2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok uyanmadı emmek içinde

Yazanlara çok teşekkür ederim ancak elime telefonu akdim sabahtan beri hastanedeyiz ben grip oldum bebegimindr bogazi kizarmiş burnu tikali ishali var tüm tetkiklerimiz temiz çıktı çok şükür bol bol emzir dedi dr ilaç vermedi ben bal sarimsak ve limonu karistirip içiyorum bebege antibiyotik olsun diye bogazimida yumuşatti ama öksürük ve burun akintisi başladı bende de inşallah bebegim hemen iyileşir dr 1 haftaya toparlar dedi mukuslu kaka yaptigi icin sıvı kaybi yaşiyormuş probiyotik verdi geçmezse alerjik mama kullancaz şuan çok oahali gerek yok drdi kendi verecekti tarihi geçmiş veremedi o yüzden insallah mukusta geçer aşiri sesli gaz cikariyor o da geçer inşallah

Kuzum çok geçmiş olsun

İkinize de cok geçmiş olsun biran önce iylesirsiniz inşallah bebeğine probiyotik vermedi mi doktorunuz bebeğin burnunu sık sık temizle rahat beslenebilsin kuzucuk

Çok geçmiş olsun. Mukuslu kaka olunca sıvı kaybı mı olurmuş benim kız hep mukuslu yapıyor alerji var diye düşündüm alerji doktoru kan görene kadar alerji yoktur dedi sıvı kaybından falan bahsetmedi

Kızlar bişey sorucam emzirirken oğlum biriken sütü sorunsuz içiyor ama biriken bitip de kendisi süt indirmeye başladığında hık hık hık zor yutkunuyor rahatsız oluyor gazlanıyor ve emmek istemiyor halbuki daha süt var oluyor sıktığımda. Gazını çıkarırken kusuyor önceden böyle değildi bu yeni olmaya başladı neden olabilir başına gelen var mı?

Sütün tanzikli olabilir mi kendin sıktığında fışkırır gibi oluyor mu

Sütün tanzikli olabilir mi kendin sıktığında fışkırır gibi oluyor mu
Evet başından beri sıktığımda fışkırıyor ama emmesinde sorun olmamıştı bu zamana kadar 2 gündür falan böyle ondan mı oluyor acaba

Evet başından beri sıktığımda fışkırıyor ama emmesinde sorun olmamıştı bu zamana kadar 2 gündür falan böyle ondan mı oluyor acaba
Benimde öylede aynısı oluyor bozulacakmış gibi olup boğazına kaçırıyor öyle olacağını hissettiğinde memeye makas yapabilirsin

Sütün daha fazla artmıştır tazyik oranı artmıştır kafasını olabildiğince dik tutarak emzirmeyi dene istersen benim bebeğimde öyle oluyor bazen o yüzden kafasını çok dik tutarak emziriyorum

Sutun artmis olabilir o yuzden tazyiklidir. Meme sertken o kadar fiskirmiyodur. Makas seklinde tut oyle bogulcak gibi oldugunda memeyi. Daha kontrollu gelir sut

İyi bari çok şükür canım serumu dolaba koyup soğutup ondan da sonrasında cekip soğuk şekilde buhar makinesi ile verebilirsin bu arada ..Aman hiç alakası yok canım kendini suçlama boşver insanları iki oğlu var o kadar dikkat eder ki anne sütü aldılar ful şuan büyüduler bebek değiller artık ama bebekken Eylül de doğalgaz yakardılar her şeyi en organik yedirir içirirdi ikisi de küçükken sürekli hastaydı yeni yeni azaldı hastalanmalari ama büyük oglu astım hastası oldu alerjik yani biraz da biz ne yaparsak yapalım olacaksa oluyor sütun yoksa yapacak bişey yok ki sonuçta mamalarin içerikleri de anne sütünun içeriği baz alarak hazırlanıyor şifa olsun inşallah bebitoya sıkma canini yani sigara vs kullanan varsa ona dikkat edin mutlaka bu tip hastalıkların tekrarlanmasında sigara dumanı direk solumasa bile üstüne sinen biriyle temas etmesi falan bile tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…