Tesekkür ederim3 ayın altında ateş olmayabiliyormuş canım. Bizde oldu idrar yolu enfeksiyonu, ara sıra uykuya dalarken ağlıyordu çok aşırı bir huysuzluğu yoktu anlayamadık. Ama sizinki geceden sabaha üst üste çok çiş yapmaktan gibi bence. Takip et bakalım gündüz de öyle mi olacak
Huysuzluk ve kusma yapıyor ama ateş yapmayabiliyormuş 3 ay altında, aklınızda olsun, biz de hep enfeksiyon olsa ateşi olur demiştik
Kızımın bıngıldağı hafif çökük gibiydi pık pık atıyordu doktora sormuştum, tek başına böyle olması pek bir şey ifade etmiyor, huysuzluk vs hasta hali varsa ek bir semptom olarak değerlendiriyoruz ama tek başına çok bir anlamı yok demişti. Bizimki bu kadar çökük değildi dikkatli bakınca anlaşılıyordu sadece, sonra da idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik başladığımızdan beri iştahı arttı ve o çöküklük yok şu an. Ama sizinki birden çöküp sonra düzelmiş doktor da normal dediyse bir şey yoktur inşallah. Yeni ev hayırlı olsun :)
Ben zorlaya zorlaya taktım ikisini de asla çıkarmayı denemiyorumBenim de el parmaklarom hala incelmedi alyansım oluyor tek taşım olmuyor takamıyorum.
Hurma gaz yapmıyor o zaman sanırım, süt ürünsüz 2 bisküvi var eti yulaflı bisküvi ve kurabi yulaflıBenimde kendi kilom 50, ama 56ile hamile kalmıştım 74 ile doğurdum şuan 64üm. Süt olsun diye yiyorum habire. Bebeğimden dolayı süt diyetine başlayınca paketli Gıda tatlıları kestim mecbur. Tek yiyebildiğim tatlı olarak hurma dut kurusu vs. Yediğimin miktarını kontrol edebilirsem vericem inşallahİştahım açık hep bünye alışmış yemeğe.
Ya süt diyetinde ne yiyosınuz ben daha çok karbonhidrat yiyorum, tatlı olarak un helvası yapıyorum. Yani zayıflamam imkansızBenim de tüm kotlar rafta olmuyor mont kaban olmuyorallahtan kapalı oldugum için üst kısmı biraz salaş ve bol seviyorum oyle alıyordum onlar oluyor, coraplarım bile zor oluyor ayagıma o derece bu süt diyeti zayıflatacak inanıyorum
3 ayda bıçak gibi kesiliyormuş, az kalmış senin dayanAy bu bebe gecenin birinden beri ıkınıyor sürekli. Çocuk hiç uyuyamadı ya. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları. Valla bezdim artık
Benim oğlan zaten hep gazlı o yüzden bilmiyorum yapıyor mu yapmıyor muHurma gaz yapmıyor o zaman sanırım, süt ürünsüz 2 bisküvi var eti yulaflı bisküvi ve kurabi yulaflı
Benim kv geliyor yemeği o yapıyor, türlü ıspanak tavuk her çeşit yapıyor zeytinyağlı yapıyorYa süt diyetinde ne yiyosınuz ben daha çok karbonhidrat yiyorum, tatlı olarak un helvası yapıyorum. Yani zayıflamam imkansız
Bizdede aynıAy bu bebe gecenin birinden beri ıkınıyor sürekli. Çocuk hiç uyuyamadı ya. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları. Valla bezdim artık
Aaaa 3aydadamı pik oluyor??? Aaaa bende pik 4-6hafta biliyordum3 ayda bıçak gibi kesiliyormuş, az kalmış senin dayan
Buyuk oglanda baya faydasini gormustum onu da cikarinca anlamistim bi ise yaramiyondeyip attim bi kenara dis agrisindan sabahladik kac gun sonra aklima geldi. Takinca hem salyasi azalmisti hem de o kadar agri yapmamistiFaydasini gordun mu peki ben pek guvenemiyorum ya
Prima benim buyuk oglanin poposunu delik desik etmisti o yuzden onu kullanmayi hic dusunmedim. Bezle alakali diil bence. Baby turco canbebe sleepy ve molfix te ne zaman gec alsam bezi sizdirdi. Sirttan brlden vs diil baya bacaktan oglan iseyince akti resmen. Cunku bezde alcak yer kalmamis oluyo.Prima bezleri nedense hiç ama hiç sızdırmıyor. Normalde slepy kullanıyorum. Büyük kuzumdan kalma 2 numara prima bezler kalmış 100 tane falan. Hadi dedi boşa gitmesin kullanayım. Bezin boyutu da biraz büyük. Hiç taşırmıyor valla. Ama primaya bitince yine devam eder miyim bilmiyorum. Fiyatlar dudak uçuklatıyor. 180 tane 720 ₺ gibi bi rakam gördüm.
Kilo alımı nasıl bebişinizinBizim ki sürekli yani kakasiz bez yok hepsi cıvık gürültülü 20 bez degisiyorumdur 24 saatte alerjik her yedigime hemen hemen alerjisi var 4 normal bence
Canım neyle ölçüyorsun ısıyı temassız mı? 37normal sıcaklık fakat yüzünü ölçmene gerek yok. Geçmiş öksürüğüde arada olur normal bence. Peynir kesiği kusmasıda normalVücûd ısısı hep 37,2 idi bugün normal mi yüzü ise 33 -34dü çok şükür öksürüğün devamı gelmedi gün içersinde 5-6 kere öksürmüştür ama . Akşam 6 dan beri yok çok şükür. Ama 2 gündür arada bir nadir pütürlü pütürlü kusuyor normal mi? Pek kusan bi bebek değil genelde mamadan hemen sonra çıkarır çıkarırsa şimdi yemek den 1 saat sonra falan ara da bi pütürlü kusuyor
Bebek emince daha çok süt çekiyor benim bebe emince kalanı sağım yaptigimda 10 CC ancak çıkıyor dediğin gibi sağım yaparsam 60 CC çıkıyor ama eğer süt az olsa benim bebem kıyameti koparır biliyorum doyuyordur çünkü sonra mama yapıyorum hiç süt yok bu doymadı diye 30 CC bile içmiyor biberonu diliyle itiyorGittim wee baybinin göğüs ucunu aldım bu sefer tutturdum iki gundur emiyo kalanı sagıyorum buzdolabına koyuyorum takviye için. Emdıkten yarım saat sonra aglıyo vereyım diyorum içiyo kalan sütü. Kalan sütse 2 ölçü. Yetmiyo sütüm demekki ya da az içiyozaten her sagmada o emerse 30 anca cıkıyo emmesse 60 anca
Zeytinyağıyla güzel oluyor. Bi de zeytinyağı un şekerden normal kurabiye yapıyorum o da güzel oluyor. Dene benceBenim kv geliyor yemeği o yapıyor, türlü ıspanak tavuk her çeşit yapıyor zeytinyağlı yapıyor. Un helvasını neyle kavuruyorsun
Yok max 3 ay sürüyomuş diyolar. 3. Ayda bağırsak gelişimi tamamlandığı için bitiyomuşAaaa 3aydadamı pik oluyor??? Aaaa bende pik 4-6hafta biliyordum
Anladım canım. Bizde azalmışdıda bu hafta piklerde yine bu gazYok max 3 ay sürüyomuş diyolar. 3. Ayda bağırsak gelişimi tamamlandığı için bitiyomuş
Benimkide bitiriyorBebek emince daha çok süt çekiyor benim bebe emince kalanı sağım yaptigimda 10 CC ancak çıkıyor dediğin gibi sağım yaparsam 60 CC çıkıyor ama eğer süt az olsa benim bebem kıyameti koparır biliyorum doyuyordur çünkü sonra mama yapıyorum hiç süt yok bu doymadı diye 30 CC bile içmiyor biberonu diliyle itiyor
Çok sağol canım. Ateş ölçerim buCanım neyle ölçüyorsun ısıyı temassız mı? 37normal sıcaklık fakat yüzünü ölçmene gerek yok. Geçmiş öksürüğüde arada olur normal bence. Peynir kesiği kusmasıda normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?