- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Slingden daha mı konforlu yanii, ben de bakayım o dediğiniz markaya :)Ben de öyle düşündüm birkaç tane ucuz alıp aa bu da rahat değil deyip hiçbirini kullanmayacağıma bir tane düzgün alayım dedim, ergobabyden memnun kaldım. Sıfırı 4000 TL falan ama 2.el uyguna var. Omni 360 benim aldığım model, başka bir kanguru denemedim karşılaştıramıyorum ama 6 kglık bebemi şu an çok rahat taşıyorum, slingle aynı mesafeyi 4-4,5 kglık bebeyle yürümüştüm sırtım kopmuştu.
Nasıl temizliyorsunuz ya? Bizim de burun tıkandı hırıl hırıl nefes alıyor yavrucağızım, serum sıkıyorum ama bir şey çıkmıyor yine hırıl hırılDoktor 2 saatte bir temizle dedi ama yeni temizledim 10 dk sonra bi hapşurdu bi ton sümük hani temizlediydim dedimaslinda evde var ama nereye soktuysam bulamiyorum
Merhaba burun tıkanıklığı için mi bu bahsettiğiniz nedir acaba serum fizyolojik yapamıyorum benKiz gunde bi kez 2 damla damlatyim mendile ben. O da bi damla fazla olursa bisi olur die kullanmadm bile gunde 4 kez cok o bi kez yetiyo
Tek adımlık kurşun atarsın ama bebe onda da durmazsa benim bebe gibiSling kullanamadım ben, benim minik kuş durmadi yaaaa.
0 çok pahalı o marka zaten, alan ikinci el almis sanırım. Tek adımlık kursunu doğru ürüne atayım diyorum ben de
Bırak uyusun.
Minik bi damla. Adı cold mix. Guclu bi nefes acici. 2 damla bi mendile damlatip koyuyorum ayni odaya aciliyo burun tikanikligiMerhaba burun tıkanıklığı için mi bu bahsettiğiniz nedir acaba serum fizyolojik yapamıyorum ben
Evet ben iz olunca buyuttum 4 kullaniyorum bayadir. Kulot bez ayaklaninca rahat olur smdi onu giydirmek cok zorBebeğim en son 20 gün önce 6199 dü 1 aydır 3 numara kullanıyorum 4-5 gündür bebeğimin iç bacak kısımlarında lastik izleri oluyor bi beden büyütmem mi lazım bezi ? Molfix 3 kullanıyorum şuan. Ve külot bez daha mı kullanışlı bileğisin olan varmı
Ben Boba'yla başladım. Boba 4gs. Onu seviyor benimki. Genelde 10-15 dk içinde uyuyor. Pamuklu.Sevgili ağustos anneleri stop
Kanguru alacagim, alanlar hangi marka aldi? Bel destekli mi değil mi?
Deneyimlerinize açığım
Maşallah maşallah youtubea kanguru deneme videosu çekecek kadar model olmuşBen Boba'yla başladım. Boba 4gs. Onu seviyor benimki. Genelde 10-15 dk içinde uyuyor. Pamuklu.
Ondan başka Chicco Myamaki denedim. O da güzel. Evde genelde onu takıyorum, sırtını kapamak pek kolay değil. Bir de sentetik gibi geldi. Sonbahar soğuğunda iyi olur diye düşünüyorum.
Arkadaşımın eşi Neko verdi. İki kere denedim ama onu pek sevmedi. Pamuklu o da.
Sonra Babybjörn Öne modelini aldım. O da çok güzel ve pratik. Boba'dan daha pratik geldi.Dış kısmı korunaklı, sentetik sanıyorum. Bir de polarlı kılıfını aldım kış için.
Sonra Babybjörn mini modelinden aldım. O da inanılmaz pratik ama onu henüz denemedim. Bu modeli pamuklu kumaştan sanıyorum.
En son geçen gün dayanamadım Ergobaby 360 aldım. Çok güzel ama bel kısmı cırt cırtlı. Bebek uyuyunca, onu yatırıp, kanguruyu oda dışında çıkartmak gerekir herhalde. Henüz denemedim. Bu kangurum da pamuklu.
Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak beslenme düzeni 3-4 saatte bi 120 cc yiyor az mı çok mu ? Gece uykusu 6 saat kalktığında 170 lik yiyor diğer öğünler 120
Benin kızda 3 4 saatte bir 120cc içiyor. Daha hiç 120 nin üzerine çıkmadım. Icebilecegini de sanmıyorum. 1 hafta önce 5510 gelmişti 3 numara kilot b3z kullanıyorum. Her bez iz yapıyor bizde yeni aşırı hassas. Büyükte gelse küçükte gelse izi kalıyor bezin. Bu arada kilot bez tavsiye etmem. Ben yanlışlıkla almışım. Sinir oluyorum giydirirken. Şimdilik kilot beze gerek yokBebeğim en son 20 gün önce 6199 dü 1 aydır 3 numara kullanıyorum 4-5 gündür bebeğimin iç bacak kısımlarında lastik izleri oluyor bi beden büyütmem mi lazım bezi ? Molfix 3 kullanıyorum şuan. Ve külot bez daha mı kullanışlı bileğisin olan varmı
Aglamiyosa birak usanana kadar dursun ne istiyon sen bebeden sureklide uyunmaz ki yazzikAy çıldırıyorum ya savaşıyoruz resmen bebeyle uyku için beni delirtiyor ayakta gezerek uyucakmış beyefendi bana çekmiş babasına çekeydi yastığa 5 kala uyurdu nolcak nasıl ne zaman düzelecek bilmiyorum. Farkedildiği üzere bunalımlardan yazıyorum yine az önce bi uyku savaşından çıktık bebe galip geldi gözler kıpkırmızı ama bizle oturuyo şu an baktıkça çıvdıvıyovum
Bizde ayni sevmez hic bas bas bagirir yırtar kendini basini tutar yorulunca birakit genelde elini emdigi icin yattigi yeri emmez altina ince bi yastik koy olmazsa direk yatirinca cabuk yoruluyolarGünaydın annisler bir şey sormak istiyorum. Kızımı karın üstü yatırıyorum günde 2 3 defa 5 6 dakika. Çünkü nefret ediyor asla durmuyor ağlıyor. Her neyse bu süre zarfında resmen bulunduğu yeri yalıyor emiyor. Kaldırdığım da ip ıslak oluyor. Sizinkiler de öyle yapıyor mu? Yani kafasını tutamıyor da değil. Çok güzel kaldırıyor cani isteyince. Aynı bu s3kilde
Senin bebenin masallahi var kimse kapismaz benceKız pışpışlayınca uyusa keşke 8 buçukta uyuttum koydum 20 dk sonra uyandı hala uyanık yorulmuyor da anaaaa bu nası bebe gel kapıştıralım bence benimki kazanır
Of evet kızım da öyle baş baş bağırır. Çopur çopur yatak çarşaf o an ne seriliyse emiyor. Olmaz emzirme yastığına yatırayım. Öyle bir faydası olur mu?Bizde ayni sevmez hic bas bas bagirir yırtar kendini basini tutar yorulunca birakit genelde elini emdigi icin yattigi yeri emmez altina ince bi yastik koy olmazsa direk yatirinca cabuk yoruluyolar
Olur olur niye olmasin alttan desteklesin yeterOf evet kızım da öyle baş baş bağırır. Çopur çopur yatak çarşaf o an ne seriliyse emiyor. Olmaz emzirme yastığına yatırayım. Öyle bir faydası olur mu?
Kızlar benim bebe gündüzleri uyumuyor yaa, kendi kendine bi düzen yaptı. Aksam 8de ağır uykuya geçiyor 3-4 saatte bir kalkıyor gece 5e kadar. 5te gaz sancısıyla uyanıyoruz ağlama filan uğraş veriyoruz. Uykusu kaçıyor uyutmaya çalış derken 7buçupa kadar zorla uyutuyoruz sonra kendisi yatakta konuşmaya başlıyor şakıyor beyfendi :) 9-10 gibi uyumak istiyor ama yarim saat 1 saat anca uyuyor. 12-1 arası uyutmaya çalışıyorum yarım saat belki uyur. 4te uyutuyorum 2 saat öyle uyuyor akşam üzeri 6-8 arası uyanık yine. Gunduz toplasan 4 saat uyumamistir. Normal mi bu? Bide Sabah uyanma saatini nasil ileri alirizarkadasimin kizi aksam 11de uykuya geciyormus Sabah 11-12de uyaniyormus. Sabah gec uyanmasi guzelde gece cok gec uyuyor o kadar gec uyumasini istemem . Acaba gaz sorunu bittiginde uykusu uzar mi? Cunku gaza uyaniyor gozlerinden uyku akiyor 5te
Bel desteği var mı? Fayda etmedi mi KanguruBende e bebekten Baby plus aldım. Bi kaç kullandım fena değil. Ama sırtım belim kopuyor ya ağırlaşınca. Zor oluyor
Listeme ekledim, 2.el alinabilirBen de öyle düşündüm birkaç tane ucuz alıp aa bu da rahat değil deyip hiçbirini kullanmayacağıma bir tane düzgün alayım dedim, ergobabyden memnun kaldım. Sıfırı 4000 TL falan ama 2.el uyguna var. Omni 360 benim aldığım model, başka bir kanguru denemedim karşılaştıramıyorum ama 6 kglık bebemi şu an çok rahat taşıyorum, slingle aynı mesafeyi 4-4,5 kglık bebeyle yürümüştüm sırtım kopmuştu.
Yani şöyle ben geçenlerde bi çılgınlık yapıp bebeyi kanguruya koydum sırtıma da çantayı taktım yarım saat yürüyerek anneme gittim hem yürüyüş yapmak hemde bebe uzun süre kalacak mı denemek istemiştim unuttum ameliyatlı olduğumu zorladım kendimi o günden beri hem dikişlerim hem sırtım ağrıyor kanguruyu alıncayani benden kaynaklı olabilir bu durum
3 aylık olmak üzereyiz, 2 saatte bir memeKızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak beslenme düzeni 3-4 saatte bi 120 cc yiyor az mı çok mu ? Gece uykusu 6 saat kalktığında 170 lik yiyor diğer öğünler 120
Aspiratör almadın mı cnm sadece su yetmezMerhaba burun tıkanıklığı için mi bu bahsettiğiniz nedir acaba serum fizyolojik yapamıyorum ben
Deme sakin demeTek adımlık kurşun atarsın ama bebe onda da durmazsa benim bebe gibi
Ben Boba'yla başladım. Boba 4gs. Onu seviyor benimki. Genelde 10-15 dk içinde uyuyor. Pamuklu.
Ondan başka Chicco Myamaki denedim. O da güzel. Evde genelde onu takıyorum, sırtını kapamak pek kolay değil. Bir de sentetik gibi geldi. Sonbahar soğuğunda iyi olur diye düşünüyorum.
Arkadaşımın eşi Neko verdi. İki kere denedim ama onu pek sevmedi. Pamuklu o da.
Sonra Babybjörn Öne modelini aldım. O da çok güzel ve pratik. Boba'dan daha pratik geldi.Dış kısmı korunaklı, sentetik sanıyorum. Bir de polarlı kılıfını aldım kış için.
Sonra Babybjörn mini modelinden aldım. O da inanılmaz pratik ama onu henüz denemedim. Bu modeli pamuklu kumaştan sanıyorum.
En son geçen gün dayanamadım Ergobaby 360 aldım. Çok güzel ama bel kısmı cırt cırtlı. Bebek uyuyunca, onu yatırıp, kanguruyu oda dışında çıkartmak gerekir herhalde. Henüz denemedim. Bu kangurum da pamuklu.
Bende eşime diyorum yeğenlerimiz var 2 yaşında ve 7 aylık. Onlar daha çok uyuyor keremden diye.Geçmiş olsun. Bizim bebisler çok benziyor. Biz de sabah 5te gaz sancisiyla uyanıyoruz. 1 saat geçince içi geçiyor ama 7, 7:30de yine uyanıyor. 10:30-11:00 gibi uyuyup 14:00, 14:30'a kdr uyuyor. Sonrasi kötü işte. Sabahtan uzun uyku yapıyor ama öğleden sonra akşam 20:30-21:00'de yattığı asıl gece uykusuna kdr yani o aradaki 6-7 saat birkaç kez kuş uykusuna yatıyor yani olsa olsa 15-20 dk. Oglenki sağlam uykusunu saymazsak bizde de gündüz uykusu yok denecek kdr az. Kızım bile bebekten daha çok uyuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?