2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Suyu vermelisin bence emseydi anne sutunden alirdi.. hem kaka yapmasi kolaylasir hem susamaz gunde 2 3 kasik ver
Araştırdım da verilmiyormus. Yine de doktora soracagim canim cok sagol.
Sma kabız yapıyor diye kullanmıyorum. Bebelac gold kullanmaya başlayacağım tekrar o çok iyi gelmişti. Kendi kendine gaz atıyordu.
Ay inşallah hayırlısı bir an önce biter bu sıkıntılar. çok yoruldum çünkü ruhsal ve bedensel olarak.

Bugün kucağımda dik tutmayı denedim ayakta emzireyim diye de burnu mememe yapıştı nefes alamadı beceremedik sjkkd kucağıma yastık alıp yastığın üstüne bebeyi koyuyorum normalde yastığı çıkarıp ayaklarını aşağı sallandırdım öyle dik oldu biraz deneme yanılma öğrencez inş

Bizdede var mukus yeni başladı süt ürünleri yediğimde artıyor daha gitmedik doktora sıvı kaybını duymadım bende

Vardir onunda bi derdi nasil anlican benimki 2 gundur huzursuzdu kayisi marmelati yedim anca bu gelir senin hakkindan diye.. bi saldi sacina kadar pokk hemen bi banyo bayildi simdi hadi bi mizmizlansinda görüyüm
Ahahsj bizim kakada sorun yok şükür satır zotur dolduruyo sjkl günde iki sefer falan yapıyo diğerlerinde de her bez açmamda sürüntü gibi kaka oluyo pırtlarken kaçıyo heral valla atak dedik uyumuyo bilmem ne de 2 hafta oldu neyin atağı bu anam bacım etrafını keşfetmeye başladığı için uyumuyo heralde aile hekimine danıştım gezidirirken ağlamıyosa korkma dedi gezdirip durcan yapcak bişey yok Allah sabır versin deyip yolladı hahah seninki iyi uyuyomuş banyodan sonra bende bunu kınayım da başıma gelsin

Kaç günün yorgunluğunu çıkarmış bebe gece uykusuna yatınca artık uyansa da kolay dalar inşallah

Sen bekle ben hevesini kirmayim smdi

Sen bekle ben hevesini kirmayim smdi
Ama yani hep hevesim kırılıyo benim burda 3 aydır 3 ayın dolmasını bekliyorum dolduranlardan hiç olumlu yanıt alamıyorum yine mi gol değil yani büyük oranda azaldı artık ağlama krizlerine girmiyor ama yine de kendi kendine kıvranıyor ayaklar hep havada yazık krize girmeme sebebi de sab simplex mi yoksa düzen mi tutturmaya çalışıyor bilmiyorum çünkü her kıvranışında dayıyorum ağzına çay kaşığını inşallah geçiyodur çok amin

Valla annem zorla uyandırdı kızı gece kalkmasın diye bakalım geri uyuturuz inşallah
Kıııııızz uyandırmayın gündüz uykusunu alamayan bebek gece daha zor uyurmuş gerçi sizinki zaten gece uykusuna yatmış gibi olmuş inşallah uyumuştur geri

Kiz gunde bi kez 2 damla damlatyim mendile ben. O da bi damla fazla olursa bisi olur die kullanmadm bile gunde 4 kez cok o bi kez yetiyo
Ayy aksam sürdüm bu gece hiç burun açmadim allah senden razi olsun biberondan meme reddindende beni sen kurtarmiştin baciiiim
Uyanıkken de yapıyordu şimdi yapmıyor unuttu onu şimdi de arada bi çırpınıyor nefessiz kalmış gibi durmadan yeni bişi çıkıyor
Bigazi acidigindan yutkunmaya calisiyormus sanirim hasta suan cunku ertesi gun doktora giturdum bogazi kizarmiş dedi
Kiz benimki de bebek arabasını sevmiyor normal arabayi da seviyor ama kirmizi işikta durduysa kiyamet kopariyor bu bebeler niye böyle ay

Ya şaşırdım her bebek farklı demek Bebelac goldda bize hiç iyi gelmemiş ti deneme yanılma gerçekten

Ya hafifledi illa ki ama tam bi kurtulma henuz soz konusu diil. Benimki de sab simplexle daha iyi ama. Geccek az kaldi
Ayy aksam sürdüm bu gece hiç burun açmadim allah senden razi olsun biberondan meme reddindende beni sen kurtarmiştin baciiiim
Ay cok sevindim

Bugün dr kontrolümüz vardı 5970 kilo, 63 cm de boyu bizim kız uzun olcak gibi sankim menenjit aşısının ilk dozunu olduk fitil verdi birde dr. Ateş için ama nasıl yapcam bilemedim birde bol kremle dedi popo bölgesini ama sormayı unuttum ne kremi kullanayım diye varmı bir tavsiyeniz kızlar

Ay ne biliyim hareket bebeleri bunlar sabit kalınca ağla diye dürtüyolar heralde

Ya o çikolatada not geçmişler eser miktarda süt içerebilir, süt içeren ürünlerle aynı hatta üretilmiştir diye. Ablam söyledi geçen bende yemedim duruyor çekmecede
Ben yedim bir sıkıntı olmadı vegan çikolatada sıkıntı olsaydı yemeyecektim sen de dene istersen

Doktorum bana 6 aydan sonra geneldd geciyor 4.ayda gel değerlendirelim dedi. Belki de ac diyecek hic bilmiyorum ki. Tasındıgım icin hic buraya bakamadım cok gec döndüm kusura bakma :)

Dün gastro muayenesi olduk, o da alerji dedi ve kan tahlili verdik. Bu arada domatesi kafama göre kesmeme kızdı ve yeniden baslamami istedi. Yumurtayı da kendimce kesmiştim ona dönme dedi. Bakalım iki hafta daha takip edicez. Bı de süt azalır yada yetmez vs durumuna karşın bı özel mama verdi. Takipteyiz

Sevgili ağustos anneleri stop

Kanguru alacagim, alanlar hangi marka aldi? Bel destekli mi değil mi?

Deneyimlerinize açığım

Kızlar merhaba, özel sektorde çalışıyorum 3 Kasım'da analık iznim bitiyor. 6 ay ücretsiz izin almak için nereye başvurmam gerekiyor nereye dilekçe vereceğim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…