Teşekkür ederim canım inşallah bir dahaki sefer ben geçen yıl ölü doğum yaptım beterin beteri var bunada şükür diyorum aynı şeyi yaşamaktansa bu daha iyi dedim kendimce
Normalde kanamam var diye doktorun iğne vermesi gerekmiyormuydu sadece progestan verdi yeterlimiydi bundan sonrası için bilgim olsun diye soruyorum o doktora gitmem bir daha
Merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım. Bugun kese bebek ve kalp atışını gördük şükür. Yaşım 27 doktorum nasipse tahmini doğum tarihi 2 Ağustos dedi inşallah hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız
Normalde kanamam var diye doktorun iğne vermesi gerekmiyormuydu sadece progestan verdi yeterlimiydi bundan sonrası için bilgim olsun diye soruyorum o doktora gitmem bir daha
Kızlar ben randevuya carsamba gitcektim iptal oldu. Bende 21 aralıga aldım hem o zaman 6+1 olcam keseyi de gitmisken görürüm dedim. Belki kalp atısınıda duyarım. O zamana kadar gider bir iki kez daha kan veririm artısa bakarım.
Aranızda kan pıhtılasması olan var mı coraspine ne zaman basladınız
Önce ki gebeliğimde bende folik asit kullanmıştım. Folat aslında folik asitin doğal hali diyebilirim. Bazı doktorlar folik asit değil folat öneriyor ben baya araştırmıştım o yüzden folat kullanıcam.
Önce ki gebeliğimde bende folik asit kullanmıştım. Folat aslında folik asitin doğal hali diyebilirim. Bazı doktorlar folik asit değil folat öneriyor ben baya araştırmıştım o yüzden folat kullanıcam.