2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım

Hasta olan bebeklere hic kiyamiyorum. Iyilesir bebisler insallah. Bugun cok kotu bi gundu benim icin. Yururken birden belime bicak saplandi iki buklum olup kaldim. Ne bi adim.atabiliyorum ne dik durabiliyorum. Allahtan bi kac saat oncesinde annemlere gelmistim. Annem surukleye surukleye tasidi beni kanepeye resmen. Aksama kadar da atlasa o bakti. Dun gece emzirirken cok usudum kesin bi yerim agrir demistim ama bu kadari aklima gelmemisti. Kas gevsetici falan da kullanamiyomusum. Dikloron igne vurulabilirsin sadece gunde 3 kez dediler. Annem onu vurdu 2 kez ama ne fayda. Buyuk.oglumu yanima aldim yattim. Kucugu de annem aldi. Uyumuyo falan diye sikayetleniyorum ama bebegimi kucagima bile alamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi

Geçmiş olsun Hemen çabuk toparlar inşa Allah Damir Sabırlı ol geçecek inşa Allah

Geçmiş olsun Azda olsa geçtimi ağrın? Bende hiç dikkat etmiyorum geceleri belim donuyor daha dikkatli olayım o zaman

Ay evet. Öyle sanırım. Denemediğim için sadece elime alıp baktım. Cırt cırt görünce öyle sandım.

Boba ve BayBjörn'ü denedim. En pratik giyim Babybjörn. Önce kanguruyu giyiyoruz, sonra bebeği yerleştiriyoruz, sonra da klipsleri önde olduğu için daha kolay kapatıyoruz.
Boba daha uzun süreli kullanım sağlıyor ama sanırım. Onda da ayak koyma yerleri var, biraz daha büyüyünce kullanılan. Bebek için daha rahat olur diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle...

Kızlar ben 3 gün önce yine regl oldum bu sabaha kadar normal ilerliyordu ama yine aşırı kanamam var bu normal mi ya? Ve ya geçen kanamam da parça kalmış olabilir de demişti dr ilaç durdurmazsa kürtaj yapacağım demişti. İlaç durdurmuştu kanamayı.parça kalmış olsa ilaç fayda etmezdi yada tam 1 ay geçti illaki kanamam olurdu dimi Şimdi yine O dönem gibi oldum ya

Cok güldüm ya, Katlanır bebek banyo takımı ile imtihan

Canim cok geçmiş olsun Luna nasil onda bisey var mi bari insallah hemen iyileşir
Bizimkinide oyle temizlediler cok agladi ama baya rahatladi cok doluydu ama
Çok geçmis olsun canim iyi ki annendeymişsin

Ya kizlar bu bebişler nasil iyileşiyor 2 gündür cok iyiydi öksurugubvs baya hafiflemişti ama bugun yine aşiri burnu tikaniyor artik cocuk halsiz düşüyor aglamaktan burnunu acarken ya kahroluyorum öksürüyor ateş vs yok cok sukur sadece ikisi var ama geçmiyor varmi bi öneriniz hırıtlı icin musteladan balsam almiştim işe yaradi ama öksuruge vs fayda etmedi

Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin tez vakitte yavrularımız hasta olmasın Yine salgın aldı başını gidiyor kimi görsem duysam hasta.

Benimde aynı hırıltısı devam ediyor arada bir de öksürük ve hapşırıgı var bende korkuyorum tekrar bronşit olacak diye. Burnunu devamlı açıyorum odanın nem oranına göre buhar makinesini açıyorum . Uyumadan öncede serum fizyolojiden birazcık nebülazötre koyup hava şeklinde veriyorum . İyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorum

Kızlar biz bugün sünnet olduk saat 3 de ağlama krizleri ne zaman biter 3 saatte bir calpol dedi sabahta krem baslicaz. Tecrübeliler bı yazsın

Nebülüzatöre serum koyunca ne oluyor ki ben bu balsamı sürüyorum sirtina hiriltisi gecti canim insallah iyileşir bebişlerimiz hemen

Eklentiler

• Screenshot_20221026-123218_Instagram.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 58
Yikanmamis koyun yunu oksuruge iyi gelito

Kızlar biz bugün sünnet olduk saat 3 de ağlama krizleri ne zaman biter 3 saatte bir calpol dedi sabahta krem baslicaz. Tecrübeliler bı yazsın
Aglama krizleri agrisi oldugundan mi.yoksa sunnette cok tedirgin olup cok agladigindan mi? Agrisi varsa ve calpolle gecmiyosa 6 saatte 1 fitilin arkasini az kesip verebilirsin dedi doktor. Tedirgin oldugundansa bol bol ten temasi emzirme iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…