İnşallah geçicidir çok üzülüyorum aç aç ağlıyoBenim kızımda yapmıştı aynısını. Ama ben zorla icirdim. Sonra alıştı mamaya. Ama bazı bebekler de oluyormuş mama ve biberon reddi
Aynen aynen. Eğer sorun olsaydı zaten o çiş ile beraber ekstra rahatsizligi olurdu zaten.Çok mantıklı çok çiş yapmış oluyor ondan koyu görünüyor heralde
Inşallah canım. Çok zor valla tahmin edebiliyorum. Emmiyor mu? Mamayı çay kaşığı ile falan içirmeye çalışsanİnşallah geçicidir çok üzülüyorum aç aç ağlıyo
Evet bende de var benimkide bayılıyor hamağa 1 aylıkken beri onda beşiğinden daha çok seviyorKızlaaaaaağğrrr bebişleri uyumayan kızlaaağğrr haftasonu eşimin arkadaşına gittik şehir dışına kalmalı, bebeyi nasıl uyuturum orda evde zor uyuyor diye kara kara düşünüyodum ki gittiğimiz evin de bebişi var, hamakları varmış benim bebeyi bi yatırdık misler gibi mışıl mışıl uyudu şok geçirdikçok sevdi oğlum hamağı şu an dönüş yolundayız Hamak almaya gidiyoruz almayı düşünen olursa görselini bırakıyorum şöyle bişey fikir olsun. Yaşasın hamaaak
Ben de aldım :) amazondaKizlar günaydin geçenlerdeCipisS e pilli tirnak törpüsü önermiştiniz amazondan ben onu kaydetmiştim ama bulamadim neydi acaba markasi ya da linki atabilirseniz çok sevinirim
Ben aldim ama sanki hic torpulemiyor ya anlayamadimKız resmi konuşmaya başlamışız.dur atayım hanım efendi. Ama ben trendyol dan almıştım. 180 tl ye ama şimdi artmış fiyatı biraz. bizimevde Yenidoğan Bebek Dönerli Pilli Tırnak Kesme Törpüleme Makinası Kırmızı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sütüm çok az,tükürüyor mamayıAynen aynen. Eğer sorun olsaydı zaten o çiş ile beraber ekstra rahatsizligi olurdu zaten.
Inşallah canım. Çok zor valla tahmin edebiliyorum. Emmiyor mu? Mamayı çay kaşığı ile falan içirmeye çalışsan
Evet canımKızlar bebeklerimiz doğduğunda topuk kanı aldıklarında sma taraması yapılıyor du değil mi?
Kizlar günaydin geçenlerdeCipisS e pilli tirnak törpüsü önermiştiniz amazondan ben onu kaydetmiştim ama bulamadim neydi acaba markasi ya da linki atabilirseniz çok sevinirim
Eds deneyebilirsinSütüm çok az,tükürüyor mamayı
Sünnetten sonra yapismami oluyor bizde prof. Çocuk cerrahisine götürdük doktor benim çocuğum olsa şuan yaptırmazdim yinede isterseniz yaparım masaj yaparsiniz bu problem değil düzelecek birşey yürüdükçe hareketlendikce zayıflar ama şuan bebeği zayıflatmayin bekleyin diyince bıraktık büyüyünce biraz daha zor olacak kendisi için ama kalsın napalim iyi olsunlar daBenim büyük oğlum öyleydi sürekli yapışma problemi oldu iyi düşünmüşsünüz
Kız valla bende bende sorun var sanıyordumBen aldim ama sanki hic torpulemiyor ya anlayamadim
Sütüm çok az,tükürüyor mamayı
Evet yapıyorlar. Eğer bir sorun olursa da en geç 20 gün içinde dönüş yapıyorlarmışKızlar bebeklerimiz doğduğunda topuk kanı aldıklarında sma taraması yapılıyor du değil mi?
Bende ilk kez duydumCidden miilk kez duydum bunu
Test falan karişmiş olmasinİyi çok şükür. O gün de iyiydi. Kan sonucunu görmesem inanmazdım. Neşesi yemesi yerinde çok şükür hep. Doktora gülücük attı, o yuzden taburcu etti sanırım. Gayet iyi görünüyor dedi. Dedim iyi ama kanında enfeksiyon çıkmış. Evet epey yüksek çıkmış dedi. Riske atamayız daha çok küçük antibiyotik başlayalım dedi
Ay iste bunu aldimskrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür https://www.amazon.com.tr/dp/B09NBLJKS4?ref_=cm_sw_r_apin_dp_HCQ9N6TKTK2PZNEBB22N
Burada :)
AhahahAh içim rahatladı bi an noluyoruz dedim
Neden degistirdin ki?Evet hipp veriyordum dün sma aldık onuda istemiyor içmiyor hiç
Teşekkür ederim canım aldim kesiyorum yine yirtiyor kagit törpüylede aciticam diye uzun uzun törpüleyemiyorumBen de aldım :) amazonda
skrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür https://www.amazon.com.tr/dp/B09NBLJKS4/ref=cm_sw_r_apan_i_ZCMZYXXD5389DYNAKKXG?_encoding=UTF8&psc=1
Aldim tatlim teşekkürler
Evet canım
Çok sağolun kızlarEvet yapıyorlar. Eğer bir sorun olursa da en geç 20 gün içinde dönüş yapıyorlarmış
Canım öncelikle geçmiş olsun umarım öyle birşey yok tur sakin kalmaya çalış. Rabbim kolaylıkla bu durumun geçmesini nasip etsin inşallahKızlar merhaba biraz üzgünüm 3.ay doktor kontrolünden geldik göz ve çocuk doktoru , çocuk doktorunda hiç bi sıkıntımız yoktu herşey gayet yolundaydı , göz doktoruna girdik dünyamız yıkıldı resmen doktor çocuğa 3 aletle baktı bakarken bişeylerin ters gittiğinin farkına vardım bana döndğ bu çocuk erkenmi doğdu dedi bende 37 haftalık doğdu dedim gözünde sıkıntk var 1 yaşında tekrar getirmeniz lazım dedi .Bende o an ağlamaya başladım ne sıkıntısı noldu dedim yeni doğan çocuklar hipermetrop olur bu çocuk miyop dedi uzağı göremiyor sol gözü 2 sağ gözü 1.50 numarası dedi gözlük kullanmasj lazım 1 yaşındad bu şekilde çıkarsa dedi dünyam alt üst oldu.Şehir dışında göz doktoru akrabamız var hemen onu aradık onun dediğine göre göz muyenesi 6.ayda olurmuş bu çıkan sonuç muhtemelen yanlıştır yada doğruysa bile 4 numaranın altında olan çocukları normal sayarız gözlüğe başlatmayız dedi, biraz olsun içim rahatladı .Ama içimde hep bi korku var şimdi madem 6.ayda yapılıyo göz kontrolü bu sağlık ocağı bizden niye göz raporu istedi ? Sizde bu şekilde bi durum olan varmı ? Yada aranızda göz doktoruna götüren varmı ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum
İçmedi hipp i belki onu içer dedikTest falan karişmiş olmasin
Ay iste bunu aldimsagol canim
Ahahahalemsin ya sana gecen tek ayak üstünde durma cezasi yaziyodu ne iş anlamadim
Neden degistirdin ki?
Teşekkür ederim canım aldim kesiyorum yine yirtiyor kagit törpüylede aciticam diye uzun uzun törpüleyemiyorum
Aldim tatlim teşekkürler
Haha yok o kdr da kötü değil saglik sistemi kotu dediysem de. Acile götürdüğüm gün ateşi vardı.Test falan karişmiş olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?