O karın bende de vardı ya 3.ayda hamile kıyafetlerine geçtim düşün artıkŞükür kabızlık da yok anam ne yedim ne içtim bilmiyorum zaten göbeğimi 2. aydan beri saklayamadım şu anda gebelik haftalık çekimlerimi görsen net 6 aylık dersin. Bulandı bulanmaz olur mu. Kocam ısrarla yedirdi 2 ye 1 kus dedi öyle öyle bu hale geldim. 9 aya ne olurum Allah bilir
Ay aşırı özendim zaten kendisine tek bir çatlak yoktu miss gibi parlıyorduAman napalim ayip mi hamilelik. Rihanna gibi acip gezsen neyse
Ay hic birinizde olmasin insallah. Catlaklar sonra biraz uzebiliyo. Benm ilkinde son zamana kadar yoktu sonra her yerm catladi. Bunu da dogurayim gerdircemAy aşırı özendim zaten kendisine tek bir çatlak yoktu miss gibi parlıyordu
Hadi inşallah ya karda kayıp düşme fobim var zaten evde yayılırım miss gibiEğer bu şekilde yağarsa verirler diye düşünüyorum canim ben Avrupa yakasindayim bildiğin İstanbul'un diğer ucu oraya dogruda gelir yakında
Canim karin buyudukce kaslar falan geriliyo benmki de agriyo valla
Ya ağrıya alıştım artık özellikle cumartesi falan çok ağrıyor. Salı günü yeni haftaya girdiğim için ama artık içi acıyor böyle garip Bi acı oluyor. YNormal rahim ve karnin buyuyo
Ahahhaha valla bende anlamadım ama bünye meselesi sanırımSanırım kız çocukları yediriyor yaBizim suçumuz yok aynı gidiyoruz neredeyse
Kız maşallahın var seninde he bide ilk zamanlar miden bulandı o kadar8 kilo almisim erkek benimde ne alaka kizgenelde 30la dogurdum bunda 35 hedefliyorum farki olsun az
Demi ya ona bende dikkat ettim ama ünlülerin hiç birinde olmuyor bu. Para para paraAy aşırı özendim zaten kendisine tek bir çatlak yoktu miss gibi parlıyordu
Havalar duzelsin yuruyusler falan baslasin daha iyi hissederiz kendimizi. Son ay zorlanirsin onun disinda yazin cok eglenceliYa ağrıya alıştım artık özellikle cumartesi falan çok ağrıyor. Salı günü yeni haftaya girdiğim için ama artık içi acıyor böyle garip Bi acı oluyor. Y
Av ben 30. Haftadan sonra napcam bilmiyorum. Artık her gün ağlarım
Krem falan sürmüşmüydünde cnm ben korkudan vıcık vıcık geziyorumAy hic birinizde olmasin insallah. Catlaklar sonra biraz uzebiliyo. Benm ilkinde son zamana kadar yoktu sonra her yerm catladi. Bunu da dogurayim gerdircem
Yagli gurese cikcak gibi her gun sabah aksam kremlendim. Ne faydaKrem falan sürmüşmüydünde cnm ben korkudan vıcık vıcık geziyorumeşim ne zaman kızını sevmek istese şoka giriyor bu ne diye
Ah inşallah bakalım şu yazı bekliyorum heyecanlaHavalar duzelsin yuruyusler falan baslasin daha iyi hissederiz kendimizi. Son ay zorlanirsin onun disinda yazin cok eglenceli
Kızzz ne oversize tişörtüü allah seni napmasınn. Kırk yılın bası göbeğin sebebi belli saklamaya gerek yok valla yaz bi gelsin elbiseleri giyicem patlatıcam göbeği önden ohhh sefam olsunGöbeği saklayacak kıyafetim yok yaza kendimi ışınlamak istiyorum oversize tişörtlere sarılmak istiyorum
Benimde kasık bölgesi ile bacak arasındaki kısımda oluyor ağrı cnm dr.um çok normal ordaki bağlar esniyor bebek büyüyor demişti, magnezyuma başladım ama pekte faydasını görmedim şimdilikYa ağrıya alıştım artık özellikle cumartesi falan çok ağrıyor. Salı günü yeni haftaya girdiğim için ama artık içi acıyor böyle garip Bi acı oluyor. Y
Av ben 30. Haftadan sonra napcam bilmiyorum. Artık her gün ağlarım
Ya asil sen kusura bakma. Bu kadar uzulecegini bilebilseydim yazmazdin hic. Hic onemli degil. O kadar da canim cekmemisti zaten. Oyle bir arastirdim sorusturdum burda olmuyomus. Sonra unuttum gitti. Sorun yokkusura bakma ya aslinda yazmamak lazim buralara yiyen oluyo yiyemeyen oluyo hakkini helal et ..
Benim zaten çok müsait çatlamaya kesin çatlar o zamanYagli gurese cikcak gibi her gun sabah aksam kremlendim. Ne fayda
Icten distan elinden geleni yapcan. Bol su ve disardan yaglar kremlerBenim zaten çok müsait çatlamaya kesin çatlar o zaman
Ayy deme Allah korusun yat dinlen bebisinle deHadi inşallah ya karda kayıp düşme fobim var zaten evde yayılırım miss gibi
Ne yazik ki cok. Ben de cok kilo aldim. Bende gebelik sekeri var. Senin de sekerin olabilir. Muhakkak bakarlar sekerine 24. Hafta civari doktorlar.Dün sormuştum Asm den çağırdılar diye gittim. Tansiyon, kilo, kan alımı yapıldı. Ekstra olarak 4 ayın dolumuyla tetanoz aşımı yaptı hemşiremiz. 7 kilo almışım çok mu? İnanın tatlı, hamur ağzıma sürmedim migros karpuzu peynir ile tüketip almışım Allahtan iştahım yok
Suyu bir içebilsem keske 1 1.5 litre anca zorlaya zorlaya odaIcten distan elinden geleni yapcan. Bol su ve disardan yaglar kremler
Iste cilt kurudukca catlioSuyu bir içebilsem keske 1 1.5 litre anca zorlaya zorlaya oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?