merhaba arkadaslar. bende suan gebeyim ve kismet olursa agustosa
yaşim 37 ve ilk bebegimiz tup bebekle olusan bir gebelik ins sorunsuz gecer hepimizin gebeligi
benim tedavi gordugum klinikte takiplerim devam ediyor ama ben acikcasi bir baska dr daha bulmak istiyorum iyi guvenilir. bana ankarada ozel de onerebileceginiz dr ismi varmidir??
bu arada aile hekimimle de durumumu paylasinca detayli kan sayimi yapildi ve bugun tsh yuksek oldugu sonucu geldi ve bu durum gebelikte pek istenen bir sey degilmis. o yuzden mutlaka kan tahlili yaptirin degerlerinize baktirin cok onemli.
yarin kendi klinigimdeki dr sonuclar uzerine tsh icin ilaca baslicaz dedi.ama dedigim gibi ben klinikten cok memnunun ama burasi daha cok tup bebekle ilgili olduklari icin yogunluklari bu yonde cok fazla ve ben daha cok gebelik takibiyle yogun olan bir dr tercih etmek istiyorum. oyuzden ankarada olan arkadaslardan dr konusunda destek bekliyorum.
hepimiz icin hayirli olsun insallah saglikla sihhatle insallahh