2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende var da oğlumun odasında çalışıyor yaz kış.yoksa o da uykusuz kalıyor burnu tıkanıyor.kendi odama da alıcam bi tane bebeğe de lazım

Günaydın kızlar, benim de göbüşüm ağrıyor geceleri ya özellikle sağa sola dönerken ve birden kalkınca

Kuzum benimde ağrı var göbeğimde sanki bi yere çok sert çarpmışım gibi karnım çok gerildiği için mi nedir bilmiyorum hiç seninde böyle bi şey mi
Bende kızlara yazayım diyordum siz benden önce yazmışsınız. Aynı durumdayım kızlar. Karnım çok sert ve ağrıyor sağa sola dönmek ağrısız uyumak hayal.. bazen oturarak uyumaya çalışıyorum yalnız değilmişim demek ki bu haftalarda böyle geçecek. Bebişlerimiz iyi olsun da katlanırız analık böyle bişey

Uykular haram oldu hepimize yaa koltukta yatiyorum gece kac kez uyanıyorum sayamiyorum ben uyaniyorum bebekte hemen basliyo tekmelere yat uyu cocuk.isin varda mi uyanıyosun diyorum ona gece gece evde.konusuyorum kendimce deli gibikalkmak yatmak oturmak hepsi izdirap artik sagdan sola dönerken törenle dönüyorum resmen

5 yastıkla yatıyorum 3 kafamda bir sırtımda bir karnımın altında. Sırtımla karnımın altındaki minik minder. Yine olmuyor yine olmuyor

Ya nedense Elik bir türlü gitmiyor.Sanki onu haxirlayinca hemen doguracakmis gibi hissediyorum korkumu stresin neyse artık
Ben de evin içinde artık doğurayım diye geziyorum. Artık çok zorluyor. Alt tarafım aşırı ağrıyor, sağa sola dönemiyorum, otursam kalkamıyorum, kalksam oturamıyorum vay dokunmayın bana Çok fenayımmm

Kızlar sabah ağzıma iki tane pişi attım yemez olaydım. Hemen sonrasında kahvaltı yapamadım azıcık uzandım. Acayip bir boğaz yanması ile uyandım bu ara sık sık oluyor hamilelik reflüsü sanırım. Yani tam boğazım da değil sanki biraz daha aşağısı. Dayanamadım çıkardım ama hala yanmaya devam ediyor. Normalde de gastrit vardı zaten. Evde gaviscon var sizce içsem mi? Pazar günü olduğu için doktoruma da yazmaya çekiniyorum

Ben öyle bir durumda hemen dikiyorum gavisconu

Soguk süt iç çok işe yarıyor ve yemekten sonra yatacaksan mutlaka 2 3 yastık üst üste yat yoksa çok fena oluyor o mide yanmasi

Benim için de uykular sıkıntılı bu ara.. Sanırım WC de uyusam daha verimli bir uyku olurdu. Gece yatınca burnum tıkanıyor ağzımdan nefes aldığım için çok su içiyorum. Çok su sık sık WC ye gitmeme neden oluyor. Aldığım nefes yetmiyor, uyuduğum uyku yetmiyor, midem şu an gece gündüz yanıyor. Olay midemi de geçti boğazıma kadar yanıyorum.. isyanlardayım bu aralar.

Bende öyleyim bu aralar nefes konusunda ozellikle yatak odamız kücük bizim onunda etkisi var havalar soğudu cam acmıyoruz hava akısı olmuyor, bebekte yanımızda olacak o yüzden buhar makinesi aldık, bakalım işe yarayacak mı şimdi ve sonrasında

Gece içilen su beni de rahatsız ediyor çok , buhar makinesine bir şans ver derim canım

Muhtemelen havanın daha kaliteli olmasını sağlayacaktır. Dediğin gibi bebek de olunca daha da zor olur. Umarım bir an önce güzel ve sağlıklı bir ortam olur odanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…