2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebeğimde de süt alerjisi var. Süt ürünleri yemiyorum. Çikolata da alerjik ben de yemiyorum. Sen diyet yaptın diye bebeğinin kilo alımı azalmaz. Az emmiş olabilir. Huysuzluğu da geçti diyorsun üstelik. Yeşil kakanın başka bir sebebi vardır bence.

Enfeksiyon da yesil kaka sebebidir. Benim bebeğim hasta olduğunda kakasi yesildi. Şimdi düzeldi. Alerji suphesiyle ben de 20 gün diyet yaptim, memelerim çok dolmuyor gibi geliyordu ama kilo alımı azalmadi. Diyet yaptigim ay 1250 gr aldı. Kilo alımı azalmasi başka bi sebepler olmuş olabilir

Kızlar bebeklerinizde ağız suyu akması başladımı? Son günlerde akmaya başladı bizimkisi

Aynen.bizde de var. Doktora sordum dış çıkarmada olmuyor mu erken değil mi diye?

Erken başlıyormuş salyalanmalar normal yani

Ataktan beri sabah 6 da başlıyoruz güne ve öğlene kadar gram uyumuyor. Partim çıktı benim de. Bir de yattığı yerde uyumasa da durmuyor, kucak al felan. Delirella is over

Idrar ve kaka verdik bakalım. Îdrarı bi turlu toplayamadım, umarim numune az demezler. İlk ay 1200 gram almıstı bebeğim, şimdi ise 600 gram. Sürekli emiyor, kusması da var sürekli. Cok uzuluyorum. En sevindigim sey bağırmalarının gecmis olması.

I
2 gün uyumadı diye bu kadar endişelenmeyin. Benim bebeğim her gün gece 12den önce uyumuyor. Gün içinde de cok az uyuyor.

Kızlar bebem biberonu ememiyor
Biberon verince meme reddi olursa diye korkuyordum, geçende ben yokken annem biberonla vermeye çalıştı, onun emilecek bir şey olduğunu anlayamamış, itmiş diliyle kaşıkla da yutmamış yarısını dökmüş yarısını yutmuş derken peşimden işe geldiler
İşe başladım ama şimdilik her gün gitmiyorum ve maksimum 4-5 saatliğine gidiyorum, annemle ikisini yanımda götürdüm annem oyaladı ben arada emzirdim Ama önümüzdeki ay daha uzun gidicem, havalar da soğuyacak, evde biberonla içmesi lazım, napıcam bilemedim

Emzik gibi biberon mu degissen? Farkli biberon ağızları var cnm

Öneri var mı daha yumuşak, daha memeye yakın diyebileceğiniz? Evde lansinoh ve avent vardı, ikisini de emmedi. Bir de dr. Browns alayım diyorum
Dr browns ve tomme tippee daha sert ucları canım. Benımkısıde yumuşak diye avent ve lansinohu sevmisti diğerlerini reddetti. İstersen dene belki sever senınkisi benimkinin sevdiklerini sevmemiş

Offff bu tam benim kabusum. Ben emzirdigim için sagip fln biberonla uğraşmaya üşendim hep meme verdim sonra ise baslayacagimda biberon teklif edince almamisti. Kızımda ayni bu sorunu yaşamıştık. Ofise çağırmadilar sansima. Evden çalıştığım için şanslıydım. Azcık tuttuğu tek biberon "mam" di. Geçen gün oğlumda da denedim. Ağzında gezindirip itip durdu. Bundan sonra sık sık deneyeyim diyorum.. 1.5 ay kaldı ise başlamaya. Belki de yanlış zamanda teklif ettim. Belki de aç değildi.

I

2 gün uyumadı diye bu kadar endişelenmeyin. Benim bebeğim her gün gece 12den önce uyumuyor. Gün içinde de cok az uyuyor.
Zaten benimkide uyumayan bir bebek. Gün içinde hiç uykumuz yok. Akşamda 9da yatırıyorum 12e kadar uyuyor 3saat kesintisiz uyuya biliyorum sonra her saat başı uyanıyor o yüzden sinirlenmiştim((

Halbuki 50 küsür günlük olana kadar silikon uçla emdi, biberon niye değişik geldi de almadıysa Bu hafta evdeyim sık sık deniyim bari açken

Selamlaaar. Ben bugun oglumu sunnet ettirdim. Kabus gibiydi. Ilk oglumda hic boyle olmamisti. Ter akti totomdan o kadar o kadar o kadar agladi ki cok sasirdim. Lne emzik ne mama ne kolik muzigi hic bisey kar etmedi. Doktor en sonunda buyuk cocuklar bile bizi bu kadar yormadi allah sana yardm etsin dedi. Bacaklari bagli olmasina ragmen zor zaptettik. Sirtim bi agriyo ki

Bir sorum var, ilk defa biberona alıştırmaya çalıştığım için az akışlı yenidoğan mı almalıyım yoksa +2 ay mı?

Halbuki 50 küsür günlük olana kadar silikon uçla emdi, biberon niye değişik geldi de almadıysa Bu hafta evdeyim sık sık deniyim bari açken
Sen değil de başkasının denesin bebis acken. Ben odaya saklanmistim, kapidan izlemistim shsggshq

Aynen 5-6 günümüz başlıyor Benimkisi mızmızlanıyor uykusu var diye ama uyumuyor. Dışarı çıkarıyorum dışarıda uyutuyorum bazen Uykunun en güzel yeri saat 5-6gibi. Zaten gecede uyumadığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…