2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oktivus ay bende yokum listede silinmişim yaş 30, bebiş 2780 Gr 49 cm, 30.07.2022, 38+3, Ankara, erkek, Kerem

Bisiler yaptim ama kiminin rengi uymadi falan telefondan zor oluyo laptopa gecmem gerek o da bi ara artk

Merhaba ben yeni üye oldum 28 ağustos doğumlu bebişim var. Liste için tarih boy isim falan yazıyoruz sanırım.Erkek bebiş, Altay, 28 ağustos, 3950 gr. 53 cm. 39+3te doğdu, ben 27 yaşındayım

Bugün ilk kez uyku rutini deniyorum. Dün yazfıklarınızdan sonra bi el attım inşallah olur, 8’de uyuttum bakalım neler gelecek başıma

Kızlar reflü için bebelac thickner kullanan var mı? Doktor reflü için önce bunu deneyelim dedi.

Benimde bas parmagim agridi ilk sonra bilegim ve koluma da yayildi agri. Özellikle gece cok acıyor. Hangi bolume muayene olunuyor?

Hanimlar icinizde sleepy bio natural kullanan var mi varsa memnun musunuz bir de goon dan cok memnun olan varmis diye duymustum kullanan varsa cevap yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…