2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar günaydin geçenlerde CipisS e pilli tirnak törpüsü önermiştiniz amazondan ben onu kaydetmiştim ama bulamadim neydi acaba markasi ya da linki atabilirseniz çok sevinirim

Kızlar benim çocuk iki gündür mama içmiyo ya çok çok acıkınca biraz içiyo biberon ve mama değiştirdim başka şekil vermeyi denedim içmiyor varmı başına gelen acaba
Hipp falan mi veriyosun çunku sadece hipp combioticte şeker yok aci diger mamalara göre diger mamalarda hep glukoz var tatli ondan olabilir

Kızlar benim çocuk iki gündür mama içmiyo ya çok çok acıkınca biraz içiyo biberon ve mama değiştirdim başka şekil vermeyi denedim içmiyor varmı başına gelen acaba
Benim kızımda yapmıştı aynısını. Ama ben zorla icirdim. Sonra alıştı mamaya. Ama bazı bebekler de oluyormuş mama ve biberon reddi

Bende öyle yapıyorum. Gün içinde sorun olmuyor rengi normal oluyor ama gece rengi koyu oluyor. Sanırım üst üste isedigi için öyle oluyor.

Baktım, dilinde bir şey yok gibi. Su kusmak gibi degil de salya gibi akitiyor ama oluk oluk. Sürekli kiyafet degistiriyoruz

Bizimde salyamiz var emzigini ve meme ucumu cok isirmaya basladi kizimda 5 aylikken dis cikardi 2 ay oncesinde boyle baslamisti belirtiler .. simdi oglumda ust damaginda bile belli disi buda erken cikaricak gibi geliyo bana
Biz de hiç böyle belirtiler olmamıştı kızımda. Salyalandigini hatırlamıyorum. Sebebi dış olsun da aman başka bi şey olmasın. İnternet felaket tellalı gibi

Herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. Bir gece kaldık hastanede. Cumartesi sabahı eve geldik. Antibiyotik kullanıyoruz ne yazık ki. Sabah akşam 2.5 ml. Salı günü kontrole gidicez. Insallah viral bi enfeksiyon değildir, boşuna antibiyotige baslamamisizdir. Enfeksiyonun türü son verdiğimiz kan kültüründe belli olacakmış, sonucu bugün çıkacak yani. Kandaki akyuvarlarin fazlalığı daha çok bakteriyel olur, antibiyotik başlayalım riske atmayalım dediler. Viral bi enfeksiyon çıkarsa boşuna antibiyotik veriyorsam çok üzülürüm. Yarın kontrole godicez.

Gelmiş geçmiş olsun inşallah daha iyimi damir kuş

Gelmiş geçmiş olsun inşallah daha iyimi damir kuş
İyi çok şükür. O gün de iyiydi. Kan sonucunu görmesem inanmazdım. Neşesi yemesi yerinde çok şükür hep. Doktora gülücük attı, o yuzden taburcu etti sanırım. Gayet iyi görünüyor dedi. Dedim iyi ama kanında enfeksiyon çıkmış. Evet epey yüksek çıkmış dedi. Riske atamayız daha çok küçük antibiyotik başlayalım dedi

T tembel sirin biberon reddi devam mı? Bizimki de direkt itiyor diliyle. Ne olduğunu bilmiyor. Biberon denetmemin ardından ezikleri bile direkt iter oldu. Memeden başka her şeye tavırlı

Biz de hiç böyle belirtiler olmamıştı kızımda. Salyalandigini hatırlamıyorum. Sebebi dış olsun da aman başka bi şey olmasın. İnternet felaket tellalı gibi
O yuzden pek bakmiyorum ben internete cocuklardan hatirliyorum zaten bazi seyleri o yuzden kendi doktorum kendim oluyorum

Gecmis olsun pek bakamiyorum buraya kacirdim önemli bisey yoktur insallah

Bende öyle yapıyorum. Gün içinde sorun olmuyor rengi normal oluyor ama gece rengi koyu oluyor. Sanırım üst üste isedigi için öyle oluyor.
Çok mantıklı çok çiş yapmış oluyor ondan koyu görünüyor heralde

Kullanabiliyorsun canım biz yarısını sabah yarısını akşam veriyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…