2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok mantıklı çok çiş yapmış oluyor ondan koyu görünüyor heralde
Aynen aynen. Eğer sorun olsaydı zaten o çiş ile beraber ekstra rahatsizligi olurdu zaten.
İnşallah geçicidir çok üzülüyorum aç aç ağlıyo
Inşallah canım. Çok zor valla tahmin edebiliyorum. Emmiyor mu? Mamayı çay kaşığı ile falan içirmeye çalışsan

Evet bende de var benimkide bayılıyor hamağa 1 aylıkken beri onda beşiğinden daha çok seviyor

Kızlar bebeklerimiz doğduğunda topuk kanı aldıklarında sma taraması yapılıyor du değil mi?

Sütüm çok az,tükürüyor mamayı

Benim büyük oğlum öyleydi sürekli yapışma problemi oldu iyi düşünmüşsünüz
Sünnetten sonra yapismami oluyor bizde prof. Çocuk cerrahisine götürdük doktor benim çocuğum olsa şuan yaptırmazdim yinede isterseniz yaparım masaj yaparsiniz bu problem değil düzelecek birşey yürüdükçe hareketlendikce zayıflar ama şuan bebeği zayıflatmayin bekleyin diyince bıraktık büyüyünce biraz daha zor olacak kendisi için ama kalsın napalim iyi olsunlar da

Test falan karişmiş olmasin
Ay iste bunu aldim sagol canim
Ah içim rahatladı bi an noluyoruz dedim
Ahahah alemsin ya sana gecen tek ayak üstünde durma cezasi yaziyodu ne iş anlamadim
Evet hipp veriyordum dün sma aldık onuda istemiyor içmiyor hiç
Neden degistirdin ki?
Teşekkür ederim canım aldim kesiyorum yine yirtiyor kagit törpüylede aciticam diye uzun uzun törpüleyemiyorum
Aldim tatlim teşekkürler

Kızlar merhaba biraz üzgünüm 3.ay doktor kontrolünden geldik göz ve çocuk doktoru , çocuk doktorunda hiç bi sıkıntımız yoktu herşey gayet yolundaydı , göz doktoruna girdik dünyamız yıkıldı resmen doktor çocuğa 3 aletle baktı bakarken bişeylerin ters gittiğinin farkına vardım bana döndğ bu çocuk erkenmi doğdu dedi bende 37 haftalık doğdu dedim gözünde sıkıntk var 1 yaşında tekrar getirmeniz lazım dedi .Bende o an ağlamaya başladım ne sıkıntısı noldu dedim yeni doğan çocuklar hipermetrop olur bu çocuk miyop dedi uzağı göremiyor sol gözü 2 sağ gözü 1.50 numarası dedi gözlük kullanmasj lazım 1 yaşındad bu şekilde çıkarsa dedi dünyam alt üst oldu.Şehir dışında göz doktoru akrabamız var hemen onu aradık onun dediğine göre göz muyenesi 6.ayda olurmuş bu çıkan sonuç muhtemelen yanlıştır yada doğruysa bile 4 numaranın altında olan çocukları normal sayarız gözlüğe başlatmayız dedi, biraz olsun içim rahatladı .Ama içimde hep bi korku var şimdi madem 6.ayda yapılıyo göz kontrolü bu sağlık ocağı bizden niye göz raporu istedi ? Sizde bu şekilde bi durum olan varmı ? Yada aranızda göz doktoruna götüren varmı ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım öyle birşey yok tur sakin kalmaya çalış. Rabbim kolaylıkla bu durumun geçmesini nasip etsin inşallah Bana da dr ve sağlık ocağı 1 aylıkken göz dr gitmemi söyledi götürdük 45 günlükken bi damla damlatıp baktı kalem gibi bir cihazla bir sorun görmedi 1 yaşında tekrar getir ama dedi.

İçmedi hipp i belki onu içer dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…