- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.741
Bizim burası çocuk yetiştirmek için çok uygun. Ama çapa 1 saat falan sürer araçla. Floryaya bakış falan daha uygundur tabi buralar.Levent güzel bir semt ama işte ben de Yeşilköy Florya Ataköy tarafını çok istiyorum ama çok uçuk bakalım ne olacak
Nora benim daha cinsiyetini bilmeden önce aklımda olan isimdi ben de çok seviyorum
Arven Nora olacak
Ben otobana yakınım. Mahmutbey gişelere. Beylikdüzü kadar ters değiliz. Ama yakın da olmaz.Sanjrkm çok uzak canımı taraflar ya Çapa ya ben Beylikdüzü’nde ki Evleri beğendim aslında çoğu yeni site içi falan diye ama eşim çok uzak o taraflar dedi
Valla iki hafta önce geldiğinde daha çoktu söylemiştim vajinal muayene yapmıştı yatış vermişti yarın 36+1 oluyorum. Bugün gelen az bir şeydi. Bence artık yavaş yavaş hazırlanıyor. En son 20 mm di rahim ağzı belki iyice kısaldı. Artık midem falan da çok rahat acaba kanala mı girdi diyorum Salı günü kontrol var bakalım :)Miktarı ne kadardı canım doktoruna söyledin mi? Her gün bir aksiyon yaşıyoruz doğuralım da rahatlayalım ya
Öğrenciyken Samatya da oturmuştum. Çapaya göre ucuzdu ve oraya yakın da. Şu anki halini bilmiyorum İstanbul’daki semtlerin ama o zaman tek başıma kalabiliyordum 1+1 di gerçi evim ama güzeldiEşim çapa da çalışacak bizde taşınacağız ama çapaya yakın semtler çok pahalı ya
Kaptım valla sağolALAS Colorfulhome Bavul Organizer Seti
Bavul içi düzenleyici 25e düşüyor , hastane çantası hazır olmayanlar bakabilir
Canım bu mukuslu dediğiniz nasıl bişey benden de geliyor sürekli tehlikeli miiyi akşamlar kızlarrr benden yine mukuslu bir şey geldi
Ben kollarım özelllikle karnımda kaşıntı yok şimdilik , karaciğer değerlerim de normal çıktıKızlar kaşıntı yaşayan var mı? Kollarım kaşınıyor hafif kızarıklıklar da var. Göbeğim zaten kaşınıyor
Valla balgam gibi koyu yapış yapış hafif yeşil ile krem arası benim ki , nişan olduğunu düşünüyorumCanım bu mukuslu dediğiniz nasıl bişey benden de geliyor sürekli tehlikeli mi
Ara ara göbeğim kaşınıyor. İki gündür de hiç kepeklenmeyin bi insan olarak kepek oldu bendeKızlar kaşıntı yaşayan var mı? Kollarım kaşınıyor hafif kızarıklıklar da var. Göbeğim zaten kaşınıyor
Benim de alt ast normal ama kaşınıyomBen kollarım özelllikle karnımda kaşıntı yok şimdilik , karaciğer değerlerim de normal çıktı
Aldığımız vitaminler özellikle omega 3 olabilir ya da hormonlar olabilir, bilemiyorum. Yarın muayenen çok güzel geçer inşallah kuzum bu aradaBenim de alt ast normal ama kaşınıyom
Bugün gittim kuzucum, enfeksiyon stabil, suyu hala sınırda. Nst en başta kötü geldi, doktor iyi değil dedi. Sancı değil kalp atışı düzensiz geldi sanırım, ama sonra sola yat deyince düzeldi heh tamam dedi. 3 gün sonra tekrar kontrolAldığımız vitaminler özellikle omega 3 olabilir ya da hormonlar olabilir, bilemiyorum. Yarın muayenen çok güzel geçer inşallah kuzum bu arada
Benim antibiyotiklerden de olabilir sanırım günde 4 tane yutuyomAldığımız vitaminler özellikle omega 3 olabilir ya da hormonlar olabilir, bilemiyorum. Yarın muayenen çok güzel geçer inşallah kuzum bu arada
Ebe benimkinin kalp atışlarına bakarken önce düzensiz dedi, sonra biraz daha dinledi çünkü bebek hareket halinde iken kalp atışları daha hızlı oluyor dedi. Sevmiyor benimki nTS yi seninki de hareket halinde olabilir o aradaBugün gittim kuzucum, enfeksiyon stabil, suyu hala sınırda. Nst en başta kötü geldi, doktor iyi değil dedi. Sancı değil kalp atışı düzensiz geldi sanırım, ama sonra sola yat deyince düzeldi heh tamam dedi. 3 gün sonra tekrar kontrol
Ben aynısını 29 liraya aldımAskıcı Bebek Kıyafet Askısı12 Adet Beyaz
Bebiş askısı da uygun tanesi 2 liraya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?