- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.581
Canım ben 32 de kontrole gittim şimdi 37 gideceğim o zaman nst ye alacağını söyledi doktorum. Bence herşey normal olduğu için erkenden nst yapmıyorlar endişelenmeBen doktorumu da çok seviyorum ama farklı bir doktora daha görüneceğim sanırımEn azından normali neymiş kafamda kuracağıma öğreneyim bir.
Daha kargoda herşeyBen de hazırlanmaya başladım ama daha tam hazır değilim.. emzirme malzemeleri daha kutularından çıkmadı. Kendime alacaklarımda da eksikler var. Bebeğin bir makine daha yıkanıp ütülenecek çamaşırı var. Dolap içi düzenleyicileri daha bugün tamamladık ki diğer yıkanan ütülenenler içine yerleşsinama görünen o ki bir anda gelmeye karar veriyor bu yaramazlar hazırlandığımız kadarıyla gidiyoruz doğurup geliyoruz
Aay maşallah hem sana hem bebişineKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
28 de girdim ama ağrım vardı belimde. Onun dışında benim doktorum da 37 de girersin dedi.Ya ben de sizlerin yorumlarını görünce o konuda biraz şaşırdım. Henüz ilk nst ye bile almadı doktor. Burda 33. Haftada bile başlayan arkadaşlar var sanırım. Dün kendim sordum hatta. Ben gerek olmadıkça 37 den önce almıyorum nst ye dedi. Muayenede kanala girdiğini görürsem ya da doğumu erken başlatacak bir durum var gibi ise o zaman kasılmalar ne durumda diye nst istiyorum dedi.Sadece hangi durumlarda ivedi olarak hastaneye gitmem gerektiğini anlattı. Bunun haricinde onun söylediği zamanlarda kontrole gidiyorum. İnşallah doğru bir şey yapıyordur doktor
İki makine yıkandı ütülendi az önce yerleşti canım. Artık ben de bir şeyler yapıyorum yaşasın modunda geziyorum evdeSen yıkanacakları yıka en azından canım yerleştirmeyi sonraya bıraksanda olur. Benim paşanın dolabını daha bugün sipariş ettik. Gelince her türlü yerleşir dedim yıkadım her şeyi çanta yaptım. O bile eksik bence sizler bir şey paylaştıkça eksiklerim çıkıyor hala.
Şimdiye kadar alıp alıp eve atıyorduk. Bu hafta bir çok şey yaptık. Odasının eşyalarını kurduk ufak tefek eksikler kaldı. Ama bugün doğsa yatacak yeri giyecek kıyafeti var en azındanFirsatin varken bitir islerini bari sen hazirliksiz yakalanma
Bizimkinin odasi bile hazir degil 1haftadir evde tadilat vardi annemlerde kaliyorduk daha ev toz pislik icinde esyalar hepsi bi yerde yanii benim isim daha cok
carsamba kadin cagirip temizletip esyalari yerlerine koyduracaktim ardindan odasi kurulacakti ama bir hafta dayanmaz bence gelir bugun yarin
Ya ufak tefek eksikler hep oluyor bence ama artık onları yaşadıkça tamamlayacağız.. ama ana fikir tamam bence giyecek yiyecek yatacak yıkanacak ortamı var.. içinde eksikler de var onlara bakacağız artık. Mesela ben bez ve ıslak mendil almadım daha.. ama doğurduktan sonra da alabilirim çünkü ilk paketi zaten hastanede verecekler.. öyle eksikler var. Ne bileyim kendime göğüs pedi almadım ama gümüş kapak var emzirirken tüm gün takın diyorlar, acil bir şey olsa alacağımız yer hastaneye yürüme mesafesinde.. ayrıca alana kadar da gümüş kapak kullanırsın. Yani eksikler var yok değil ama kolay tamamlanacak, dolaylı eksikler benceDaha kargoda herşey11 kasım indiriminde tamamladım. Dolapta hiçbir şey yıkanmadı inş bu hafta yapacağım. Kargoları bekliyorum. Bezi bile bugün aldım. Çocuğun odasında kurutma makinesi var o kadar uzak olay bana. Ama 1 haftada herşeyi aldım 2 kg geçince. Doktorum da bu saatten sonra doğsa da birşey olmaz dedi diye yaptım ama
İlk kez yaşanan bir şey olduğu için bir bilinmezlik sonuçta gergin olmakta haklısın. Ama bence vakti gelince su akacak yolunu bulacak..Kızlar beni sezeyan korkusu sardı neden böyle oldum bilmem panik atakta var birazcık korkuyorum nabzım falan yükselir diye
Canm tebrik ederim, çok güzel bir doğum olmuş. Sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün kızınKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Bak senin imzanda bugün ne yazıyorAyy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaaev azcik daginik olsun beynim error veriyor duramiyorum
Her gun bugunumde bilee evi supurmem lazim:)) bugun hatta toz aldim tum evin:)) banyo wc hemen hemen 2 gunde bir silerim. bulasik camasir zaten hic bitmeyen bisey her gun yikaniyor 2 kiside olsak suanlik
Bugunlerde yapabilirsem kiyafet dolabimi duzenlemek istiyorummmbebis olunca belki cok vakit ayiramam diye
Cokmu aktifim acaba son haftalarimda diye dusunuyorum suan
Hahah yaa yeni okudummBak senin imzanda bugün ne yazıyor
Çok güzel maşallah ben de yaptırdım hediye olarak da anahtarlık yaptırdımKizlarr bende cikolata ve hediyelik telasina girdimm, onlarda hazir dursun artikbunlari yaptiriyorumm, ismimiz netlesti. Allah nasip ederse Miraç olucak oglusun ismi
Nasil sizcee bu modeller
Eki Görüntüle 3160462 Eki Görüntüle 3160464 Eki Görüntüle 3160465
Seni takip ettiği için tabi ki bi bildiği vardır demek riskli bir durum görmüyor
Ben de perşembe gittim kontrole bir sonraki randevum 25-26 kasım gibi olacak ve günümüz sizinle aynı demekki bir sıkıntı görmemiş doktorunuz ondan geç çağırmış olabilir baş aşağı pozisyonda olabiliyor o baskı durumu benim de her zaman olmasa da bazen o baskı oluyor ve yürüyemiyorum bile
28 de girdim ama ağrım vardı belimde. Onun dışında benim doktorum da 37 de girersin dedi.Cuma kontrolüm var 35+1 olacağım isteyeceğim nst. Çünkü ciddi kasılmam var.
Sağolun kızlar rahatladım gerçekten❤ Son zamanlar artık hepimizde bir endişe. Umarım sağlıkla gelir hepimizin kuzuları daCanım ben 32 de kontrole gittim şimdi 37 gideceğim o zaman nst ye alacağını söyledi doktorum. Bence herşey normal olduğu için erkenden nst yapmıyorlar endişelenme
Iyi bari en azindan yatacak yeri var o da biseydirŞimdiye kadar alıp alıp eve atıyorduk. Bu hafta bir çok şey yaptık. Odasının eşyalarını kurduk ufak tefek eksikler kaldı. Ama bugün doğsa yatacak yeri giyecek kıyafeti var en azından
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Kızlar şu ürünü almıştım indirimde görünce lazım olur mu diye, şuan iyi ki almışım diyorum. Ana kucağına monte ediyorsun bebek dışarı çıkarken tulum gibi, giydir çıkar derdin olmuyor. Baya kalın, sıcak tutacak bir şey. Bence kış bebeleri için acayip kullanışlı bir ürün. Arabaya binince fermuar açıp önünü açıyorsun, üstünü çıkar arabada terler vs derdi yok. büyük kolaylık. Aklınızda bulunsun
Eki Görüntüle 3160176 Eki Görüntüle 3160177
Ben doktorumu da çok seviyorum ama farklı bir doktora daha görüneceğim sanırımEn azından normali neymiş kafamda kuracağıma öğreneyim bir.
Beybi Doğumdan önce enerji gelirmiş anneye, doğumda kullansın diye lazım olurAyy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaaev azcik daginik olsun beynim error veriyor duramiyorum
Her gun bugunumde bilee evi supurmem lazim:)) bugun hatta toz aldim tum evin:)) banyo wc hemen hemen 2 gunde bir silerim. bulasik camasir zaten hic bitmeyen bisey her gun yikaniyor 2 kiside olsak suanlik
Bugunlerde yapabilirsem kiyafet dolabimi duzenlemek istiyorummmbebis olunca belki cok vakit ayiramam diye
Cokmu aktifim acaba son haftalarimda diye dusunuyorum suan
Daha ortada hiçbir şey yok ama bazen sürekli kafamda dönüp duruyor. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canımKızlar beni sezeyan korkusu sardı neden böyle oldum bilmem panik atakta var birazcık korkuyorum nabzım falan yükselir diye
Atlas olana ba yıl dımKizlarr bende cikolata ve hediyelik telasina girdimm, onlarda hazir dursun artikbunlari yaptiriyorumm, ismimiz netlesti. Allah nasip ederse Miraç olucak oglusun ismi
Nasil sizcee bu modeller
Eki Görüntüle 3160462 Eki Görüntüle 3160464 Eki Görüntüle 3160465
Bende henüz olmadı arkadaşımda oluyordu soğuk süt içerdim dedi. Dene istersen canımKızlar mide yanması çok fena artarak devam ediyor bende. Artık şurup da fayda etmiyor. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz?
Benim de aynıydı. Sabah aç karnına içebileceğim bir mide koruyucu verdi doktorum. Şükür şu an çok rahatım. İsterseniz bir doktorunuza sorun sizdeKızlar mide yanması çok fena artarak devam ediyor bende. Artık şurup da fayda etmiyor. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?