikten sonra çok sallamayın evirip çevirmeyin, midesine baskı uygulamayın. Son olarak çok yiyor da olabilir, ondan kusuyor da olabilir.

Teşekkür ederim kızlar
Doktor da kilo alımı normalse endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Reflü yatağımız var ama ben emzirmeden hemen sonra gaz çıkarıyordum biraz daha bekleyeyim o halde.

Bilmiyorum ki ilk aşısı olcak rota dan diğer dozlarina da mı bu kadar vericez bilmiyorum yarın gidince öğrenirim artık
3 doz aşi daha bi de menenjit var
Sigorta da babasından faydanliyor görünmüyor mu ben şimdi doğum izni deyim ama eşimin üstünden sigortasi geçmiyor mudur. İki hafta sonra da göz muayenesine özel hastaneye goturucem çünkü
Bu sgk ile anlaşmali hali bizim hastanenin orda dogdugu icin ekstra indirimi de var sözde ben tamamlayici sigorta yaptirmak icin dusunuyorum hala

Teşekkür ederim kızlar
Doktor da kilo alımı normalse endişelenecek bir şey olmadığını söyledi. Reflü yatağımız var ama ben emzirmeden hemen sonra gaz çıkarıyordum biraz daha bekleyeyim o halde.
Emzirirken sonra bir süre dik tutmanız daha iyi olur. Hemen yatırmayın

-- Blabla -- sizin aşıdan burnu tikaliydi sanırım. Doktora söyledin mi? Aşıyı ertelemedi di mi? Yarın aşımız boşuna gitmiş olmayız inşallah. Hala burnu tıkalı arada öksürüyor.

Bildirmen gerekiyor, ben cocugu hem benim hem eşimin özel sigortası için sirkete bildiri yaptık, girişini yaptılar.

Doktorla görüştün mü durumu? Bir süre mama takviyesi verebilir, sonra kesersin.

Sabah 5 6 ya kadar uyuyor mu çocuk? Uyanmadigi için mi bez yok, yoksa uyanıyor da çiş mi yok? 1 çok az.

Bildirmen gerekiyor, ben cocugu hem benim hem eşimin özel sigortası için sirkete bildiri yaptık, girişini yaptılar.
Valla ne şanslısınız. Burda yeni tarifeye geçmem gerekiyormusmus. Diyor ki şirketin sağladığı özel sigorta kapsamına girmiyor çocuklarınız. Onlar için kendiniz özel sigorta yaptırabilirsiniz. Ne kadar sacma.

3 doz aşi daha bi de menenjit var

Bu sgk ile anlaşmali hali bizim hastanenin orda dogdugu icin ekstra indirimi de var sözde ben tamamlayici sigorta yaptirmak icin dusunuyorum hala
Geçen hafta menenzit verem oldu sağlık ocağında onun için ödeme yapmadım alıp

KıZlar şunu öğrendim arkadaşımdan, rota gibi özel aşıları eczaneden alınca şirketi sigorta şirketine mail atıyormuş. Aşının reçetesi faturası ve güpürünü. Sigorta size para yatırıyormuş. Bahsettiğim özel sağlık sigortası. 550 lira geri ödeme gelmiş ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…