- 25 Kasım 2014
- 884
- 952
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.761
Bakmayan erkek olduğuna hiç inanmıyorum bizler bile bakıyoruz aslında o açık insanlara. Samimiyetine çok teşekkür ederim çok haklısın huzurumuz başka birinin davranışlarına bağlı olmamalı eşimiz bile olsaYoo kesinlikle o başka biri ihtimalini bile düşünme o düşüncelere kapılma bak bu sıkıntı çoğumuzda varmış ve aslında şuan yaklaşmamaları normal bi durum biz sadece hormonlarınızdan dolayı kendimizi daha kötü hissediyoruz. Benim sadece en çok zoruma giden şey eşimin dışardaki kızlara ve örneğin sosyal medyada gezerken karşısına çıkan açık saçık kızlara baktığını görmek çok zoruma gidiyo bu kıskançlıktan öte bi şey çünkü bana karşı o konudaki yaklaşımı evlendik evleneli beklediğim gibi olmadı ama belkide bu adamın yapısı böyle diyorum.belkide birazcık yapı meselesidir siz benim gibi olmayın kendinizi daha da üzmeyin ben kendimi çok yıprattım en basit örnek yıllarca uzattığım saçım vardı evlendikten sonra boyu ta kalçama geliyordu beklediğim ilgiyi tepkiyi göremeyince bi ara sinirimi saçlarımdan çıkarmıştım ve tutup ta omzumun da üstünde kesmiştim bir yıl önce falan.. şuan daha bir yıl oldu daha göğsümde saçımın boyu.. vs. Vs. O yüzden siz benim gibi olmayın sakın kendinizi yıpratmayın kötü düşünmeyin canınızı sıkmayın Rabbim hiç birimizin eşini gözünü dışarda koymasın hiçbirimizin yuvasını dağıtmasın inşaAllaah oyy oyy
Sepette 25e düşüyordu zaten canımBen aynısını 29 liraya aldımlink nasıl koyuluyor ya koyayım da ondan alsınlar bari daha ucuz hem de 12 tane beyaz
Kesinlikle katılıyoruuuumGünaydın kızlar buraya okadar alıştım ki.hergun güzel mesajlarınızı okumaktan zevk aliyorum.Dogum yaptığımız zaman burayı terk etmeyelim sahipsiz bırakmayalım lütfen
Ben de aynı durumdayım özellikle sabah uykudan uyandığımda … tansiyon normal ama el parmakları davul gibi kapatamıyorumGünaydın kızlar. El parmaklarım yine davul gibi oldu. Çok ağrıyor. Tansiyonu takip ediyorum. Gayet iyi. Var mı el şişmesi olan?
Sizin imzanız yanlış o zaman. Bende 36+1 im aynıyız :)Günaydın kızlar bugün 36+1 olduk ve öğleden sonra kontrolümüz var artık gün alacağız Allahın izniylebakalım doktor ne diyecek
Benim gözle görülür bi şişlik yok ama kapatamıyorum bende ellerimiGünaydın kızlar. El parmaklarım yine davul gibi oldu. Çok ağrıyor. Tansiyonu takip ediyorum. Gayet iyi. Var mı el şişmesi olan?
Evet ben sat girmiştim de geçen gün kafamdaki muhtemel tahmini doğma zamanını girdim ondan böyle yazıyoSizin imzanız yanlış o zaman. Bende 36+1 im aynıyız :)
Benim 38 de sezeryan olacak canım olamama kadar normal olsun çok istiyorum bakalım :)Evet ben sat girmiştim de geçen gün kafamdaki muhtemel tahmini doğma zamanını girdim ondan böyle yazıyoyoksa zaman geçmiyo ne ypayım böyle böyle en azından biraz motive olabiliyorum inan daha sabah hesapladım tahmini büyük ihtimalle daha enn fazla 18 gün var ama o bile bana yine çok zaman bana aylaaaaardır günler geçmiyorr
Ben de aynı durumdayım özellikle sabah uykudan uyandığımda … tansiyon normal ama el parmakları davul gibi kapatamıyorum
Keyfimi kaçırıyor bu durumBenim gözle görülür bi şişlik yok ama kapatamıyorum bende ellerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?