2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrr nasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim

Doktor on gün istirahat yazdı. Ama olsun dinlenirim

Hadi gozun aydin hayirla kucagina al insallah

Benim de tek tuk catlak vardi son ana kadar. Son haftalarda ne oldu anlayamadim. Bir gun aynaya baktigimda sok oldugumu hatirliyorum. Bir suru catlak olmustu birden. Epey uzucu bi andi.

Kızzz ne oversize tişörtüü allah seni napmasınn. Kırk yılın bası göbeğin sebebi belli saklamaya gerek yok valla yaz bi gelsin elbiseleri giyicem patlatıcam göbeği önden ohhh sefam olsun
Hahahahah görmemişin çocuğu gibi kasıla kasıla çekinmeden bende yürümek istiyorum

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın canım

Ne yazik ki cok. Ben de cok kilo aldim. Bende gebelik sekeri var. Senin de sekerin olabilir. Muhakkak bakarlar sekerine 24. Hafta civari doktorlar.
Kan verdim büyük ihtimalle şekere de bakacaklardı. Ebemiz üst kat komşum detaylı bakıyor sağolsun inşallah yoktur şeker hiç kullanmıyorum aslında ama bilemedim bu artışın sebebini

Ahhhh sağlıkla gelsin maşallah

Ahhh çok sevindim canım saglikla gelsin kizcen onu diyenlerden biri de benim ya tabiki önce hayırlısı ama oğlumun yanina birde kızım olsun çok istiyorum darısı bana

Yaaa cok mutlu oldum senin adınaa sağlıkla gelsin minikk kızz
Ne cok kişiyi tutturdum beee gururlandım şimdi valla

Benim de tek tuk catlak vardi son ana kadar. Son haftalarda ne oldu anlayamadim. Bir gun aynaya baktigimda sok oldugumu hatirliyorum. Bir suru catlak olmustu birden. Epey uzucu bi andi.
Çok ilginçtir ki benim hiç göbeğim çatlamadi tam aksine basenlerim çatlak ile dolu ilk basenlerden kilo alıyorum diye öyle galiba bunda nasıl olur bilemiyorum

kizla biliyordum ama uzgunum 4 taramam yas dan dolayi riskli cikti aradilar cagirdilar simdi ne olacak doktor ne diyecek bilen yazar mi acaba

Kan verdim büyük ihtimalle şekere de bakacaklardı. Ebemiz üst kat komşum detaylı bakıyor sağolsun inşallah yoktur şeker hiç kullanmıyorum aslında ama bilemedim bu artışın sebebini
Patates bulgur gibi karbonhidrat iceren besinler de kandaki sekeri yukseltiyor. Meyve de fruktoz iceriyor. Meyve alimina da dikkat etmek gerekiyor. Direkt tatli cikolata yenmese de olabiliyor. Insallah yoktur. Ben ilk gebeligimde sekerden cok cektim. Cok kilo aldigim icin ve bebegin suyu cok oldugundan seker yukleme testi yaptilar. Sinirdan da olsa gebelik sekerim cikti. Hep sıkı takip ve diyet zordu hamileligim. Kimse oyle bir strese girmesin.

burun kemiginde elinde ayaginda ensede kalbinde sorun yok demisdi doktor gecen seferde 30 dk yakin bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…