2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu konuda konuşmak istemiyorum çok kızgınım ya birine hadsiz terbiyesiz dedim diye herhalde. Bende anlamadım neden verdiler
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Sakin moralini bozma. Yani eğer böyle bir durum varsa bile daha gelişim sürecinde oldukları için hemen toparlıyor kuzular. Bir akrabamızın da bebeği böyle oldu 1 yaşında gözlük kullanmaya başladı ve hızla düştü göz dereceleri. Sanırım 1 sene içinde normale döndü. Sakin kalmaya calis. Sütünün kesilmesi bebeğin için hiç iyi olmaz. Sütüne ihtiyacı var

Evet canım yapışma oluyor sürekli açtırıyorsun doktorda eziyet oluyor. Kilo olunca iyice içeride duruyor. Sünnetten önce çok normaldi ama sünnetten sonra sadece baş kısmı dışarıda duruyor gerisi içeride gömülmüş oluyor buda yapışma yapıyor. İçerdeki deriyle kaynıyor ve et ete yapışıyor yırtarak açıyorlar. Bence küçük yaşlarda yaptırmayın ilk okula başlamadan yaptırırsınız. Daha küçük yaşlarda travma olur ve olacaktır. Zaten 1-2yaşlarında da o kilo gitmiyor. Oğlum 3yaşında 18kilo hala tam olarak dışarıda değil. 1yaşında da 13kiloydu

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz ben hiç vermedim vermek gerek mi acaba sadece anne sütü alıyor

Ayy maşallah oglusuna benim kız 3'e girecek Ocak ayında hala 12 kg ama boyu yaşıtlarından hep uzun ilerledi kiloyu hiç yaşıyla uygun olmadi kız çok zayıf oğlan da kilolu dedim doktor kızdı kız gayet iyi ona da oglanada karışma diyor kızı sismanlatmak için uğraşma oglanada diyet yaptırma dedi Doktorumuz 1 yaşında tekrar bakacağım dedi ama kilosu gitmez dedi 1.5 yaş ile 5 yaş arası da önermiyorum dedi o yüzden okula kadar kaldı gibi

Doktorunuz sizi uyarmış mıydı birde arkadaşımın oğlu da kilolu o yaptırdı sünnetten 1 ay sonra masaj yapmışlar içine çökme olmamış siz hiç masaj yaptınız mı

Ben günde 2 defa mama veriyorum doktorumuz mamadan sonra çay kasigiyla bir iki damla kaynamış soğumuş su vermemi söyledi ağzının içi temizlensin pamukçuk olmasın diye
Yarın soracağım doktora. Kontrolümüz var bakalım o ne diyecek

T tembel sirin biberon reddi devam mı? Bizimki de direkt itiyor diliyle. Ne olduğunu bilmiyor. Biberon denetmemin ardından ezikleri bile direkt iter oldu. Memeden başka her şeye tavırlı
Evet ya,chicco aldım anne memesine benziyormuş eğimli şekilli falan diye, itmedi bu sefer diliyle, ağzına soktum ama emmiyor, ağzında biberon gülüyor bana, sonra çıkarıp elini emiyo

Evet ya,chicco aldım anne memesine benziyormuş eğimli şekilli falan diye, itmedi bu sefer diliyle, ağzına soktum ama emmiyor, ağzında biberon gülüyor bana, sonra çıkarıp elini emiyo
Benim kızım da bazen öyle yapıyor. Mesela bugün resmen zorla verdim biberonu. Ağzında tutup gülüyor ittiriyor vuruyor biberona.

Ya ben ceza almadan önce soracağım soruyu hatırladım.

Kızım ellerini aşırı emiyor. Tek el yetmiyor ikisini birden ağzına sokuyor. Kucağımda tutarken benim bileğini emmeye hatta ısırmaya falan çalıştı. Resmen damaklarını kaşıdı. Isırdı bilegimi. Yanakları salyadan isilik gibi oldu kızardı hep. Sürekli siliyorum ama olmuyor yetişemiyorum. Bu kadar olması normal mi acaba?

Benimkide aynı cnm kendi eli yetmiyor yakaladığı yerde benimkinide emiyor yanaklarıda aynı dediğin gibi isilik oldu salya ve tükürükten dolayı sürekli üst değiştiriyoruz, fular aldım em son baktım başedemiyorum bu seferde günde 10 sefer fular değiştiriyorum ıslandığı için

Merhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…