Bazı bebeler azgın olur surekli huy degisir oyle yerlere gitmene hic gerek yok bence dedigin gibi kabullenmelisin@Lady Luck canım çok geçmiş olsun. İkinizde çok çabuk atlatın inşa Allah
Bende dün nöröloji pröf.götürdüm bebeyimi. Gitmeseydim içimde kalacaktı. Refleksleri, gelişimi çok çok iyi dedi. Benim açımdan sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi yinede bir eeg çekelim. Oda temiz çıktı şükürArtık dızımı kırıp uyumayan bir bebeğim olduğunu kabullenmem lazım bazende emmeyen.
Sadece tek bi mamada kal bencede 1 cay kasigi rezene ver bol bol su ver birde .. valla bizde ayniyiz hala ne yiyip iciyorumda gaz oluyo diyorum ama yok benim bu kucuk oglanda cektim ben gaz sancisini ya digerlerinde boyle yoktu ne olur ne olmaz diye rezene icerdim emer uyurlardi hep bu kendi cok gazliGünaydınlar. Uykusuz gecelerden uykusuz sabahlara...
Çocuk gazdan kıvranıyor sürekli. Ne zaman bitecek artık sabrım kalmadı gerçekten. Uykusu var uyuyamıyor bebeğim. Gece 2 den beri bölük pörçük uykular ile duruyoruz. Mamayı değiştirmistim. Sanırım birazda benim suçum.
Süt birden gelince bizdede oyle oluyo can havli birden cırpınıyo genzine kaçıyo falan biraz daha dik tut arkadaslarin dedigi gibi canim hemen kaldirma birde kucaginda dursun biraz cok kusmuyorsa fazlasini cikariyordur mide kaslari tam oluşmadigi icin 4. Aya kadar kusarlarmış bi yerde okumustum heralde o yuzden kusuyolarKızlar bişey sorucam emzirirken oğlum biriken sütü sorunsuz içiyor ama biriken bitip de kendisi süt indirmeye başladığında hık hık hık zor yutkunuyor rahatsız oluyor gazlanıyor ve emmek istemiyor halbuki daha süt var oluyor sıktığımda. Gazını çıkarırken kusuyor önceden böyle değildi bu yeni olmaya başladı neden olabilir başına gelen var mı?
Ayy biz ne cektik burundan rahat 1 bucuk ay dolu gecdi gunde 4 5 sefer temizliyodum serum fizyolejikle gece ayri gunduz ayri artik kakayla ve kusmayla atiyodu bebem serumu ama cok rahatliyodu.. kapali olursa ne emiyo ne uyuyo.. sukur birden bire gecti son 1 haftadir cok rahatiz üsütünce biraz oluyo yine temizliyorum onceki dolulugu kalmadiBurnunu devamlı açıyorum ama hala tıkalı başka ne yapabilirim bilgin var mı?
Denemek istemiştim. Eğer gaz yapsaydı bu mamadan devam edecektim ama çocuk kıvrandı resmen. Atamıyor da gazını.Sadece tek bi mamada kal bencede 1 cay kasigi rezene ver bol bol su ver birde .. valla bizde ayniyiz hala ne yiyip iciyorumda gaz oluyo diyorum ama yok benim bu kucuk oglanda cektim ben gaz sancisini ya digerlerinde boyle yoktu ne olur ne olmaz diye rezene icerdim emer uyurlardi hep bu kendi cok gazli
Suyu vermelisin bence emseydi anne sutunden alirdi.. hem kaka yapmasi kolaylasir hem susamaz gunde 2 3 kasik verDenemek istemiştim. Eğer gaz yapsaydı bu mamadan devam edecektim ama çocuk kıvrandı resmen. Atamıyor da gazını.eski mamaya devam edeceğim geri o yüzden. Su olur mu ki daha 3 aylık yani. Bilemedim verip vermeme konusunda. Rezene de veriyordum bırakmıştım. Onu vereyim bari tekrar
Canım sma mama sindirim için en iyi mamaymis eczacı öyle demişti mama verdiğim dönem bize iyi gelmişti baya onu alınca kendisi çıkarıyordu anne sütü alınca gazlaniyordu benim tükettiklerm kaynakli sanırımDenemek istemiştim. Eğer gaz yapsaydı bu mamadan devam edecektim ama çocuk kıvrandı resmen. Atamıyor da gazını.eski mamaya devam edeceğim geri o yüzden. Su olur mu ki daha 3 aylık yani. Bilemedim verip vermeme konusunda. Rezene de veriyordum bırakmıştım. Onu vereyim bari tekrar
Günaydınlar. Uykusuz gecelerden uykusuz sabahlara...
Çocuk gazdan kıvranıyor sürekli. Ne zaman bitecek artık sabrım kalmadı gerçekten. Uykusu var uyuyamıyor bebeğim. Gece 2 den beri bölük pörçük uykular ile duruyoruz. Mamayı değiştirmistim. Sanırım birazda benim suçum.
Kulak arkası da Konak oluyor bebeklerin .. bebe yağı sürüp yumuşayınca alıyorum benBebişimin kulaklarının arkası kabuk kabuk oldu ya, doktora soramadım henüz ama bu da alerji belirtisi diye yazılmıştı sanki burda. Kaşınıyor da herhalde, elini götürüyor sürekli.Losyon sürdüm yumuşasın biraz diye ama pek işe yaramadı sanki
Mustelanın bir kremini almıştım eczaneden yüzünde ki kızarıklar geçti şimdi sivilce gibi çıktıkça sürüyorumGünaydın hanımlar bebeğinizin cilt kuruluğu için yüzü için ne kullanıyorsunuz.. yanakları kuruyor
Tamamdır onu da deneyim teşekkür ettimGeriye dogru kaykilarak emzirmeyi dene bi de
Ay tamam teşekkür ederim bugün daha olmadı ama yeni kahvaltı yaptım karnım yokken süt daha çok oluyor galiba öğleden sonraları yaşıyoruz bu sorunu bundan sonra dik emzirmeye çalışacağım. Nasıl dik tutuyosun? Ayakta durup bebişi de oturur gibi dik tutmayı düşündüm en dik öyle durur heraldeOlabildiğince dik tutunca süt biranda genzine kaçmıyor beslenme sonrası kusması hiç olmuyor
Kız gazlanıyor yatmak istemiyor kıvrana kıvrana kaldırana kadar bağırıyor çılgın şeySüt birden gelince bizdede oyle oluyo can havli birden cırpınıyo genzine kaçıyo falan biraz daha dik tut arkadaslarin dedigi gibi canim hemen kaldirma birde kucaginda dursun biraz cok kusmuyorsa fazlasini cikariyordur mide kaslari tam oluşmadigi icin 4. Aya kadar kusarlarmış bi yerde okumustum heralde o yuzden kusuyolar
Az önce internetten baktım mustela bin bı kremini gördüm resmini atar mısın aynısını mi bugün cikicam çıkınca alayımMustelanın bir kremini almıştım eczaneden yüzünde ki kızarıklar geçti şimdi sivilce gibi çıktıkça sürüyorum
Bende emzirmedim o uyanmayıncaE dun uyanmadi deyince gece emzirmedin diye düşündüm. 5 saate gecirmiyorum ben, ondan soruyorum. Sure ne zaman uzicak acaba? Kizim emzirmeye birakana kdr hep kalkti 3-5 saatte 1. Cok yorucu.
6 7 saat bence uyur ya. Oglum bazen aksam 7 bucukta yatip gece 2 bucukta uyaniyo. Uyandirmiyorum. Onla yatsam ne uyku uyurdum beeeBende emzirmedim o uyanmayıncazaten migrenim tutmuştu deliksiz uyumuşum kaldıramadım bende. Güncel olarak bilmiyorum bu aylarda kaç saat kadar durabilir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?