2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bakayım muz şeklinde kaşıyıcı mısır şeklinde olan var gördüm de başka ne olabilirdiye

Kızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.

Benimkide yatmadan 90 lık yiyor 12/1 arası uyuyor 6/7 bazen 8 e kadar uyuyor
Dün 12 ye doğru emdi saat 5 buçukta benim zorumla kalktı. Sünnet oldu ya ondan mı iştah kapandı diye düşündüm. Genelde 12. De 60 Lik sagiyorum. Doyunca 3 buçuk gibi uyanuyo bakal bu kez kaça kadar goturecek

Evet süt alerjisi var ama domatesi de actıktan sonra bebeğim huzursuzlandı ve kakasında hafif kan oldugu için domates de yemiyorum ona da alerjimiz var. Yumurtada bir sıkıntı yok. Sağolasın bilgiler için. Sade yag nasıl yapıyosun bi de o bahsettiğin sütsüz yumurtasız bisküvi hangisi

Bravo elosa Elosun kronolojik mi duzeltilmis mi haftaya doğum günü evde siz ingilizce mi konusuyordunuz canım bazen aileler çocuğum önce yabancı dil öğrensin diyorlar sizde mi öyle düşündünüz benim kızda kronolojik 3 Kasım'da düzeltilmiş Ocak sonu 3'e girecek Ela ile Elif aynıymış

Yok canım bizimki ekran mağduru maalesef ama babada eşlik etti izlerken onun da etkisi vardır hani biz bilinçli olarak illa öğrensin diye düşünmedik hatta böyle olacağı aklımıza bile gelmedi birkaç kelime işte hayvandır renktir öğrenir diye düşündük. Bizim kronolojik yaş 8 Kasım kuzum düzeltilmiş 12 Aralık aralarında hiç birşey yokmuş ya

Aaa simdi anladım canım herşey düzelir inşallah birde pandemi minikleri çoğunlukla ekran mağduru oldu ayy yanlış yazmışım 3 Kasım değil kronolojik 3 Aralık benim kız 32 haftalık doğdu yinede aynı senenin kuşları bu tatlislar

Tereyağını eritip üzerindeki köpükleri ve dibine çöken beyazliklari alınca sade yağ oluyor. Türkiye'de sade yağ satılıyor ama evde yapmana gerek yok aslında. Ben Cezayir'deyim o dediğim bisküvi de buradaki ucuz bir bisküvi muhtemelen masraftan kısmak için hiç bir şey koymamışlar içine basmışlar kimyasalı Türkiye'de vegan ürünlere bakabilirsin ama vicdansızlar çok pahalıya satıyorlar

Kızlar rota ve menenjit aşılarını hangi marka yaptıracaksınız ve ne zaman başlayacaksınız
Menenjite daha var sanirimda rotayi rotarix yaptirdim hemşire hepsinin ayni marka olmasi gerekiyor dozlarin dedi
Kızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Kiz milletin yorumlarini görünce şok oldum benim oğlan aç heralde dolu dolu iki meme emiyor arkasina 60cc mama 12de 3te max 4te uyaniyor anaaa benimki minik ayicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…