2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bunu önermişti henüz anne sütü dışı bsey tuketmediklerinden. Ayak altında ayasina boşluğa saat yönde refleksoloji masajı da destek oluyor. Karnına i love u masaji da yapmadıysan ekleyebilirsin
Ayak masajı mi olacagimi vardı bilemedim ama az da olsa ayak masajı dan sonra yaptı

Sabun kimyasal yahu, zeytinyağı sür Oraya da daha iyi değil mi
Oraya bir şey sürüp tetiklemek gerekiyomuş. Sanırım bunun için çubuklar varmış eczanelerde satılan. Eskiler sabun sokarmış zaten çocuk kakayla beraber atıyor çok uzun kalmıyor içerde ince bir şey yapıp içeri itiyosun kapıyosun bezi hooop kaka geliyo

Kizlar bebislerin popolarina birsey sokmayi dogru bulmuyorum ben. Hem acır hem psikolojisini etkiler hem de bu sekilde kaka yapmaya alisir. Ayrica erkek bebeklerin poposuna fitil bile uygulanmamali diyen bir ekol de var.

Kizlar bebislerin popolarina birsey sokmayi dogru bulmuyorum ben. Hem acır hem psikolojisini etkiler hem de bu sekilde kaka yapmaya alisir. Ayrica erkek bebeklerin poposuna fitil bile uygulanmamali diyen bir ekol de var.
10 gune yakin kaka yapmayan ikindikca poposu catlayan bebege napabilirsin ya fitil ya lavman vericeksin. Her gun verilmemeli illa ki ama gerekli durumlarda da asla olmaz demek olmuyo

10 gune yakin kaka yapmayan ikindikca poposu catlayan bebege napabilirsin ya fitil ya lavman vericeksin. Her gun verilmemeli illa ki ama gerekli durumlarda da asla olmaz demek olmuyo
O ayrı birşey ama bir gün iki gün gibi alistirilmasindan söz ediyor bağırsaklarda buna alıştığı için kabızlık hastalık olarak ilerleyen yaşlarda oluşuyor. Bağırsak tembelliği oluyor ilerleyen yaşlarda çok daha zor onu demek istiyor. Tamamen olmaz demek değil aama alıştırmak sürekli yapmak

Evet annem küçükken abime çok yapmış zor bir bebekmiş ama yine de eczaneden lavman alınıp yapılsa daha iyi bence popoya şırıngayla sıkılıyor çok da kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…