Hipp falan mi veriyosun çunku sadece hipp combioticte şeker yok aci diger mamalara göre diger mamalarda hep glukoz var tatli ondan olabilirKızlar benim çocuk iki gündür mama içmiyo ya çok çok acıkınca biraz içiyo biberon ve mama değiştirdim başka şekil vermeyi denedim içmiyor varmı başına gelen acaba
Kız resmi konuşmaya başlamışız.Kizlar günaydin geçenlerdeCipisS e pilli tirnak törpüsü önermiştiniz amazondan ben onu kaydetmiştim ama bulamadim neydi acaba markasi ya da linki atabilirseniz çok sevinirim
Benim kızımda yapmıştı aynısını. Ama ben zorla icirdim. Sonra alıştı mamaya. Ama bazı bebekler de oluyormuş mama ve biberon reddiKızlar benim çocuk iki gündür mama içmiyo ya çok çok acıkınca biraz içiyo biberon ve mama değiştirdim başka şekil vermeyi denedim içmiyor varmı başına gelen acaba
Bende öyle yapıyorum. Gün içinde sorun olmuyor rengi normal oluyor ama gece rengi koyu oluyor. Sanırım üst üste isedigi için öyle oluyor.Bebeğimin gece yaptığı çişin rengi biraz koyu oluyor, gündüz yaptığı açık oluyor gece uzun süre bez değiştirmediğim için mi bekleyince koyulaşıyor acaba kaka yapmadıysa uykusunu açmamak için ellemiyorum çünkü
Baktım, dilinde bir şey yok gibi. Su kusmak gibi degil de salya gibi akitiyor ama oluk oluk. Sürekli kiyafet degistiriyoruzBenimki de salyalandi dilinin üstü beyaz mi ona bir bak pamukçuk gibi olduysa o da salya yapabilirmiş. Benimkininkinde böyle yuvarlak.yuvarkaj bölgeler var kızarmış karbonatla siliyoruz arada ondan herhalde tam beyazlamıyor da geçmiyor da
Biz de hiç böyle belirtiler olmamıştı kızımda. Salyalandigini hatırlamıyorum. Sebebi dış olsun da aman başka bi şey olmasın. İnternet felaket tellalı gibiBizimde salyamiz var emzigini ve meme ucumu cok isirmaya basladi kizimda 5 aylikken dis cikardi 2 ay oncesinde boyle baslamisti belirtiler .. simdi oglumda ust damaginda bile belli disi buda erken cikaricak gibi geliyo bana
Ahahah yok kiz ondan degil biri sana önermişti ya ondan oyle yazdim şekerimKız resmi konuşmaya başlamışız.dur atayım hanım efendi. Ama ben trendyol dan almıştım. 180 tl ye ama şimdi artmış fiyatı biraz. bizimevde Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Kırmızı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gelmiş geçmiş olsun inşallah daha iyimi damir kuşHerkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. Bir gece kaldık hastanede. Cumartesi sabahı eve geldik. Antibiyotik kullanıyoruz ne yazık ki. Sabah akşam 2.5 ml. Salı günü kontrole gidicez. Insallah viral bi enfeksiyon değildir, boşuna antibiyotige baslamamisizdir. Enfeksiyonun türü son verdiğimiz kan kültüründe belli olacakmış, sonucu bugün çıkacak yani. Kandaki akyuvarlarin fazlalığı daha çok bakteriyel olur, antibiyotik başlayalım riske atmayalım dediler. Viral bi enfeksiyon çıkarsa boşuna antibiyotik veriyorsam çok üzülürüm. Yarın kontrole godicez.
İyi çok şükür. O gün de iyiydi. Kan sonucunu görmesem inanmazdım. Neşesi yemesi yerinde çok şükür hep. Doktora gülücük attı, o yuzden taburcu etti sanırım. Gayet iyi görünüyor dedi. Dedim iyi ama kanında enfeksiyon çıkmış. Evet epey yüksek çıkmış dedi. Riske atamayız daha çok küçük antibiyotik başlayalım dediGelmiş geçmiş olsun inşallah daha iyimi damir kuş
skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür https://www.amazon.com.tr/dp/B09NBLJKS4?ref_=cm_sw_r_apin_dp_HCQ9N6TKTK2PZNEBB22NKizlar günaydin geçenlerdeCipisS e pilli tirnak törpüsü önermiştiniz amazondan ben onu kaydetmiştim ama bulamadim neydi acaba markasi ya da linki atabilirseniz çok sevinirim
Ah içim rahatladı bi an noluyoruz dedimAhahah yok kiz ondan degil biri sana önermişti ya ondan oyle yazdim şekerim
O yuzden pek bakmiyorum ben internete cocuklardan hatirliyorum zaten bazi seyleri o yuzden kendi doktorum kendim oluyorumBiz de hiç böyle belirtiler olmamıştı kızımda. Salyalandigini hatırlamıyorum. Sebebi dış olsun da aman başka bi şey olmasın. İnternet felaket tellalı gibi
Gecmis olsun pek bakamiyorum buraya kacirdim önemli bisey yoktur insallahİyi çok şükür. O gün de iyiydi. Kan sonucunu görmesem inanmazdım. Neşesi yemesi yerinde çok şükür hep. Doktora gülücük attı, o yuzden taburcu etti sanırım. Gayet iyi görünüyor dedi. Dedim iyi ama kanında enfeksiyon çıkmış. Evet epey yüksek çıkmış dedi. Riske atamayız daha çok küçük antibiyotik başlayalım dedi
Çok mantıklı çok çiş yapmış oluyor ondan koyu görünüyor heraldeBende öyle yapıyorum. Gün içinde sorun olmuyor rengi normal oluyor ama gece rengi koyu oluyor. Sanırım üst üste isedigi için öyle oluyor.
Kullanabiliyorsun canım biz yarısını sabah yarısını akşam veriyordukO zaman bizde astar gibi bisey dikelim bari cok sagol canim
2 gün kullan hic bi degisiklik ol.azsa hastaneye yatircaz dedi bana da ama bu doktoru cik sevmedim sabah ilk iş kendi doktorumuxu arayacağim bizim gittigimiz hastanede cocuk acil yok malesef insallah hemen acarlar
Açilan şaseyi tekrar kullanabiliyomuyuz atayimmi acaba
Benim büyük oğlum öyleydi sürekli yapışma problemi oldu iyi düşünmüşsünüzBen yenidoğan sünneti yaptıracağım dedim olmadı benim bebe kilolu pipi içine kaçar diyor doktorumuz 1 yaşına kadar beklemedeyiz o da zayıflarsa kıyamıyorum rejim yaptırmaya
Evet hipp veriyordum dün sma aldık onuda istemiyor içmiyor hiçHipp falan mi veriyosun çunku sadece hipp combioticte şeker yok aci diger mamalara göre diger mamalarda hep glukoz var tatli ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?