Gastrotuss yazmisim da gastrotuss baby olarak duzeltme yapıyorumSirf size cevap yazabilmek icin siteye uye oldum. Benim bebegimin reflusu var ve sizin anlttiklariniz bebeginizde reflu olma ihtimalinin kuvvetli oldugunu dusundurdu bana. Karnini doyurmaya calisirken caninin yandigini ve kendini geri cektigini dusununce icim ezildi. Anlattiginiz sekil tracy hogg un kitabinda reflusu olan bebek kendini geriye dogru gerer seklinde anlatiliyor. Cani yandigi icin emmek istemez. Kilo alimi düşüktür. Bir de kendi tecrubemden ve okuduklarim kadariyla reflusu olan bebekler gazli oluyor genelde kakasini puskurterek tazyikli yapiyor. Kusmugu pütürlü oluyor. Kusunca agliyor cunku cani yaniyor. Puskurterek kusuyor. Emdikten sonra gazini cikarirken genelde kusuyor. Bir de normalden fazla kusuyor lutfen bu belirtiler varsa bebeginizde doktora gidin ve reflu ihtimalini arastirin. Cok can yakici birsey bebek icin. Her insan kendine hastir ve tedavisi farklidir ama maalesef her doktor da cok ilgili olmayabiliyor bu sebepten eger gerçekten reflusu varsa bebeginizin fikir olmasi icin yaziyorum ki biz gunde uc kez emdikten bir saat sonra gastrotuss 2 bucuk ml iciyoruz ve gazini rahat cikartmasi icin de enterogiss gaz damlasi kullaniyoruz. Sebep her ne ise bebeginize cok gecmis olsun sifa bulsun inşallah