Ayak masajı mi olacagimi vardı bilemedim ama az da olsa ayak masajı dan sonra yaptıDoktor bunu önermişti henüz anne sütü dışı bsey tuketmediklerinden. Ayak altında ayasina boşluğa saat yönde refleksoloji masajı da destek oluyor. Karnına i love u masaji da yapmadıysan ekleyebilirsin
Sevindim. Sen yine de günlük masaj olarak rutine ekleyebilirsin, zararı yokAyak masajı mi olacagimi vardı bilemedim ama az da olsa ayak masajı dan sonra yaptı
Sabun kimyasal yahu, zeytinyağı sür Oraya da daha iyi değil mi
Pek önerilmiyor internete bakınca, annemler biz küçükken yaparmış. Yeğenime de yapmıştık bizzat etkisini gördüğüm için zorda kalırsam yaparım diye düşünüyorum. Çünkü Direkt rahatlatıyor.Aaa sabun zararlı olmaz mı?
Oraya bir şey sürüp tetiklemek gerekiyomuş. Sanırım bunun için çubuklar varmış eczanelerde satılan. Eskiler sabun sokarmış zaten çocuk kakayla beraber atıyor çok uzun kalmıyor içerde ince bir şey yapıp içeri itiyosun kapıyosun bezi hooop kaka geliyoSabun kimyasal yahu, zeytinyağı sür Oraya da daha iyi değil mi
Banlandilar ama ne kadar sure bilmiyorum. Numarasi instasi olan yok mu bi yazsa kizlara ne kadar sirecekmisMenenjit aşısına bakarken bu konu içinde mirune ve avozgede hesaplar pasif tek ayak cezası diyor, o ne demek bilen var mı?
Simdi oyle olur destekle heryrrini. Ya da bebeyatmaz alBiz oturttuğumuz zaman hoooop yüzüstü çakılıyor ahsjsks kucağımda oturtuyorum biraz bebe hep öne meyilli
Kizlar bebislerin popolarina birsey sokmayi dogru bulmuyorum ben. Hem acır hem psikolojisini etkiler hem de bu sekilde kaka yapmaya alisir. Ayrica erkek bebeklerin poposuna fitil bile uygulanmamali diyen bir ekol de var.Oraya bir şey sürüp tetiklemek gerekiyomuş. Sanırım bunun için çubuklar varmış eczanelerde satılan. Eskiler sabun sokarmış zaten çocuk kakayla beraber atıyor çok uzun kalmıyor içerde ince bir şey yapıp içeri itiyosun kapıyosun bezi hooop kaka geliyo
Düşüncelerime tercüman olmuşsunKizlar bebislerin popolarina birsey sokmayi dogru bulmuyorum ben. Hem acır hem psikolojisini etkiler hem de bu sekilde kaka yapmaya alisir. Ayrica erkek bebeklerin poposuna fitil bile uygulanmamali diyen bir ekol de var.
10 gune yakin kaka yapmayan ikindikca poposu catlayan bebege napabilirsin ya fitil ya lavman vericeksin. Her gun verilmemeli illa ki ama gerekli durumlarda da asla olmaz demek olmuyoKizlar bebislerin popolarina birsey sokmayi dogru bulmuyorum ben. Hem acır hem psikolojisini etkiler hem de bu sekilde kaka yapmaya alisir. Ayrica erkek bebeklerin poposuna fitil bile uygulanmamali diyen bir ekol de var.
O ayrı birşey ama bir gün iki gün gibi alistirilmasindan söz ediyor bağırsaklarda buna alıştığı için kabızlık hastalık olarak ilerleyen yaşlarda oluşuyor. Bağırsak tembelliği oluyor ilerleyen yaşlarda çok daha zor onu demek istiyor. Tamamen olmaz demek değil aama alıştırmak sürekli yapmak10 gune yakin kaka yapmayan ikindikca poposu catlayan bebege napabilirsin ya fitil ya lavman vericeksin. Her gun verilmemeli illa ki ama gerekli durumlarda da asla olmaz demek olmuyo
Niye banlandılar canımBanlandilar ama ne kadar sure bilmiyorum. Numarasi instasi olan yok mu bi yazsa kizlara ne kadar sirecekmis
Öğrencilik yıllarımda fast fooddan tıkanınca arkadaşımın tavsiyesi üzerine yapmıştım lavman etkisi yapıyorKuzenimden biliyorum bence yapmayın
Biz de tam bilmiyoruzNiye banlandılar canım
Evet annem küçükken abime çok yapmış zor bir bebekmiş ama yine de eczaneden lavman alınıp yapılsa daha iyi bence popoya şırıngayla sıkılıyor çok da kolayPek önerilmiyor internete bakınca, annemler biz küçükken yaparmış. Yeğenime de yapmıştık bizzat etkisini gördüğüm için zorda kalırsam yaparım diye düşünüyorum. Çünkü Direkt rahatlatıyor.
Çok komik oluyor izlemesi ashsjsk destekli oturtmaya başlamadım daha kucağımda oturtuyorum az azSimdi oyle olur destekle heryrrini. Ya da bebeyatmaz al
Acaba whatsap grubu falan mı kurmuşlardı öyle şeyler yasak diye biliyorumTopikte cok aktif olan 20 kisiden 12 si banlanmis
Evet ole bisiler.olmisAcaba whatsap grubu falan mı kurmuşlardı öyle şeyler yasak diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?