Son 35 yılın en şiddetli kar fırtınası geliyor demişlerdi 10 Mart da.İstanbul'a da lapa lapa yagiyor valla
Çatlayanlarınn başını çekecem anlaşılanIste cilt kurudukca catlio
ay sevindim kuzum ya yenidoğanlar bazen küçük olabiliyo tereddüt etttim fiyatı iyi dimi ya trendyolda çok farklı fiyatları da ??Kuzum cartersin 0-3 ü bunun 0-1 i gibi düsün. Daha genis kalıpları carterstan.
Direk bebegin suyunu etkileyen bisey degil diye biliyorum.Çatlayanlarınn başını çekecem anlaşılanbebeğe zararı varmıdırkimaz su içmenin acaba
Hadi gozun aydin hayirla kucagina al insallahKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Doktor on gün istirahat yazdı. Ama olsun dinlenirim
Hahahahah görmemişin çocuğu gibi kasıla kasıla çekinmeden bende yürümek istiyorumKızzz ne oversize tişörtüü allah seni napmasınn. Kırk yılın bası göbeğin sebebi belli saklamaya gerek yok valla yaz bi gelsin elbiseleri giyicem patlatıcam göbeği önden ohhh sefam olsun
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın canımKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Kan verdim büyük ihtimalle şekere de bakacaklardı. Ebemiz üst kat komşum detaylı bakıyor sağolsun inşallah yoktur şeker hiç kullanmıyorum aslında ama bilemedim bu artışın sebebiniNe yazik ki cok. Ben de cok kilo aldim. Bende gebelik sekeri var. Senin de sekerin olabilir. Muhakkak bakarlar sekerine 24. Hafta civari doktorlar.
Ahhhh sağlıkla gelsin maşallahKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Ahhh çok sevindim canım saglikla gelsin kizcenKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Fiyatı iyi canımay sevindim kuzum ya yenidoğanlar bazen küçük olabiliyo tereddüt etttim fiyatı iyi dimi ya trendyolda çok farklı fiyatları da ??
Hahahahah görmemişin çocuğu gibi kasıla kasıla çekinmeden bende yürümek istiyorum
Yaaa cok mutlu oldum senin adınaaKızlarrrr doktordan cıktım. Kız geliyorrrrnasıl agladım mutluluktan. Bir oglum vardı birde kız nasip etti rabbim. Hep derdim bugün olcagını bilsem yapardım diye. Cok dua ettim saglıklı hayırlı bir kız evlat için. Dualarım kabul oldu Jannaaa dogru bildin bebeğim
Çok ilginçtir ki benim hiç göbeğim çatlamadi tam aksine basenlerim çatlak ile dolu ilk basenlerden kilo alıyorum diye öyle galiba bunda nasıl olur bilemiyorumBenim de tek tuk catlak vardi son ana kadar. Son haftalarda ne oldu anlayamadim. Bir gun aynaya baktigimda sok oldugumu hatirliyorum. Bir suru catlak olmustu birden. Epey uzucu bi andi.
Çok merak ediyorum nasıl bir kar yağacak göreceğizSon 35 yılın en şiddetli kar fırtınası geliyor demişlerdi 10 Mart da.
Patates bulgur gibi karbonhidrat iceren besinler de kandaki sekeri yukseltiyor. Meyve de fruktoz iceriyor. Meyve alimina da dikkat etmek gerekiyor. Direkt tatli cikolata yenmese de olabiliyor. Insallah yoktur. Ben ilk gebeligimde sekerden cok cektim. Cok kilo aldigim icin ve bebegin suyu cok oldugundan seker yukleme testi yaptilar. Sinirdan da olsa gebelik sekerim cikti. Hep sıkı takip ve diyet zordu hamileligim. Kimse oyle bir strese girmesin.Kan verdim büyük ihtimalle şekere de bakacaklardı. Ebemiz üst kat komşum detaylı bakıyor sağolsun inşallah yoktur şeker hiç kullanmıyorum aslında ama bilemedim bu artışın sebebini
evinize 1,5lt şişelerden su alabilirsiniz.Suyu bir içebilsem keske 1 1.5 litre anca zorlaya zorlaya oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?