2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 adet 5ml izotonik su cekiyorum once bi delige cekip sirtina pit pit vuruyorum sonra diger delige ayni sekilde sonrada otribebe aspiratorke cekiyorum canim bence direk doktora götür test vs yaptilar cok sukur hepsi temiz cikti ama orda temizlediler doktor temizlesin hemsireler rahatlasin bi dedi guzel temizliyorlar aslinda rica edebilirsin benim temizlediklerinden haberim yoktu bile
Kiz benim ogluş emdikten sonra keyif çatarken benim omzumu yaliyo normal bence
Kızlar tünaydın, bebeğim memede emerken bazen ağlıyor, emzik veriyorum susuyor. Neden olabilir
Gaz oldugu icin agliyordur emmeyi birakip gazini cikarip geri devam ediyorum benim oglumda agliyor çünkü

Olur olur niye olmasin alttan desteklesin yeter
Tamamdır canım. Henüz deneyemedim
Bizimkide sevmiyor yatınca yalanıyor elini yalıyor. Ama keremde ben salya görmedim daha normalde yalanıncada akmıyor
Ya benim kız aşırı salyalı. Onlukte baglatmiyor . Döşüne bez koyuyorum.
Valla bu da hiç sevmiyor. Yapmasak ne olur ki? Her yeri yaliyor cunku.
Hahaha aynen benim kızda öyle. Baloncuk yapiyor. Sonra kök diye birakiyor tükürugunu.
Abooo aynen aynen sen iade et. baya da almış ya
Hahah aynen geçen kangruyu da yalamıştı. dilini çıkarması çok komik aşırı tatlı oluyor
Normal normal o zaman herkesin bebesi yaliyormus

Akşam olunca otamatik olarak çöküyorum ben başıma gelcekleri bildiğim için, tek tesellim bayıldıktan sonra uyanmaması

Kızlar tünaydın, bebeğim memede emerken bazen ağlıyor, emzik veriyorum susuyor. Neden olabilir
Benimkide öyle bazen meme almıyor önce emzik veriyorum sonra çıkarıp hemen meme veriyorum. İyice şaklaban olduk bu bebekerin elinde aç kalsın emzik emsin canına minnet benim oğlanın

Benimkide öyle bazen meme almıyor önce emzik veriyorum sonra çıkarıp hemen meme veriyorum. İyice şaklaban olduk bu bebekerin elinde aç kalsın emzik emsin canına minnet benim oğlanın
Yaaa mide gazını çıkarmaya çalışıyormher seferinde ama yemiyor bazen. Ben de mecbur emzik veriyorum sonra doymadı diye de endişe ediyorum. Benim kız aç kalmayı hiç sorun etmiyor

Bebisim hasta oldu. Yine... 2 hafta once hastaydi, yeni iyilesmisti. Sabah ateşi çıktı, hastaneye getirdim. Sabahtan beri burdayiz. Akciger filmi temi çıktı. İdrarın temiz çıktı. Kan almışlardı, crp ve beyaz kan hücreleri yüksek çıkmış. Yatış verdiler. Antibiyotik tedavisi baslatacaklarmis

Bugün gittik, ciğerleri temiz dedi çok şükür. Temizleteyim hemşirelere isterseniz dedi, temizlediler ama pek işe yaramadı sanki yine hırlıyordu genzi. Biraz serum sıkıp incecik bir hortumu burnuna dürttü bi aletle çekti. O kadar çok ağladı ki yapılırken bir şeye de yaramadı gibi, pişman oldum yaptırdığıma. Ya da o kadar da tıkalı değil ben abartıyorum o hırıltıyı diycem ama dün gece bir ara nefes alamama sesleri çıkarttı, başında nöbet tuttum. Çok zor ya biraz büyüselerdi sağ salim

Konakları çok arttı kızımın ya temizlemeyi becerememişiz herhalde şimdiye kadar, yeterince bekletmedim yağı, konak tarağıyla taranıyomuş taramadım geçmedi bir türlü. En son dün yağlayıp uzun beklettim sonra da taradım bayağı çıktılar ama o kadar çok olmuşlar ki tamamen temizlenmesi zaman alacak. Bakamadım bebeğime diye çok moralimi bozdum Temizleyemedim idrar yolu enfeksiyonu oldu, düzenli yağlayıp yıkayamadım başı konak oldu, bakamıyorum diye ağladım bugün

Üst solunum yolu enfeksiyonu mu? Çok geçmiş olsun ya, bebekler hiç hasta olmasa
Anneliğin bu kısmı bana çok zor geldi. Uykusuzluk yorgunluk falan değil de sürekli endişe duyma hali çok zor

Üst solunum yolu enfeksiyonu mu? Çok geçmiş olsun ya, bebekler hiç hasta olmasa
Anneliğin bu kısmı bana çok zor geldi. Uykusuzluk yorgunluk falan değil de sürekli endişe duyma hali çok zor
Sanırım öyle. Bogazi da kizarik. Ama onlar adını koymuyo. Kan sonucuna gore enfeksiyon var vücudunda deyip geçiyorlar. Kakasi da yesil. 2 hafta olanların aynısi oluyor, başa döndük. Belki de hic iyilesmemisti 2 haftadir devam ediyodu enfeksiyon. Bilmiyorum. İşte antibiyotik verilecekmiş de nasıl verilecek. 2 kez kan aldilar, 2 kez kan için 10 kez deldiler çocuğu. Bir de ileri geri oynatiyolar resmen iskence cektirdik çocuğu sabahtan beri. Gözleri şişti ağlamaktan. Antibiyotigi iğne yapıp verdiler ama yarın damardan vereceklermiş, yine damar yolu krizi yasicaz. Geldiğime bin pişmanım. Ama oteldeki doktorumuz git dedi, daha çok küçük, ne diyorlarsa yap dedi. Insallah bu sefer kesin çözüm olur

Cok geçmiş olsun

Aşırı derecede tükmüklüyüz bizde ..önü çok ıslak oluyor .. silmesem çenesinden akıp gidiyor

Yaaa çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyilessin inşallah

Çok geçmiş olsun. Lunada varmı bisey belki ondan bulasmıstır veya bazen tam iyileşti derken tekrarlayabiliyor. Umarım kısa sürede atlatır antibiyotik hızlıca iyileştirecektir

Çok çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşir ve bi daha hasta olmaz

Bende e bebekten Baby plus aldım. Bi kaç kullandım fena değil. Ama sırtım belim kopuyor ya ağırlaşınca. Zor oluyor
Ben kucağa alistirmadim ilerde iş başı yapınca kimseyi biktirmamak için. Kanguru kullanırsam buna zemin hazırlarım diye almadım dışarıda bebek arabası yeterli oluyor evde de kanguruya ihtiyaç duymuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…