2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eveet normal annesi:)

Merhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
2. Ay asısı bızde ates yaptı ilac verdim cnm

Merhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
Bizde de ateş yaptı ilaç vermiştim 2 gün ateş halsizlik mızmızlanma oldu.

Kızlar oğlumun kasıgında beyaz et beni gibi siğil gibi birşey çıkmış normal mi ya?

Kizlar netten yanlışlıkla külot bez almışım Baby turco kullanıyorum aynı markanın aynı numarası 4 no dar gibi oldu sanki aşırı iz yapıyor iade ile ugrasmiyim dedim pişman oldum resmej hiç sevmedim ya iz yaptigi için sıkmış mi oluyor kulot bezler hep mi böyle bilgisi olan var mı ya 120 adet bez bide

Beli yapiyosa normal. Bacaklari oturdugu icin yapiyosa dardir. Geceye normal bez alip gundiz kulot kullanip bitirebilirsin

Benim kizimin atesi cikti, doktor 38 e cikarsa yarim olcek calpol ver dedi. 38.5 a kadar bekledim atesi cikinca soydum ustunh nemli bezle koltuk altina, eklem yerlerine koydum. Vucudu biraz savassin istedim direkt ilaci vermedim. Calpol verinxe zaten direkt dustu. Saat basi da alarm kurup atesini olctum

2.ay asılarında 2.gun ateş cikti 2 kez, calpol ike geçti. Stres yapma

Yok canım bize daha farklı islemle geldi Krem de farklı. 3 günü banyo dedi banyodan sonra oraya koyduğu bardağı çıkartıp direk bez dedi furocept krem ismi. Cumartesi bı hafta olunca da kremi bırak dedi.

Yok canım bize daha farklı islemle geldi Krem de farklı. 3 günü banyo dedi banyodan sonra oraya koyduğu bardağı çıkartıp direk bez dedi furocept krem ismi. Cumartesi bı hafta olunca da kremi bırak dedi.
Her cerrahin yontemi farkli bu konuda. Buyuk oglumu da baska bi doktora sunnet ettirmistim. Onda da farkliydi sistem

Of sürekli krem sürüyorum yanaklarına ama yok fayda etmiyor ki sürekli ıslandığı için. Üst desen öyle kırk sefer giydir çıkar çıkart yapıyorum. Boynuna bir sey taktirmiyor sevmiyor benim ki.
Bende ayni yanlislikla kilot bez almisim bitirdin şükür az kaldı. Aynen çok iz yapıyor kızımda da ama darlıktan değil bez yapısından herhalde. Bir daha kullanamam uzun süre kilot bez. Çok zor ya giydirmesi falan da cebellesiyorun resmen bebe ile

Günaydın minnak bebelerin mükemmel harika müthiş anneleriiiiiii

Kızım son 3 gündür kafa beyin bırakmıyor. Çok konuşuyor. Evin içinde bağırıyor yüksek tondan düşük tona doğru. Sanki şarkı söylüyor o derece. Gece gündüz hiç farketmeksizin. Komik geliyor gülüyoruz eğleniyoruz eşlik ediyoruz mutlu oluyor gülerek heyecanlanarak daha çok yapıyor ama başım çok ağrıyor gecenin 3 unde bile böyleyiz. Sizde durumlar nasıl? Bizim gibi olan var mı? yanlız bırakmayın beni

2018 ocak annelerinde topigi acan melodi vardi. Her sabah bize su mesaji atardi onu hatirlattin

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına ve tabiki çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size

Soruna gelince de benimki henuz bagirmalara baslamadi. Ama baya uzun uzun sohbet ediyo benimle. Sesli guluyo falan.

İnşallah canım dün çok üzgündümde sakinleştim birazdaha ayın 8inde başka bi doktora daha götüreceğim içim eahat etsin bakalım ne diyecek
bizimkinde damla felan damlatmadı canım 2 dk ya baktı ya bakmadı bide özele götürüyoruz

Merhaba bana da aynı tanı kondu 5 buçuk aylıkken emzirmeyi bıraktım ben de mecburen. Sizin belirtileriniz nelerdi? hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Benim kafamın içinde rahatsız edici boyuttu sersemlik vardı ama kafamı kaldıramıyordum gözlerime ağırlık biniyordum günlük yaşantım ciddi anlamda olumsuz etkilenmiş bebeğime bakamıyorduk bende 2 buçuk aylıkken mecbur bıraktım emzirmeyi
Migren ilacı verdi doktor si…um
Çok şükür fayda etti gibi 2 haftadır kullanıyorum

Benim oğlumda aynı bu şekil bütün dalgasını bırakıyor yalıyor

Ay allahım ağzına emzik tıkıyorum az sussun diye. Bebe enzimle bile konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…