Ay nasıl özlemişim buraları. Aklımdaki soruların cevabını daha sormadan bulmayıValla büyük nimet anneler
Amin amin, valla onda da dert etcek bişey buldum ben acaba çokmu uyuyor acıkmıyormı diye düşünüyorum bu seferde dün rekor kırdık mesela 7.5 saat uyudu uyandı azcık emdi geri uyudu 3.5 saat baktım hala uyuyor uyandırdım artık
Aynen valla ya gün içinde annem oynuyor uyutuyor ben 1 2 saat dinleniyorum uyuyorum nasıl iyi geliyor, benimkinde akşam uykuya direnme var deli uykusu var ama dalmıyor bir türlü 9 da başlayan maceramız gece 12 1 de son buluyoro saatten sonra uyuyuncada sabaha kadar kalkmıyor artık
Nasıl Eylüle kadar oluyor canım anlayamadım 6 ay daha izin alsak Mayıs'ta ise dönmemiz gerekiyor yineOo aynı tarih canım benimde 3 Kasım da bitiyor. Ben pazartesi iş yerine gidip şubata kadar ücretsiz dilekçesi birakcam subbata kadar nette duruma göre Eylül e kadar bağlarım gibi bırakamam bu sipayi galiba
Benimki de salyalandi dilinin üstü beyaz mi ona bir bak pamukçuk gibi olduysa o da salya yapabilirmiş. Benimkininkinde böyle yuvarlak.yuvarkaj bölgeler var kızarmış karbonatla siliyoruz arada ondan herhalde tam beyazlamıyor da geçmiyor daBu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
Ya bir de arada sırf su kusuyor, acaba salyasi birikiyor ağzında da onu mu kusuyor? Sizde oluyor mu? Başka ne olabilir bilmiyor sadece anne sütüyle beslendiği için su vermiyorum çünküBu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
Bizimde salyamiz var emzigini ve meme ucumu cok isirmaya basladi kizimda 5 aylikken dis cikardi 2 ay oncesinde boyle baslamisti belirtiler .. simdi oglumda ust damaginda bile belli disi buda erken cikaricak gibi geliyo banaBu bebis çok salyalandi. Diş fln diyor internette. Benim kızım 5 aylikken dış çıkardı hiç salyasi olmamıştı.
KlipKlips yöntemi ile mi oldu cnm? Bizim ilk gun hiçbir şey yoktu, ağrı olursa fitil demisti doktor başka hiç bir şey vermedi.
Cocuk sünnet oldu diye ekstra üzerine titremeyin, yolunda gitmeyen bir şey hissederse huzursuz olur, sünnet olmamış gibi davranın demişti.
2.gun krem sadece 1 gün biraz yakıyor ama gunde 2 kezdi zaten. 3.gun acisi kalmamıştı ama benim görüntüden içim gitti kaç gün, ben alisamadim.
3 saatte bı iki çay kaşığı calpol dedi sabaha kadar. Sabahta krem sürdük. Bundan sonra sadece sabah akşam krem. Korku ve acı karışıkti ağlamasında. Sabah daha iyi uyandı. Şimdi kremini sürdük yaktı sanırım krem biraz ııladı. Çok daha iyi dün e göre.Aglama krizleri agrisi oldugundan mi.yoksa sunnette cok tedirgin olup cok agladigindan mi? Agrisi varsa ve calpolle gecmiyosa 6 saatte 1 fitilin arkasini az kesip verebilirsin dedi doktor. Tedirgin oldugundansa bol bol ten temasi emzirme iyi geliyo
Degdikce idrarıNe dedikce agliyo anlamadim
Ay çok kötü ya sonra pişman oldum biraz büyüyünce mi olsaydı diye şu durum geçsin iyiki dicem ama anne yüreği İsteKlips yöntemi ile mi oldu cnm? Bizim ilk gun hiçbir şey yoktu, ağrı olursa fitil demisti doktor başka hiç bir şey vermedi.
Cocuk sünnet oldu diye ekstra üzerine titremeyin, yolunda gitmeyen bir şey hissederse huzursuz olur, sünnet olmamış gibi davranın demişti.
2.gun krem sadece 1 gün biraz yakıyor ama gunde 2 kezdi zaten. 3.gun acisi kalmamıştı ama benim görüntüden içim gitti kaç gün, ben alisamadim.
Ücretsiz izin dilekçesi bırakırım onlarında işine gelir maaş vermicekler yaNasıl Eylüle kadar oluyor canım anlayamadım 6 ay daha izin alsak Mayıs'ta ise dönmemiz gerekiyor yine
Valla benim dr elleme acıkınca uyanır dedi başından beri hep, ben 1 kere kaldırdım erken uyumuştu o gün 7 saati geçince acaba açlıktanmı bayıldı bebe diye uyandırdım oda ne emdi ne uyudu geri sabaha kadar kök söktürdü bizeAy nasıl özlemişim buraları. Aklımdaki soruların cevabını daha sormadan bulmayı
Benim kız da normalde 11-12 gibi emer 4-5 gibi bir daha emmeye kalkardı sonra bir daha sabah 7-8 gibi emer geri uyurdu. Bir kaç gündür gece 4-5 öğününü bırakti artık sabah 7'ye kadar kesintisiz uyuyor, ben de acaba uyandırsam mi falan diye düşünüyordum. Demek artık büyüdükleri için böyle hiç belamı aramayayım uyusun çocuk
Ben sadece süt ve tahin tüketmiyorum doktor ikisinden uzak dur dedi. Mukus var bizde ama aşırı değil o olur demişti. Domates yumurta tüketiYorum . Dediğin gibi yapıcam canım çok tatlı çekiyor özellikle sütlü tatlıları çok seviyorum badem veya yulafla deneyeceğimA avozge C caglaus sizin bebeklerde de süt alerjisi var sanırım. Sütlü tatlı canınız çekiyorsa badem ya da hindistan cevizi sütünden yapabilirsiniz. Ben evde badem sütü ve sade yağ yapıyorum kendime. Bir de içinde yumurta ve süt olmayan bir bisküvi buldum ondan bisküvili tatlı yapıyorum. Buradaki kremsantilerde de yumurta ve süt yok muhallebi gibi yapıp soğuduktan sonra içine çırpılmış krem şanti koyuyorum çok güzel bir krema oluyor.
Sizinkilerin başka neye alerjisi var? Ben domatesten şüpheleniyorum. Yumurta ve süt kadar ağır bir alerji değil ama kakasını kıvamını hemen değiştiriyor aşırı sulu oluyor ve mukus artıyor
Benim bebede biberonu memeyi ısırmaya başladı oyun gibi geldi banaBizimde salyamiz var emzigini ve meme ucumu cok isirmaya basladi kizimda 5 aylikken dis cikardi 2 ay oncesinde boyle baslamisti belirtiler .. simdi oglumda ust damaginda bile belli disi buda erken cikaricak gibi geliyo bana
2. Gün bizde de yaktı krem ama idrar bugun sağlayacak, yarına bseyi kalmazKlip
3 saatte bı iki çay kaşığı calpol dedi sabaha kadar. Sabahta krem sürdük. Bundan sonra sadece sabah akşam krem. Korku ve acı karışıkti ağlamasında. Sabah daha iyi uyandı. Şimdi kremini sürdük yaktı sanırım krem biraz ııladı. Çok daha iyi dün e göre.
Cok geçmiş olsunOğlumun öksuruğü iyice artti acile geldik inşallah cigerlerine falan inmemiştir
Çok salgın var cok geçmis olsun. İnşallah inmemiştirOğlumun öksuruğü iyice artti acile geldik inşallah cigerlerine falan inmemiştir
Oyunda olabilir tabi .. ama diş belirtileri bir kac ay oncesinden de basliyoBenim bebede biberonu memeyi ısırmaya başladı oyun gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?