2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O karın bende de vardı ya 3.ayda hamile kıyafetlerine geçtim düşün artık

Canim karin buyudukce kaslar falan geriliyo benmki de agriyo valla

Normal rahim ve karnin buyuyo
Ya ağrıya alıştım artık özellikle cumartesi falan çok ağrıyor. Salı günü yeni haftaya girdiğim için ama artık içi acıyor böyle garip Bi acı oluyor. Y
Av ben 30. Haftadan sonra napcam bilmiyorum. Artık her gün ağlarım

Havalar duzelsin yuruyusler falan baslasin daha iyi hissederiz kendimizi. Son ay zorlanirsin onun disinda yazin cok eglenceli

Ay hic birinizde olmasin insallah. Catlaklar sonra biraz uzebiliyo. Benm ilkinde son zamana kadar yoktu sonra her yerm catladi. Bunu da dogurayim gerdircem
Krem falan sürmüşmüydünde cnm ben korkudan vıcık vıcık geziyorum eşim ne zaman kızını sevmek istese şoka giriyor bu ne diye

Göbeği saklayacak kıyafetim yok yaza kendimi ışınlamak istiyorum oversize tişörtlere sarılmak istiyorum
Kızzz ne oversize tişörtüü allah seni napmasınn. Kırk yılın bası göbeğin sebebi belli saklamaya gerek yok valla yaz bi gelsin elbiseleri giyicem patlatıcam göbeği önden ohhh sefam olsun

Benimde kasık bölgesi ile bacak arasındaki kısımda oluyor ağrı cnm dr.um çok normal ordaki bağlar esniyor bebek büyüyor demişti, magnezyuma başladım ama pekte faydasını görmedim şimdilik

kusura bakma ya aslinda yazmamak lazim buralara yiyen oluyo yiyemeyen oluyo hakkini helal et ..
Ya asil sen kusura bakma. Bu kadar uzulecegini bilebilseydim yazmazdin hic. Hic onemli degil. O kadar da canim cekmemisti zaten. Oyle bir arastirdim sorusturdum burda olmuyomus. Sonra unuttum gitti. Sorun yok

Ne yazik ki cok. Ben de cok kilo aldim. Bende gebelik sekeri var. Senin de sekerin olabilir. Muhakkak bakarlar sekerine 24. Hafta civari doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…