Bebislerimin adi yaziyo canim Ömer, Hira Nur, Alparslan birdeGecmis olsun hanımlar
Bebekleriniz kac dakika memede kalıyor, ben doyup doymadigini bi turlu anlamiyorum. Eger ben cekmezsem 1 saat falan emiyor. Kac dakikada doyup, memeden cekmem gerektigini anlamiyorum. Bazen erken cekiyorum, tekrar emmek istiyor. Bazen gec cekiyorum, sut fazla geliyor kusuyor. Bi de 2 saatte bir falan emiyor. Gun icinde fazla gibi ama kilo alimi azaldi bebegimin. Beslenme duzenini oturtamadim bi turlu.
Uyku da diger bir sorun, gece uykusuna 12-1 gibi geciyor. Aksam daha erken bi turlu uyumuyor. 8den 12ye kadar kucagimda hopluyoruz zipliyoruz. Muhtemelen bu da beslenme ve gazla ilgili ama emin olamadim.
Sunnet biz de bu aralar dusunuyorduk, rota asisindan once olsa diye. Ama korkuyorum yazdiklarinizi okuyunca
-- Blabla -- profilinizde ortadaki arapca yaziyi okuyamadim, digerlerini okudum da merak ettim ne yaziyor
Tam bana gore yatacam kalkmicamKızlaaaaaağğrrr bebişleri uyumayan kızlaaağğrr haftasonu eşimin arkadaşına gittik şehir dışına kalmalı, bebeyi nasıl uyuturum orda evde zor uyuyor diye kara kara düşünüyodum ki gittiğimiz evin de bebişi var, hamakları varmış benim bebeyi bi yatırdık misler gibi mışıl mışıl uyudu şok geçirdikçok sevdi oğlum hamağı şu an dönüş yolundayız Hamak almaya gidiyoruz almayı düşünen olursa görselini bırakıyorum şöyle bişey fikir olsun. Yaşasın hamaaak
Bendede yok kasinti yanma falan baya yogun bide agrim oluyo ya gebeliktede cok yasadim hala bitmedi demekEvet ebfeksiyon olabilir. Bendede var sarı akıntı ama kokusuz ve kasıntı yok. Bende doktora gidicem sorcam o zaman.
Biz hasta olduğunda kulkanmıştık ama 5ml suya yarım ventolindi dozuGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim dr nebülizatöre 1 ml ventolin ve 2.5ml serum fizyolojik vermemi soyledi 6 saatte bir inşallah iyi gelir kullananiniz var mi icinizde
Klips i bilmiyorum. Kremi daire şeklinde çevresine sürüyoruz dimi. Direk gezdirdim dağıtmadanLokal oldu bizim de klips yöntemi ile
O zaman bizde astar gibi bisey dikelim bari cok sagol canimKapmaz onu biseye koyup koyypsun. Trendyolda minicik yastik sekilde yapilmisini satiyolar mesela
Ay elde de varmis. Biz kucuk oglana daha kestirmedik ama buyugunkinde kv batila bogdugu icin beni almamistim yununden bile. Akika kurbaninin bi damla kani bile kesene dusmezmisyersen. Sonra ogrenmistim tabi dogrusunu
Benm bu dogumumda agri yok. Ama ilkinde coooook uzun sure cektim o agriyi. Bi doktora gorun kuzum
Ay ben aksama bize zor yemek.yapiyorum. bebekle bu kadar seyi nasi yaptin helal olsun
Allah kabul etsin
2 gün kullan hic bi degisiklik ol.azsa hastaneye yatircaz dedi bana da ama bu doktoru cik sevmedim sabah ilk iş kendi doktorumuxu arayacağim bizim gittigimiz hastanede cocuk acil yok malesef insallah hemen acarlarBenkullandım amq bronsiolit oldugu için. Bizdede azaltarak verdı. 1 ml ventolin 2 ml serum seklinde ıkı gunde bır dört seferden birer kez dusurerek ilerledik
Açilan şaseyi tekrar kullanabiliyomuyuz atayimmi acabaBiz hasta olduğunda kulkanmıştık ama 5ml suya yarım ventolindi dozu
Dikisli mi dikişsiz mi sizin sünnet?Klips i bilmiyorum. Kremi daire şeklinde çevresine sürüyoruz dimi. Direk gezdirdim dağıtmadan
Dikişli bizde ilk kendi operasyon sonrası dağıtmadan pilinin çevresine tüpten çıktığı gibi daire şeklinde sürdü dikis yerinde tüpten çıktığı gibi durduDikisli mi dikişsiz mi sizin sünnet?
Doktor pasta kreması gibi popinin het yerine sürün dedi sürdük, hatta bebek bezinde denk gelen yer3 de biraz sürmüştük ek.
2.gun idrar yakarak iyilestiriyor aslında, 3.gune acı kalmiyor
Shahdj bebek mebek ama nasıl biliyo keyfini biz bile yatıp sallanmak istiyozTam bana gore yatacam kalkmicam
Merhaba bi çözüm bulabildin mi. Yada bi düzene oturabildimi. Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum. Memeler terbiye olcak diyorlar ama olana kadar bebeğim memeden kesilecek.Kızlar benşm bebe 2 gündür emerken boğulacak gibi oluyo öksürüyo korkutuyo beni niye olabilir
Merhaba bi çözüm bulabildin mi. Yada bi düzene oturabildimi. Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum. Memeler terbiye olcak diyorlar ama olana kadar bebeğim memeden kesileceKızlar benşm bebe 2 gündür emerken boğulacak gibi oluyo öksürüyo korkutuyo beni niye olabilir
Himm, farklı operasyon şeklimiz ondan. Dikiş yok bizdeDikişli bizde ilk kendi operasyon sonrası dağıtmadan pilinin çevresine tüpten çıktığı gibi daire şeklinde sürdü dikis yerinde tüpten çıktığı gibi durdu
Canim benm oglani dikisli sunnet ettirdik. Lokal oldu. Sadece normal sunnetten farki pipinin on alt deriyle bagli okdugu kisinda perde varmis ona da kucuk bi operasyon uyguladi. Ilk gun kapatti yolladi bizi. Yarin bi hafta olcak. Pipinin etrafini bandajla sardi testislerin ust kismiyla pipinin yaninda kalan kasiklarda bandaj vardi yine. 3. Gun o alttaki bandajlar atti kendiliginden. 5. Gun de pipideki dustu. Suan bandaj vs yok. Bez dolu dolu olunca altini degistir her degistiginde thiocilline krem sık uzerine ince gazli bez koy dedi. 5. Gun banyo dedi. Banyodan sonra her gun 1 kez de batikon damlat dedi. Smdi oyle devam ediyorum. Doktor bilgilendirmek icin youtube a detayli bi video atmis hastakara sunnet cikisi onu gonderiyo. Ben de buraya link birakayim aklinda kalan varsa belki cevap bulursun.Dikiş kendi kendine kuru dedi. 3. Gün banyo yaptırın bardağı çıkarın direk bez dedi. Bugün daha iyi ama pişman oldum çok ağladı keşke akli yettiginde yapsaydım eşimle anestezi bayıltma olmasın diye lokal dedi keşke bayilsaydi bu kadar aglamazdi
Çok geçmiş olsun canım ben kızımda alıp kullandım kızımın burnunu aciyorduk ama balgamini temizlemeyi bilmiyorduk o yüzden rahatsızlandı iki gün kullandık 1 ml ventolin ama serum fizyolojigi tek daha sonra da kullanabilirsin burnunu açmak için bir zararı yok üstelik öyle balgam daha çok temizleniyorGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim dr nebülizatöre 1 ml ventolin ve 2.5ml serum fizyolojik vermemi soyledi 6 saatte bir inşallah iyi gelir kullananiniz var mi icinizde
Ben yenidoğan sünneti yaptıracağım dedim olmadı benim bebe kilolu pipi içine kaçar diyor doktorumuz 1 yaşına kadar beklemedeyiz o da zayıflarsa kıyamıyorum rejim yaptırmayaHimm, farklı operasyon şeklimiz ondan. Dikiş yok bizde
Neyse geçirdiniz siz de insallah
Cnm malesef bulamadım ve bebeğim emmiyo artıkMerhaba bi çözüm bulabildin mi. Yada bi düzene oturabildimi. Bende şuan aynı sorunu yaşıyorum. Memeler terbiye olcak diyorlar ama olana kadar bebeğim memeden kesilecek.
Cidden miBen yenidoğan sünneti yaptıracağım dedim olmadı benim bebe kilolu pipi içine kaçar diyor doktorumuz 1 yaşına kadar beklemedeyiz o da zayıflarsa kıyamıyorum rejim yaptırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?