2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay nasıl özlemişim buraları. Aklımdaki soruların cevabını daha sormadan bulmayı
Benim kız da normalde 11-12 gibi emer 4-5 gibi bir daha emmeye kalkardı sonra bir daha sabah 7-8 gibi emer geri uyurdu. Bir kaç gündür gece 4-5 öğününü bırakti artık sabah 7'ye kadar kesintisiz uyuyor, ben de acaba uyandırsam mi falan diye düşünüyordum. Demek artık büyüdükleri için böyle hiç belamı aramayayım uyusun çocuk

Oo aynı tarih canım benimde 3 Kasım da bitiyor. Ben pazartesi iş yerine gidip şubata kadar ücretsiz dilekçesi birakcam subbata kadar nette duruma göre Eylül e kadar bağlarım gibi bırakamam bu sipayi galiba
Nasıl Eylüle kadar oluyor canım anlayamadım 6 ay daha izin alsak Mayıs'ta ise dönmemiz gerekiyor yine

Bu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
Benimki de salyalandi dilinin üstü beyaz mi ona bir bak pamukçuk gibi olduysa o da salya yapabilirmiş. Benimkininkinde böyle yuvarlak.yuvarkaj bölgeler var kızarmış karbonatla siliyoruz arada ondan herhalde tam beyazlamıyor da geçmiyor da

A avozge C caglaus sizin bebeklerde de süt alerjisi var sanırım. Sütlü tatlı canınız çekiyorsa badem ya da hindistan cevizi sütünden yapabilirsiniz. Ben evde badem sütü ve sade yağ yapıyorum kendime. Bir de içinde yumurta ve süt olmayan bir bisküvi buldum ondan bisküvili tatlı yapıyorum. Buradaki kremsantilerde de yumurta ve süt yok muhallebi gibi yapıp soğuduktan sonra içine çırpılmış krem şanti koyuyorum çok güzel bir krema oluyor.
Sizinkilerin başka neye alerjisi var? Ben domatesten şüpheleniyorum. Yumurta ve süt kadar ağır bir alerji değil ama kakasını kıvamını hemen değiştiriyor aşırı sulu oluyor ve mukus artıyor

Bu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
Ya bir de arada sırf su kusuyor, acaba salyasi birikiyor ağzında da onu mu kusuyor? Sizde oluyor mu? Başka ne olabilir bilmiyor sadece anne sütüyle beslendiği için su vermiyorum çünkü

Bizimde salyamiz var emzigini ve meme ucumu cok isirmaya basladi kizimda 5 aylikken dis cikardi 2 ay oncesinde boyle baslamisti belirtiler .. simdi oglumda ust damaginda bile belli disi buda erken cikaricak gibi geliyo bana

Klip
Aglama krizleri agrisi oldugundan mi.yoksa sunnette cok tedirgin olup cok agladigindan mi? Agrisi varsa ve calpolle gecmiyosa 6 saatte 1 fitilin arkasini az kesip verebilirsin dedi doktor. Tedirgin oldugundansa bol bol ten temasi emzirme iyi geliyo
3 saatte bı iki çay kaşığı calpol dedi sabaha kadar. Sabahta krem sürdük. Bundan sonra sadece sabah akşam krem. Korku ve acı karışıkti ağlamasında. Sabah daha iyi uyandı. Şimdi kremini sürdük yaktı sanırım krem biraz ııladı. Çok daha iyi dün e göre.

Ay çok kötü ya sonra pişman oldum biraz büyüyünce mi olsaydı diye şu durum geçsin iyiki dicem ama anne yüreği İste

Valla benim dr elleme acıkınca uyanır dedi başından beri hep, ben 1 kere kaldırdım erken uyumuştu o gün 7 saati geçince acaba açlıktanmı bayıldı bebe diye uyandırdım oda ne emdi ne uyudu geri sabaha kadar kök söktürdü bize akıllandım artık ellemiyorum

Ben sadece süt ve tahin tüketmiyorum doktor ikisinden uzak dur dedi. Mukus var bizde ama aşırı değil o olur demişti. Domates yumurta tüketiYorum . Dediğin gibi yapıcam canım çok tatlı çekiyor özellikle sütlü tatlıları çok seviyorum badem veya yulafla deneyeceğim

Bizimde salyamiz var emzigini ve meme ucumu cok isirmaya basladi kizimda 5 aylikken dis cikardi 2 ay oncesinde boyle baslamisti belirtiler .. simdi oglumda ust damaginda bile belli disi buda erken cikaricak gibi geliyo bana
Benim bebede biberonu memeyi ısırmaya başladı oyun gibi geldi bana

2. Gün bizde de yaktı krem ama idrar bugun sağlayacak, yarına bseyi kalmaz

Selam kızlar sonunda kızım iyilesti. Bronşiolit olmus. Kendi doktoruna götürdük o tedavi etti. Allahından bulsun diğer doktorda. Süründürdü bizi. Neyse artık. Bende grip atlattım maskeyle yattım kalktım hep neyseki iyilestim. Sütüm azaldı buyüzdden. Herseyi deniyorum ama henüz artmadı

İzin bitiyor son bir hafta kaldı işe dönmeme ama raporu uzatmayı deneyeceğim olmadı ücretsiz izinle devam edeceğim.
Doktor dört bucuk aylıkken kucakta oturabilir bes aylıkken destekli oturabilir altı aylıkken desteksiz dedi. Ek gıdaya 5.5 aylıkken baslarız dedi. Bende subata kadar filan oturayım bakayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…