- 7 Şubat 2022
- 668
- 731
- 33
Yok, rotayı yaptırmadım menenjiti yaptırdımMenenjitte rota gibi alerji riski var mı
5 güne kadar normal diyor doktorlar.Bizimkide 2-3gunde yapıyor doktor normal diyor ısrarla.
Çatlak filan yok dimi poposunda
Canım bende aynılarını yaşadım geçiyor merak etme. Ateşten dolayı iştahsız oluyorlar sanırımKızlar dün menenjit aşısını yaptırdık. Dünden beri aşırı iştahsız. Ateş de oldu, acaba ateşle mi ilgili? Hafif ateş devam ediyor. Gerçi algısı da çok açık, emmek yerine hep etrafa bakmak istiyoçok aç olsa içer diyip kendimi rahatlatıyorum ama… yaşayan var mı?
En fazla 1,5 saat uyanık kalabiliyor suanda sonra huysuzlaşmaya başlıyor o zaman hemen uyku konumuna alıyorum onuGün içinde bebeklerinizi ne kadar uyutuyorsunuz? Uyku rutinleriniz var mı? Ben bu işi çözemedim hiçbir rutin yok hergün bambaşka yaşıyoruz. Gece asla erken uyutamıyorum. Önerileriniz varsa açığım, siz nasıl yapıyorsunuz?
Sabah 7 bucuk gibi uyaniyo genelde. 9 da odasina geciyoruz altini degistir kundakla karnini doyur buzuki orhab esliginde pat pat ve kapanis. Bazen yarim saat bazen 1 saat uyuyo. 1 de tekrar 4 te tekrar yarim yarim toplam 1 saat anca. Gunde en fazla uyudugu gunduz 3 saat ki cok nadir. Aksam 7 bucukta tek tek iyi geceler diyoruz kucagimiza alip oksama sevme. Sonra odasina geliyoruz sarkilar turkuler esliginde. Oda isigi ayarli once en yuksekte aciyorum altini degistiriyorum. Sonra kisip kundakliyorum. Erken mama yediyse memede uyuyo. Yoksa emip ustune mamaya devam ederken uyuyo. Uyumazsa gunduzki yontemle devam. Gece uyaninca konusmuyorum diyalog kurmuyorum. Isigi acmiyorum en kisikta duruyo. Altini degistir karnini doyur at yataga seklinde uyuyo geceleriGün içinde bebeklerinizi ne kadar uyutuyorsunuz? Uyku rutinleriniz var mı? Ben bu işi çözemedim hiçbir rutin yok hergün bambaşka yaşıyoruz. Gece asla erken uyutamıyorum. Önerileriniz varsa açığım, siz nasıl yapıyorsunuz?
Kuzum benim ki gündüzleri ancak bir buçuk saat uyuyor oda toplam yani bu aylar da normal mi yaaa 15 dakika uyuyup uyanır mı hemenEn fazla 1,5 saat uyanık kalabiliyor suanda sonra huysuzlaşmaya başlıyor o zaman hemen uyku konumuna alıyorum onu
Biximde mama alternatif çok ama tr de olan mama 2adet oyuzden şuan deniyozBrn similac oncesi hipp aptamil bebelac evolvia sma denedim. Iclerinde en rahat ictigi similac oldu gaz sancisi yuzde 90 azaldi similacla. Gecen sipatia verdim yetismedi evolvia aldim cocuk yine gazlandi yarisini icti yarisini doktu. Mama gelince hemen geri donduk rahatladik
Karnı sistiyse sıkıntı.bize karnı sismi diye soruyorlardı sis degilse sorun yok demişlerdi inşallah düzelir.Yok canım iki günde karnı şişti sancilandi daha fazlasında bebeler neler çekiyor ya Allah vermesin hiç bir bebeye Yavru kuşlar
Aynen karnı sis degilse soeun yok 5gune kadar dediler5 güne kadar normal diyor doktorlar.
Hangi liste ?Ninni acıyorum uyuturken . Bu ara sporift de bi liste keşfettik onla güzelce uykuya dalıyor babynjörnde sallıyorum sonra yatagına alıyorum. Kendi kendine uyku çok nadir oluyor. Genelde ya memede,ya babybjörnde yada babasının dizinde uyuyor
Kuzum benim ki gündüzleri ancak bir buçuk saat uyuyor oda toplam yani bu aylar da normal mi yaaa 15 dakika uyuyup uyanır mı hemen
Hic mi almıyor, alıp mi çıkarıyorHerkese hayırlı sabahlar… 4. Ay atağı mıdır nedir bebeğim resmen mama içmiyor saatlerdir aç olmasına rağmen.. böyle durum yaşayan varmı sizler neler yapıyorsunuz
Bizim de aynı canim sabahın yedisinde ikinmaya başlıyor karnı davul gibi bazen emerken çıkartıyor alttan bazen de kıvranıyor maalesefHangi liste ?
3 gündür biz de böyleyiz, ama gaz ağrısı ile uyaniyor buzimki
Hic mi almıyor, alıp mi çıkarıyor
Evet şişti ama sert değil masajla biraz biraz yaptiriyorum bu gece çok zor geçti sürekli terleme ağlama inlemeKarnı sistiyse sıkıntı.bize karnı sismi diye soruyorlardı sis degilse sorun yok demişlerdi inşallah düzelir.
Canım zaman zaman atak dönemleri olabilir normal düzelir sonra İpekte her zaman süt liman değil tabi kiKuzum benim ki gündüzleri ancak bir buçuk saat uyuyor oda toplam yani bu aylar da normal mi yaaa 15 dakika uyuyup uyanır mı hemen
Hangi liste ?
3 gündür biz de böyleyiz, ama gaz ağrısı ile uyaniyor buzimki
Hic mi almıyor, alıp mi çıkarıyor
Geçmiş olsun ara ara olması sankiters hareketmis gibi geldinHanımlar elimde baş parmak hizası bilekte ara ara acı oluyoe.benzer durumda olan var
Benımkısıde memeyi öyle reddediyor bazen genelde uykusu basına vurduğunda oluyor bu durum hatta. Zorlamayıp direk uyutuyorum. 10 dk sonra aç olduğu için geri uyanıyor ve uyku sersemi emiyorHerkese hayırlı sabahlar… 4. Ay atağı mıdır nedir bebeğim resmen mama içmiyor saatlerdir aç olmasına rağmen.. böyle durum yaşayan varmı sizler neler yapıyorsunuz
Evet bizde de oldu geçen atakta.. acıkınca azca emiyordu, yetelik.. sonra düzeldiHerkese hayırlı sabahlar… 4. Ay atağı mıdır nedir bebeğim resmen mama içmiyor saatlerdir aç olmasına rağmen.. böyle durum yaşayan varmı sizler neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?