2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy utanarak yazıcam ama ben günde 2 3 defa değiştiriyorum gösterge artık bulanık renk oluyor. Hiç rahatsız da olmuyor keyfi hep yerinde. Pişik de olmuyor.
Benimki de 3 4 güne bir kaka yapıyor. Aşırı kokuyor ve neeredeyse saçına kadar çıkıyor

Adını bilmiyordum yaptırdın mi hazır mı aldın canım link varsa bı bakabilirim boğazına nasıl taktın sıkıp sikmadigini nasıl anladın peki
Sıkmaz canim olur mu oyle olculu onlar. Trendyoldan aldim link de atayim. Genisligi boyle.

Eklentiler

• 20220928_165001.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 59
Tasmiyo mu ya. Ben 4 saati gecirince ilik ilik akiyo pacasindan

Adını bilmiyordum yaptırdın mi hazır mı aldın canım link varsa bı bakabilirim boğazına nasıl taktın sıkıp sikmadigini nasıl anladın peki
Bogazina nasi taktin kismini atlamisim. Fotida onde kalin limon rengi taslar var ya. Onlar vidali oyle geciriyosun. Bi de dikkatli bak her boncugun arasinda dugum var. Cocuklar icin guvenli

9dan uyuyan bebek iki gündür canıma okuyor Allahım sabr ver bana dayanamıyorum bu kadar uykusuzluğa. Uyumuyor dalmıuor. İyi geceler çayı bile etki etmedi benim kızıma. Melatonine başlicaz bu gidişle yok ben yapamıyorum böyle

Tasmiyo mu ya. Ben 4 saati gecirince ilik ilik akiyo pacasindan
Prima bezleri nedense hiç ama hiç sızdırmıyor. Normalde slepy kullanıyorum. Büyük kuzumdan kalma 2 numara prima bezler kalmış 100 tane falan. Hadi dedi boşa gitmesin kullanayım. Bezin boyutu da biraz büyük. Hiç taşırmıyor valla. Ama primaya bitince yine devam eder miyim bilmiyorum. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. 180 tane 720 ₺ gibi bi rakam gördüm.

Ben de deneyim o zaman hemen alayım tesekkür ederim
Fiyatları genel olarak pahalı, bazen Hepsiburadada kampanya oluyor tanesi 36ya geliyor. Zaten normal inek sütü 20 lira diyip alıyorum valla. Şuan baktım indirim yok denk gelirsem atarım sana

Vücûd ısısı hep 37,2 idi bugün normal mi yüzü ise 33 -34dü çok şükür öksürüğün devamı gelmedi gün içersinde 5-6 kere öksürmüştür ama . Akşam 6 dan beri yok çok şükür. Ama 2 gündür arada bir nadir pütürlü pütürlü kusuyor normal mi? Pek kusan bi bebek değil genelde mamadan hemen sonra çıkarır çıkarırsa şimdi yemek den 1 saat sonra falan ara da bi pütürlü kusuyor

Bende 3 bilemedin 4 saaate bir beslenme zamanı değişiyorum kaka yapınca hemen anlıyorum değişiyorum zaten benimkide 2 3 günde bir yapar kakasını. Çişi aşırı dolu olmadığı sürece bende 3-4 saatte bir alıyorum açıkçası ama çok şükür bi pişik problemimiz olmadı. Molfix 3 e geçtik cocum daha da rahat işiyor artık

1 haftadır benimki de öyle uyku var ama asla dalamıyor devamlı sabaha karşı uyuyoruz 4-5 gibi iyi geceler çayı ne oluyor canım dr mu verdi

3 ayın altında ateş olmayabiliyormuş canım. Bizde oldu idrar yolu enfeksiyonu, ara sıra uykuya dalarken ağlıyordu çok aşırı bir huysuzluğu yoktu anlayamadık. Ama sizinki geceden sabaha üst üste çok çiş yapmaktan gibi bence. Takip et bakalım gündüz de öyle mi olacak

Huysuzluk ve kusma yapıyor ama ateş yapmayabiliyormuş 3 ay altında, aklınızda olsun, biz de hep enfeksiyon olsa ateşi olur demiştik

Kızımın bıngıldağı hafif çökük gibiydi pık pık atıyordu doktora sormuştum, tek başına böyle olması pek bir şey ifade etmiyor, huysuzluk vs hasta hali varsa ek bir semptom olarak değerlendiriyoruz ama tek başına çok bir anlamı yok demişti. Bizimki bu kadar çökük değildi dikkatli bakınca anlaşılıyordu sadece, sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik başladığımızdan beri iştahı arttı ve o çöküklük yok şu an. Ama sizinki birden çöküp sonra düzelmiş doktor da normal dediyse bir şey yoktur inşallah. Yeni ev hayırlı olsun :)

1 haftadır benimki de öyle uyku var ama asla dalamıyor devamlı sabaha karşı uyuyoruz 4-5 gibi iyi geceler çayı ne oluyor canım dr mu verdi
Burda kızlarda görmüştüm. Humaya iyi uykular bitki çaylnl. Doktoruma sordum kullana bilirsin dedi 30 ml

Gittim wee baybinin göğüs ucunu aldım bu sefer tutturdum iki gundur emiyo kalanı sagıyorum buzdolabına koyuyorum takviye için. Emdıkten yarım saat sonra aglıyo vereyım diyorum içiyo kalan sütü. Kalan sütse 2 ölçü. Yetmiyo sütüm demekki ya da az içiyo zaten her sagmada o emerse 30 anca cıkıyo emmesse 60 anca

Yenidoğan döneminde öyleydik şimdi dört gün de 1 yapıyor

Sağol canım, kanlı kakamız vardı bizim o yüzden diyete girdim ben. Uzun süre köpüklü ve mukusluydu o zaman diyete girmemiştim ama kanlı kakaya cevirince doktora gidip tavsiyesi ile süt diyetine girdim. Kanlı kakamız düzeldi. Bir de bebem fk bası gaz cıkarıyordu sabahlar huzursuzdu aglıyordu ıkınıyordu sürekli, diyetten sonra bu problemler kalktı ama mukuslu kakamız devam ediyor, dun kontrol vardı doktor boyle devam edelim zaten genelde 6. Ayından sonra süt alerjisi bitiyor dedi. Biz hicbir test yaptırmadık zaten bunun öyle bir testi yok alerji testi diye ki deri testi vs diyorlar onlar 12 yasından önce dogru sonuc vermezmiş. Bize sadece gaita testi yaptı gizli kan var mı diye. Onda da negatif cıktı ama ben foto gosterince doktorumuz kan var kakasında deyip süt alerjisinden süphelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…