Kilo alımı nasıl bebişinizin?Bizim ki sürekli yani kakasiz bez yok hepsi cıvık gürültülü 20 bez degisiyorumdur 24 saatte alerjik her yedigime hemen hemen alerjisi var 4 normal bence
Dün doktora gittik normal dedi.Ya bizim de öyle şuan ne varsa ağzına getirmeye çalışıyor üst kıyafetleri falan her şeyi dis erken mi cikaracak acaba anlamıyorum ki
Ayyy utanarak yazıcam ama ben günde 2 3 defa değiştiriyorumBeslenme zamanında değişiyorum açıkçası oda ortalama 3-4 saat aralığı gibi. Ama bezi farkedilir bir şekilde şiş olduğunu hissedersem hemen değişiyorum onda da göstergesi ful yeşil olmuş oluyor.3 günde bir de Kakasını yapıyor yaptığı gibi anlıyorum malum aşırı kokuyordaha erken değişeyim olmadı
Sıkmaz canim olur mu oyle olculu onlar. Trendyoldan aldim link de atayim. Genisligi boyle.Adını bilmiyordumyaptırdın mi hazır mı aldın canım link varsa bı bakabilirim boğazına nasıl taktın sıkıp sikmadigini nasıl anladın peki
Tasmiyo mu ya. Ben 4 saati gecirince ilik ilik akiyo pacasindanAyyy utanarak yazıcam ama ben günde 2 3 defa değiştiriyorumgösterge artık bulanık renk oluyor. Hiç rahatsız da olmuyor keyfi hep yerinde. Pişik de olmuyor.
Benimki de 3 4 güne bir kaka yapıyor. Aşırı kokuyor ve neeredeyse saçına kadar çıkıyor
Bogazina nasi taktin kismini atlamisim. Fotida onde kalin limon rengi taslar var ya. Onlar vidali oyle geciriyosun. Bi de dikkatli bak her boncugun arasinda dugum var. Cocuklar icin guvenliAdını bilmiyordumyaptırdın mi hazır mı aldın canım link varsa bı bakabilirim boğazına nasıl taktın sıkıp sikmadigini nasıl anladın peki
Faydasini gordun mu peki ben pek guvenemiyorum yaSıkmaz canim olur mu oyle olculu onlar. Trendyoldan aldim link de atayim. Genisligi boyle.
Aksesuarrhane Sertifikalı Hakiki Baltık Kehribar Turkuaz Taşlı Karşık Bebek Diş Kolyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aksesuarrhane Sertifikalı Hakiki Baltık Kehribar Turkuaz Taşlı Karşık Bebek Diş Kolyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Prima bezleri nedense hiç ama hiç sızdırmıyor. Normalde slepy kullanıyorum. Büyük kuzumdan kalma 2 numara prima bezler kalmış 100 tane falan. Hadi dedi boşa gitmesin kullanayım. Bezin boyutu da biraz büyük. Hiç taşırmıyor valla. Ama primaya bitince yine devam eder miyim bilmiyorum. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. 180 tane 720 ₺ gibi bi rakam gördüm.Tasmiyo mu ya. Ben 4 saati gecirince ilik ilik akiyo pacasindan
Fiyatları genel olarak pahalı, bazen Hepsiburadada kampanya oluyor tanesi 36ya geliyor. Zaten normal inek sütü 20 lira diyip alıyorum valla. Şuan baktım indirim yok denk gelirsem atarım sanaBen de deneyim o zaman hemen alayım tesekkür ederim
Vücûd ısısı hep 37,2 idi bugün normal mi yüzü ise 33 -34dü çok şükür öksürüğün devamı gelmedi gün içersinde 5-6 kere öksürmüştür ama . Akşam 6 dan beri yok çok şükür. Ama 2 gündür arada bir nadir pütürlü pütürlü kusuyor normal mi? Pek kusan bi bebek değil genelde mamadan hemen sonra çıkarır çıkarırsa şimdi yemek den 1 saat sonra falan ara da bi pütürlü kusuyorBelki midesinden gelen süt genzine kaçıyordur. o sebeple öksürüyor benimki arada. Veya başka bişeyden. Ama hastalık öksürüğü gibi mi acaba takip et canım ateşi olursa öksürüğü sıklaşırsa gidersin
Bende 3 bilemedin 4 saaate bir beslenme zamanı değişiyorum kaka yapınca hemen anlıyorum değişiyorum zaten benimkide 2 3 günde bir yapar kakasını. Çişi aşırı dolu olmadığı sürece bende 3-4 saatte bir alıyorum açıkçasıAyyy utanarak yazıcam ama ben günde 2 3 defa değiştiriyorumgösterge artık bulanık renk oluyor. Hiç rahatsız da olmuyor keyfi hep yerinde. Pişik de olmuyor.
Benimki de 3 4 güne bir kaka yapıyor. Aşırı kokuyor ve neeredeyse saçına kadar çıkıyor
1 haftadır benimki de öyle uyku var ama asla dalamıyor devamlı sabaha karşı uyuyoruz 4-5 gibi iyi geceler çayı ne oluyor canım dr mu verdi9dan uyuyan bebek iki gündür canıma okuyorAllahım sabr ver bana dayanamıyorum bu kadar uykusuzluğa. Uyumuyor dalmıuor. İyi geceler çayı bile etki etmedi benim kızıma. Melatonine başlicaz bu gidişle yok ben yapamıyorum böyle
3 ayın altında ateş olmayabiliyormuş canım. Bizde oldu idrar yolu enfeksiyonu, ara sıra uykuya dalarken ağlıyordu çok aşırı bir huysuzluğu yoktu anlayamadık. Ama sizinki geceden sabaha üst üste çok çiş yapmaktan gibi bence. Takip et bakalım gündüz de öyle mi olacakKızlar günaydın bugün sabah 7 gibi bezini açtığımda idrarını koyu sarı gördüm ilk defa böyleydi her zaman açık sarı renkte olurdu sizce neyden olur enfeksiyon felan olmuş olsa ateş huysuzluk yapmazmı ? Affınıza sığınarak bezin fotoğrafını atıyorum
Huysuzluk ve kusma yapıyor ama ateş yapmayabiliyormuş 3 ay altında, aklınızda olsun, biz de hep enfeksiyon olsa ateşi olur demiştikPek enfeksiyona benzemiyor huysuzluk ates kusma yaparmis enfeksiyon olursa.. eger biseyi yoksa az emmis olabilir sende cok su tuket suan suyu memeden aldigi icin sen ne yer icersen bebegede oyle gider.. ben suyu azalttim Alparslan az cis yapti dün bu bebe neden az yapiyo diye dusununce suyu saatlerce icmedigimi farkettim..
Kızımın bıngıldağı hafif çökük gibiydi pık pık atıyordu doktora sormuştum, tek başına böyle olması pek bir şey ifade etmiyor, huysuzluk vs hasta hali varsa ek bir semptom olarak değerlendiriyoruz ama tek başına çok bir anlamı yok demişti. Bizimki bu kadar çökük değildi dikkatli bakınca anlaşılıyordu sadece, sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik başladığımızdan beri iştahı arttı ve o çöküklük yok şu an. Ama sizinki birden çöküp sonra düzelmiş doktor da normal dediyse bir şey yoktur inşallah. Yeni ev hayırlı olsun :)Dün gece bebeğimin bıngıldağı 15 dk kadar baya bi çöktü asagıya fotosunu bırakıyorum eşimle cok korktuk, bugun için heöen doktorumuzdan randevu aldık, zaten 3 ay ve alerji kontrolü için gidecektik ay sonunda biraz erkene cektik bıngıldagı öyle olunca. Bebemi yastıgın üzerine yatırmıs uyutmustum mamasını yeni içmişti mutfakta iş yaparken aglamasıyla yanına gittim aldım kucagıma baktım cocugumun bıngıldagı cökmüş çok korktuk. Asırı sıvı kaybından oluyormus ancak bebemde oyle ne asırı kusma ne asırıishal var zaten 3 günün sonunda bugun benim mudahalem ile kaka yaptı. Doktor birkac cocukta gördüm hicbisey cıkmadı su an bıngıldagı gayet normal endiselenecek bir durum yok dedi. Ama ben hala korkuyorum neyin nesiydi diye. Hic bebeğinin bıngıldagı coken var mı aramızda. Alerji durumu ise anlattım doktora boyle devam edelim 4. Ayda göreyim dedi. Alerjik mama için rapor yazdı bize. Zaten 6. Aydan sonra süt alerjisinin gecmesini bekletiz cogu bebekte dedi. Boyke huzurlu ise boyle devam et bakalım dedi. Diyete aynen devam ediyorum. Mukuslu kaka devam ediyor ama kanlı kaka yok cok sukur. Yumurtayı actım bu arada kötğ bir etkisini görmedim yıyorum bebem de iyi cok sukur. Domates yemiyorum ama onu acar gibi oldum bebeğim o gün gazlandı huysuzlandı o yuzden yemiyorum. Biraz zaman gecmesini bekliyorum bakalım. Bizde durumlar boyle. Bu arada bu ay 20 gün için 500 gram almıs diye uzuluyordum yukarıda @Mirune 3. Ayda 750 normal diyince içim rahatladı valla. Dogru ya cocuk her ay 1 kilo alırsa lac kilo olur 1 yaşına :) bizfe durumlar boyle parcalı bulutlu. Buraya cidden gelen gidenden yazamıyorum. Bir de tasınıyorum haftaya ev aldığımız icin 3 aylık bebeyle nasıl olacak bilmiyorum onun telaşı sardı
Ben kızımda yaptırdım aşırı kolikti hiç faydası olmadı dış cikarmada da faydası olmadı şimdi oglumada takmıyorum valla korkuyorum kızım gider çekerFaydasini gordun mu peki ben pek guvenemiyorum ya
Burda kızlarda görmüştüm. Humaya iyi uykular bitki çaylnl. Doktoruma sordum kullana bilirsin dedi 30 ml1 haftadır benimki de öyle uyku var ama asla dalamıyor devamlı sabaha karşı uyuyoruz 4-5 gibi iyi geceler çayı ne oluyor canım dr mu verdi
Gittim wee baybinin göğüs ucunu aldım bu sefer tutturdum iki gundur emiyo kalanı sagıyorum buzdolabına koyuyorum takviye için. Emdıkten yarım saat sonra aglıyo vereyım diyorum içiyo kalan sütü. Kalan sütse 2 ölçü. Yetmiyo sütüm demekki ya da az içiyoCanım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yavrunabenim bebe daha büyük bende çoğunlukla sağıp verdim hatta manada veriyordum şuan emiyor hatta biberon reddi oldu tekrar dene istersen bana 3 aydan sonra meme reddi yaşarsın demişti doktorumuz şimdi günde 1-2 defa mama veriyorum ama hep meme emiyor çok şükür
Yenidoğan döneminde öyleydik şimdi dört gün de 1 yapıyorHanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Sağol canım, kanlı kakamız vardı bizim o yüzden diyete girdim ben. Uzun süre köpüklü ve mukusluydu o zaman diyete girmemiştim ama kanlı kakaya cevirince doktora gidip tavsiyesi ile süt diyetine girdim. Kanlı kakamız düzeldi. Bir de bebem fk bası gaz cıkarıyordu sabahlar huzursuzdu aglıyordu ıkınıyordu sürekli, diyetten sonra bu problemler kalktı ama mukuslu kakamız devam ediyor, dun kontrol vardı doktor boyle devam edelim zaten genelde 6. Ayından sonra süt alerjisi bitiyor dedi. Biz hicbir test yaptırmadık zaten bunun öyle bir testi yok alerji testi diye ki deri testi vs diyorlar onlar 12 yasından önce dogru sonuc vermezmiş. Bize sadece gaita testi yaptı gizli kan var mı diye. Onda da negatif cıktı ama ben foto gosterince doktorumuz kan var kakasında deyip süt alerjisinden süphelendi.Canim çok geçmiş olsun burda konusukdu bi ara sanki bıngıldak ile alakalı bir şey inşallah doktor bişey yok dediyse yoktur içini ferah tut.alerji için bu kadar sıkı diyete girmenin sebebi ne gibi belirtilerdi örneğin bende bazı şeyleri tespit ettim kendim deneme yanılma ile ama test yaptırmadım bebise siz yaptırdınız mi ona göre mi diyet yapıyorsun.Sanki senin de gebelik şekerin vardı anlamadığım şekeri olanların bebekleri mi böyle alerjik hep yoksa tesadüf mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?