Evet asi oyle yapiyo. Yarin tum cilginligiyla geri doner merak etmeKızlar bugün 2 aylık olduk kontrolü vardı. Biraz geniz akıntısı olduğu için aşısını ertelemek istemiştim. Doktor kontrol etti ama ciddi bi rahatsızlığı yok yapabiliriz dedi. Yaptı. Fakat akşama kadar aşırı sakinlik ve uyku hali var. Bu durumu yaşayan var mı
Canım çok teşekkür ederimİyi bari çok şükür canım serumu dolaba koyup soğutup ondan da sonrasında cekip soğuk şekilde buhar makinesi ile verebilirsin bu arada ..Aman hiç alakası yok canım kendini suçlama boşver insanları iki oğlu var o kadar dikkat eder ki anne sütü aldılar ful şuan büyüduler bebek değiller artık ama bebekken Eylül de doğalgaz yakardılar her şeyi en organik yedirir içirirdi ikisi de küçükken sürekli hastaydı yeni yeni azaldı hastalanmalari ama büyük oglu astım hastası oldu alerjik yani biraz da biz ne yaparsak yapalım olacaksa oluyor sütun yoksa yapacak bişey yok ki sonuçta mamalarin içerikleri de anne sütünun içeriği baz alarak hazırlanıyor şifa olsun inşallah bebitoya sıkma canini yani sigara vs kullanan varsa ona dikkat edin mutlaka bu tip hastalıkların tekrarlanmasında sigara dumanı direk solumasa bile üstüne sinen biriyle temas etmesi falan bile tetikliyor
Denedim aslında makas yapmayı ama işe yaramadı ben beceremedim belki deBenimde öylede aynısı oluyor bozulacakmış gibi olup boğazına kaçırıyor öyle olacağını hissettiğinde memeye makas yapabilirsin
Hee gövdesini de dik tutayım o zaman en çok öyle dik durur kafasıSütün daha fazla artmıştır tazyik oranı artmıştır kafasını olabildiğince dik tutarak emzirmeyi dene istersen benim bebeğimde öyle oluyor bazen o yüzden kafasını çok dik tutarak emziriyorum
Denedim makaslamayı ama değişiklik olmadı bide kafasını dik tutup makaslamayı denicem öyle olduğundaSutun artmis olabilir o yuzden tazyiklidir. Meme sertken o kadar fiskirmiyodur. Makas seklinde tut oyle bogulcak gibi oldugunda memeyi. Daha kontrollu gelir sut
Gecmis olsun canimYazanlara çok teşekkür ederim ancak elime telefonu akdim sabahtan beri hastanedeyiz ben grip oldum bebegimindr bogazi kizarmiş burnu tikali ishali var tüm tetkiklerimiz temiz çıktı çok şükür bol bol emzir dedi dr ilaç vermedi ben bal sarimsak ve limonu karistirip içiyorum bebege antibiyotik olsun diye bogazimida yumuşatti ama öksürük ve burun akintisi başladı bende de inşallah bebegim hemen iyileşir dr 1 haftaya toparlar dedi mukuslu kaka yaptigi icin sıvı kaybi yaşiyormuş probiyotik verdi geçmezse alerjik mama kullancaz şuan çok oahali gerek yok drdi kendi verecekti tarihi geçmiş veremedi o yüzden insallah mukusta geçer aşiri sesli gaz cikariyor o da geçer inşallah
Sormadım canım yenidoğanken geceleri 3saatte bir demisti ama daha sonra sormadımDoktor kac saat emzirmesen olur dedi?
Benimde full duruyor onlar gitmez zaten anca yaktırmamız lazım benceHamilelikten kalan et benleri cok canimi sıkmaya basladi buyuk olan var 2 tane sirtimda daha fazla buyumus, boynumdakilerde duruyo hep cok sinir bozucu kendimi hic begenmiyorum.
Hangi birini yaktiricaz ki aman yaa hic bitmiyo hergun baska bisey cikiyoBenimde full duruyor onlar gitmez zaten anca yaktırmamız lazım bence
Kız çok endişelendim yaa. Birazda rahatsızdı ya. İlk kızımda da hiç ateş falan olmadı ama böyle sakinde değildi. Bu sürekli uyuyunca insanın içine kurt düşüyor.Evet asi oyle yapiyo. Yarin tum cilginligiyla geri doner merak etme
Geriye dogru kaykilarak emzirmeyi dene bi deDenedim makaslamayı ama değişiklik olmadı bide kafasını dik tutup makaslamayı denicem öyle olduğunda
Benm oglum da ilk gun ve gece cook hafif ates ve uykuyla gecirdi. Ertesi gun kaldigi yerden devam etti. Keyfini cikar dinlen kizKız çok endişelendim yaa. Birazda rahatsızdı ya. İlk kızımda da hiç ateş falan olmadı ama böyle sakinde değildi. Bu sürekli uyuyunca insanın içine kurt düşüyor.
E dun uyanmadi deyince gece emzirmedin diye düşündüm. 5 saate gecirmiyorum ben, ondan soruyorum. Sure ne zaman uzicak acaba? Kizim emzirmeye birakana kdr hep kalkti 3-5 saatte 1. Cok yorucu.Sormadım canım yenidoğanken geceleri 3saatte bir demisti ama daha sonra sormadım
Çok geçmiş olsun. Şu an yine salgın var galiba, eşim birkaç gündür hasta burnu akıyor öksürüyor, başka odada yatıyodu maskesiz bize yanaşmıyordu ama pazartesi bende de başladı biraz. İdrar yolu enfeksiyonu için gitmiştik kızçenin doktoruna dün, onda da bir şey var mı dedim baktı yoktu ama bugün akşam bir iki kere öksürdü, yavaş yavaş burnu tıkanıyor gibi. Aklım çıkıyo, daha idrar yolu enfeksiyonunu yeni atlattı gibi, inşallah bir de grip olmazYazanlara çok teşekkür ederim ancak elime telefonu akdim sabahtan beri hastanedeyiz ben grip oldum bebegimindr bogazi kizarmiş burnu tikali ishali var tüm tetkiklerimiz temiz çıktı çok şükür bol bol emzir dedi dr ilaç vermedi ben bal sarimsak ve limonu karistirip içiyorum bebege antibiyotik olsun diye bogazimida yumuşatti ama öksürük ve burun akintisi başladı bende de inşallah bebegim hemen iyileşir dr 1 haftaya toparlar dedi mukuslu kaka yaptigi icin sıvı kaybi yaşiyormuş probiyotik verdi geçmezse alerjik mama kullancaz şuan çok oahali gerek yok drdi kendi verecekti tarihi geçmiş veremedi o yüzden insallah mukusta geçer aşiri sesli gaz cikariyor o da geçer inşallah
Olabildiğince dik tutunca süt biranda genzine kaçmıyor beslenme sonrası kusması hiç olmuyorHee gövdesini de dik tutayım o zaman en çok öyle dik durur kafası
Benimde boynumda olanlar büyümedi ama durması çok sinir bozucu gerçekten fırsat bulup doktora da gidemiyorum aynı kaderi paylaşıyoruzHamilelikten kalan et benleri cok canimi sıkmaya basladi buyuk olan var 2 tane sirtimda daha fazla buyumus, boynumdakilerde duruyo hep cok sinir bozucu kendimi hic begenmiyorum.
Gecmis olsun. Ikiniz de bir an once iyilesirsiniz insallah. Bebekler çabucak toparliyor endiseleeimizin aksine. Sen kendine iyi bak kafi. Esin fln yardim edebilir umarım.Yazanlara çok teşekkür ederim ancak elime telefonu akdim sabahtan beri hastanedeyiz ben grip oldum bebegimindr bogazi kizarmiş burnu tikali ishali var tüm tetkiklerimiz temiz çıktı çok şükür bol bol emzir dedi dr ilaç vermedi ben bal sarimsak ve limonu karistirip içiyorum bebege antibiyotik olsun diye bogazimida yumuşatti ama öksürük ve burun akintisi başladı bende de inşallah bebegim hemen iyileşir dr 1 haftaya toparlar dedi mukuslu kaka yaptigi icin sıvı kaybi yaşiyormuş probiyotik verdi geçmezse alerjik mama kullancaz şuan çok oahali gerek yok drdi kendi verecekti tarihi geçmiş veremedi o yüzden insallah mukusta geçer aşiri sesli gaz cikariyor o da geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?