2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizim burası çocuk yetiştirmek için çok uygun. Ama çapa 1 saat falan sürer araçla. Floryaya bakış falan daha uygundur tabi buralar.

Miktarı ne kadardı canım doktoruna söyledin mi? Her gün bir aksiyon yaşıyoruz doğuralım da rahatlayalım ya
Valla iki hafta önce geldiğinde daha çoktu söylemiştim vajinal muayene yapmıştı yatış vermişti yarın 36+1 oluyorum. Bugün gelen az bir şeydi. Bence artık yavaş yavaş hazırlanıyor. En son 20 mm di rahim ağzı belki iyice kısaldı. Artık midem falan da çok rahat acaba kanala mı girdi diyorum Salı günü kontrol var bakalım :)

Eşim çapa da çalışacak bizde taşınacağız ama çapaya yakın semtler çok pahalı ya
Öğrenciyken Samatya da oturmuştum. Çapaya göre ucuzdu ve oraya yakın da. Şu anki halini bilmiyorum İstanbul’daki semtlerin ama o zaman tek başıma kalabiliyordum 1+1 di gerçi evim ama güzeldi

Kızlar kaşıntı yaşayan var mı? Kollarım kaşınıyor hafif kızarıklıklar da var. Göbeğim zaten kaşınıyor

Canım bu mukuslu dediğiniz nasıl bişey benden de geliyor sürekli tehlikeli mi
Valla balgam gibi koyu yapış yapış hafif yeşil ile krem arası benim ki , nişan olduğunu düşünüyorum ablama falan danışınca doğumun yakın bence nişan diyor Salı doktor söyler bakalm

Aldığımız vitaminler özellikle omega 3 olabilir ya da hormonlar olabilir, bilemiyorum. Yarın muayenen çok güzel geçer inşallah kuzum bu arada
Bugün gittim kuzucum, enfeksiyon stabil, suyu hala sınırda. Nst en başta kötü geldi, doktor iyi değil dedi. Sancı değil kalp atışı düzensiz geldi sanırım, ama sonra sola yat deyince düzeldi heh tamam dedi. 3 gün sonra tekrar kontrol

Ebe benimkinin kalp atışlarına bakarken önce düzensiz dedi, sonra biraz daha dinledi çünkü bebek hareket halinde iken kalp atışları daha hızlı oluyor dedi. Sevmiyor benimki nTS yi seninki de hareket halinde olabilir o arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…