- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Insallah inmemistir canim oldu mu muane ne dedilerOğlumun öksuruğü iyice artti acile geldik inşallah cigerlerine falan inmemiştir
Teşekkür ederimBana sağlıkocağındaki hemşire aşılar sabah 9da geliyor ve öğlen kullanılmayanların hepsi çöpe atılıyor çünkü soğuk zincir bozuluyor. O sebeple sabah gelin demişti. Bence pazartesi arayıp sor canım
Evet büyük ihtimal enfeksiyon. İhmal etme en azından sağlık ocağına git.Cok fena sari akintim var iç camasiri günlük ped dayanmiyo kokuluda .. enfeksiyon olabilir degil mi kizlar ?
Benimkide 4-5gecedir uyanmıyor arada gerinip gaz çıkartıyor uykusunda okadar. Geçen gün rüya beslemesi yapayım dedim gözler bi açıldı geri uyumadı. Artık kaldırmıyorum sabaha kadar uyuyorAy nasıl özlemişim buraları. Aklımdaki soruların cevabını daha sormadan bulmayı
Benim kız da normalde 11-12 gibi emer 4-5 gibi bir daha emmeye kalkardı sonra bir daha sabah 7-8 gibi emer geri uyurdu. Bir kaç gündür gece 4-5 öğününü bırakti artık sabah 7'ye kadar kesintisiz uyuyor, ben de acaba uyandırsam mi falan diye düşünüyordum. Demek artık büyüdükleri için böyle hiç belamı aramayayım uyusun çocuk
büyüyünce daha zor canım travma oluyor en iyisi bebekken ama bende çok pişman olmuştum büyük oğlumda hatta bir daha oğlum olursa sünnet yaptırmıycam dedimAy çok kötü ya sonra pişman oldum biraz büyüyünce mi olsaydı diye şu durum geçsin iyiki dicem ama anne yüreği İste
evet canımCok fena sari akintim var iç camasiri günlük ped dayanmiyo kokuluda .. enfeksiyon olabilir degil mi kizlar ?
Öptüğün yeri dezenfekte et canım kafasını elini bile öpme küçük bebeklerde çok tehlikeliDudağımda uçuk çıktı, yanlışlıkla bebeğimi öptüm ve korkuyorum yapabileceğim bir şey var mı
Bezliyken çok daha kolay büyüyünce acıya bir de korku ekleniyor iyice uzuyor süreç hiç pişman olma. Yarına bir şeyi kalmayacakAy çok kötü ya sonra pişman oldum biraz büyüyünce mi olsaydı diye şu durum geçsin iyiki dicem ama anne yüreği İste
Dikiş kendi kendine kuru dedi. 3. Gün banyo yaptırın bardağı çıkarın direk bez dedi. Bugün daha iyi ama pişman oldum çok ağladı keşke akli yettiginde yapsaydım eşimle anestezi bayıltma olmasın diye lokal dedi keşke bayilsaydi bu kadar aglamazdi2. Gün bizde de yaktı krem ama idrar bugun sağlayacak, yarına bseyi kalmaz
İnşallah o travma nasıl yasicakno da var. O iki kat sıkıntı.. aman olacak işte oldu bitti ama bende bittim ana yüreği burda kendini gösterdiBezliyken çok daha kolay büyüyünce acıya bir de korku ekleniyor iyice uzuyor süreç hiç pişman olma. Yarına bir şeyi kalmayacak
Valla bazen dalıyor boş bakıyorum süt gelmiyor boş meme ağzında psikolojik olarak bırakmak istemiyor. Sonra ben çekip diğer göğüse alıyorum yada mama yapıyorum.Gecmis olsun hanımlar
Bebekleriniz kac dakika memede kalıyor, ben doyup doymadigini bi turlu anlamiyorum. Eger ben cekmezsem 1 saat falan emiyor. Kac dakikada doyup, memeden cekmem gerektigini anlamiyorum. Bazen erken cekiyorum, tekrar emmek istiyor. Bazen gec cekiyorum, sut fazla geliyor kusuyor. Bi de 2 saatte bir falan emiyor. Gun icinde fazla gibi ama kilo alimi azaldi bebegimin. Beslenme duzenini oturtamadim bi turlu.
Uyku da diger bir sorun, gece uykusuna 12-1 gibi geciyor. Aksam daha erken bi turlu uyumuyor. 8den 12ye kadar kucagimda hopluyoruz zipliyoruz. Muhtemelen bu da beslenme ve gazla ilgili ama emin olamadim.
Sunnet biz de bu aralar dusunuyorduk, rota asisindan once olsa diye. Ama korkuyorum yazdiklarinizi okuyunca
-- Blabla -- profilinizde ortadaki arapca yaziyi okuyamadim, digerlerini okudum da merak ettim ne yaziyor
Dikiş kendi kendine kuru dedi. 3. Gün banyo yaptırın bardağı çıkarın direk bez dedi. Bugün daha iyi ama pişman oldum çok ağladı keşke akli yettiginde yapsaydım eşimle anestezi bayıltma olmasın diye lokal dedi keşke bayilsaydi bu kadar aglamazdi
Biz de salı günü yaptıracağız. Kusar diye korkuyorum.Valla bazen dalıyor boş bakıyorum süt gelmiyor boş meme ağzında psikolojik olarak bırakmak istemiyor. Sonra ben çekip diğer göğüse alıyorum yada mama yapıyorum.
İlk rota aşısını olduk iki hafta sonra ikinci dozu olcaz. Bu haftayı çıkarırsak sıkıntı aşıyı vurmaz diye ümit ediyorum
YaaaBizde ağlamadı, her operasyon kendine özel. Bardak da takmadik. Üzme kendini, oldu bitti insallah
Yok kuzum hiç kusma durumu olmadı çocuk asaginin derdine yukariyi.unuttuBiz de salı günü yaptıracağız. Kusar diye korkuyorum.
Sizin işlem nasıl oldu iğne ile lokal mi uyusturdu bayiltmadik bizBizde ağlamadı, her operasyon kendine özel. Bardak da takmadik. Üzme kendini, oldu bitti insallah
Lokal oldu bizim de klips yöntemi ileSizin işlem nasıl oldu iğne ile lokal mi uyusturdu bayiltmadik biz
Evet ebfeksiyon olabilir. Bendede var sarı akıntı ama kokusuz ve kasıntı yok. Bende doktora gidicem sorcam o zaman.Cok fena sari akintim var iç camasiri günlük ped dayanmiyo kokuluda .. enfeksiyon olabilir degil mi kizlar ?
Benkullandım amq bronsiolit oldugu için. Bizdede azaltarak verdı. 1 ml ventolin 2 ml serum seklinde ıkı gunde bır dört seferden birer kez dusurerek ilerledikGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim dr nebülizatöre 1 ml ventolin ve 2.5ml serum fizyolojik vermemi soyledi 6 saatte bir inşallah iyi gelir kullananiniz var mi icinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?