2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki banyodan sonra olmustu, heralde dedim sekeri falan dustu, hemen emzirdim. İnşallah yoktur bir sorun kuzucuklarda

Kızlar atak haftasını beklenen doğum yerine kendi doğum tarihine göre bakan varmı bize daha çok uyuyor sanki
Bize de doğum tarihi tam uyuyor. Hep 1 hafta önce giriyoruz ataklara.
53 ile hamile kaldım 61 ile doğum yaptım 49 kiloya düştüm.

Cok fark ediyo ben suyu az ictiginde bezi dolmuyor bile idrar rengini gectim duzenli icince gayet iyi canim

O bıngıldagın hafif atması normal bi durum bu öyle değil bi 10 dk filan boyle çökük kaldı
Benimkinde bıngıldak yok o yüzden dikkatimi cekmedi sanirim d vitaminin önemini yazmiş herkes ben doguma kadar d vitamini kullandim hala da kullaniyorum ondan mi benim bebişte yok acaba

54le hamile kaldim 78le dogurdum suan 63 kiloyum ☺ emzirirken kilo verenlerdenim

Düzenli verdiğimde çıkıyor cnm, atlayıp vermezsem araya gün giriyor. Bir de ayağa altında çukuruna saat yönünde masaj yapıyorum refleksoloji masaji, deneyebilirsin.

Kriteri karsilamiyorum cnm
Nr kadar veriyosun? Bende yarından başlayım vermeye

Yok sanmam laktoz ayrı kalsiyum ayrı bişi sizden ya da mamadan alıyordur kalsiyum sadece süt ürünlerinde yok ki bol bol kuruyemiş,pekmez yeşil yapraklı sebzeler yiyin ,doktorunuza mutlaka sorun neden olduğuna dair geçmiş olsun tekrardan

Ben 10kilo almıstım hepsini verdim. Hamile kaldığım kilonunda altına inmeye başladım çok şükür. Ama zaten kilolu hamile kaldım kendi kilomu vermek çok zor doğum kilosu gidiyor en fazla 6ayda
Bende kendime göre fazla kiloyla hamile kaldım bence. 60 değil benim ideal kilom 52 kiloda güzel oluyor vücudum. Daha vermem gereken tonla kilo var hoff.

Nasıl becerdin bunu cidden hajdjsjsj kem gözlülük yapmak istemiyorum ama zaten kiloyuda az almıssın masallah sana
54le hamile kaldim 78le dogurdum suan 63 kiloyum ☺ emzirirken kilo verenlerdenim
Gözüm görmesin cekil ajdjjsksks

Ben abarttım ama yemediğim tatlı hamurişi falan kalmadı bu yüzden veremedim galiba. Kiloda almadım ama veremedim de aynı zamanda. Bi ara sürekli dısardan tatlı ve yemek söylüyordum aç kalmış yamyamlar gibi şimdi sağlıklı beslenmeye basladım eririm herhalde 2 aya diye düşünüyorum

Benimkinde bıngıldak yok o yüzden dikkatimi cekmedi sanirim d vitaminin önemini yazmiş herkes ben doguma kadar d vitamini kullandim hala da kullaniyorum ondan mi benim bebişte yok acaba
Ya ben senin yazılarına cok gülüyorum ahdjsjsk nasıl yok bingıldagı doktor kontrol etmedi mi hiç

Ben 55le hamile kaldım 63le doğurdum. Şu an 53-54üm yani zayıflama bendede yok. 49-50ola bilirdim

Yaa ben de 58 ile hamile kalmıştım şuan 65 im. Kızımda alerji belirtileri olduğu için her şeyi de yiyemiyorum sporla verebilirim ancak ama o da çok zor. kendimi hiç beğenmiyorum şuan kalçalarım bile yana genişlemiş gibi. Ayaklarım büyümüştü hala küçükmedi, el parmaklarımdaki şişlikler hala var. Zaman alacak herhalde o eski fit zamanlarıma dönmek

Doktor cok sukır endiselemecek bisey yok dedi, gözlemliyorum bakalım bir daha olacak mı. Sağolasın valla iki kız kardesim yanımda olacak biri bu aksam geliyor memleketten beni taşımak için yoksa tek basıma hakkından gelemezdim. Aaa cok iyi fikirmis valla kolilere yazmak daha hic toplanmaya baslamadım yarından itibaren baslayacagım dediğin gibi yaparsam cok kolaylık

Bazı bebelerin kapalı oluyormus valla nedenini hic bilmiyorum ben de bir gün bile aksatmadım hamile iken d vitaminimi ama bu kemikle alakalı bir durum fegil galiba çökmesi boyutu normal cunku

Tesekkür ederim bu takviye işini yarın arayıp soracagom zaten

Ben 70 le hamile kaldım 79 la dogurdum. Dogumdan sonra 72 ye düştüm, 2 ay cok yedim 74 e filan cıktım. Sonra bu süt diyetiyle 71 e düştüm daha da düşeceö herhalde. Tek iyi yanı kilo verdirmesi

Sahip olmak istediğim bünye ben en son 10 yasında 49 kiloydum galiba bi ara uniye baslarken 52 idim sonra bi 60 bi 70 derken takılı kaldık burda

Benim de el parmaklarom hala incelmedi alyansım oluyor tek taşım olmuyor takamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…