2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gün içinde bebeklerinizi ne kadar uyutuyorsunuz? Uyku rutinleriniz var mı? Ben bu işi çözemedim hiçbir rutin yok hergün bambaşka yaşıyoruz. Gece asla erken uyutamıyorum. Önerileriniz varsa açığım, siz nasıl yapıyorsunuz?

Canım bende aynılarını yaşadım geçiyor merak etme. Ateşten dolayı iştahsız oluyorlar sanırım

En fazla 1,5 saat uyanık kalabiliyor suanda sonra huysuzlaşmaya başlıyor o zaman hemen uyku konumuna alıyorum onu

Sabah 7 bucuk gibi uyaniyo genelde. 9 da odasina geciyoruz altini degistir kundakla karnini doyur buzuki orhab esliginde pat pat ve kapanis. Bazen yarim saat bazen 1 saat uyuyo. 1 de tekrar 4 te tekrar yarim yarim toplam 1 saat anca. Gunde en fazla uyudugu gunduz 3 saat ki cok nadir. Aksam 7 bucukta tek tek iyi geceler diyoruz kucagimiza alip oksama sevme. Sonra odasina geliyoruz sarkilar turkuler esliginde. Oda isigi ayarli once en yuksekte aciyorum altini degistiriyorum. Sonra kisip kundakliyorum. Erken mama yediyse memede uyuyo. Yoksa emip ustune mamaya devam ederken uyuyo. Uyumazsa gunduzki yontemle devam. Gece uyaninca konusmuyorum diyalog kurmuyorum. Isigi acmiyorum en kisikta duruyo. Altini degistir karnini doyur at yataga seklinde uyuyo geceleri

Ninni acıyorum uyuturken . Bu ara sporift de bi liste keşfettik onla güzelce uykuya dalıyor babynjörnde sallıyorum sonra yatagına alıyorum. Kendi kendine uyku çok nadir oluyor. Genelde ya memede,ya babybjörnde yada babasının dizinde uyuyor

En fazla 1,5 saat uyanık kalabiliyor suanda sonra huysuzlaşmaya başlıyor o zaman hemen uyku konumuna alıyorum onu
Kuzum benim ki gündüzleri ancak bir buçuk saat uyuyor oda toplam yani bu aylar da normal mi yaaa 15 dakika uyuyup uyanır mı hemen

Biximde mama alternatif çok ama tr de olan mama 2adet oyuzden şuan deniyoz

Herkese hayırlı sabahlar… 4. Ay atağı mıdır nedir bebeğim resmen mama içmiyor saatlerdir aç olmasına rağmen.. böyle durum yaşayan varmı sizler neler yapıyorsunuz

Hangi liste ?

Kuzum benim ki gündüzleri ancak bir buçuk saat uyuyor oda toplam yani bu aylar da normal mi yaaa 15 dakika uyuyup uyanır mı hemen

3 gündür biz de böyleyiz, ama gaz ağrısı ile uyaniyor buzimki

Herkese hayırlı sabahlar… 4. Ay atağı mıdır nedir bebeğim resmen mama içmiyor saatlerdir aç olmasına rağmen.. böyle durum yaşayan varmı sizler neler yapıyorsunuz
Hic mi almıyor, alıp mi çıkarıyor

Hangi liste ?

Bizim de aynı canim sabahın yedisinde ikinmaya başlıyor karnı davul gibi bazen emerken çıkartıyor alttan bazen de kıvranıyor maalesef

Canım zaman zaman atak dönemleri olabilir normal düzelir sonra İpekte her zaman süt liman değil tabi ki
Hangi liste ?

Bu liste canım nursery rhymes for sleeping cok güzel sakinleştiriyor ninniler beni bile uyutcak nerdeyse

Benımkısıde memeyi öyle reddediyor bazen genelde uykusu basına vurduğunda oluyor bu durum hatta. Zorlamayıp direk uyutuyorum. 10 dk sonra aç olduğu için geri uyanıyor ve uyku sersemi emiyor

Evet bizde de oldu geçen atakta.. acıkınca azca emiyordu, yetelik.. sonra düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…