- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.601
Benim hafta başında resmen geçmişti mide ağrım ama hastalanıp zencefilli bal yemeye başlayınca yine başladı. Az önce bu ağrı nedeniyle uyanıp süt içtim. Bir de ilaç kullanıyorum. Çok iyi geliyor banaKızlar mide yanması çok fena artarak devam ediyor bende. Artık şurup da fayda etmiyor. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz?
Günaydın canimGünaydın kızlar
Benimde alt taraf dayak yemiş gibi ağrıyorGünaydın kızlar, benim de göbüşüm ağrıyor geceleri ya özellikle sağa sola dönerken be birden kalkınca
Ay demek olağan bir şey, stres yapmayayımBenimde alt taraf dayak yemiş gibi ağrıyor
Bebis agirlastigi icin benceGünaydın kızlar, benim de göbüşüm ağrıyor geceleri ya özellikle sağa sola dönerken ve birden kalkınca
Aynen benimde oyle haftalardirBenimde alt taraf dayak yemiş gibi ağrıyor
Göbeğim sağa sola düştüğü için çocuk da devriliyor içerde hiç verimli uykum yok 3 gündür.Ay demek olağan bir şey, stres yapmayayımsağ salim bir doğuraydık
Aynı böyleyim. Beebeğin buhar makinesini kullanmaya başladık 1 aydır. O işe yarıyor tıkanıklık için. Varsa ya da almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Sabah 6 gibi koltuğa geçtim en tatlı 3 saatlik uykuyu orada aldım. Sert zeminlerde daha iyi uyunuyor.Günaydın kızlar.bende 1 gibi uykuya dalabildim 5 gibi uyandım.4 saat uyuyabildiğim için çok mutluyum şu halime bakınönceki gece 5 kere uyanmış uyuyamamıştım.yatınca burnum tıkanıyor uyuyamıyorum.zaten dönmek falan hepten işkence.uyuduysam da kalça ağrısıyla uyanıyorum.Bebek doğunca yine uykusuz kalacağız sanırım 3-4 senelik uykusuz hayatımız bu aralar başladı hepimize hayırlı olsun
Kuzum benimde ağrı var göbeğimde sanki bi yere çok sert çarpmışım gibi karnım çok gerildiği için mi nedir bilmiyorum hiç seninde böyle bi şey miGünaydın kızlar, benim de göbüşüm ağrıyor geceleri ya özellikle sağa sola dönerken ve birden kalkınca
Aynı beeeennnnnnnn. Benim bebek sağda toplu, sola dönüp uyuyun diyorlar ama. Sola dönünce alt tarafa baskı yapıyor ve geriliyor göbeğim eziyet oluyorGöbeğim sağa sola düştüğü için çocuk da devriliyor içerde hiç verimli uykum yok 3 gündür.
Aynen hem gerilmiş gibi böyle her yerine dikenler batıyor gibiKuzum benimde ağrı var göbeğimde sanki bi yere çok sert çarpmışım gibi karnım çok gerildiği için mi nedir bilmiyorum hiç seninde böyle bi şey mi
Sağa dönsem oraya düşüyor sola dönsem orayaAynı beeeennnnnnnn. Benim bebek sağda toplu, sola dönüp uyuyun diyorlar ama. Sola dönünce alt tarafa baskı yapıyor ve geriliyor göbeğim eziyet oluyor
Ben de buhar makinası çalıştırıyorum cünkü burnum özellikle akşam tatlı vs yersem tıkanıyorAynı böyleyim. Beebeğin buhar makinesini kullanmaya başladık 1 aydır. O işe yarıyor tıkanıklık için. Varsa ya da almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Sabah 6 gibi koltuğa geçtim en tatlı 3 saatlik uykuyu orada aldım. Sert zeminlerde daha iyi uyunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?