Yarın deniycez inşallah ile yararEds deneyebilirsin
Memeden cektiginden anlamaz
Eday Emzirme Destek Sistemi 150 ml - Fiyatı, Yorumları
Eday Emzirme Destek Sistemi 150 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay bu konuda konuşmak istemiyorum çok kızgınımTest falan karişmiş olmasin
Ay iste bunu aldimsagol canim
Ahahahalemsin ya sana gecen tek ayak üstünde durma cezasi yaziyodu ne iş anlamadim
Neden degistirdin ki?
Teşekkür ederim canım aldim kesiyorum yine yirtiyor kagit törpüylede aciticam diye uzun uzun törpüleyemiyorum
Aldim tatlim teşekkürler
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Sakin moralini bozma. Yani eğer böyle bir durum varsa bile daha gelişim sürecinde oldukları için hemen toparlıyor kuzular. Bir akrabamızın da bebeği böyle oldu 1 yaşında gözlük kullanmaya başladı ve hızla düştü göz dereceleri. Sanırım 1 sene içinde normale döndü. Sakin kalmaya calis. Sütünün kesilmesi bebeğin için hiç iyi olmaz. Sütüne ihtiyacı varKızlar merhaba biraz üzgünüm 3.ay doktor kontrolünden geldik göz ve çocuk doktoru , çocuk doktorunda hiç bi sıkıntımız yoktu herşey gayet yolundaydı , göz doktoruna girdik dünyamız yıkıldı resmen doktor çocuğa 3 aletle baktı bakarken bişeylerin ters gittiğinin farkına vardım bana döndğ bu çocuk erkenmi doğdu dedi bende 37 haftalık doğdu dedim gözünde sıkıntk var 1 yaşında tekrar getirmeniz lazım dedi .Bende o an ağlamaya başladım ne sıkıntısı noldu dedim yeni doğan çocuklar hipermetrop olur bu çocuk miyop dedi uzağı göremiyor sol gözü 2 sağ gözü 1.50 numarası dedi gözlük kullanmasj lazım 1 yaşındad bu şekilde çıkarsa dedi dünyam alt üst oldu.Şehir dışında göz doktoru akrabamız var hemen onu aradık onun dediğine göre göz muyenesi 6.ayda olurmuş bu çıkan sonuç muhtemelen yanlıştır yada doğruysa bile 4 numaranın altında olan çocukları normal sayarız gözlüğe başlatmayız dedi, biraz olsun içim rahatladı .Ama içimde hep bi korku var şimdi madem 6.ayda yapılıyo göz kontrolü bu sağlık ocağı bizden niye göz raporu istedi ? Sizde bu şekilde bi durum olan varmı ? Yada aranızda göz doktoruna götüren varmı ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum
Evet canım yapışma oluyor sürekli açtırıyorsun doktorda eziyet oluyor. Kilo olunca iyice içeride duruyor. Sünnetten önce çok normaldi ama sünnetten sonra sadece baş kısmı dışarıda duruyor gerisi içeride gömülmüş oluyor buda yapışma yapıyor. İçerdeki deriyle kaynıyor ve et ete yapışıyor yırtarak açıyorlar. Bence küçük yaşlarda yaptırmayın ilk okula başlamadan yaptırırsınız. Daha küçük yaşlarda travma olur ve olacaktır. Zaten 1-2yaşlarında da o kilo gitmiyor. Oğlum 3yaşında 18kilo hala tam olarak dışarıda değil. 1yaşında da 13kiloyduSünnetten sonra yapismami oluyor bizde prof. Çocuk cerrahisine götürdük doktor benim çocuğum olsa şuan yaptırmazdim yinede isterseniz yaparım masaj yaparsiniz bu problem değil düzelecek birşey yürüdükçe hareketlendikce zayıflar ama şuan bebeği zayıflatmayin bekleyin diyince bıraktık büyüyünce biraz daha zor olacak kendisi için ama kalsın napalim iyi olsunlar da
Yok cnm ben meme ve mama bir arada besliyorum ona rağmen dr um gerek görmedi sütten alıyodur o suyu dediKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz ben hiç vermedim vermek gerek mi acaba sadece anne sütü alıyor
Memeyi hem emmeye devam.ettiginden sütün artışına destek oluyor hem de bebek memeden beslendiğini sanıyor, hızlıca bitirir mamayi, anlamazsınız:)Yarın deniycez inşallah ile yarar
Ayy maşallah oglusunaEvet canım yapışma oluyor sürekli açtırıyorsun doktorda eziyet oluyor. Kilo olunca iyice içeride duruyor. Sünnetten önce çok normaldi ama sünnetten sonra sadece baş kısmı dışarıda duruyor gerisi içeride gömülmüş oluyor buda yapışma yapıyor. İçerdeki deriyle kaynıyor ve et ete yapışıyor yırtarak açıyorlar. Bence küçük yaşlarda yaptırmayın ilk okula başlamadan yaptırırsınız. Daha küçük yaşlarda travma olur ve olacaktır. Zaten 1-2yaşlarında da o kilo gitmiyor. Oğlum 3yaşında 18kilo hala tam olarak dışarıda değil. 1yaşında da 13kiloydu
Mama içiyor ama vermiyorum. 6 aya kadar vermeyin diyorlarKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz ben hiç vermedim vermek gerek mi acaba sadece anne sütü alıyor
Doktorunuz sizi uyarmış mıydı birde arkadaşımın oğlu da kilolu o yaptırdı sünnetten 1 ay sonra masaj yapmışlar içine çökme olmamış siz hiç masaj yaptınız mıEvet canım yapışma oluyor sürekli açtırıyorsun doktorda eziyet oluyor. Kilo olunca iyice içeride duruyor. Sünnetten önce çok normaldi ama sünnetten sonra sadece baş kısmı dışarıda duruyor gerisi içeride gömülmüş oluyor buda yapışma yapıyor. İçerdeki deriyle kaynıyor ve et ete yapışıyor yırtarak açıyorlar. Bence küçük yaşlarda yaptırmayın ilk okula başlamadan yaptırırsınız. Daha küçük yaşlarda travma olur ve olacaktır. Zaten 1-2yaşlarında da o kilo gitmiyor. Oğlum 3yaşında 18kilo hala tam olarak dışarıda değil. 1yaşında da 13kiloydu
Ben günde 2 defa mama veriyorum doktorumuz mamadan sonra çay kasigiyla bir iki damla kaynamış soğumuş su vermemi söyledi ağzının içi temizlensin pamukçuk olmasın diyeMama içiyor ama vermiyorum. 6 aya kadar vermeyin diyorlar
Anne sütünün zaten %80 i şu, ekstra suya gerek yok.Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz ben hiç vermedim vermek gerek mi acaba sadece anne sütü alıyor
Yarın soracağım doktora. Kontrolümüz var bakalım o ne diyecekBen günde 2 defa mama veriyorum doktorumuz mamadan sonra çay kasigiyla bir iki damla kaynamış soğumuş su vermemi söyledi ağzının içi temizlensin pamukçuk olmasın diye
Evet ya,chicco aldım anne memesine benziyormuş eğimli şekilli falan diye, itmedi bu sefer diliyle, ağzına soktum ama emmiyor, ağzında biberon gülüyor bana, sonra çıkarıp elini emiyoT tembel sirin biberon reddi devam mı? Bizimki de direkt itiyor diliyle. Ne olduğunu bilmiyor. Biberon denetmemin ardından ezikleri bile direkt iter oldu. Memeden başka her şeye tavırlı
Benim kızım da bazen öyle yapıyor. Mesela bugün resmen zorla verdim biberonu. Ağzında tutup gülüyor ittiriyor vuruyor biberona.Evet ya,chicco aldım anne memesine benziyormuş eğimli şekilli falan diye, itmedi bu sefer diliyle, ağzına soktum ama emmiyor, ağzında biberon gülüyor bana, sonra çıkarıp elini emiyo
Sadece anne sutu. Su vermemek gerekiyorKızlar bebeklerinize su veriyor musunuz ben hiç vermedim vermek gerek mi acaba sadece anne sütü alıyor
Benimkide aynı cnm kendi eli yetmiyor yakaladığı yerde benimkinide emiyorYa ben ceza almadan önce soracağım soruyu hatırladım.
Kızım ellerini aşırı emiyor. Tek el yetmiyor ikisini birden ağzına sokuyor. Kucağımda tutarken benim bileğini emmeye hatta ısırmaya falan çalıştı. Resmen damaklarını kaşıdı. Isırdı bilegimi. Yanakları salyadan isilik gibi oldu kızardı hep. Sürekli siliyorum ama olmuyor yetişemiyorum. Bu kadar olması normal mi acaba?
Benimki de sevecek gibi bakalım ters köşe yapmazsaEvet bende de var benimkide bayılıyor hamağa 1 aylıkken beri onda beşiğinden daha çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?