2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 2 aylık olduk kontrolü vardı. Biraz geniz akıntısı olduğu için aşısını ertelemek istemiştim. Doktor kontrol etti ama ciddi bi rahatsızlığı yok yapabiliriz dedi. Yaptı. Fakat akşama kadar aşırı sakinlik ve uyku hali var. Bu durumu yaşayan var mı

Evet asi oyle yapiyo. Yarin tum cilginligiyla geri doner merak etme

Canım çok teşekkür ederim

Sütün daha fazla artmıştır tazyik oranı artmıştır kafasını olabildiğince dik tutarak emzirmeyi dene istersen benim bebeğimde öyle oluyor bazen o yüzden kafasını çok dik tutarak emziriyorum
Hee gövdesini de dik tutayım o zaman en çok öyle dik durur kafası

Sutun artmis olabilir o yuzden tazyiklidir. Meme sertken o kadar fiskirmiyodur. Makas seklinde tut oyle bogulcak gibi oldugunda memeyi. Daha kontrollu gelir sut
Denedim makaslamayı ama değişiklik olmadı bide kafasını dik tutup makaslamayı denicem öyle olduğunda

Gecmis olsun canim

Hamilelikten kalan et benleri cok canimi sıkmaya basladi buyuk olan var 2 tane sirtimda daha fazla buyumus, boynumdakilerde duruyo hep cok sinir bozucu kendimi hic begenmiyorum.

Evet asi oyle yapiyo. Yarin tum cilginligiyla geri doner merak etme
Kız çok endişelendim yaa. Birazda rahatsızdı ya. İlk kızımda da hiç ateş falan olmadı ama böyle sakinde değildi. Bu sürekli uyuyunca insanın içine kurt düşüyor.

Kız çok endişelendim yaa. Birazda rahatsızdı ya. İlk kızımda da hiç ateş falan olmadı ama böyle sakinde değildi. Bu sürekli uyuyunca insanın içine kurt düşüyor.
Benm oglum da ilk gun ve gece cook hafif ates ve uykuyla gecirdi. Ertesi gun kaldigi yerden devam etti. Keyfini cikar dinlen kiz

Sormadım canım yenidoğanken geceleri 3saatte bir demisti ama daha sonra sormadım
E dun uyanmadi deyince gece emzirmedin diye düşündüm. 5 saate gecirmiyorum ben, ondan soruyorum. Sure ne zaman uzicak acaba? Kizim emzirmeye birakana kdr hep kalkti 3-5 saatte 1. Cok yorucu.

Çok geçmiş olsun. Şu an yine salgın var galiba, eşim birkaç gündür hasta burnu akıyor öksürüyor, başka odada yatıyodu maskesiz bize yanaşmıyordu ama pazartesi bende de başladı biraz. İdrar yolu enfeksiyonu için gitmiştik kızçenin doktoruna dün, onda da bir şey var mı dedim baktı yoktu ama bugün akşam bir iki kere öksürdü, yavaş yavaş burnu tıkanıyor gibi. Aklım çıkıyo, daha idrar yolu enfeksiyonunu yeni atlattı gibi, inşallah bir de grip olmaz

Hamilelikten kalan et benleri cok canimi sıkmaya basladi buyuk olan var 2 tane sirtimda daha fazla buyumus, boynumdakilerde duruyo hep cok sinir bozucu kendimi hic begenmiyorum.
Benimde boynumda olanlar büyümedi ama durması çok sinir bozucu gerçekten fırsat bulup doktora da gidemiyorum aynı kaderi paylaşıyoruz

Lady Luck canım çok geçmiş olsun. İkinizde çok çabuk atlatın inşa Allah

Bende dün nöröloji pröf.götürdüm bebeyimi. Gitmeseydim içimde kalacaktı. Refleksleri, gelişimi çok çok iyi dedi. Benim açımdan sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi yinede bir eeg çekelim. Oda temiz çıktı şükür Artık dızımı kırıp uyumayan bir bebeğim olduğunu kabullenmem lazım bazende emmeyen.

Gecmis olsun. Ikiniz de bir an once iyilesirsiniz insallah. Bebekler çabucak toparliyor endiseleeimizin aksine. Sen kendine iyi bak kafi. Esin fln yardim edebilir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…