2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlayanlarınn başını çekecem anlaşılan bebeğe zararı varmıdırkimaz su içmenin acaba
hamilelerin normal insanlara göre daha fazla içmesi gerekiyormuş, öyle okumuştum.

bi tanıdığımın bebeğin suyu azmış diye erken doğuma almışlardı. az su içmeyle ilgisi olabilir demişlerdi.

Meyveye dikkat etmem lazım sanırım. Sürekli bir atıştırma meyvem vardır. 3 saatte bir yiyorum neredeyse teşekkür ederim daha dikkatli olayım bende inşallah hepimiz sağlıkla bitiriiriz bu süreci

Ben de sıcak severim o kavuran sıcaklarda Kıbrıs'ta gezmedigimiz yer kalmadı.. Şimdilerde evde kaldım kizzzz gezcek yer yok burda
Ankarada kişin avm gezerler yazin piknik piknik gezerler ben köycüyüm kastamonuya gidiyorum direk şimdi yürüyüşe cikiyorum totom dona dona gezicem bu arada yeni nick namen hayirli olsun artik sülaleye rahatça saydirabilirsin

İstanbul'a da lapa lapa yagiyor valla
Abarttiklari kadar yağacak mi acaba çok merak ediyorum
Yagmazin kar mar bıktık yeter yaz gelsin erikler gelsin bizik burasida kar demislerdi gunseli ama ayaz var ..
Yagsin yagsin ankara kuraklik tehlikesiyke yüzyüze rabbim bol bol yagdirsin her namazda dua ediyorum barajlarimiz dolsun inşallah bu yil kış gec biticekmiş öyke söylüyor uzmanciklar
Buraya da yağıyor okullar bile kar tatili oldu. Sanki yaz hiç gelmeyecek
Yuhh nerde yasiyosun bacim sen kars mi nerde

Kizlar birşey soracagim iki gündür sağ kasigimda sızlama var boyle 30 saniyede 60 saniyede bi sızlama oluyor benimle ayni şeyi yaşayan var mi acaba

Ahahaha tesekkur ederimm
kullandığımı bilenler varda ondan şey etmiştim .

evinize 1,5lt şişelerden su alabilirsiniz.
ben öyle yaptım mutfakta yatak odasında salonda işte her yere koydum, gördükçe içiyor insan.
Öyle yapıyorum ama genede içemiyorum, oldum olası suyla hiç aram yoktu hamileliktede bildiğim midemi bulandırıyor su içmek
hamilelerin normal insanlara göre daha fazla içmesi gerekiyormuş, öyle okumuştum.

bi tanıdığımın bebeğin suyu azmış diye erken doğuma almışlardı. az su içmeyle ilgisi olabilir demişlerdi.
Bebeğin suyuyla benim içtiğim suyun alakası varmı blmiyorum ama çoğaltmam lazım baya az içiyorum farkındayım, havalar ısınınca daha çok içebilirim diye düşünüyorum

Ya asil sen kusura bakma. Bu kadar uzulecegini bilebilseydim yazmazdin hic. Hic onemli degil. O kadar da canim cekmemisti zaten. Oyle bir arastirdim sorusturdum burda olmuyomus. Sonra unuttum gitti. Sorun yok
Olsun nefis bu ceker falan bizde onlarla avutuyoruz iste kendimizi yoksa can neler istiyoda bi dogursaydik hayirlisiyla

Senin yuzunden yagiyo demek bu kadar

Ben ihlamur bile icmiyorum korkudan bitki cayi içmem
Ben korona olduğumda boğazım çok kuruyordu. Senin gibi ben de bitki çaylarına mesafeliydim ama bal+limon suyu karışımı da bir yere kadar etki etti sıcak bir şeylere ihtiyacım oldu. Sonra araştırdım biraz aslında hamileyken içilebilecek bir sürü bitki çayı varmış. Ihlamur da içilebiliyor. Günde bir kaç bardak içtim o süreçte çok rahatlattı beni.
Ben geçen yıl eşime iyice kurulup bu adamın 2. Çocuk yapacağı yok diyip hepsini dağıtmıştım da Allah'tan annem ilk 3 seneyi bari tut diğerlerini dağıt yine diye ısrar etti de 3 yaşa kadar kıyafetler var genelde de ortak renk almıştım zaten. Erkek kıyafetini kız rahat giyer zaten mavi de olsa yeşil de olsa. Ama erkeğe pembeli morlu dantelli giydirmek garip kaçıyor

Benimde kasık bölgesi ile bacak arasındaki kısımda oluyor ağrı cnm dr.um çok normal ordaki bağlar esniyor bebek büyüyor demişti, magnezyuma başladım ama pekte faydasını görmedim şimdilik
Mahnezyumun bende de pek etkisi olmadı. Hiç işe yaramıyor. Aynı ağrılar devamke
Bitliste yaşıyorum beldesinde

Ahhh çok sevindim canım saglikla gelsin kizcen onu diyenlerden biri de benim ya tabiki önce hayırlısı ama oğlumun yanina birde kızım olsun çok istiyorum darısı bana
İnşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin birtanem. Hüngür hüngür agladım sevinçten

Ee ben herşeyi ölümüne yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…