2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkür ederim brnim bebrmin de arada cöküyordu ama dediğin gibi cok az çöküyordu umursamıyordum, cocugun kafada birden çökük olunca korktuk valla doktor planilir dedi. Ondan sonea bi daha olmadı cok sukur, bu bıngıldak tee 18. Ayda filan kapanıyormus bi an önce kapansaydı keske

Hurma gaz yapmıyor o zaman sanırım, süt ürünsüz 2 bisküvi var eti yulaflı bisküvi ve kurabi yulaflı

Ay bu bebe gecenin birinden beri ıkınıyor sürekli. Çocuk hiç uyuyamadı ya. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları. Valla bezdim artık

Ya süt diyetinde ne yiyosınuz ben daha çok karbonhidrat yiyorum, tatlı olarak un helvası yapıyorum. Yani zayıflamam imkansız

Ya süt diyetinde ne yiyosınuz ben daha çok karbonhidrat yiyorum, tatlı olarak un helvası yapıyorum. Yani zayıflamam imkansız
Benim kv geliyor yemeği o yapıyor, türlü ıspanak tavuk her çeşit yapıyor zeytinyağlı yapıyor. Un helvasını neyle kavuruyorsun

Ay bu bebe gecenin birinden beri ıkınıyor sürekli. Çocuk hiç uyuyamadı ya. Ne zaman bitecek bu gaz kaka sorunları. Valla bezdim artık
Bizdede aynı Yeni ilaça başladım onunda bir etkisi yok. Bence ataktan ya bu. Bende bu ataklardan bıktım hepsini sanki yaşamak zorundaymışız Çoçuk var çok rahat atlatıyor bizimkisi deliriyor. Bir hafta rahat edemedim ben ya Direniyo direniyo dalmıyor. Dalıncada acıkıyor yine uyut salla saatlerce aynı döngü içirisinde kalıyoruz

Faydasini gordun mu peki ben pek guvenemiyorum ya
Buyuk oglanda baya faydasini gormustum onu da cikarinca anlamistim bi ise yaramiyondeyip attim bi kenara dis agrisindan sabahladik kac gun sonra aklima geldi. Takinca hem salyasi azalmisti hem de o kadar agri yapmamisti
Prima benim buyuk oglanin poposunu delik desik etmisti o yuzden onu kullanmayi hic dusunmedim. Bezle alakali diil bence. Baby turco canbebe sleepy ve molfix te ne zaman gec alsam bezi sizdirdi. Sirttan brlden vs diil baya bacaktan oglan iseyince akti resmen. Cunku bezde alcak yer kalmamis oluyo.

Canım neyle ölçüyorsun ısıyı temassız mı? 37normal sıcaklık fakat yüzünü ölçmene gerek yok. Geçmiş öksürüğüde arada olur normal bence. Peynir kesiği kusmasıda normal

Bebek emince daha çok süt çekiyor benim bebe emince kalanı sağım yaptigimda 10 CC ancak çıkıyor dediğin gibi sağım yaparsam 60 CC çıkıyor ama eğer süt az olsa benim bebem kıyameti koparır biliyorum doyuyordur çünkü sonra mama yapıyorum hiç süt yok bu doymadı diye 30 CC bile içmiyor biberonu diliyle itiyor

Benim kv geliyor yemeği o yapıyor, türlü ıspanak tavuk her çeşit yapıyor zeytinyağlı yapıyor. Un helvasını neyle kavuruyorsun
Zeytinyağıyla güzel oluyor. Bi de zeytinyağı un şekerden normal kurabiye yapıyorum o da güzel oluyor. Dene bence

Hanımlar bebişlerinizin kilo alımı nasıl? Benim bebeğim ilk ay çok güzel kilo almıştı. Ama aşırı huzursuz bir bebekti, saatlerce bağırırdı. Çok bağırdığı için 1 aylıkken doktora gittik ve bana süt alerjisi olabileceğimi söyledi, diyet verdi. Gürültülü kakası vardı, ama altın sarısı rengindeydi. Ben diyet yapınca bebeğimin bağırmaları azaldı ama kakası hiç değişmedi. Ve kilo alımı azaldı. Yarıya düştü nerdeyse.

Ayrıca geçenlerde diyeti açayım diye çikolata yedim. Ertesi gün çok mukuslu yeşil bir kaka yaptı bebeğim. Çikolatadan mı yoksa yediğim başka şeylerden mi bilmiyorum ama hala devam ediyor yeşil kaka. Ve ben bu kakayı görünce, bebeğimin eski kakalarının gayet normal olduğunu anladım. Boşuna diyet yapıp, oğlumun kilo almasını engelledim diye düşünmeye başladım. Kendi kendimi yiyorum şimdi, belki de alerji hiç yoktu. Diyetin zararı oldu bilmiyorum..

Ve en tuhafı benim o huysuz sürekli bağıran oğlum, yeşil kaka yapmaya başlayalı sakin, gülen bir bebek oldu. Kaka alerjiden kaynaklıysa hala huzursuz olması gerekmez mi?
Dün doktora gittik tekrar, doğru dürüst ilgilenmedi de, açıklama da yapmadı. Kaka numunesi vereceğiz bugün.

1 aydır boşuna mı diyet yaptım, oğlumun kilo alımının azalmasının diyetle alakası var mı? Alerjik anneler sizde durum nedir?

Benimkide bitiriyor

Canım neyle ölçüyorsun ısıyı temassız mı? 37normal sıcaklık fakat yüzünü ölçmene gerek yok. Geçmiş öksürüğüde arada olur normal bence. Peynir kesiği kusmasıda normal
Çok sağol canım. Ateş ölçerim bu

Eklentiler

• 39B87108-D3F1-4155-AEFD-F79A707E869C.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…