Ayyy bu da bisey mi annemle oglani yikarken annem biseyler anlatiyodu atlas fosurt die isedi annemin agzina
Çok teşekkür ederim canım verdi iciriyorum probiyotik gece sabaha kadar hep temizledim o da bikti yazikİkinize de cok geçmiş olsun biran önce iylesirsiniz inşallah bebeğine probiyotik vermedi mi doktorunuz bebeğin burnunu sık sık temizle rahat beslenebilsin kuzucuk
Çok teşekkür ederim canım ❤ alerji evet ama kaka testinde sulu çikti iyi bakterilerde gidiyormuş sor benceÇok geçmiş olsun. Mukuslu kaka olunca sıvı kaybı mı olurmuş benim kız hep mukuslu yapıyor alerji var diye düşündüm alerji doktoru kan görene kadar alerji yoktur dedi sıvı kaybından falan bahsetmedi
Çok teşekkür ederim canım ❤
Ilk gun oyle oluyor sonraki 2 gün mızmız geciyorKızlar bugün 2 aylık olduk kontrolü vardı. Biraz geniz akıntısı olduğu için aşısını ertelemek istemiştim. Doktor kontrol etti ama ciddi bi rahatsızlığı yok yapabiliriz dedi. Yaptı. Fakat akşama kadar aşırı sakinlik ve uyku hali var. Bu durumu yaşayan var mı
Çok teşekkür ederim canım ❤Gecmis olsun canim
Ben lugol iyot damlatip hepsinden kurtuldumHamilelikten kalan et benleri cok canimi sıkmaya basladi buyuk olan var 2 tane sirtimda daha fazla buyumus, boynumdakilerde duruyo hep cok sinir bozucu kendimi hic begenmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım inşallah olmazsiniz burun tikanikligi temizlemek çok zor ağliyorÇok geçmiş olsun. Şu an yine salgın var galiba, eşim birkaç gündür hasta burnu akıyor öksürüyor, başka odada yatıyodu maskesiz bize yanaşmıyordu ama pazartesi bende de başladı biraz. İdrar yolu enfeksiyonu için gitmiştik kızçenin doktoruna dün, onda da bir şey var mı dedim baktı yoktu ama bugün akşam bir iki kere öksürdü, yavaş yavaş burnu tıkanıyor gibi. Aklım çıkıyo, daha idrar yolu enfeksiyonunu yeni atlattı gibi, inşallah bir de grip olmaz
Çok teşekkür ederim canım ❤ bazi bebekler uyumayi sevmiyor malesefLady Luck canım çok geçmiş olsun. İkinizde çok çabuk atlatın inşa Allah
Bende dün nöröloji pröf.götürdüm bebeyimi. Gitmeseydim içimde kalacaktı. Refleksleri, gelişimi çok çok iyi dedi. Benim açımdan sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi yinede bir eeg çekelim. Oda temiz çıktı şükürArtık dızımı kırıp uyumayan bir bebeğim olduğunu kabullenmem lazım bazende emmeyen.
Çok teşekkür ederim canım ❤ ben kendime iyi bakmaya çalişiyorum eşimde destek oluyor sağolsunGecmis olsun. Ikiniz de bir an once iyilesirsiniz insallah. Bebekler çabucak toparliyor endiseleeimizin aksine. Sen kendine iyi bak kafi. Esin fln yardim edebilir umarım.
B Bluemom44 demişti sanki alerji belirtisi diye canimBebişimin kulaklarının arkası kabuk kabuk oldu ya, doktora soramadım henüz ama bu da alerji belirtisi diye yazılmıştı sanki burda. Kaşınıyor da herhalde, elini götürüyor sürekli.Losyon sürdüm yumuşasın biraz diye ama pek işe yaramadı sanki
Mustela stelatopia emolyent krem kullanabilirsinGünaydın hanımlar bebeğinizin cilt kuruluğu için yüzü için ne kullanıyorsunuz.. yanakları kuruyor
Benim bulduğumda buydu.Mustela stelatopia emolyent krem kullanabilirsin
Ay bu sürekli kucakta uyuma gezme bırakınca ağlama durumları ne zaman bitecek beh çok yorucu gergin gergin geziyorum ortada bebe uyumuyo ağlıyo diyeGünaydın kızlar yazamıyorum bir süredir ara ara girip okuyorum ama çok birikmiş ara sayfalarbenim kız gündüzleri ya memede ya kucakta uyuduğu için kendimden geçmiş vaziyetteyim artık
Cok kuru atopik ciltler icin zaten. Tum vucuduna kullanabilirsin pambik gibi olurBenim bulduğumda buydu.
Belli olmiyo yaa. Benimki askere gidene kadar kucagimda gezcek gibi davraniyoAy bu sürekli kucakta uyuma gezme bırakınca ağlama durumları ne zaman bitecek beh çok yorucu gergin gergin geziyorum ortada bebe uyumuyo ağlıyo diye
Canim cok temizlemesen sisiyo burun bi yerden sonra. Cold mix al. Brn gunde 3 kez temizledim cold mixle acildi hep burnu hastayken. Hem o aglamaz hem sen uzulmezsinTünaydin kizlar bugün sümük çekmekten başim dönüyor artiksabaha kadar saat basi bi uyaniyorum oğlum uyanik burnunu aciyorum emziriyorum uyuyor 2 dk sonra yutkuna yalana uyaniyor sanirim bogazi falan kuruyordu buhar makinasi da acikti ama sabaha kadar allahtan mizmiz değildi ama burun temizlerken çok agliyor yazik ya hapşuruk öksürük hırılti var sesi çatalli yazik çok uzuluyorum gözlerinin etrafi kızarmış halsiz baygin
Valla sorma canım o kadar yoruldumki 2 gün önce anneme geldim illada kal dinlen dedi 1 gün kalcaktım sözde hala çıkamadım evime, kemiklerim ağrımış kızı taşımaktan artıkAy bu sürekli kucakta uyuma gezme bırakınca ağlama durumları ne zaman bitecek beh çok yorucu gergin gergin geziyorum ortada bebe uyumuyo ağlıyo diye
Gecmis olsun cok sevindim bisey cikmamasina. Eeg nasil cekiliyor biraz bilgi verebilir misinuz?Lady Luck canım çok geçmiş olsun. İkinizde çok çabuk atlatın inşa Allah
Bende dün nöröloji pröf.götürdüm bebeyimi. Gitmeseydim içimde kalacaktı. Refleksleri, gelişimi çok çok iyi dedi. Benim açımdan sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi yinede bir eeg çekelim. Oda temiz çıktı şükürArtık dızımı kırıp uyumayan bir bebeğim olduğunu kabullenmem lazım bazende emmeyen.
Aman kal nolcak. Ben her hafta cumadan gidip pazara kadar kaliyorum yoksa perisanimValla sorma canım o kadar yoruldumki 2 gün önce anneme geldim illada kal dinlen dedi 1 gün kalcaktım sözde hala çıkamadım evime, kemiklerim ağrımış kızı taşımaktan artıktek tesellim gece hiç uyanmadan uyuyor benim bebe
Hic uyanmamasini da cok kinadim sua . Insallah basima tez vakitte gelirValla sorma canım o kadar yoruldumki 2 gün önce anneme geldim illada kal dinlen dedi 1 gün kalcaktım sözde hala çıkamadım evime, kemiklerim ağrımış kızı taşımaktan artıktek tesellim gece hiç uyanmadan uyuyor benim bebe
Benimki de kriz bebesi kıpkırmızı oluyor sesi değişiyor ağlamaktan bide sinirlenince ayakta da susmuyor bi süre ağlamaya devam ediyor keyfi olana kadarBelli olmiyo yaa. Benimki askere gidene kadar kucagimda gezcek gibi davraniyosaka bi yana oturmaya basladiginda agladikca kucaklamazsan oturarak oynar dikkatini dagitirsan seni salar. Ama cok aglak bebelerde isler mi bilmiom. Ben buyuk oglumda bi tane bebeyatmaz almistim. O otururdu ya birlikte oynardik ya kendi oynardi beni illa al cabasi olmamisti hic. Bu krizlere girip ugunuyo almazsam
Valla aynisiBenimki de kriz bebesi kıpkırmızı oluyor sesi değişiyor ağlamaktan bide sinirlenince ayakta da susmuyor bi süre ağlamaya devam ediyor keyfi olana kadarhaftasonu şehir dışına çıkalım dedik bunaldık değişiklik olsun ama gözüm korkuyor yolda tutabilir miyim diye 4 ayı dolunca destekli oturmaya başlayacak daha erken değil mi? Çok krizleri gelmemişse çıngırak sallıyorum konuşuyorum falan susup yatıyor baya ama ayakta gezmeye kararlıysa durumlar nanay
Ay anneler olmasa napcaz bilmiyorum benim de annem geliyor haftada 2 kere oğlanı yıkıyoruz o gelmezse arkadaş geliyor yüküm hafifliyor biraz ama yine de hep anne emzirirken uyuturken sakinleştirirken tabiki yalnız olduğu kadar bunalmıyor insan. Benimki 2 kere uyanıyor gece birinde emip uyuyor öbüründe gaz çıkarıp bez değişme seansımız oluyor sonra geri uyuyor çok şükür gündüz uyumayınca gece bayılıyor doğal olarakValla sorma canım o kadar yoruldumki 2 gün önce anneme geldim illada kal dinlen dedi 1 gün kalcaktım sözde hala çıkamadım evime, kemiklerim ağrımış kızı taşımaktan artıktek tesellim gece hiç uyanmadan uyuyor benim bebe
Ben onun çözümünü kanguruda buldum baktım hiç durmuyor koyuyorum kanguruya yallah dışarı kanguruda biraz uyuyor biraz etrafını izliyor sırt bel ağrısını saymazsak keyifli vakit geçiyor çünkü ağlamıyor sjkdValla aynisiarabada pusette vs durmuyo benimki
Benimki ne slingde ne kanguruda durmuyo ya. Keske dursa. O ladar eve hapisim kiBen onun çözümünü kanguruda buldum baktım hiç durmuyor koyuyorum kanguruya yallah dışarı kanguruda biraz uyuyor biraz etrafını izliyor sırt bel ağrısını saymazsak keyifli vakit geçiyor çünkü ağlamıyor sjkd
Benimkide hafiften araba sürmeyi, bagirmayi,haykirmayi ogrendi baya cilveli zamandayiz gaz sorunu bitsin diye hatim indiriyorum nerdeyse tek bagirsin ama kıvranmasin hergun degisik haller iste biz cok mizmizlaniyoz sussun gazlanmasin aglamasin uyusun buda bebe yani cok sey bekliyozTamamdır onu da deneyim teşekkür ettim
Ay tamam teşekkür ederim bugün daha olmadı ama yeni kahvaltı yaptım karnım yokken süt daha çok oluyor galiba öğleden sonraları yaşıyoruz bu sorunu bundan sonra dik emzirmeye çalışacağım. Nasıl dik tutuyosun? Ayakta durup bebişi de oturur gibi dik tutmayı düşündüm en dik öyle durur heralde
Kız gazlanıyor yatmak istemiyor kıvrana kıvrana kaldırana kadar bağırıyor çılgın şeyçok kusmuyor şükür ama çok da emmiyor hala süt oluyor bıraktığında gerçi kaldırınca da ağlamıyor doyuyo demek ki yok anam huysuz benim bebe her istediğini ağlayarak yaptırabileceğini sanıyor ki haklı da öğrendi galiba yalandan ağlamalar başladı bağırıyor baktı almıyorum susuyor hahahsjk
Biliyorum o tadi buyuk oglanda deneyimledim kucukte abisinin sacina ablasinin kucagina buldugu yere çöğdürüyoAyyy bu da bisey mi annemle oglani yikarken annem biseyler anlatiyodu atlas fosurt die isedi annemin agzina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?