2. El tula explore aldım memnunumSevgili ağustos anneleri stop
Kanguru alacagim, alanlar hangi marka aldi? Bel destekli mi değil mi?
Deneyimlerinize açığım
Babalinbaby almıştım büyük oğlumda şimdi bebişede kullanıyorum çok memnunumSevgili ağustos anneleri stop
Deneyimlerinize açığım
Canım EKG (kalp filmi deyelim) onun gibi bir şey. Elektrodlar kafaya takılıyor ve çok oluyor 20-25 tane kafaya yerleştiriyorlar. Ve beynin elektriksel aktivitesine bakılıyor genelde epileptik hastalarda bakılan bir cihaz Allah korusun epileptik igçikler kaydediliyor. Zararsız. Uyku iğciklerine bakılıyor . Ortalama 40dakka sürüyor. 15dakika uyanık kalanını uyku anında kaydediyorlar.Gecmis olsun cok sevindim bisey cikmamasina. Eeg nasil cekiliyor biraz bilgi verebilir misinuz?
Aynen Allah sabir versin dicek bisey bulamiyom bacim sesin solugun cikmiyo bebeylen haşır neşirsin bellikiAhahsj bizim kakada sorun yok şükür satır zotur dolduruyo sjkl günde iki sefer falan yapıyo diğerlerinde de her bez açmamda sürüntü gibi kaka oluyo pırtlarken kaçıyo heralvalla atak dedik uyumuyo bilmem ne de 2 hafta oldu neyin atağı bu anam bacım etrafını keşfetmeye başladığı için uyumuyo heralde aile hekimine danıştım gezidirirken ağlamıyosa korkma dedi gezdirip durcan yapcak bişey yok Allah sabır versin deyip yolladı hahah seninki iyi uyuyomuş banyodan sonra bende bunu kınayım da başıma gelsin
Dolaptan 2.el ergobaby omni 360 aldım memnunum. Takması çıkarması kolay, sırtımı ağrıtmıyor, 5.aydan sonra dışa dönük takılabiliyor. Baştan kuzenimin verdiği halkalı sling vardı onu kullanmıştım, bağlaması çıkarması çok alengirliydi ve sırtımı ağrıtıyorduSevgili ağustos anneleri stop
Deneyimlerinize açığım
Ben Kraft aldım bel destekli ama yine de bebe ağıtlaştıkça sırtım ağrıyorSevgili ağustos anneleri stop
Deneyimlerinize açığım
Oo aynı tarih canım benimde 3 Kasım da bitiyor. Ben pazartesi iş yerine gidip şubata kadar ücretsiz dilekçesi birakcam subbata kadar nette duruma göre Eylül e kadar bağlarım gibi bırakamam bu sipayi galibaKızlar merhaba, özel sektorde çalışıyorum 3 Kasım'da analık iznim bitiyor. 6 ay ücretsiz izin almak için nereye başvurmam gerekiyor nereye dilekçe vereceğim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Sling kullanamadım ben, benim minik kuş durmadi yaaaa.Dolaptan 2.el ergobaby omni 360 aldım memnunum. Takması çıkarması kolay, sırtımı ağrıtmıyor, 5.aydan sonra dışa dönük takılabiliyor. Baştan kuzenimin verdiği halkalı sling vardı onu kullanmıştım, bağlaması çıkarması çok alengirliydi ve sırtımı ağrıtıyordu
Bırak uyusun.Kizlar bugun 2 ay sonu aşimizi olduk 3 tane de bugun huzursuz oldugunun etkilerini azalmak icin ne yapilmali sizce ?
Yav daha 3 aylık, kangurunun bel desteği ise yaramıyor muBen Kraft aldım bel destekli ama yine de bebe ağıtlaştıkça sırtım ağrıyor
Ay çıldırıyorum ya savaşıyoruz resmen bebeyle uyku için beni delirtiyor ayakta gezerek uyucakmış beyefendi bana çekmiş babasına çekeydi yastığa 5 kala uyurdu nolcak nasıl ne zaman düzelecek bilmiyorum. Farkedildiği üzere bunalımlardan yazıyorum yine az önce bi uyku savaşından çıktık bebe galip geldi gözler kıpkırmızı ama bizle oturuyo şu an baktıkça çıvdıvıyovumAynen Allah sabir versin dicek bisey bulamiyom bacim sesin solugun cikmiyo bebeylen haşır neşirsin bellikibenim buyuklu kucuklu bayilir uyumaya babasını cok kınıyodum ondan zaar basinu yastiga koymasi yeter
Bende e bebekten Baby plus aldım. Bi kaç kullandım fena değil. Ama sırtım belim kopuyor ya ağırlaşınca. Zor oluyorSevgili ağustos anneleri stop
Deneyimlerinize açığım
Ya varya senin bebeyle benimki kapışır uykuya direnme konusunda, az önce 5.defa uyandı pışpışladım koydum yerine kurbanlık koyun gibi bwkliyorum şuanAy çıldırıyorum ya savaşıyoruz resmen bebeyle uyku için beni delirtiyor ayakta gezerek uyucakmış beyefendi bana çekmiş babasına çekeydi yastığa 5 kala uyurdu nolcak nasıl ne zaman düzelecek bilmiyorum. Farkedildiği üzere bunalımlardan yazıyorum yine az önce bi uyku savaşından çıktık bebe galip geldi gözler kıpkırmızı ama bizle oturuyo şu an baktıkça çıvdıvıyovum
Geçmiş olsun. Bizim bebisler çok benziyor. Biz de sabah 5te gaz sancisiyla uyanıyoruz. 1 saat geçince içi geçiyor ama 7, 7:30de yine uyanıyor. 10:30-11:00 gibi uyuyup 14:00, 14:30'a kdr uyuyor. Sonrasi kötü işte. Sabahtan uzun uyku yapıyor ama öğleden sonra akşam 20:30-21:00'de yattığı asıl gece uykusuna kdr yani o aradaki 6-7 saat birkaç kez kuş uykusuna yatıyor yani olsa olsa 15-20 dk. Oglenki sağlam uykusunu saymazsak bizde de gündüz uykusu yok denecek kdr az. Kızım bile bebekten daha çok uyuyor yaKızlar benim bebe gündüzleri uyumuyor yaa, kendi kendine bi düzen yaptı. Aksam 8de ağır uykuya geçiyor 3-4 saatte bir kalkıyor gece 5e kadar. 5te gaz sancısıyla uyanıyoruz ağlama filan uğraş veriyoruz. Uykusu kaçıyor uyutmaya çalış derken 7buçupa kadar zorla uyutuyoruz sonra kendisi yatakta konuşmaya başlıyor şakıyor beyfendi :) 9-10 gibi uyumak istiyor ama yarim saat 1 saat anca uyuyor. 12-1 arası uyutmaya çalışıyorum yarım saat belki uyur. 4te uyutuyorum 2 saat öyle uyuyor akşam üzeri 6-8 arası uyanık yine. Gunduz toplasan 4 saat uyumamistir. Normal mi bu? Bide Sabah uyanma saatini nasil ileri alirizarkadasimin kizi aksam 11de uykuya geciyormus Sabah 11-12de uyaniyormus. Sabah gec uyanmasi guzelde gece cok gec uyuyor o kadar gec uyumasini istemem . Acaba gaz sorunu bittiginde uykusu uzar mi? Cunku gaza uyaniyor gozlerinden uyku akiyor 5te
Ben de öyle düşündüm birkaç tane ucuz alıp aa bu da rahat değil deyip hiçbirini kullanmayacağıma bir tane düzgün alayım dedim, ergobabyden memnun kaldım. Sıfırı 4000 TL falan ama 2.el uyguna var. Omni 360 benim aldığım model, başka bir kanguru denemedim karşılaştıramıyorum ama 6 kglık bebemi şu an çok rahat taşıyorum, slingle aynı mesafeyi 4-4,5 kglık bebeyle yürümüştüm sırtım kopmuştu.0 çok pahalı o marka zaten, alan ikinci el almis sanırım. Tek adımlık kursunu doğru ürüne atayım diyorum ben de
Yani şöyle ben geçenlerde bi çılgınlık yapıp bebeyi kanguruya koydum sırtıma da çantayı taktım yarım saat yürüyerek anneme gittim hem yürüyüş yapmak hemde bebe uzun süre kalacak mı denemek istemiştim unuttum ameliyatlı olduğumu zorladım kendimi o günden beri hem dikişlerim hem sırtım ağrıyor kanguruyu alıncaYav daha 3 aylık, kangurunun bel desteği ise yaramıyor mu
Kız pışpışlayınca uyusa keşke 8 buçukta uyuttum koydum 20 dk sonra uyandı hala uyanık yorulmuyor da anaaaa bu nası bebe gel kapıştıralım bence benimki kazanırYa varya senin bebeyle benimki kapışır uykuya direnme konusunda, az önce 5.defa uyandı pışpışladım koydum yerine kurbanlık koyun gibi bwkliyorum şuan
Benim bebem de gündüz uyumuyordu, meğerse çocuk sessizlik istiyomuş. Şimdi o uyuduğunda odasına yatırıyoruz. Kamerayı koyuyorum ve asla hiçbir iş yapmıyorum ses çıkmasın diye. Öyle olunca biraz uyuyorKızlar benim bebe gündüzleri uyumuyor yaa, kendi kendine bi düzen yaptı. Aksam 8de ağır uykuya geçiyor 3-4 saatte bir kalkıyor gece 5e kadar. 5te gaz sancısıyla uyanıyoruz ağlama filan uğraş veriyoruz. Uykusu kaçıyor uyutmaya çalış derken 7buçupa kadar zorla uyutuyoruz sonra kendisi yatakta konuşmaya başlıyor şakıyor beyfendi :) 9-10 gibi uyumak istiyor ama yarim saat 1 saat anca uyuyor. 12-1 arası uyutmaya çalışıyorum yarım saat belki uyur. 4te uyutuyorum 2 saat öyle uyuyor akşam üzeri 6-8 arası uyanık yine. Gunduz toplasan 4 saat uyumamistir. Normal mi bu? Bide Sabah uyanma saatini nasil ileri alirizarkadasimin kizi aksam 11de uykuya geciyormus Sabah 11-12de uyaniyormus. Sabah gec uyanmasi guzelde gece cok gec uyuyor o kadar gec uyumasini istemem . Acaba gaz sorunu bittiginde uykusu uzar mi? Cunku gaza uyaniyor gozlerinden uyku akiyor 5te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?