- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Bakayım muz şeklinde kaşıyıcı mısır şeklinde olan var gördüm de başka ne olabilirdiyeDis kasiyici icin cok erken daha. Ellerinin agzinda olmasi normal agizlariyla taniyolar dunyayi oral donemdeler. Ama kasiniyo kesin dis etleri diyosan annenin parnagina taktigi seffaf bi dis kasiyici var onunla sen yapabilirsin. Ben muz seklinde olan bi kasiyici kullandim buyuk oglimda. Buna da aldim aynisindan kendisi tutmaya basladiginda cok pratik oluyo
Benm yara oldugunda olmustu oyle. Agri sizi yok muKızlar az önce sağdığım süt prmbe/kırmızı renkte aktı neden acaba bilgisi olan var mı ?
Ucunda yara yok kanama filan da yok ucunda ama sızlıyo evetBenm yara oldugunda olmustu oyle. Agri sizi yok mu
Benimde öyle olmuştu süt çıkan yerleri açtırıp baktığımda oranın kanadığını görmüştüm .Ucunda yara yok kanama filan da yok ucunda ama sızlıyo evetkan mı acaba
Ayın 5 nde 3 aylık olcazKızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Benimkide yatmadan 90 lık yiyor 12/1 arası uyuyor 6/7 bazen 8 e kadar uyuyorKızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Dün 12 ye doğru emdi saat 5 buçukta benim zorumla kalktı. Sünnet oldu ya ondan mı iştah kapandı diye düşündüm. Genelde 12. De 60 Lik sagiyorum. Doyunca 3 buçuk gibi uyanuyo bakal bu kez kaça kadar goturecekBenimkide yatmadan 90 lık yiyor 12/1 arası uyuyor 6/7 bazen 8 e kadar uyuyor
Evet süt alerjisi var ama domatesi de actıktan sonra bebeğim huzursuzlandı ve kakasında hafif kan oldugu için domates de yemiyorum ona da alerjimiz var. Yumurtada bir sıkıntı yok. Sağolasın bilgiler için. Sade yag nasıl yapıyosun bi de o bahsettiğin sütsüz yumurtasız bisküvi hangisiA avozge @caglaus sizin bebeklerde de süt alerjisi var sanırım. Sütlü tatlı canınız çekiyorsa badem ya da hindistan cevizi sütünden yapabilirsiniz. Ben evde badem sütü ve sade yağ yapıyorum kendime. Bir de içinde yumurta ve süt olmayan bir bisküvi buldum ondan bisküvili tatlı yapıyorum. Buradaki kremsantilerde de yumurta ve süt yok muhallebi gibi yapıp soğuduktan sonra içine çırpılmış krem şanti koyuyorum çok güzel bir krema oluyor.
Sizinkilerin başka neye alerjisi var? Ben domatesten şüpheleniyorum. Yumurta ve süt kadar ağır bir alerji değil ama kakasını kıvamını hemen değiştiriyor aşırı sulu oluyor ve mukus artıyor
Bravo elosaHaftaya bugün 3 olacakpedagog a göre bizimki ingilizce yi anadili kabul etmiş yani bu çocuğa siz konuşmuyor diyemezsiniz gayet aksanlı ve güzel konuşuyor dedi çocuk konuşuyor ama bizle aynı dili değil napim ben konuşmasını dedim bana göre konuşmuyor işte şimdi daha çok Türkçe konuşuyor ama hala sıkışınca ingilizceye kayıyor
Yok canım bizimki ekran mağduru maalesefBravo elosaElosun kronolojik mi duzeltilmis mi haftaya doğum günü evde siz ingilizce mi konusuyordunuz canım bazen aileler çocuğum önce yabancı dil öğrensin diyorlar sizde mi öyle düşündünüz benim kızda kronolojik 3 Kasım'da düzeltilmiş Ocak sonu 3'e girecek Ela ile Elif aynıymış
Aaa simdi anladım canım herşey düzelir inşallah birde pandemi minikleri çoğunlukla ekran mağduru oldu ayy yanlış yazmışım 3 Kasım değil kronolojik 3 AralıkYok canım bizimki ekran mağduru maalesefama babada eşlik etti izlerken onun da etkisi vardır hani biz bilinçli olarak illa öğrensin diye düşünmedik hatta böyle olacağı aklımıza bile gelmedi birkaç kelime işte hayvandır renktir öğrenir diye düşündük. Bizim kronolojik yaş 8 Kasım kuzum düzeltilmiş 12 Aralık aralarında hiç birşey yokmuş ya
Tereyağını eritip üzerindeki köpükleri ve dibine çöken beyazliklari alınca sade yağ oluyor. Türkiye'de sade yağ satılıyor ama evde yapmana gerek yok aslında. Ben Cezayir'deyim o dediğim bisküvi de buradaki ucuz bir bisküviEvet süt alerjisi var ama domatesi de actıktan sonra bebeğim huzursuzlandı ve kakasında hafif kan oldugu için domates de yemiyorum ona da alerjimiz var. Yumurtada bir sıkıntı yok. Sağolasın bilgiler için. Sade yag nasıl yapıyosun bi de o bahsettiğin sütsüz yumurtasız bisküvi hangisi
Ben de bayadir sorucam hep unutuyorum. Ömer yazmiyor ama orada yemdah yazıyor. Hiranur ve Alparslan doğru da Ömer şöyle yazılırBebislerimin adi yaziyo canim Ömer, Hira Nur, Alparslan birde
Ben de o yuzden sasirdim. Omer yazmasi icin m'den once bi de ye harfi olmasi gerekmiyo mu?Ben de bayadir sorucam hep unutuyorum. Ömer yazmiyor ama orada yemdah yazıyor. Hiranur ve Alparslan doğru da Ömer şöyle yazılır
عمر
Menenjite daha var sanirimda rotayi rotarix yaptirdim hemşire hepsinin ayni marka olmasi gerekiyor dozlarin dediKızlar rota ve menenjit aşılarını hangi marka yaptıracaksınız ve ne zaman başlayacaksınız
Kiz milletin yorumlarini görünce şok oldum benim oğlan aç heralde dolu dolu iki meme emiyor arkasina 60cc mama 12de 3te max 4te uyaniyor anaaa benimki minik ayicikKızlar gece 12 de 90 Lik mama verince saat kaça kadar götürür.
Nasıl açtırmıştın cnm? sonraki sağdıklarımda yoktu öyle bi renk ama yine olucak diye korkuyorumBenimde öyle olmuştu süt çıkan yerleri açtırıp baktığımda oranın kanadığını görmüştüm .
Oyle yaziyodu zaten hepsi birbirine girdi deseneBen de bayadir sorucam hep unutuyorum. Ömer yazmiyor ama orada yemdah yazıyor. Hiranur ve Alparslan doğru da Ömer şöyle yazılır
عمر
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?