2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar mide yanması çok fena artarak devam ediyor bende. Artık şurup da fayda etmiyor. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz?
Benim hafta başında resmen geçmişti mide ağrım ama hastalanıp zencefilli bal yemeye başlayınca yine başladı. Az önce bu ağrı nedeniyle uyanıp süt içtim. Bir de ilaç kullanıyorum. Çok iyi geliyor bana

Gunaydinlarr herkese. Biz hastanedenuyandik kahvaltimizi yapiyoruz. Gece sanci felan tutmadi bence bugun eve gonderirler . Her gun NST icin geliriz ama en azindan evde oluruz ve dogum 37. Haftaya kadar baslamazsa kendi kendine dogumu baslatacaklar yani bebisime iki hafta icinde kavusacam

Günaydın kızlar.bende 1 gibi uykuya dalabildim 5 gibi uyandım.4 saat uyuyabildiğim için çok mutluyum şu halime bakın önceki gece 5 kere uyanmış uyuyamamıştım.yatınca burnum tıkanıyor uyuyamıyorum.zaten dönmek falan hepten işkence.uyuduysam da kalça ağrısıyla uyanıyorum.Bebek doğunca yine uykusuz kalacağız sanırım 3-4 senelik uykusuz hayatımız bu aralar başladı hepimize hayırlı olsun

Aynı böyleyim. Beebeğin buhar makinesini kullanmaya başladık 1 aydır. O işe yarıyor tıkanıklık için. Varsa ya da almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Sabah 6 gibi koltuğa geçtim en tatlı 3 saatlik uykuyu orada aldım. Sert zeminlerde daha iyi uyunuyor.

Günaydın herkesin be
Aynı beeeennnnnnnn. Benim bebek sağda toplu, sola dönüp uyuyun diyorlar ama. Sola dönünce alt tarafa baskı yapıyor ve geriliyor göbeğim eziyet oluyor
Sağa dönsem oraya düşüyor sola dönsem oraya karnım çok uzun çünkü

Ben de buhar makinası çalıştırıyorum cünkü burnum özellikle akşam tatlı vs yersem tıkanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…