Araştırdım da verilmiyormus. Yine de doktora soracagim canim cok sagol.Suyu vermelisin bence emseydi anne sutunden alirdi.. hem kaka yapmasi kolaylasir hem susamaz gunde 2 3 kasik ver
Sma kabız yapıyor diye kullanmıyorum. Bebelac gold kullanmaya başlayacağım tekrar o çok iyi gelmişti. Kendi kendine gaz atıyordu.Canım sma mama sindirim için en iyi mamaymis eczacı öyle demişti mama verdiğim dönem bize iyi gelmişti baya onu alınca kendisi çıkarıyordu anne sütü alınca gazlaniyordu benim tükettiklerm kaynakli sanırım
Ay inşallah hayırlısı bir an önce biter bu sıkıntılar.Benim de gündüz uyumuyor, gözlerini oyalıyor uykusuzluktan ama nafile. Akşam pili bitince gece uyuyor, memeye uyanıyor sadece. O da sabah 6 da bitiyor. 3.ayin geçip bıçak gibi gaz sancılarının gideceği günü bekliyorum valla
Bugün kucağımda dik tutmayı denedim ayakta emzireyim diye de burnu mememe yapıştı nefes alamadı beceremedik sjkkd kucağıma yastık alıp yastığın üstüne bebeyi koyuyorum normalde yastığı çıkarıp ayaklarını aşağı sallandırdım öyle dik oldu biraz deneme yanılma öğrencez inşBen de dikkat ediyorum öğleden sonra çok oluyor canım annem yastık yaptı berjerin kolunun üzerine koyuyorum bir tane küçük yastikda poposunun altina kafasını ve gövdesini dik tutuyorum kucağımda oturur gibi mama yedirirken de dik tutmak gerekiyor ya onun gibi o yüzden sütun hızı birden rahatsız etmiyor reflusu de olmuyor çok şükür
Bizdede var mukus yeni başladı süt ürünleri yediğimde artıyor daha gitmedik doktora sıvı kaybını duymadım bendeÇok geçmiş olsun. Mukuslu kaka olunca sıvı kaybı mı olurmuş benim kız hep mukuslu yapıyor alerji var diye düşündüm alerji doktoru kan görene kadar alerji yoktur dedi sıvı kaybından falan bahsetmedi
Ahahsj bizim kakada sorun yok şükür satır zotur dolduruyo sjkl günde iki sefer falan yapıyo diğerlerinde de her bez açmamda sürüntü gibi kaka oluyo pırtlarken kaçıyo heralVardir onunda bi derdi nasil anlican benimki 2 gundur huzursuzdu kayisi marmelati yedim anca bu gelir senin hakkindan diye.. bi saldi sacina kadar pokk hemen bi banyo bayildi simdi hadi bi mizmizlansinda görüyüm
Kaç günün yorgunluğunu çıkarmış bebeValla bende anlamadım hayır birde yeterki uyusun diye sallamaktan pışpışlamaya kadar her haltı deniyorum çocuk desteksiz uyumayı nasıl öğrencek böyle bilemedimişin ilginci bugün memede uyuttum 6 da bu saat oldu hala uyuyor normalde gece 1 den önce uyumaz yanından kalkınca uyanır bugün ikisinide yapmadı, ama şimdide gece uyumazsa korkusundan tutuştumm hergün yeni bir g0ncelleme geliyor benim bebeye ayarlarımı bozdu benimde
Sen bekle ben hevesini kirmayim smdiAa aaaa araba sevmeyen bebekvalla sizin işiniz çok daha zormuş ben yine kanguruya koyuyorum susuyor ya da arabayla bir yere giderken susuyor ama arabanın durmaması lazım motor sesinden falan da değil hareketi biliyor kırmızı ışıkta durunca mızırdanmaya başlıyor durmadan sürcez beyefendi sussun diye ağlamaktan öksürüyo bizimki nefesi kesiliyor da ağlamaktan kusmak daha üst leveliymiş Allah yardım etsin bakalım büyüyünce nasıl olacaklar. Bu arada 90 günü geçmişsiniz sizin gaz sancıları bıçak gibi kesildi mi? 3 aylık olmamıza 3 gün kaldı merakla bekliyorum da
Valla annem zorla uyandırdı kızı gece kalkmasın diye bakalım geri uyuturuz inşallahKaç günün yorgunluğunu çıkarmış bebegece uykusuna yatınca artık uyansa da kolay dalar inşallah
Ama yani hep hevesim kırılıyo benim burda 3 aydır 3 ayın dolmasını bekliyorum dolduranlardan hiç olumlu yanıt alamıyorum yine mi gol değilSen bekle ben hevesini kirmayim smdi
Kıııııızz uyandırmayın gündüz uykusunu alamayan bebek gece daha zor uyurmuşValla annem zorla uyandırdı kızı gece kalkmasın diye bakalım geri uyuturuz inşallah
Ayy aksam sürdüm bu gece hiç burun açmadim allah senden razi olsun biberondan meme reddindende beni sen kurtarmiştin baciiiimKiz gunde bi kez 2 damla damlatyim mendile ben. O da bi damla fazla olursa bisi olur die kullanmadm bile gunde 4 kez cok o bi kez yetiyo
Bigazi acidigindan yutkunmaya calisiyormus sanirim hasta suan cunku ertesi gun doktora giturdum bogazi kizarmiş dediUyanıkken de yapıyordu şimdi yapmıyor unuttu onu şimdi de arada bi çırpınıyor nefessiz kalmış gibi durmadan yeni bişi çıkıyor
Kiz benimki de bebek arabasını sevmiyor normal arabayi da seviyor ama kirmizi işikta durduysa kiyamet kopariyor bu bebeler niye böyle ayAa aaaa araba sevmeyen bebekvalla sizin işiniz çok daha zormuş ben yine kanguruya koyuyorum susuyor ya da arabayla bir yere giderken susuyor ama arabanın durmaması lazım motor sesinden falan da değil hareketi biliyor kırmızı ışıkta durunca mızırdanmaya başlıyor durmadan sürcez beyefendi sussun diye ağlamaktan öksürüyo bizimki nefesi kesiliyor da ağlamaktan kusmak daha üst leveliymiş Allah yardım etsin bakalım büyüyünce nasıl olacaklar. Bu arada 90 günü geçmişsiniz sizin gaz sancıları bıçak gibi kesildi mi? 3 aylık olmamıza 3 gün kaldı merakla bekliyorum da
Ya şaşırdım her bebek farklı demek Bebelac goldda bize hiç iyi gelmemiş ti deneme yanılma gerçektenAraştırdım da verilmiyormus. Yine de doktora soracagim canim cok sagol.
Sma kabız yapıyor diye kullanmıyorum. Bebelac gold kullanmaya başlayacağım tekrar o çok iyi gelmişti. Kendi kendine gaz atıyordu.
Ay inşallah hayırlısı bir an önce biter bu sıkıntılar.çok yoruldum çünkü ruhsal ve bedensel olarak.
Ya hafifledi illa ki ama tam bi kurtulma henuz soz konusu diil. Benimki de sab simplexle daha iyi ama. Geccek az kaldiAma yani hep hevesim kırılıyo benim burda 3 aydır 3 ayın dolmasını bekliyorum dolduranlardan hiç olumlu yanıt alamıyorum yine mi gol değilyani büyük oranda azaldı artık ağlama krizlerine girmiyor ama yine de kendi kendine kıvranıyor ayaklar hep havada yazık krize girmeme sebebi de sab simplex mi yoksa düzen mi tutturmaya çalışıyor bilmiyorum çünkü her kıvranışında dayıyorum ağzına çay kaşığını inşallah geçiyodur çok amin
Ay cok sevindimAyy aksam sürdüm bu gece hiç burun açmadim allah senden razi olsun biberondan meme reddindende beni sen kurtarmiştin baciiiim❤
Ay ne biliyim hareket bebeleri bunlar sabit kalınca ağla diye dürtüyolar heraldeAyy aksam sürdüm bu gece hiç burun açmadim allah senden razi olsun biberondan meme reddindende beni sen kurtarmiştin baciiiim❤
Bigazi acidigindan yutkunmaya calisiyormus sanirim hasta suan cunku ertesi gun doktora giturdum bogazi kizarmiş dedi
Kiz benimki de bebek arabasını sevmiyor normal arabayi da seviyor ama kirmizi işikta durduysa kiyamet kopariyor bu bebeler niye böyle ay
Ben yedim bir sıkıntı olmadı vegan çikolatada sıkıntı olsaydı yemeyecektim sen de dene istersenYa o çikolatada not geçmişler eser miktarda süt içerebilir, süt içeren ürünlerle aynı hatta üretilmiştir diye. Ablam söyledi geçen bende yemedim duruyor çekmecede
Doktorum bana 6 aydan sonra geneldd geciyor 4.ayda gel değerlendirelim dedi. Belki de ac diyecek hic bilmiyorum ki. Tasındıgım icin hic buraya bakamadım cok gec döndüm kusura bakma :)A avozge şimdi bende 8 gün önce başladım diyete ve yeni mamaya. Ama mamadan kaynaklı kakasını artık 2-3 günde bir yapıyor. Şimdiye kadar 3-4 kez yaptı kan gelmedi. Ben sadece sütü kestim. Acaba ne zaman diyeti bozmaya başlıycaz. Ablam 4. Ayda yavaş yavaş bozmuş. Çok zorluyor bu diyet sütlü tatlıları çok severdim canım çekiyor yiyemiyorum
Dün gastro muayenesi olduk, o da alerji dedi ve kan tahlili verdik. Bu arada domatesi kafama göre kesmeme kızdı ve yeniden baslamami istedi. Yumurtayı da kendimce kesmiştim ona dönme dedi. Bakalım iki hafta daha takip edicez. Bı de süt azalır yada yetmez vs durumuna karşın bı özel mama verdi. Takipteyiz11.gundeyim epey azaldı, bı var bı yok gibi bı de ortalarda bı ufak kaçak oldu dikkatsizlikle. Olabilir domates ve yumurta tüketiyorum, dün yüzünde de ufak kabarmalar oldu. Farkli olarak domates ve cevizi biraz fazla tuketmistim. Sanırım çoklu alerji durumumuz var. Kan bı duzelse içim rahat edecek, takipte kalayım o halde kaçak yuzunden süreç uzamış olabilir. Doktorumuzda 14 gün içinde düzelme bekliyor, ona göre gastroenterolojiye sevk edecek. Size de geçmiş olsun çok. Domatesi bugün kesmiştim devam edicem
Aynen aynen değişiyor. 2 3 mama denedik en iyisi bebelac gold geldiYa şaşırdım her bebek farklı demek Bebelac goldda bize hiç iyi gelmemiş ti deneme yanılma gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?