2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kendi kilom 50, ama 56ile hamile kalmıştım 74 ile doğurdum şuan 64üm. Süt olsun diye yiyorum habire. Bebeğimden dolayı süt diyetine başlayınca paketli Gıda tatlıları kestim mecbur. Tek yiyebildiğim tatlı olarak hurma dut kurusu vs. Yediğimin miktarını kontrol edebilirsem vericem inşallah İştahım açık hep bünye alışmış yemeğe.

Alpro yulaf sütleri badem sütleri vs bunlar hep kalsiyum zenginleştirilmiş. Ben bunları içiyorum hem yulaf sütü süt yapıyor

Benim de el parmaklarom hala incelmedi alyansım oluyor tek taşım olmuyor takamıyorum.
Yüzük takmayı unuttum olmuyorlar işe başlıycam 3 haftaya kışlıkları çıkardım hiç biri olmuyor 34 xs almışım bide hep Şimdi onları almaya kalksam bi dünya para. Acil zayıflamam lazım çok güzel kıyafetlerim varmış diyorum

Aa niye olduki böyle Erken değilmi?? Birde bizde sürekli el ağzında diş etimi kaşınıyor diye düşünmeye başladım
Erken degil doktor 2 ay kontrolunde dis yerleri de belli olmaya baslamis demisti. Ilk oglumda da 2 ay civari baslamisti 10 aylik cikarmisti disleri. Ama o cok salyali degildi bu salyali biraz

Bende ayni vallâ benim cocuklar hemen hemen hergun hamur isi tatli yerler süt olsun diye bende yiyorum tabi bunyeyle alakali ya ben her gebelikten sonra 30a yakin alip hizli kilo verdim

Ohhh mis gibi yuzugumu taktim hemen tek ona hasret kalmisim diyebilirim

Kız ben şeker diyeti yapınca az aldım zaten. Doğumdan sonra da ilk 10 gün hiç yemek yiyemedim birazda o yüzden gitti. Sonrası nasıl oldu bilmiyorum
Sahip olmak istediğim bünye ben en son 10 yasında 49 kiloydum galiba bi ara uniye baslarken 52 idim sonra bi 60 bi 70 derken takılı kaldık burda
Bende uzun zaman sonra ilk defa düştüm kiz 49 kiloya
Kızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi
Ay hemde nasıl akıyor ya. Onlukte sevmiyor takamıyorum. Her yeri salya yapıyoruz.

Kehribar kolye mi evet benim de aklıma geldi ama dün akşamdan beri yazma kestim koydum beyefendi durduramıyor ki ya boynunu döndürüp düşüyor ya ağzına yakın olunca götürüyor
Ya bizim de öyle şuan ne varsa ağzına getirmeye çalışıyor üst kıyafetleri falan her şeyi dis erken mi cikaracak acaba anlamıyorum ki

Bizim ki sürekli yani kakasiz bez yok hepsi cıvık gürültülü 20 bez degisiyorumdur 24 saatte alerjik her yedigime hemen hemen alerjisi var 4 normal bence

Benim de tüm kotlar rafta olmuyor mont kaban olmuyor allahtan kapalı oldugum için üst kısmı biraz salaş ve bol seviyorum oyle alıyordum onlar oluyor, coraplarım bile zor oluyor ayagıma o derece bu süt diyeti zayıflatacak inanıyorum

Canim çok geçmiş olsun burda konusukdu bi ara sanki bıngıldak ile alakalı bir şey inşallah doktor bişey yok dediyse yoktur içini ferah tut.alerji için bu kadar sıkı diyete girmenin sebebi ne gibi belirtilerdi örneğin bende bazı şeyleri tespit ettim kendim deneme yanılma ile ama test yaptırmadım bebise siz yaptırdınız mi ona göre mi diyet yapıyorsun.Sanki senin de gebelik şekerin vardı anlamadığım şekeri olanların bebekleri mi böyle alerjik hep yoksa tesadüf mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…