- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Korku o an sonrası ağrı o şimdi calpolle sakinleşti. Şimdi dedikçe ağlıyoAglama krizleri agrisi oldugundan mi.yoksa sunnette cok tedirgin olup cok agladigindan mi? Agrisi varsa ve calpolle gecmiyosa 6 saatte 1 fitilin arkasini az kesip verebilirsin dedi doktor. Tedirgin oldugundansa bol bol ten temasi emzirme iyi geliyo
Ne dedikce agliyo anlamadimKorku o an sonrası ağrı o şimdi calpolle sakinleşti. Şimdi dedikçe ağlıyo
Klips yöntemi ile mi oldu cnm? Bizim ilk gun hiçbir şey yoktu, ağrı olursa fitil demisti doktor başka hiç bir şey vermedi.Kızlar biz bugün sünnet olduk saat 3 de ağlama krizleri ne zaman biter 3 saatte bir calpol dedi sabahta krem baslicaz. Tecrübeliler bı yazsın
7 sülalemde kasap hemen isteyeyim ama 2 aylik bebeğe mikrop kaptirmayimYikanmamis koyun yunu oksuruge iyi gelito
Evime dönünce annemin evindeki ekmek elden su gölden premseslik günleri bitti kül kedisine döndümS Semasimo @Hasret_206 @huzurumvekizlarim siz nasılsınız? Ben sizin mesajlariniza pek rastlamaz oldum.
Ya ben bunu biliyordum ve akika kurbanını eşim kesti ama yününü almak hiç aklıma gelmediYikanmamis koyun yunu oksuruge iyi gelito
Bana sağlıkocağındaki hemşire aşılar sabah 9da geliyor ve öğlen kullanılmayanların hepsi çöpe atılıyor çünkü soğuk zincir bozuluyor. O sebeple sabah gelin demişti. Bence pazartesi arayıp sor canımMerhaba herkese, 2. Ay yapılan verem aşısıyla ilgili bi sorum olacak. Aile hekimini ancak değiltirebildiğim için 2. Ay diğer aşıları hastanede yaptırdım, verem aşısını yaptıramadım aile hekimliğinde yapılıyomş sadece, öğleden sonra 15.00 gibi gitmemde sakınca var mı? Sabahtan mı gitmeliyim yolda olacağım için gecikeceğim gibi duruyor belli günleri olduğu için aşının da salıyı kaçırırsam bi sonraki haftaya kalırmış, o sebeple öğrenmek istiyorm. Bilen var mıdır?
Allah kabul etsin canım benimde mutfağım yapılacak, o telaşı atlatırsam inşallah kestireceğim hep aklımda. Kesip yemek vermen çok güzel olmuş. Abisinde de kestirdik ama 1 tane koça gücümüz yetmişti. Apartmana dağıtmıştım. Bebişe de 1 tane kestireceğiz ayrı gayrı olmasınEvime dönünce annemin evindeki ekmek elden su gölden premseslik günleri bitti kül kedisine döndümDün akika kurbanı kesip yemek verdik, ilk defa bu kadar kalabalığa yemek pişirdim elhamdülillah yanmadan yapışmadan güzel geçti. Bu bir haftada sonbahar tatili var, oğlan evde yine pek fırsat bulamam muhtemelen. Sosyal medyadan takiplessek aslında bir tek Çağla var ben de yeni yasta bebik olunca storylerine bakmak eğlenceli oluyor. Özelden yazın bana anacım takipleselim
Biz de bir tane kestik zaten üstünü kurbandan kalan etlerle ve tavukla tamamladım yoksa hayatta yetmezdi sadece eşim, kardesleri ve yiğenleri 41 kişi oluyoruzAllah kabul etsin canım benimde mutfağım yapılacak, o telaşı atlatırsam inşallah kestireceğim hep aklımda. Kesip yemek vermen çok güzel olmuş. Abisinde de kestirdik ama 1 tane koça gücümüz yetmişti. Apartmana dağıtmıştım. Bebişe de 1 tane kestireceğiz ayrı gayrı olmasın
Artık ağrı acı olmaması lazım aslında. Benim çok dikişim vardi ilk doğumda 2 ay sonra normale dönmüştü. İstersen bir doktora görün. Belki dikişlerden değildir de kuruluk falan vardır kayganlasitirici kullanarak bir deneyin. Durex'inki çok güzel Okey'inkiler çok yağlı. Lalaluna diye bir ürünü var Gizem Onay'in o çok daha iyi ama prezervatifle kullanılmaz yazıyor üzerinde başka bir yöntemle korunuyorsanız o doğal bir krem, hakkında hiç kötü yoruma rastlamadımNormal dogum yapip dikisi olan bayanlar iliski sirasinda agri aci oluyo mu ?
Dicloron kas gevsiticilerin kralı zaten, o geçirmediyse başka bir şeyin geçireceğini sanmıyorum. Ben Cezayir'e kutu kutu tasirdim bir tek o hafifletirdi ağrılarımı. 18 yaşından beri bel fıtığından çok çekmiş bir insan olarak hiiiiç durma hemen kayropraktik uzmanına git derim. Saniyelik manuel bir işlem yapacak tutukluğun açılmış bir şekilde odasından çıkacaksın. Sihir gibi bir şey. Hiç bir yan etkisi de yok. Bel çekenlerin üniversitede fizyoterapi okuyup üstüne kayropraktik mastiri yapmış olan versiyonu.Hasta olan bebeklere hic kiyamiyorum. Iyilesir bebisler insallah. Bugun cok kotu bi gundu benim icin. Yururken birden belime bicak saplandi iki buklum olup kaldim. Ne bi adim.atabiliyorum ne dik durabiliyorum. Allahtan bi kac saat oncesinde annemlere gelmistim. Annem surukleye surukleye tasidi beni kanepeye resmen. Aksama kadar da atlasa o bakti. Dun gece emzirirken cok usudum kesin bi yerim agrir demistim ama bu kadari aklima gelmemisti. Kas gevsetici falan da kullanamiyomusum. Dikloron igne vurulabilirsin sadece gunde 3 kez dediler. Annem onu vurdu 2 kez ama ne fayda. Buyuk.oglumu yanima aldim yattim. Kucugu de annem aldi. Uyumuyo falan diye sikayetleniyorum ama bebegimi kucagima bile alamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi
Vallahi helal olsun canım küçük bebekle bu kadar uğraşmışsın yapmışsın Allah kabul etsin tekrar. Miniğini kazadan beladan korusun inşallahBiz de bir tane kestik zaten üstünü kurbandan kalan etlerle ve tavukla tamamladım yoksa hayatta yetmezdi sadece eşim, kardesleri ve yiğenleri 41 kişi oluyoruz9 kardeş olunca Eşim sadece çok samimi olduğu arkadaşlarını çağırdı 60 kişi oldu. Kayınvalidemlerin orada büyük bir garaj var orada verdik yemeği. Ben arkadaşlarımı kendi evimde başka bir gün ağırlayacağım. Kayınvalidemin misafire alerjisi var Mercimek çorbası + orman kebabı + tavuk tandır + pilav + kuru börülceli salata yaptım. Türk yemeklerini çok seviyorlar Allah'tan, o yüzden çok beğenildi elhamdülillah
Bel fıtığından bende çok çekiyorum. Lisanslı sporcuydum küçük yaşta ağırlık çalışmaktan oldu. 16yaşımda 3tane fıtıkla tanıştım bendeDicloron kas gevsiticilerin kralı zaten, o geçirmediyse başka bir şeyin geçireceğini sanmıyorum. Ben Cezayir'e kutu kutu tasirdim bir tek o hafifletirdi ağrılarımı. 18 yaşından beri bel fıtığından çok çekmiş bir insan olarak hiiiiç durma hemen kayropraktik uzmanına git derim. Saniyelik manuel bir işlem yapacak tutukluğun açılmış bir şekilde odasından çıkacaksın. Sihir gibi bir şey. Hiç bir yan etkisi de yok. Bel çekenlerin üniversitede fizyoterapi okuyup üstüne kayropraktik mastiri yapmış olan versiyonu.
Kızlar siz de omurgayla ilgili problemlerde hiç başka yere gitmeyin. Ameliyat bile deseler önce kayropraktik e gidin sonucuna inanamayacaksınız.
Hayır olmuyor zaten ilişki olana kadar dikiş kalmadı. İyileştikten sonrada dikişle ilgili bir problem yaşamadım. Birde benim klitorisimin 2yanı kendiliğinden yırtıldı boylu boyunca. kesi yoktu ama bolca dikiş vardıNormal dogum yapip dikisi olan bayanlar iliski sirasinda agri aci oluyo mu ?
Dikis yeri kalin ve sis duruyo acaba ciğ mi kaldi ki bilmiyorum kuruluk falan yok ama bide olmazsa o dediklerine bakim bide kac ay oldu hala canim yaniyoArtık ağrı acı olmaması lazım aslında. Benim çok dikişim vardi ilk doğumda 2 ay sonra normale dönmüştü. İstersen bir doktora görün. Belki dikişlerden değildir de kuruluk falan vardır kayganlasitirici kullanarak bir deneyin. Durex'inki çok güzel Okey'inkiler çok yağlı. Lalaluna diye bir ürünü var Gizem Onay'in o çok daha iyi ama prezervatifle kullanılmaz yazıyor üzerinde başka bir yöntemle korunuyorsanız o doğal bir krem, hakkında hiç kötü yoruma rastlamadım
Benimde sol tarafta var yirtiklik ve dikis.. sadece orda aci oluyo yada kendim kasiyorum aciyacak diye diger cocuklarda bu dogumumda ki dikisten daha fazlaydi boyle olmazdi bilemedimHayır olmuyor zaten ilişki olana kadar dikiş kalmadı. İyileştikten sonrada dikişle ilgili bir problem yaşamadım. Birde benim klitorisimin 2yanı kendiliğinden yırtıldı boylu boyunca. kesi yoktu ama bolca dikiş vardı
Kapmaz onu biseye koyup koyypsun. Trendyolda minicik yastik sekilde yapilmisini satiyolar mesela7 sülalemde kasap hemen isteyeyim ama 2 aylik bebeğe mikrop kaptirmayim
Ay elde de varmis. Biz kucuk oglana daha kestirmedik ama buyugunkinde kv batila bogdugu icin beni almamistim yununden bile. Akika kurbaninin bi damla kani bile kesene dusmezmisYa ben bunu biliyordum ve akika kurbanını eşim kesti ama yününü almak hiç aklıma gelmediEltimin de bebeği var bir gün arayla doğurduk ikimiz de kullanırdık
Benm bu dogumumda agri yok. Ama ilkinde coooook uzun sure cektim o agriyi. Bi doktora gorun kuzumNormal dogum yapip dikisi olan bayanlar iliski sirasinda agri aci oluyo mu ?
Ay ben aksama bize zor yemek.yapiyorum. bebekle bu kadar seyi nasi yaptin helal olsunBiz de bir tane kestik zaten üstünü kurbandan kalan etlerle ve tavukla tamamladım yoksa hayatta yetmezdi sadece eşim, kardesleri ve yiğenleri 41 kişi oluyoruz9 kardeş olunca Eşim sadece çok samimi olduğu arkadaşlarını çağırdı 60 kişi oldu. Kayınvalidemlerin orada büyük bir garaj var orada verdik yemeği. Ben arkadaşlarımı kendi evimde başka bir gün ağırlayacağım. Kayınvalidemin misafire alerjisi var Mercimek çorbası + orman kebabı + tavuk tandır + pilav + kuru börülceli salata yaptım. Türk yemeklerini çok seviyorlar Allah'tan, o yüzden çok beğenildi elhamdülillah
Ay deli misin merdiven altı bel çekenler falan olsa okey de bunlar işin ehli. Tehlikeli bir hareket asla yapmazlar. Zaten bütün işleri omurgayla. Hiç korkulacak bir şey yok, saniyelik bir işlem ve hiç ama hiç acımıyor. Benim omurga komple sikintiliydi boundan kuyruk sokumuna her yeri düzelttirdimBel fıtığından bende çok çekiyorum. Lisanslı sporcuydum küçük yaşta ağırlık çalışmaktan oldu. 16yaşımda 3tane fıtıkla tanıştım bendeo zamanlar ağrı oluyordu sadece ama son 3senedir bacağıma vuruyor patladı sanırım ve Bacağımı çekerek yürüyorum güç yok. Sağ bacağımı sırt üstü yatarken yukarıya kaldıramıyorum 10cm belki. 2 hamilelikte ekstra çok yordu beni. Kayropraktikten de çok korkukuyorum sanki kütleyinca sakat kalacakmışım gibi geliyor aşırı korkuyorum . Birde fıtığı tedavi edeceğini düşünmüyorum sinirlerdeki baskıyı azaltıp ağrıyı hafifletecektir eminim ama ameliyat bile daha az korkutucu geliyor bana
Yok yaaa ne alaka akikayi kesen yiyemez diyorlar ama yok öyle bir şey. Biz bir kısmını et olarak verdik geri kalanin hepsini kuşbaşı doğradık orman kebabı yaptım. Eltilerim var onlar yardımcı oldu bir de son güne sadece çorba ve pilavı bıraktım geri herşeyi hafta içine yaydim. Bir gün tavuğu ayikladim hazırladım, baska bir gün dana etini kuşbaşı doğradim (Burada kasaplar bizdeki gibi değil malesef) buzluga koydum. Persembeden pisirdim. Orman kebabının sebzelerini de persembeden firinladim. Cuma bir tek patatesi kızartmak ve hepsini harmanlayıp firinlamak kaldı.Tatlıyi da önceden yaptım. Çarşamba Perşembe 2 eltim geldi bana, hazırlıkları beraber yaptık. Salata için bile marulları persembeden yıkadık diğer malzemelerini de hazırlayıp soslayip dolaba koyduk.Kapmaz onu biseye koyup koyypsun. Trendyolda minicik yastik sekilde yapilmisini satiyolar mesela
Ay elde de varmis. Biz kucuk oglana daha kestirmedik ama buyugunkinde kv batila bogdugu icin beni almamistim yununden bile. Akika kurbaninin bi damla kani bile kesene dusmezmisyersen. Sonra ogrenmistim tabi dogrusunu
Benm bu dogumumda agri yok. Ama ilkinde coooook uzun sure cektim o agriyi. Bi doktora gorun kuzum
Ay ben aksama bize zor yemek.yapiyorum. bebekle bu kadar seyi nasi yaptin helal olsun
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?