- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Ahagahaj büyüklere yapıldığını bilmiyodum hiçÖğrencilik yıllarımda fast fooddan tıkanınca arkadaşımın tavsiyesi üzerine yapmıştım lavman etkisi yapıyorama bebişlerin bünyesi ne ki daha onlara olmaz herhalde
Yaaa evet bi de çok aktif konuşuyoduk ortamlar sessizleştiHadi mirune avozge cipis semasimo falan banlandi. Hatice niye uyeligini iptal etti ayni gun ona anlam veremedim. Uzuldum valla hepsine de
Doğumdan sonra isyer istenez düştü aktiflik. Bebe ile uğraş, ev ile uğraş, çalışanlar var, is ile uğraş, e gün dediğin 24 saat zatenYaaa evet bi de çok aktif konuşuyoduk ortamlar sessizleşti
Önemli bir organ vücudun patronu her yaştaAhagahaj büyüklere yapıldığını bilmiyodum hiç
Hepsinin aynı anda banlanmasi da enteresan yaniHadi mirune avozge cipis semasimo falan banlandi. Hatice niye uyeligini iptal etti ayni gun ona anlam veremedim. Uzuldum valla hepsine de
Wp grubu kurmak yasak o yuzden kazen ordan devam edin diyip banliyo daha once farkli topiklerde de yasadikHepsinin aynı anda banlanmasi da enteresan yani
Yaa kötü olmuş inşallah dönerler kısa zamanda baya aktif olanların hiç biri yok liste de silinmişWp grubu kurmak yasak o yuzden kazen ordan devam edin diyip banliyo daha once farkli topiklerde de yasadik
Geri donmicekler deniyo ama bilemiyorumYaa kötü olmuş inşallah dönerler kısa zamanda baya aktif olanların hiç biri yok liste de silinmiş
Kazene soyleyin canim sizden birine devreder benceListeyi bari silmeselerdi soyleseler birimiz devralirdik topigi
Devretse ne artk listeyi silmislerKazene soyleyin canim sizden birine devreder bence
Menenjit cok agir bi asi canim normal hepsi. Kolunu hareket ettiremeyebilir bile yaniKızlar dün menenjit aşısını yaptırdık. Dünden beri aşırı iştahsız. Ateş de oldu, acaba ateşle mi ilgili? Hafif ateş devam ediyor. Gerçi algısı da çok açık, emmek yerine hep etrafa bakmak istiyoçok aç olsa içer diyip kendimi rahatlatıyorum ama… yaşayan var mı?
Liste de geri gelir benceDevretse ne artk listeyi silmisler
palm yok diye Similac aldık inşallah sever.Similac oneririm. Icinde kanola palm yagi seker vs bisi yok aptamilde hepsi var
Neden banlandi ki?Topikte cok aktif olan 20 kisiden 12 si banlanmis
Bizimkide 2-3gunde yapıyor doktor normal diyor ısrarla.Tuvalete çıkamayan bebem var iki gün oldu neler yapıyorsunuz bu durumda
Brn similac oncesi hipp aptamil bebelac evolvia sma denedim. Iclerinde en rahat ictigi similac oldu gaz sancisi yuzde 90 azaldi similacla. Gecen sipatia verdim yetismedi evolvia aldim cocuk yine gazlandi yarisini icti yarisini doktu. Mama gelince hemen geri donduk rahatladikpalm yok diye Similac aldık inşallah sever.
Menenjitte rota gibi alerji riski var mıKızlar dün menenjit aşısını yaptırdık. Dünden beri aşırı iştahsız. Ateş de oldu, acaba ateşle mi ilgili? Hafif ateş devam ediyor. Gerçi algısı da çok açık, emmek yerine hep etrafa bakmak istiyoçok aç olsa içer diyip kendimi rahatlatıyorum ama… yaşayan var mı?
Yok canım iki günde karnı şişti sancilandi daha fazlasında bebeler neler çekiyor ya Allah vermesin hiç bir bebeye Yavru kuşlarBizimkide 2-3gunde yapıyor doktor normal diyor ısrarla.
Çatlak filan yok dimi poposunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?