2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bakmayan erkek olduğuna hiç inanmıyorum bizler bile bakıyoruz aslında o açık insanlara. Samimiyetine çok teşekkür ederim çok haklısın huzurumuz başka birinin davranışlarına bağlı olmamalı eşimiz bile olsa

Günaydın arkadaşlar. Benim iki gündür harekette azalma var ya karnımı açıp baktığım zaman kıpırdanma görüyorum ama hareket hissetmiyorum büyüdüğü için olabilir mi ? Endiselenmeli miyim? 36. Haftaya başladık bugün

Günaydınlar herkese haftasonu annem geldi, ufaktan temizliğe başladık, kıyafetleri yıkadık ütüledik ama valize koymadık daha nolcak benim bu rahatlığım bilmem. Umarım herkes iyidir, genel olarak okumaya çalıştım yazılanları ama kaçırdıklarım olabilir. Miniklerimiz annelerini üzmeden zamanını beklesinler inşallah

Sizin imzanız yanlış o zaman. Bende 36+1 im aynıyız :)
Evet ben sat girmiştim de geçen gün kafamdaki muhtemel tahmini doğma zamanını girdim ondan böyle yazıyo yoksa zaman geçmiyo ne ypayım böyle böyle en azından biraz motive olabiliyorum inan daha sabah hesapladım tahmini büyük ihtimalle daha enn fazla 18 gün var ama o bile bana yine çok zaman bana aylaaaaardır günler geçmiyorr

Benim 38 de sezeryan olacak canım olamama kadar normal olsun çok istiyorum bakalım :)

Günaydın kizlar son zamanlarda o kadar kötüyüm ki geceleri asla uyuyamıyorum. 24.haftadan beri serklajliyim çok kötü psikolojideydim. 30.haftaya kadar sürekli yattım.30.haftadan sonra yavaş yavaş yürüyüşlere başladım. Alışverişlerimizi temizliklerimizi yaptık. Ama son iki haftadır geceleri uyuyamıyorum yine depresyona girmekten korkuyorum. Melisa ve papatya çayı içiyorum gün içinde yürüyüşe çıkıyorum evde oyalaniyorum sürekli hareket halindeyim ama gece olunca uyku yok strese giriyorum sabahları tansiyonum çıkıyor. Siz bu durumu yaşadınız mı neler yapıyorsunuz uyumak için progesteron kullanıyorum acaba onun etkisi var midir uykusuzlukta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…