2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor oluyo ya kucuk bebeklerde şu kıs ayini atlatsaydik bi hayirlisiyla

Bende emzirmedim o uyanmayınca zaten migrenim tutmuştu deliksiz uyumuşum kaldıramadım bende. Güncel olarak bilmiyorum bu aylarda kaç saat kadar durabilir diye
Valla 21:30'da yatırdım. Kendi ağlamadı uyanmadi ama dayanamadım 03:30'da alıp emzirdim 6 saat oldu diye. Gözü kapalı emdi, daha dogrusu emer gibi yapti. 2.-3 dk.ugrastim, cok ugrastigim soylenemez.. lıkır lıkır ses bile duymadım belki 1-2 yudum içti. Sabah 05:30'da kendi ağlayarak uyandı. O zaman doyurdum. Böyle düşününce 8 saat uyumuş sayılır yemeden o minik emmeyi saymazsak. Doktora sorucam haftaya. Insallah uyuyorsa bırak der de gonul rahatligiyla bırakırım. Gece zırt pırt uyanmaya alınmasını istemem.

Canim cok temizlemesen sisiyo burun bi yerden sonra. Cold mix al. Brn gunde 3 kez temizledim cold mixle acildi hep burnu hastayken. Hem o aglamaz hem sen uzulmezsin
Doktor 2 saatte bir temizle dedi ama yeni temizledim 10 dk sonra bi hapşurdu bi ton sümük hani temizlediydim dedim aslinda evde var ama nereye soktuysam bulamiyorum

Verem aşısı olduk. Hemşire yikayabilirsin normal dedi. Bir de bu aşı ateş yapmaz. Ateş yaparsa doktora git dedi belki de farklı markadir Turkiyedekinden. Ne bileyim epey başka konusuyolar

Aman kal nolcak. Ben her hafta cumadan gidip pazara kadar kaliyorum yoksa perisanim
Valla büyük nimet anneler
Hic uyanmamasini da cok kinadim sua . Insallah basima tez vakitte gelir
Amin amin, valla onda da dert etcek bişey buldum ben acaba çokmu uyuyor acıkmıyormı diye düşünüyorum bu seferde dün rekor kırdık mesela 7.5 saat uyudu uyandı azcık emdi geri uyudu 3.5 saat baktım hala uyuyor uyandırdım artık
Aynen valla ya gün içinde annem oynuyor uyutuyor ben 1 2 saat dinleniyorum uyuyorum nasıl iyi geliyor, benimkinde akşam uykuya direnme var deli uykusu var ama dalmıyor bir türlü 9 da başlayan maceramız gece 12 1 de son buluyor o saatten sonra uyuyuncada sabaha kadar kalkmıyor artık

Benimki ne slingde ne kanguruda durmuyo ya. Keske dursa. O ladar eve hapisim ki park bahce gormek avm gezmek istiyorum. Buyuk oglum nasi usluymus kiymetini bilememisim
Ben kanguruya alıştırmak için kanguruda emziriyodum ben işimi yaparken o emip uyuyodu göğsümde öyle alıştı bebek arabasında da mı durmuyor?

Kız öyle de bi bebek hiç mi uyumaz bi öğlen uykusuna benden bsğımsız yatsa şükür uyumaması da bişey değil uykudan ağlamaya başlayınca sıkıntı uyu işte olum ölüyon uykudan yok

Biliyorum o tadi buyuk oglanda deneyimledim kucukte abisinin sacina ablasinin kucagina buldugu yere çöğdürüyo sıcma haric sjsj
Tadi tuzu yokmus anamin yalancisiyim
Doktor 2 saatte bir temizle dedi ama yeni temizledim 10 dk sonra bi hapşurdu bi ton sümük hani temizlediydim dedim aslinda evde var ama nereye soktuysam bulamiyorum
Kiyamam 2 saate bi burun mu dayanir. Sen bul onu
Ben kanguruya alıştırmak için kanguruda emziriyodum ben işimi yaparken o emip uyuyodu göğsümde öyle alıştı bebek arabasında da mı durmuyor?
Kiz normal.emmeye zor alisti kanguruda nasi emzircem keyfi yetmeyince hala emmiyo bebe. Ne bebek arabasinda ne onun pusetiyle normal arabada. Asla durmuyo. Annemle 10 dklik mesafedeyiz aracla. Pusete koyyoz 10 dakka cilginlar gibi aglio. Lan arabadasin iste uyusana normal bebeler uyur. Kuzeyle ta mersine gitmistim 5 aylikken en uzak ucuna 6 saat. Guneyle burdan anama gidemiom. Hele arabayi ben kullaniosam en sonunda aglaya aglaya kusuyo

Ben de dikkat ediyorum öğleden sonra çok oluyor canım annem yastık yaptı berjerin kolunun üzerine koyuyorum bir tane küçük yastikda poposunun altina kafasını ve gövdesini dik tutuyorum kucağımda oturur gibi mama yedirirken de dik tutmak gerekiyor ya onun gibi o yüzden sütun hızı birden rahatsız etmiyor reflusu de olmuyor çok şükür

Kız öyle de bi bebek hiç mi uyumaz bi öğlen uykusuna benden bsğımsız yatsa şükür uyumaması da bişey değil uykudan ağlamaya başlayınca sıkıntı uyu işte olum ölüyon uykudan yok
Vardir onunda bi derdi nasil anlican benimki 2 gundur huzursuzdu kayisi marmelati yedim anca bu gelir senin hakkindan diye.. bi saldi sacina kadar pokk hemen bi banyo bayildi simdi hadi bi mizmizlansinda görüyüm

Verem aşısı olduk. Hemşire yikayabilirsin normal dedi. Bir de bu aşı ateş yapmaz. Ateş yaparsa doktora git dedi belki de farklı markadir Turkiyedekinden. Ne bileyim epey başka konusuyolar
Veremle birlikte bi aşi daha yapiyorlar burda birde ekstra sen ücret odersen rota yapiyorlar rota oglumda isilik gibi bisey yaoti ben sleepy bez yapti sanmistim
Eczaci diyor ki 6 saatte bir surebilirsin sürdüm hic fayda etmedi cigerleri yorulur dayanamaz diyor aklinda bulunsun

Kiz gunde bi kez 2 damla damlatyim mendile ben. O da bi damla fazla olursa bisi olur die kullanmadm bile gunde 4 kez cok o bi kez yetiyo

Aynen tatsız tuzsuz bisey

Ayyy bizde de var aynı sorun dalamıyor direniyor çıldırıyor uykudan uyumuyor neler deniyorum uyutmak için yok işe yaramıyor. Uyumayı bilmiyorlarmış öyle demişti aile hekiminiz. Allah'ım uğraş uğraş uğraş en sonunda eşim alıyor utuyayım diye onun elinde daha çok çıldırıyor hasjkl ağlıyor ağlıyor yoruluyor artık ağlamaktan sonra dayanamayıp alıyorum emziriyorum ööyle yorgunluktan uyuyor yoksa daha uyumucak nasıl öğreneceklerse uyumayı

Valla bende anlamadım hayır birde yeterki uyusun diye sallamaktan pışpışlamaya kadar her haltı deniyorum çocuk desteksiz uyumayı nasıl öğrencek böyle bilemedim işin ilginci bugün memede uyuttum 6 da bu saat oldu hala uyuyor normalde gece 1 den önce uyumaz yanından kalkınca uyanır bugün ikisinide yapmadı, ama şimdide gece uyumazsa korkusundan tutuştumm hergün yeni bir g0ncelleme geliyor benim bebeye ayarlarımı bozdu benimde

Aa aaaa araba sevmeyen bebek valla sizin işiniz çok daha zormuş ben yine kanguruya koyuyorum susuyor ya da arabayla bir yere giderken susuyor ama arabanın durmaması lazım motor sesinden falan da değil hareketi biliyor kırmızı ışıkta durunca mızırdanmaya başlıyor durmadan sürcez beyefendi sussun diye ağlamaktan öksürüyo bizimki nefesi kesiliyor da ağlamaktan kusmak daha üst leveliymiş Allah yardım etsin bakalım büyüyünce nasıl olacaklar. Bu arada 90 günü geçmişsiniz sizin gaz sancıları bıçak gibi kesildi mi? 3 aylık olmamıza 3 gün kaldı merakla bekliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…