2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel bende bu sabah zorladım 8 buçuğa kadar. Gündüzleri ya kanguruyla ya arabayla yürüyüşe çıkınca uyuyor anca. Ev sessiz tv açık ama yüksek ses yok. Tamamen sessizliği deneyeyim bende

Bizimkide sevmiyor yatınca yalanıyor elini yalıyor. Ama keremde ben salya görmedim daha normalde yalanıncada akmıyor

Gerçekten büyük çocuklarla yarışıyoruz bizde, uyumamak için direniyor. Sling bende almıştım kerem sevmedi bide iri olduğu için güvenli gelmemişti. Letgo sahibinden gardırops buralardan 2. El araştırdım. Ergobaby tula explore buldum çok memnunum geçen hafta 1 saat takıp yürüyüş yaptım kerem 6300 filan

Ahah bizimki de yapıyor oyun halısına koyuyorum halıyı emiyor, otururken elini emiyor
Emzirme yastığı kalın oluyo battaniye katlayıp kollarının altına koymak lazımmış. Bizimki de sinirleniyo sevmiyo yüzüstü, ben yataya yakın kaykılıp kendi üstüme koyuyorum bana baktırmaya çalışıyorum, artık bayağı kaldırıp kafayı bakıyo yüzüme

Kızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak beslenme düzeni 3-4 saatte bi 120 cc yiyor az mı çok mu ? Gece uykusu 6 saat kalktığında 170 lik yiyor diğer öğünler 120
O kadar oldu mu mide kapasiteleri ya ne çabuk büyüdüler
evet canım değiştirmen lazım, biz çok cabuk numara atladık 3no 1paket kullandık sadece 4e geçtik 1aydan fazla oldu. İlk zamanlar hafif büyüktü sonra tam oldu şimdi bacaklarını hafif sıkmaya başladı bile. Kilosuyla bez numarasının pek ilgisi yok bebeşin vücut yapısıyla ilgili. Kilot bez için küçükler bence şuan Ama aşırı rahat. Asla normal bez kullanmazsın 1 kere külot bez kullansan

Minik bi damla. Adı cold mix. Guclu bi nefes acici. 2 damla bi mendile damlatip koyuyorum ayni odaya aciliyo burun tikanikligi
Ah eşimde ve büyük oğlumda geniz eti var inanılmaz tıkanıyorlar. Bebiste tıkanıyor her gece hır hır ses geliyor burundan. Odalarmı nemsiz anlamadım hava temizleyici alacağım en sonunda. Nane yağıda işe yarar mı acaba evde vardı

Bizimki de böyle salyalarıda arttı artık o yüzden iyice ıslatıyorlar yüz üstü yatınca. Birde Sanki yutmuyor tükürüğünü ne varsa atıyor dışarıya baloncuklar yapıyor. Aşağı uzayıp damlıyor Önlük almam lazım

Büyümesini olumsuz etkiler diye korkiyorum uyumayınca, umarm değişir

Masallah Kerem'e belde ağrı yapmadı değil mi

Geniz etinde bence ise yaramaz ama denemek lazim yine de

Merhaba bana da aynı tanı kondu 5 buçuk aylıkken emzirmeyi bıraktım ben de mecburen. Sizin belirtileriniz nelerdi? hangi ilacı kullanıyorsunuz?

Kız pışpışlayınca uyusa keşke 8 buçukta uyuttum koydum 20 dk sonra uyandı hala uyanık yorulmuyor da anaaaa bu nası bebe gel kapıştıralım bence benimki kazanır
Kız uzun olmasın diye pışpışlama yazdım aslında olan tüm gün doğru dürüst uyumadığı için 6 7 gibi delirmeye başlıyor ağla ağla meme veryorum almıyor çırpınıyor falan 9 10 a kadar kucakta az az uyuyor asla bırakamıyosun yere o saatte bir mama verip gece uykusuna geçirmeye çalışıyorum 10 da başlıyoruz 1 e kadar uyanıp ıyanıp kucak meme pışpışlanma istiyor sonrasındada bayılıyor muhtemelen hayır ağlamasa uyumasın dursun dicemde ağlıyor uykusuzluktan deli gibi birde

Dr sorduğum da gece uykusunu 6 saat uyuyor diye uyandırma hiç uyuyabilir 6 saat demişti uyumadan hemen önce yiyor bilemedim.

Evet ben iz olunca buyuttum 4 kullaniyorum bayadir. Kulot bez ayaklaninca rahat olur smdi onu giydirmek cok zor

Eşim bide gidip 300 tane daha almış 3 numara alma dedim o kadar neymiş oğlan daha 9 kilo olmamış İade edip 4 alayım bari
Dr en son 20 gün önce gitmiştik sordum 3-4 saatte 120 yiyor diye neye göre hesapladı bilmiyorum normal artık yiyebilir demişti. Hatta 1 aylık kontrolünde de gece uykusuna yatarken 120 ye çıkarabilirsin doymuyor belli ki demişti bi başka dr da . Eşimde sağolsun 300 tane daha almış bez alma dedim ama çocuk 9 kilo olmamış daha neyse mecbur iade edip büyüğünü alayım çok sağol canım.

Benimki de yalıyor yüzüstünü geçtim dün kanguruya koydum yemek hazırlıyorum baktım emziği atmış kanguruyu yalıyor ben emziği verdikçe o atıp atıp kanguruyu yaladı malum oral dönemdeyiz etraflarını keşfetmeye başladıkça ağızlarıyla tanımaya çalışıyorlar bezini değiştirirken tulumunu tutup ağzına sokmaya çalışıyor falan çok komik oluyor ben çok gülüyorum

Kız yok öyle yapıyorum zaten ağlamadan dursa canıma minnet biraz oyalandıktan sonra sıkılıp basıyor çığlığı al diye o da sorun değil yürüyüşe çıkıyoruz, evde dolaşıyoruz falan ama sorun şurda uykusu gelince kendiliğinden bayılmıyor uykuya dalamadığı için de sinirlenip ciyak ciyak bağırıyor ortalığı yıkıyor susturamıyorum ondan diken üstündeyim hep bağıracak diye kendini paralıyor içim parçalanıyor yoksa ağlamadan dursa ne güzel oynar dururum

Kızlar benim doğumdan sonra belimde ve kalçamda inanılmaz ağırlar oluyor kitleniyorum resmen. Bu belden yaptıkları iğne yapar mı böyle bir ağrı?

Kız ne bilim ağrım sızım olmayınca unuttum ameliyat olduğumu iyiyim sandım sjkkd halbuki 6 ay ağır kaldırma demişlerdi hiç aklıma bile gelmedi nasıl bunaldıysam hava alcam yürüyüş yapcam diye attım kendimi dışarı sadece bebe olsa iyiydi çanta bozdu işi onu koy bunu koy yok yedek al oldu taş gibi küçük de bileyim zaten fazla geldi bana o hasjk

Kızlar tünaydın, bebeğim memede emerken bazen ağlıyor, emzik veriyorum susuyor. Neden olabilir

Hah o zaman kapışabilirler benimki gün içinde hatta akşam 23.30 a kadar falan kucakta en fazla yarım saat 2 ya da 3 kere uyuyor onun dışında hep uyanık işin kötüsü artık yorgunluktan uykudan ağla ağla çığlık kıyamet uyuyor her gece pardon bayılıyor algıları yeni açılıyor alışınca düzelir inşallah da onlar alışana kadar biz bitmezsek iyi gergin gergin patlamaya hazır bomba gibi geziyorum akşamları ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…