2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım zaman zaman atak dönemleri olabilir normal düzelir sonra İpekte her zaman süt liman değil tabi ki

Bu liste canım nursery rhymes for sleeping cok güzel sakinleştiriyor ninniler beni bile uyutcak nerdeyse
Takibe aldım, sagol uyumak için meditasyon listelerini deneyebilirsin

Herkese hayırlı sabahlar… 4. Ay atağı mıdır nedir bebeğim resmen mama içmiyor saatlerdir aç olmasına rağmen.. böyle durum yaşayan varmı sizler neler yapıyorsunuz
Ben. Dun aksam 7 bucukta yedi. Suana kadar toplam 90 cc mamayi zorla verdim

Ya yaz değil bsey değil, benim bebenin bacağında isilik gibi incecik puturcukler oldu. Başına gelen var mi

Hanımlar elimde baş parmak hizası bilekte ara ara acı oluyoe.benzer durumda olan var
Evet bende de vardı. Son iki haftada arttı. Tendinit olmuş yani orda kasların yapıştığı kemikte zorlamaya bağlı iltihap gibi bir durum. Bebeği kaldır koy kaldır koy ona bağlı annelerde olur dedi hekim. İlaç veremedi emzirdipim için el bileği ateli diye bir şey verdi onu kullanıyorum ilaç alsam iki üç haftada geçermiş ama şimdi iki aya kadar beklicez yoksa fizik tedavi o da olmazsa son çare ameliyat dedi. İhmal etme bence benimki giderek arttı ağrısı çünkü.biraz daha iyiyim şimdi

Canım zaman zaman atak dönemleri olabilir normal düzelir sonra İpekte her zaman süt liman değil tabi ki

Bu liste canım nursery rhymes for sleeping cok güzel sakinleştiriyor ninniler beni bile uyutcak nerdeyse
Olabilir canim Allah'tan her zaman değil yoksa kafayı yerdik

Ya listede bir sürü hesap pasif tek ayak cezası yazıyor ne güzel burdan haberleşiyorduk ,bilgi alışverişi yapıyorduk geri aktif olmayacak mu o hesaplar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…