Ne güzel bende bu sabah zorladım 8 buçuğa kadar. Gündüzleri ya kanguruyla ya arabayla yürüyüşe çıkınca uyuyor anca. Ev sessiz tv açık ama yüksek ses yok. Tamamen sessizliği deneyeyim bendeBenim bebem de gündüz uyumuyordu, meğerse çocuk sessizlik istiyomuş. Şimdi o uyuduğunda odasına yatırıyoruz. Kamerayı koyuyorum ve asla hiçbir iş yapmıyorum ses çıkmasın diye. Öyle olunca biraz uyuyor
Gece uykusunda problemi yok, orda rahat uyuyor sessiz olduğu için. Bizim alarm çalınca da mıkırdanıp uyanmaya başlıyorsabahları da erkek uyanınca alıyodum uyumuyo diye ama biraz zorlayınca hafif sallayınca vs tekrar uyuyor.
Bizimkide sevmiyor yatınca yalanıyor elini yalıyor. Ama keremde ben salya görmedim daha normalde yalanıncada akmıyorGünaydın annisler bir şey sormak istiyorum. Kızımı karın üstü yatırıyorum günde 2 3 defa 5 6 dakika. Çünkü nefret ediyor asla durmuyor ağlıyor. Her neyse bu süre zarfında resmen bulunduğu yeri yalıyor emiyor. Kaldırdığım da ip ıslak oluyor. Sizinkiler de öyle yapıyor mu? Yani kafasını tutamıyor da değil. Çok güzel kaldırıyor cani isteyince. Aynı bu s3kilde
Gerçekten büyük çocuklarla yarışıyoruz bizde, uyumamak için direniyor. Sling bende almıştım kerem sevmedi bide iri olduğu için güvenli gelmemişti. Letgo sahibinden gardırops buralardan 2. El araştırdım. Ergobaby tula explore buldum çok memnunum geçen hafta 1 saat takıp yürüyüş yaptım kerem 6300 filanSabah 6 uyanış, oglen 12 ye kadar 1 saat uyur uyumaz. 12 den akşam 6 ya kadar parca parca toplamda 2 saat. 6 dan gece 12 ye 2-3 saat arası değişiyor, gün bitti iste...
Gece sabah 6 ya kadar 2 saatte 1 Emzirme ve uyku. Yetişkinlerle yarışıyoruz biz de
Bel desteği var mı? Fayda etmedi mi Kanguru
Listeme ekledim, 2.el alinabilir
Seni çılgın anne
3 aylık olmak üzereyiz, 2 saatte bir meme
İstiyor enlmziriyorum. Günde 2 defa 30 40 cc mama veriyorum sadece bir
6 saat uzun zaman bence çocuk açlıktan çok içiyordur
Aspiratör almadın mı cnm sadece su yetmez
Deme sakin deme
Hey maşallah
Bu kadar deneme sonrası hangisini oberirsin
Ahah bizimki de yapıyorGünaydın annisler bir şey sormak istiyorum. Kızımı karın üstü yatırıyorum günde 2 3 defa 5 6 dakika. Çünkü nefret ediyor asla durmuyor ağlıyor. Her neyse bu süre zarfında resmen bulunduğu yeri yalıyor emiyor. Kaldırdığım da ip ıslak oluyor. Sizinkiler de öyle yapıyor mu? Yani kafasını tutamıyor da değil. Çok güzel kaldırıyor cani isteyince. Aynı bu s3kilde
O kadar oldu mu mide kapasiteleri ya ne çabuk büyüdülerKızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak beslenme düzeni 3-4 saatte bi 120 cc yiyor az mı çok mu ? Gece uykusu 6 saat kalktığında 170 lik yiyor diğer öğünler 120
evet canım değiştirmen lazım, biz çok cabuk numara atladık 3no 1paket kullandık sadece 4e geçtik 1aydan fazla oldu. İlk zamanlar hafif büyüktü sonra tam oldu şimdi bacaklarını hafif sıkmaya başladı bile. Kilosuyla bez numarasının pek ilgisi yok bebeşin vücut yapısıyla ilgili. Kilot bez için küçükler bence şuan Ama aşırı rahat. Asla normal bez kullanmazsın 1 kere külot bez kullansanBebeğim en son 20 gün önce 6199 dü 1 aydır 3 numara kullanıyorum 4-5 gündür bebeğimin iç bacak kısımlarında lastik izleri oluyor bi beden büyütmem mi lazım bezi ? Molfix 3 kullanıyorum şuan. Ve külot bez daha mı kullanışlı bileğisin olan varmı
Ah eşimde ve büyük oğlumda geniz eti var inanılmaz tıkanıyorlar. Bebiste tıkanıyor her gece hır hır ses geliyor burundan. Odalarmı nemsiz anlamadım hava temizleyici alacağım en sonunda. Nane yağıda işe yarar mı acaba evde vardıMinik bi damla. Adı cold mix. Guclu bi nefes acici. 2 damla bi mendile damlatip koyuyorum ayni odaya aciliyo burun tikanikligi
Bizimki de böyle salyalarıda arttı artık o yüzden iyice ıslatıyorlar yüz üstü yatınca. Birde Sanki yutmuyor tükürüğünü ne varsa atıyor dışarıya baloncuklar yapıyor. Aşağı uzayıp damlıyorGünaydın annisler bir şey sormak istiyorum. Kızımı karın üstü yatırıyorum günde 2 3 defa 5 6 dakika. Çünkü nefret ediyor asla durmuyor ağlıyor. Her neyse bu süre zarfında resmen bulunduğu yeri yalıyor emiyor. Kaldırdığım da ip ıslak oluyor. Sizinkiler de öyle yapıyor mu? Yani kafasını tutamıyor da değil. Çok güzel kaldırıyor cani isteyince. Aynı bu s3kilde
Gerçekten büyük çocuklarla yarışıyoruz bizde, uyumamak için direniyor. Sling bende almıştım kerem sevmedi bide iri olduğu için güvenli gelmemişti. Letgo sahibinden gardırops buralardan 2. El araştırdım. Ergobaby tula explore buldum çok memnunum geçen hafta 1 saat takıp yürüyüş yaptım kerem 6300 filan
Geniz etinde bence ise yaramaz ama denemek lazim yine deAh eşimde ve büyük oğlumda geniz eti var inanılmaz tıkanıyorlar. Bebiste tıkanıyor her gece hır hır ses geliyor burundan. Odalarmı nemsiz anlamadım hava temizleyici alacağım en sonunda. Nane yağıda işe yarar mı acaba evde vardı
Merhaba bana da aynı tanı kondu 5 buçuk aylıkken emzirmeyi bıraktım ben de mecburen. Sizin belirtileriniz nelerdi? hangi ilacı kullanıyorsunuz?meraba kızlar… yaklaşık 2 aydır hastaydım en son vestibüler migren tanısı kondu geçmiyordu dinlenmeyle bebeğime bile bakamaz hala geldim doktor ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ve mecburen emzirmeyi bıraktım
Bide sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benimki kucakta uyuyor ve çok zorluyor beni.. bide gündüz hiç uyumuyor doğru düzgün ve sürekli bir mız mız ağlıyor sizler neler yapıyorsunuz nasıl oyalıyoyorsunuz… tabi oğlum kucağa da alışmış olabilir çünkü hastalığım sebebiyle yeterince ilgilenemedim benim dışımda gelişti herşey
Kız uzun olmasın diye pışpışlama yazdımKız pışpışlayınca uyusa keşke 8 buçukta uyuttum koydum 20 dk sonra uyandı hala uyanık yorulmuyor da anaaaa bu nası bebe gel kapıştıralım bence benimki kazanır
Dr sorduğum da gece uykusunu 6 saat uyuyor diye uyandırma hiç uyuyabilir 6 saat demişti uyumadan hemen önce yiyor bilemedim.Sabah 6 uyanış, oglen 12 ye kadar 1 saat uyur uyumaz. 12 den akşam 6 ya kadar parca parca toplamda 2 saat. 6 dan gece 12 ye 2-3 saat arası değişiyor, gün bitti iste...
Gece sabah 6 ya kadar 2 saatte 1 Emzirme ve uyku. Yetişkinlerle yarışıyoruz biz de
Seni çılgın anne
Deme sakin deme
Hey maşallah
Evet ben iz olunca buyuttum 4 kullaniyorum bayadir. Kulot bez ayaklaninca rahat olur smdi onu giydirmek cok zor
Eşim bide gidip 300 tane daha almış 3 numara alma dedim o kadar neymiş oğlan daha 9 kilo olmamışBenin kızda 3 4 saatte bir 120cc içiyor. Daha hiç 120 nin üzerine çıkmadım. Icebilecegini de sanmıyorum. 1 hafta önce 5510 gelmişti 3 numara kilot b3z kullanıyorum. Her bez iz yapıyor bizde yeni aşırı hassas. Büyükte gelse küçükte gelse izi kalıyor bezin. Bu arada kilot bez tavsiye etmem. Ben yanlışlıkla almışım. Sinir oluyorum giydirirken. Şimdilik kilot beze gerek yok
Dr en son 20 gün önce gitmiştik sordum 3-4 saatte 120 yiyor diye neye göre hesapladı bilmiyorum normal artık yiyebilir demişti. Hatta 1 aylık kontrolünde de gece uykusuna yatarken 120 ye çıkarabilirsin doymuyor belli ki demişti bi başka dr da . Eşimde sağolsun 300 tane daha almış bez alma dedim ama çocuk 9 kilo olmamış dahaO kadar oldu mu mide kapasiteleri ya ne çabuk büyüdüler
evet canım değiştirmen lazım, biz çok cabuk numara atladık 3no 1paket kullandık sadece 4e geçtik 1aydan fazla oldu. İlk zamanlar hafif büyüktü sonra tam oldu şimdi bacaklarını hafif sıkmaya başladı bile. Kilosuyla bez numarasının pek ilgisi yok bebeşin vücut yapısıyla ilgili. Kilot bez için küçükler bence şuan Ama aşırı rahat. Asla normal bez kullanmazsın 1 kere külot bez kullansan
Benimki de yalıyorGünaydın annisler bir şey sormak istiyorum. Kızımı karın üstü yatırıyorum günde 2 3 defa 5 6 dakika. Çünkü nefret ediyor asla durmuyor ağlıyor. Her neyse bu süre zarfında resmen bulunduğu yeri yalıyor emiyor. Kaldırdığım da ip ıslak oluyor. Sizinkiler de öyle yapıyor mu? Yani kafasını tutamıyor da değil. Çok güzel kaldırıyor cani isteyince. Aynı bu s3kilde
Kız yok öyle yapıyorum zaten ağlamadan dursa canıma minnetAglamiyosa birak usanana kadar dursun ne istiyon sen bebeden sureklide uyunmaz ki yazzikbuyuyo artik uyu uyan uyu uyan adamin canı sıkılır, yuruyuse cik, bi kenara birak sen isine bak oda debelensin yorulmasi lazim canim yenidogan degil artik emsin uyusun daha bunlar iyi gunlerimiz
Valla kız sorma insanın korktuğu başına gelirmiş ya ben mi çekiyorum acaba korka korka ağlayacak durmayacak diyeSenin bebenin masallahi var kimse kapismaz bence
Kız ne bilim ağrım sızım olmayınca unuttum ameliyat olduğumu iyiyim sandım sjkkd halbuki 6 ay ağır kaldırma demişlerdi hiç aklıma bile gelmedi nasıl bunaldıysam hava alcam yürüyüş yapcam diye attım kendimi dışarı sadece bebe olsa iyiydi çanta bozdu işi onu koy bunu koy yok yedek al oldu taş gibi küçük de bileyim zaten fazla geldi bana o hasjkSabah 6 uyanış, oglen 12 ye kadar 1 saat uyur uyumaz. 12 den akşam 6 ya kadar parca parca toplamda 2 saat. 6 dan gece 12 ye 2-3 saat arası değişiyor, gün bitti iste...
Seni çılgın anne
Deme sakin deme
Hey maşallah
Hah o zaman kapışabilirlerKız uzun olmasın diye pışpışlama yazdımaslında olan tüm gün doğru dürüst uyumadığı için 6 7 gibi delirmeye başlıyor ağla ağla meme veryorum almıyor çırpınıyor falan 9 10 a kadar kucakta az az uyuyor asla bırakamıyosun yere o saatte bir mama verip gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum 10 da başlıyoruz 1 e kadar uyanıp ıyanıp kucak meme pışpışlanma istiyor sonrasındada bayılıyor muhtemelen hayır ağlamasa uyumasın dursun dicemde ağlıyor uykusuzluktan deli gibi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?