- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Çok geçmiş olsun canımBebisim hasta oldu. Yine... 2 hafta once hastaydi, yeni iyilesmisti. Sabah ateşi çıktı, hastaneye getirdim. Sabahtan beri burdayiz. Akciger filmi temi çıktı. İdrarın temiz çıktı. Kan almışlardı, crp ve beyaz kan hücreleri yüksek çıkmış. Yatış verdiler. Antibiyotik tedavisi baslatacaklarmis
Geçmiş olsunBebisim hasta oldu. Yine... 2 hafta once hastaydi, yeni iyilesmisti. Sabah ateşi çıktı, hastaneye getirdim. Sabahtan beri burdayiz. Akciger filmi temi çıktı. İdrarın temiz çıktı. Kan almışlardı, crp ve beyaz kan hücreleri yüksek çıkmış. Yatış verdiler. Antibiyotik tedavisi baslatacaklarmis
Geçmiş olsunHasta olan bebeklere hic kiyamiyorum. Iyilesir bebisler insallah. Bugun cok kotu bi gundu benim icin. Yururken birden belime bicak saplandi iki buklum olup kaldim. Ne bi adim.atabiliyorum ne dik durabiliyorum. Allahtan bi kac saat oncesinde annemlere gelmistim. Annem surukleye surukleye tasidi beni kanepeye resmen. Aksama kadar da atlasa o bakti. Dun gece emzirirken cok usudum kesin bi yerim agrir demistim ama bu kadari aklima gelmemisti. Kas gevsetici falan da kullanamiyomusum. Dikloron igne vurulabilirsin sadece gunde 3 kez dediler. Annem onu vurdu 2 kez ama ne fayda. Buyuk.oglumu yanima aldim yattim. Kucugu de annem aldi. Uyumuyo falan diye sikayetleniyorum ama bebegimi kucagima bile alamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi
Daha iyiyim ama hala oglumu kucaklayamiyorum. Annem verirse destekle emzirebiliyorumGeçmiş olsunAzda olsa geçtimi ağrın? Bende hiç dikkat etmiyorum geceleri belim donuyor daha dikkatli olayım o zaman
Ay evet. Öyle sanırım. Denemediğim için sadece elime alıp baktım. Cırt cırt görünce öyle sandım.Maşallah maşallah youtubea kanguru deneme videosu çekecek kadar model olmuş
Bende engobaby omni 360 var, cırt cırtlı kısım bebeğin boyuna göre ayar yapmak için baştan bir kez kullanılıyor, takılıp çıkarırken cırt cırtlı bir şey yok. 360 olan model nasıl bilmiyorum
Boba ve BayBjörn'ü denedim. En pratik giyim Babybjörn. Önce kanguruyu giyiyoruz, sonra bebeği yerleştiriyoruz, sonra da klipsleri önde olduğu için daha kolay kapatıyoruz.Sabah 6 uyanış, oglen 12 ye kadar 1 saat uyur uyumaz. 12 den akşam 6 ya kadar parca parca toplamda 2 saat. 6 dan gece 12 ye 2-3 saat arası değişiyor, gün bitti iste...
Gece sabah 6 ya kadar 2 saatte 1 Emzirme ve uyku. Yetişkinlerle yarışıyoruz biz de
Bel desteği var mı? Fayda etmedi mi Kanguru
Listeme ekledim, 2.el alinabilir
Seni çılgın anne
3 aylık olmak üzereyiz, 2 saatte bir meme
İstiyor enlmziriyorum. Günde 2 defa 30 40 cc mama veriyorum sadece bir
6 saat uzun zaman bence çocuk açlıktan çok içiyordur
Aspiratör almadın mı cnm sadece su yetmez
Deme sakin deme
Hey maşallah
Bu kadar deneme sonrası hangisini oberirsin
Çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle...Bebisim hasta oldu. Yine... 2 hafta once hastaydi, yeni iyilesmisti. Sabah ateşi çıktı, hastaneye getirdim. Sabahtan beri burdayiz. Akciger filmi temi çıktı. İdrarın temiz çıktı. Kan almışlardı, crp ve beyaz kan hücreleri yüksek çıkmış. Yatış verdiler. Antibiyotik tedavisi baslatacaklarmis
AyGunaydinnnnn
Cümleten geçmiş olsun hem bebislere hem annelere. Bir soracaktım ama unuttum. Neyse hatırlayınca sorarım
Canim cok geçmiş olsun Luna nasil onda bisey var mi bari insallah hemen iyileşirBebisim hasta oldu. Yine... 2 hafta once hastaydi, yeni iyilesmisti. Sabah ateşi çıktı, hastaneye getirdim. Sabahtan beri burdayiz. Akciger filmi temi çıktı. İdrarın temiz çıktı. Kan almışlardı, crp ve beyaz kan hücreleri yüksek çıkmış. Yatış verdiler. Antibiyotik tedavisi baslatacaklarmis
Bizimkinide oyle temizlediler cok agladi ama baya rahatladi cok doluydu amaBugün gittik, ciğerleri temiz dedi çok şükür. Temizleteyim hemşirelere isterseniz dedi, temizlediler ama pek işe yaramadı sanki yine hırlıyordu genzi. Biraz serum sıkıp incecik bir hortumu burnuna dürttü bi aletle çekti. O kadar çok ağladı ki yapılırken bir şeye de yaramadı gibi, pişman oldum yaptırdığıma. Ya da o kadar da tıkalı değil ben abartıyorum o hırıltıyı diycem ama dün gece bir ara nefes alamama sesleri çıkarttı, başında nöbet tuttum. Çok zor ya biraz büyüselerdi sağ salim
Çok geçmis olsun canim iyi ki annendeymişsinHasta olan bebeklere hic kiyamiyorum. Iyilesir bebisler insallah. Bugun cok kotu bi gundu benim icin. Yururken birden belime bicak saplandi iki buklum olup kaldim. Ne bi adim.atabiliyorum ne dik durabiliyorum. Allahtan bi kac saat oncesinde annemlere gelmistim. Annem surukleye surukleye tasidi beni kanepeye resmen. Aksama kadar da atlasa o bakti. Dun gece emzirirken cok usudum kesin bi yerim agrir demistim ama bu kadari aklima gelmemisti. Kas gevsetici falan da kullanamiyomusum. Dikloron igne vurulabilirsin sadece gunde 3 kez dediler. Annem onu vurdu 2 kez ama ne fayda. Buyuk.oglumu yanima aldim yattim. Kucugu de annem aldi. Uyumuyo falan diye sikayetleniyorum ama bebegimi kucagima bile alamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi
Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin tez vakitte yavrularımız hasta olmasınBebisim hasta oldu. Yine... 2 hafta once hastaydi, yeni iyilesmisti. Sabah ateşi çıktı, hastaneye getirdim. Sabahtan beri burdayiz. Akciger filmi temi çıktı. İdrarın temiz çıktı. Kan almışlardı, crp ve beyaz kan hücreleri yüksek çıkmış. Yatış verdiler. Antibiyotik tedavisi baslatacaklarmis
Benimde aynı hırıltısı devam ediyor arada bir de öksürük ve hapşırıgı var bende korkuyorum tekrar bronşit olacak diye. Burnunu devamlı açıyorum odanın nem oranına göre buhar makinesini açıyorum . Uyumadan öncede serum fizyolojiden birazcık nebülazötre koyup hava şeklinde veriyorum . İyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorumYa kizlar bu bebişler nasil iyileşiyor 2 gündür cok iyiydi öksurugubvs baya hafiflemişti ama bugun yine aşiri burnu tikaniyor artik cocuk halsiz düşüyor aglamaktan burnunu acarken ya kahroluyorum öksürüyor ateş vs yok cok sukur sadece ikisi var ama geçmiyorvarmi bi öneriniz hırıtlı icin musteladan balsam almiştim işe yaradi ama öksuruge vs fayda etmedi
Nebülüzatöre serum koyunca ne oluyor ki ben bu balsamı sürüyorum sirtina hiriltisi gecti canim insallah iyileşir bebişlerimiz hemenBenimde aynı hırıltısı devam ediyor arada bir de öksürük ve hapşırıgı var bende korkuyorum tekrar bronşit olacak diye. Burnunu devamlı açıyorum odanın nem oranına göre buhar makinesini açıyorum . Uyumadan öncede serum fizyolojiden birazcık nebülazötre koyup hava şeklinde veriyorum . İyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorum
Yikanmamis koyun yunu oksuruge iyi gelitoYa kizlar bu bebişler nasil iyileşiyor 2 gündür cok iyiydi öksurugubvs baya hafiflemişti ama bugun yine aşiri burnu tikaniyor artik cocuk halsiz düşüyor aglamaktan burnunu acarken ya kahroluyorum öksürüyor ateş vs yok cok sukur sadece ikisi var ama geçmiyorvarmi bi öneriniz hırıtlı icin musteladan balsam almiştim işe yaradi ama öksuruge vs fayda etmedi
Aglama krizleri agrisi oldugundan mi.yoksa sunnette cok tedirgin olup cok agladigindan mi? Agrisi varsa ve calpolle gecmiyosa 6 saatte 1 fitilin arkasini az kesip verebilirsin dedi doktor. Tedirgin oldugundansa bol bol ten temasi emzirme iyi geliyoKızlar biz bugün sünnet olduk saat 3 de ağlama krizleri ne zaman biter 3 saatte bir calpol dedi sabahta krem baslicaz. Tecrübeliler bı yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?