- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
Eveet normal annesi:)Ya ben ceza almadan önce soracağım soruyu hatırladım.
Kızım ellerini aşırı emiyor. Tek el yetmiyor ikisini birden ağzına sokuyor. Kucağımda tutarken benim bileğini emmeye hatta ısırmaya falan çalıştı. Resmen damaklarını kaşıdı. Isırdı bilegimi. Yanakları salyadan isilik gibi oldu kızardı hep. Sürekli siliyorum ama olmuyor yetişemiyorum. Bu kadar olması normal mi acaba?
2. Ay asısı bızde ates yaptı ilac verdim cnmMerhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
Bizde de ateş yaptı ilaç vermiştim 2 gün ateş halsizlik mızmızlanma oldu.Merhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
Ay bunu bende almıştım o zaman iki gün önce geldi böyle bir rahatlij yok çocuğun yüzü mafolmustu şimdi sürekli elimde hergun törpü yapasim geliyor kendini yirtmasindan kurtulduk çok şükür sağolskrskr 6 törpü başlığı seti, elektrikli manikür tırnak makinesi, bebekler ve çocuklar için, bebek tırnak makinesi, manikür https://www.amazon.com.tr/dp/B09NBLJKS4?ref_=cm_sw_r_apin_dp_HCQ9N6TKTK2PZNEBB22N
Burada :)
Beli yapiyosa normal. Bacaklari oturdugu icin yapiyosa dardir. Geceye normal bez alip gundiz kulot kullanip bitirebilirsinKizlar netten yanlışlıkla külot bez almışım Baby turco kullanıyorum aynı markanın aynı numarası 4 no dar gibi oldu sanki aşırı iz yapıyor iade ile ugrasmiyim dedim pişman oldum resmej hiç sevmedim ya iz yaptigi için sıkmış mi oluyor kulot bezler hep mi böyle bilgisi olan var mı ya 120 adet bez bide
Benim kizimin atesi cikti, doktor 38 e cikarsa yarim olcek calpol ver dedi. 38.5 a kadar bekledim atesi cikinca soydum ustunh nemli bezle koltuk altina, eklem yerlerine koydum. Vucudu biraz savassin istedim direkt ilaci vermedim. Calpol verinxe zaten direkt dustu. Saat basi da alarm kurup atesini olctumMerhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
2.ay asılarında 2.gun ateş cikti 2 kez, calpol ike geçti. Stres yapmaMerhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
Bugün banyo yapcakHimm, farklı operasyon şeklimiz ondan. Dikiş yok bizde
Neyse geçirdiniz siz de insallah
Yok canım bize daha farklı islemle geldi Krem de farklı. 3 günü banyo dedi banyodan sonra oraya koyduğu bardağı çıkartıp direk bez dedi furocept krem ismi. Cumartesi bı hafta olunca da kremi bırak dedi.Canim benm oglani dikisli sunnet ettirdik. Lokal oldu. Sadece normal sunnetten farki pipinin on alt deriyle bagli okdugu kisinda perde varmis ona da kucuk bi operasyon uyguladi. Ilk gun kapatti yolladi bizi. Yarin bi hafta olcak. Pipinin etrafini bandajla sardi testislerin ust kismiyla pipinin yaninda kalan kasiklarda bandaj vardi yine. 3. Gun o alttaki bandajlar atti kendiliginden. 5. Gun de pipideki dustu. Suan bandaj vs yok. Bez dolu dolu olunca altini degistir her degistiginde thiocilline krem sık uzerine ince gazli bez koy dedi. 5. Gun banyo dedi. Banyodan sonra her gun 1 kez de batikon damlat dedi. Smdi oyle devam ediyorum. Doktor bilgilendirmek icin youtube a detayli bi video atmis hastakara sunnet cikisi onu gonderiyo. Ben de buraya link birakayim aklinda kalan varsa belki cevap bulursun.
Her cerrahin yontemi farkli bu konuda. Buyuk oglumu da baska bi doktora sunnet ettirmistim. Onda da farkliydi sistemYok canım bize daha farklı islemle geldi Krem de farklı. 3 günü banyo dedi banyodan sonra oraya koyduğu bardağı çıkartıp direk bez dedi furocept krem ismi. Cumartesi bı hafta olunca da kremi bırak dedi.
Of sürekli krem sürüyorum yanaklarına ama yok fayda etmiyor ki sürekli ıslandığı için. Üst desen öyle kırk sefer giydir çıkar çıkart yapıyorum. Boynuna bir sey taktirmiyor sevmiyor benim ki.Benimkide aynı cnm kendi eli yetmiyor yakaladığı yerde benimkinide emiyoryanaklarıda aynı dediğin gibi isilik oldu salya ve tükürükten dolayı sürekli üst değiştiriyoruz, fular aldım em son baktım başedemiyorum bu seferde günde 10 sefer fular değiştiriyorum ıslandığı için
Bende ayni yanlislikla kilot bez almisim bitirdin şükür az kaldı. Aynen çok iz yapıyor kızımda da ama darlıktan değil bez yapısından herhalde. Bir daha kullanamam uzun süre kilot bez. Çok zor ya giydirmesi falan da cebellesiyorun resmen bebe ileKizlar netten yanlışlıkla külot bez almışım Baby turco kullanıyorum aynı markanın aynı numarası 4 no dar gibi oldu sanki aşırı iz yapıyor iade ile ugrasmiyim dedim pişman oldum resmej hiç sevmedim ya iz yaptigi için sıkmış mi oluyor kulot bezler hep mi böyle bilgisi olan var mı ya 120 adet bez bide
2018 ocak annelerinde topigi acan melodi vardi. Her sabah bize su mesaji atardi onu hatirlattinGünaydın minnak bebelerin mükemmel harika müthiş anneleriiiiiii
Kızım son 3 gündür kafa beyin bırakmıyor. Çok konuşuyor. Evin içinde bağırıyor yüksek tondan düşük tona doğru. Sanki şarkı söylüyor o derece. Gece gündüz hiç farketmeksizin. Komik geliyor gülüyoruz eğleniyoruz eşlik ediyoruz mutlu oluyor gülerek heyecanlanarak daha çok yapıyor ama başım çok ağrıyorgecenin 3 unde bile böyleyiz. Sizde durumlar nasıl? Bizim gibi olan var mı? yanlız bırakmayın beni
İnşallah canım dün çok üzgündümde sakinleştim birazdaha ayın 8inde başka bi doktora daha götüreceğim içim eahat etsin bakalım ne diyecekAy bu konuda konuşmak istemiyorum çok kızgınımya birine hadsiz terbiyesiz dedim diye herhalde. Bende anlamadım neden verdiler
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Sakin moralini bozma. Yani eğer böyle bir durum varsa bile daha gelişim sürecinde oldukları için hemen toparlıyor kuzular. Bir akrabamızın da bebeği böyle oldu 1 yaşında gözlük kullanmaya başladı ve hızla düştü göz dereceleri. Sanırım 1 sene içinde normale döndü. Sakin kalmaya calis. Sütünün kesilmesi bebeğin için hiç iyi olmaz. Sütüne ihtiyacı var
bizimkinde damla felan damlatmadı canım 2 dk ya baktı ya bakmadı bide özele götürüyoruzCanım öncelikle geçmiş olsun umarım öyle birşey yok tur sakin kalmaya çalış. Rabbim kolaylıkla bu durumun geçmesini nasip etsin inşallahBana da dr ve sağlık ocağı 1 aylıkken göz dr gitmemi söyledi götürdük 45 günlükken bi damla damlatıp baktı kalem gibi bir cihazla bir sorun görmedi 1 yaşında tekrar getir ama dedi.
Benim kafamın içinde rahatsız edici boyuttu sersemlik vardı ama kafamı kaldıramıyordum gözlerime ağırlık biniyordum günlük yaşantım ciddi anlamda olumsuz etkilenmiş bebeğime bakamıyorduk bende 2 buçuk aylıkken mecbur bıraktım emzirmeyiMerhaba bana da aynı tanı kondu 5 buçuk aylıkken emzirmeyi bıraktım ben de mecburen. Sizin belirtileriniz nelerdi? hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Benim oğlumda aynı bu şekil bütün dalgasını bırakıyor yalıyorGünaydın annisler bir şey sormak istiyorum. Kızımı karın üstü yatırıyorum günde 2 3 defa 5 6 dakika. Çünkü nefret ediyor asla durmuyor ağlıyor. Her neyse bu süre zarfında resmen bulunduğu yeri yalıyor emiyor. Kaldırdığım da ip ıslak oluyor. Sizinkiler de öyle yapıyor mu? Yani kafasını tutamıyor da değil. Çok güzel kaldırıyor cani isteyince. Aynı bu s3kilde
Ay allahım ağzına emzik tıkıyorum az sussun diye. Bebe enzimle bile konuşuyor2018 ocak annelerinde topigi acan melodi vardi. Her sabah bize su mesaji atardi onu hatirlattin
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına ve tabiki çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size
Soruna gelince de benimki henuz bagirmalara baslamadi. Ama baya uzun uzun sohbet ediyo benimle. Sesli guluyo falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?