- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Hem de nasi bi aydir her yer salyaKızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi
Aa niye olduki böyle Erken değilmi?? Birde bizde sürekli el ağzında diş etimi kaşınıyor diye düşünmeye başladımHem de nasi bi aydir her yer salya
Evet akıyor bizimkinin ağzı açıkken damlıyor hatta köpük yapmaya da başladıKızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi
Benimde kendi kilom 50, ama 56ile hamile kalmıştım 74 ile doğurdum şuan 64üm. Süt olsun diye yiyorum habire. Bebeğimden dolayı süt diyetine başlayınca paketli Gıda tatlıları kestim mecbur. Tek yiyebildiğim tatlı olarak hurma dut kurusu vs. Yediğimin miktarını kontrol edebilirsem vericem inşallahBende kendime göre fazla kiloyla hamile kaldım bence. 60 değil benim ideal kilom 52 kiloda güzel oluyor vücudum. Daha vermem gereken tonla kilo var hoff.
Nasıl becerdin bunu cidden hajdjsjsj kem gözlülük yapmak istemiyorum ama zaten kiloyuda az almıssın masallah sana
Gözüm görmesin cekil ajdjjsksks
Ben abarttım ama yemediğim tatlı hamurişi falan kalmadı bu yüzden veremedim galiba. Kiloda almadım ama veremedim de aynı zamanda. Bi ara sürekli dısardan tatlı ve yemek söylüyordum aç kalmış yamyamlar gibişimdi sağlıklı beslenmeye basladım eririm herhalde 2 aya diye düşünüyorum
Alpro yulaf sütleri badem sütleri vs bunlar hep kalsiyum zenginleştirilmiş. Ben bunları içiyorum hem yulaf sütü süt yapıyorVeriyorum veriyorum hic atlamıyorum ocean d3 kullanıyorum. Ama süt diyeti yaptıgımdan doktor kalsiyum takviyesi al efervesan tablet dedi. Gittim aile hekimime yazdırdım aldım geldim eve içinde laktoz var. Zaten süt diyeti yaptıgım için alsım takviyeyi. Laktoz yasaklı bizde geri verdim ilacı eczaneye. Baska içinde laktoz olmayan var mı dedim baktık hepsinde var. Özel bir takviye arayısı içindeyim laktoz veya süt ürünü olmayan içeriğinde. Kalsıyum eksikliği filan yapar mı acaba
Yüzük takmayı unuttum olmuyorlarBenim de el parmaklarom hala incelmedi alyansım oluyor tek taşım olmuyor takamıyorum.
Erken degil doktor 2 ay kontrolunde dis yerleri de belli olmaya baslamis demisti. Ilk oglumda da 2 ay civari baslamisti 10 aylik cikarmisti disleri. Ama o cok salyali degildi bu salyali birazAa niye olduki böyle Erken değilmi?? Birde bizde sürekli el ağzında diş etimi kaşınıyor diye düşünmeye başladım
Bende kendime göre fazla kiloyla hamile kaldım bence. 60 değil benim ideal kilom 52 kiloda güzel oluyor vücudum. Daha vermem gereken tonla kilo var hoff.
Nasıl becerdin bunu cidden hajdjsjsj kem gözlülük yapmak istemiyorum ama zaten kiloyuda az almıssın masallah sana
Ben abarttım ama yemediğim tatlı hamurişi falan kalmadı bu yüzden veremedim galiba. Kiloda almadım ama veremedim de aynı zamanda. Bi ara sürekli dısardan tatlı ve yemek söylüyordum aç kalmış yamyamlar gibişimdi sağlıklı beslenmeye basladım eririm herhalde 2 aya diye düşünüyorum
Ohhh mis gibi yuzugumu taktim hemen tek ona hasret kalmisim diyebilirimYüzük takmayı unuttum olmuyorlarişe başlıycam 3 haftaya kışlıkları çıkardım hiç biri olmuyor 34 xs almışım bide hep Şimdi onları almaya kalksam bi dünya para. Acil zayıflamam lazım çok güzel kıyafetlerim varmış diyorum
Kız ben şeker diyeti yapınca az aldım zaten. Doğumdan sonra da ilk 10 gün hiç yemek yiyemedim birazda o yüzden gitti. Sonrası nasıl oldu bilmiyorumBende kendime göre fazla kiloyla hamile kaldım bence. 60 değil benim ideal kilom 52 kiloda güzel oluyor vücudum. Daha vermem gereken tonla kilo var hoff.
Bende uzun zaman sonra ilk defa düştüm kiz 49 kiloyaSahip olmak istediğim bünyeben en son 10 yasında 49 kiloydum galiba bi ara uniye baslarken 52 idim sonra bi 60 bi 70 derken takılı kaldık burda
Ay hemde nasıl akıyor ya. Onlukte sevmiyor takamıyorum. Her yeri salya yapıyoruz.Kızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi
Off benımde olmuyor ya kilo vermem gerek ayakkabılarım bile olmuyo eskilerBenim de el parmaklarom hala incelmedi alyansım oluyor tek taşım olmuyor takamıyorum.
Ya bizim de öyle şuan ne varsa ağzına getirmeye çalışıyor üst kıyafetleri falan her şeyi dis erken mi cikaracak acaba anlamıyorum kiKehribar kolye mi evet benim de aklıma geldi ama dün akşamdan beri yazma kestim koydum beyefendi durduramıyor ki ya boynunu döndürüp düşüyor ya ağzına yakın olunca götürüyor
Adını bilmiyordumOnu ben yaptim kehribar takiyorum pisik vs kalmadi boyunda
Bizim ki sürekli yani kakasiz bez yok hepsi cıvık gürültülü 20 bez degisiyorumdur 24 saatte alerjik her yedigime hemen hemen alerjisi var 4 normal benceHanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Ben de deneyim o zaman hemen alayım tesekkür ederimAlpro yulaf sütleri badem sütleri vs bunlar hep kalsiyum zenginleştirilmiş. Ben bunları içiyorum hem yulaf sütü süt yapıyor
Benim de tüm kotlar rafta olmuyor mont kaban olmuyorYüzük takmayı unuttum olmuyorlarişe başlıycam 3 haftaya kışlıkları çıkardım hiç biri olmuyor 34 xs almışım bide hep Şimdi onları almaya kalksam bi dünya para. Acil zayıflamam lazım çok güzel kıyafetlerim varmış diyorum
Benim bebemde de son bir haftadır akmaya basladıKızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi
Canim çok geçmiş olsun burda konusukdu bi ara sanki bıngıldak ile alakalı bir şey inşallah doktor bişey yok dediyse yoktur içini ferah tut.alerji için bu kadar sıkı diyete girmenin sebebi ne gibi belirtilerdi örneğin bende bazı şeyleri tespit ettim kendim deneme yanılma ile ama test yaptırmadım bebise siz yaptırdınız mi ona göre mi diyet yapıyorsun.Sanki senin de gebelik şekerin vardı anlamadığım şekeri olanların bebekleri mi böyle alerjik hep yoksa tesadüf müVeriyorum veriyorum hic atlamıyorum ocean d3 kullanıyorum. Ama süt diyeti yaptıgımdan doktor kalsiyum takviyesi al efervesan tablet dedi. Gittim aile hekimime yazdırdım aldım geldim eve içinde laktoz var. Zaten süt diyeti yaptıgım için alsım takviyeyi. Laktoz yasaklı bizde geri verdim ilacı eczaneye. Baska içinde laktoz olmayan var mı dedim baktık hepsinde var. Özel bir takviye arayısı içindeyim laktoz veya süt ürünü olmayan içeriğinde. Kalsıyum eksikliği filan yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?