2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan alma iğnesinden az biraz daha büyük iğne ile uyuşturup sağ göğüs altından oluyor genelde. Ama ona gerek olmaz çoğunda doktorun karar verir zaten
Anlamadigim canım gogusun altindan mi parca alacaklar yoksa normal ameliyat gibi kesip iceridenmi parca alicaklar

Ameliyat değil içerden alcaklar ama iğneyle giriyorlar. Kan alırken gibi içeri giriyor ama ameliyat değil o da sonuçta

Ameliyat değil içerden alcaklar ama iğneyle giriyorlar. Kan alırken gibi içeri giriyor ama ameliyat değil o da sonuçta
Anladim canım cok sagol cevap verip beni bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim

Kizlar d vitamini alinca bebegim gun icinde kusuyor takip ettim d vitamini verince oluyor 3 marka degistirdim dr yeni bitaneye baslatti insallah bu dokunmaz .. basiniza geldi mi ??

Menenjit aşısına bakarken bu konu içinde mirune ve avozgede hesaplar pasif tek ayak cezası diyor, o ne demek bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…