Aynen tek doktor ile kalma zaten. Ama moralini de bozmamaya yüksek tutmaya çalışİnşallah canım dün çok üzgündümde sakinleştim birazdaha ayın 8inde başka bi doktora daha götüreceğim içim eahat etsin bakalım ne diyecek
bizimkinde damla felan damlatmadı canım 2 dk ya baktı ya bakmadı bide özele götürüyoruz
Biran önce geçse şu salya dönemi. Her yeri islatiyoruzBenim oğlumda aynı bu şekil bütün dalgasını bırakıyor yalıyor
Herhalde bize de böyle.mektup verdiHer cerrahin yontemi farkli bu konuda. Buyuk oglumu da baska bi doktora sunnet ettirmistim. Onda da farkliydi sistem
Biz daha o evreye geçmedik ama ses vermeleri başladı sesli gülüyor artıkGünaydın minnak bebelerin mükemmel harika müthiş anneleriiiiiii
Kızım son 3 gündür kafa beyin bırakmıyor. Çok konuşuyor. Evin içinde bağırıyor yüksek tondan düşük tona doğru. Sanki şarkı söylüyor o derece. Gece gündüz hiç farketmeksizin. Komik geliyor gülüyoruz eğleniyoruz eşlik ediyoruz mutlu oluyor gülerek heyecanlanarak daha çok yapıyor ama başım çok ağrıyorgecenin 3 unde bile böyleyiz. Sizde durumlar nasıl? Bizim gibi olan var mı? yanlız bırakmayın beni
Bizim ateşimiz çıkmadı, çıkarsa bir çay kaşığı calpol verebilirsinMerhaba kizlar 2.asiyi yaptiran ve atesi cikan bebek oldu mu ne yaptiniz yarin 2. Asini olucak yavrum endise ediyorum insallah ates cok yapmaz atesi cikanlar asidan sonra ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasir misiniz
CC olarak bilemiyorum ama bizimki uyuduğu zamanlar acıkma süresi 4 saat. Gece fiks 4 saat uyur uyanır emer uykuya devam eder ikinci uykusu çılgın ablamızın ruh haline göre değişiyorKızlar bebeğim haftaya 3 aylık olacak beslenme düzeni 3-4 saatte bi 120 cc yiyor az mı çok mu ? Gece uykusu 6 saat kalktığında 170 lik yiyor diğer öğünler 120
Sesi güzelse şarkı gibi gelir de benim ki gibi matkap sesine benziyorsaGünaydın minnak bebelerin mükemmel harika müthiş anneleriiiiiii
Kızım son 3 gündür kafa beyin bırakmıyor. Çok konuşuyor. Evin içinde bağırıyor yüksek tondan düşük tona doğru. Sanki şarkı söylüyor o derece. Gece gündüz hiç farketmeksizin. Komik geliyor gülüyoruz eğleniyoruz eşlik ediyoruz mutlu oluyor gülerek heyecanlanarak daha çok yapıyor ama başım çok ağrıyorgecenin 3 unde bile böyleyiz. Sizde durumlar nasıl? Bizim gibi olan var mı? yanlız bırakmayın beni
Rica ederim ne demekAy bunu bende almıştım o zaman iki gün önce geldi böyle bir rahatlij yok çocuğun yüzü mafolmustu şimdi sürekli elimde hergun törpü yapasim geliyor kendini yirtmasindan kurtulduk çok şükür sağol
Bacim bir dur daha ne dış kasımasiKızlar benim ekrana böyle bı msj geldi bez hediyesi gelen oldu mu hiç. Bide diş kaşıyıcı ne aldınız memnun kaldınız öğlen işyerine rapor vermeye gidicem e bebek ve civilden alan oldu mu uğrayıp alayım eller yumruk yumruk ağzında
Eki Görüntüle 3154336
Bende öyle yapayım dedim gündüz sık degistigim için ama baya yapıyor sanırım sadece beli yapiyor ya birdahaki sefere dikkat edeyim bı sağolBeli yapiyosa normal. Bacaklari oturdugu icin yapiyosa dardir. Geceye normal bez alip gundiz kulot kullanip bitirebilirsin
Ay bende ayni eşim paketi açınca iade yapalım dedi yok ya biter demiştim ama rsemen pişman oldum hiç pratik değil bı bacagi koyuyorum ötekini uğraşırken çıkarıyor krem süruyorum bezi giydirirken krem beze gidiyor hep falan filan pişmanlık artık dikkat ederiz artıkOf sürekli krem sürüyorum yanaklarına ama yok fayda etmiyor ki sürekli ıslandığı için. Üst desen öyle kırk sefer giydir çıkar çıkart yapıyorum. Boynuna bir sey taktirmiyor sevmiyor benim ki.
Bende ayni yanlislikla kilot bez almisim bitirdin şükür az kaldı. Aynen çok iz yapıyor kızımda da ama darlıktan değil bez yapısından herhalde. Bir daha kullanamam uzun süre kilot bez. Çok zor ya giydirmesi falan da cebellesiyorun resmen bebe ile
Canim bize de damla damlatıp 20 dj bekletip öyle baktı büyüteç gibi bir şeyle bence başka Dr da götürün inşallah bı sıkıntı yokturİnşallah canım dün çok üzgündümde sakinleştim birazdaha ayın 8inde başka bi doktora daha götüreceğim içim eahat etsin bakalım ne diyecek
bizimkinde damla felan damlatmadı canım 2 dk ya baktı ya bakmadı bide özele götürüyoruz
Ben natoyolunda yusuf bala yaptırdım masallah cocuk cok rahat atlattı dikisli yöntemle yaramiz cabuk iyilesti kontrolleri de guzeldi oneririmCanim incekte Orhan Pekuz diye birini önerdiler bana klipsli yöntem 1300 nakit 1500 kart ile ödeme subayevlerinde şubesi var kardeşi mesut pekuz orasi da 1200 kart 900 nakit ödeme dedi ben bi kac gundur iyi bir doktor arayişindayim ama abim anestezi uzmani klipsli saglikli olmuyor dedi ikilemde kaldim
Bluetooth hoparloru odayabkoyup beyaz gürültü aciyorum yoksa asla derin uyumuyor
Hahaha ay anam pek fena oluyor. Sürekli sürekli asla yorulmuyor.Biz daha o evreye geçmedik ama ses vermeleri başladı sesli gülüyor artıkkızınca söyleniyor gibi ses çıkarıyor bende emziği tıkıyorum mıkır mıkır devam ediyor volüm düşüyor sadece
Ay çok güzel ama saatlerce yorulmadan bağırıp konuşuyor. Bebe uykusunda bile yapıyor bazenSesi güzelse şarkı gibi gelir de benim ki gibi matkap sesine benziyorsa
Valla öyle. Hahaha aynı durumu yaşıyoruzBende öyle yapayım dedim gündüz sık degistigim için ama baya yapıyor sanırım sadece beli yapiyor ya birdahaki sefere dikkat edeyim bı sağol
Ay bende ayni eşim paketi açınca iade yapalım dedi yok ya biter demiştim ama rsemen pişman oldum hiç pratik değil bı bacagi koyuyorum ötekini uğraşırken çıkarıyor krem süruyorum bezi giydirirken krem beze gidiyor hep falan filan pişmanlık artık dikkat ederiz artık
Başı nasıl ağrımıyor bu bebelerinHahaha ay anam pek fena oluyor. Sürekli sürekli asla yorulmuyor.
Ay çok güzel ama saatlerce yorulmadan bağırıp konuşuyor. Bebe uykusunda bile yapıyor bazen
Valla öyle. Hahaha aynı durumu yaşıyoruzsınır krizi geçiriyorum giydirirken
Beli lastikli oldugu icin normal. Smdi degil ama ayaklaninca cok rahat kulot bez. Ozellikle yazinBende öyle yapayım dedim gündüz sık degistigim için ama baya yapıyor sanırım sadece beli yapiyor ya birdahaki sefere dikkat edeyim bı sağol
Ay bende ayni eşim paketi açınca iade yapalım dedi yok ya biter demiştim ama rsemen pişman oldum hiç pratik değil bı bacagi koyuyorum ötekini uğraşırken çıkarıyor krem süruyorum bezi giydirirken krem beze gidiyor hep falan filan pişmanlık artık dikkat ederiz artık
Dis kasiyici icin cok erken daha. Ellerinin agzinda olmasi normal agizlariyla taniyolar dunyayi oral donemdeler. Ama kasiniyo kesin dis etleri diyosan annenin parnagina taktigi seffaf bi dis kasiyici var onunla sen yapabilirsin. Ben muz seklinde olan bi kasiyici kullandim buyuk oglimda. Buna da aldim aynisindan kendisi tutmaya basladiginda cok pratik oluyoKızlar benim ekrana böyle bı msj geldi bez hediyesi gelen oldu mu hiç. Bide diş kaşıyıcı ne aldınız memnun kaldınız öğlen işyerine rapor vermeye gidicem e bebek ve civilden alan oldu mu uğrayıp alayım eller yumruk yumruk ağzında
Eki Görüntüle 3154336
Iyi iyi, sag ol iyilesti. Grip olmuş. Boşuna boşuna antibiyotik kullandirdilar, kan kültüründe grip virüsü çıktı. Neyse önemli olan iyi olmasi. Senin bebis nasil? Iyidir insallah.
Ayy canım çok şükür sıkıntılı günler geçiyor artık elif kardesine sarılıp öpüyorM Mucize yolunda canım naptınız Elif le durumlar düzeldi mi?
Kız bunlar kendi seslerini duymuyor bence ya da duydukça hoşlarına gidiyor ama 2 dk susamda dinlenem demiyorBaşı nasıl ağrımıyor bu bebelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?