2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben doktorumu da çok seviyorum ama farklı bir doktora daha görüneceğim sanırım En azından normali neymiş kafamda kuracağıma öğreneyim bir.
Canım ben 32 de kontrole gittim şimdi 37 gideceğim o zaman nst ye alacağını söyledi doktorum. Bence herşey normal olduğu için erkenden nst yapmıyorlar endişelenme

Daha kargoda herşey 11 kasım indiriminde tamamladım. Dolapta hiçbir şey yıkanmadı inş bu hafta yapacağım. Kargoları bekliyorum. Bezi bile bugün aldım. Çocuğun odasında kurutma makinesi var o kadar uzak olay bana. Ama 1 haftada herşeyi aldım 2 kg geçince. Doktorum da bu saatten sonra doğsa da birşey olmaz dedi diye yaptım ama

Aay maşallah hem sana hem bebişine gözün aydın olsun analı babalı büyüsün bahtı güzel olsun inş darısı hepimizin başına

28 de girdim ama ağrım vardı belimde. Onun dışında benim doktorum da 37 de girersin dedi. Cuma kontrolüm var 35+1 olacağım isteyeceğim nst. Çünkü ciddi kasılmam var.

İki makine yıkandı ütülendi az önce yerleşti canım. Artık ben de bir şeyler yapıyorum yaşasın modunda geziyorum evde öylece oturuyordum şimdiye kadar.. ama gerçekten hazırlanmak lazım.. bir kaç alacağım var ama eskiye göre daha iyi durumdayım artık.

Şimdiye kadar alıp alıp eve atıyorduk. Bu hafta bir çok şey yaptık. Odasının eşyalarını kurduk ufak tefek eksikler kaldı. Ama bugün doğsa yatacak yeri giyecek kıyafeti var en azından

Ya ufak tefek eksikler hep oluyor bence ama artık onları yaşadıkça tamamlayacağız.. ama ana fikir tamam bence giyecek yiyecek yatacak yıkanacak ortamı var.. içinde eksikler de var onlara bakacağız artık. Mesela ben bez ve ıslak mendil almadım daha.. ama doğurduktan sonra da alabilirim çünkü ilk paketi zaten hastanede verecekler.. öyle eksikler var. Ne bileyim kendime göğüs pedi almadım ama gümüş kapak var emzirirken tüm gün takın diyorlar, acil bir şey olsa alacağımız yer hastaneye yürüme mesafesinde.. ayrıca alana kadar da gümüş kapak kullanırsın. Yani eksikler var yok değil ama kolay tamamlanacak, dolaylı eksikler bence

Canm tebrik ederim, çok güzel bir doğum olmuş. Sağlıkla doğmuş, sağlıkla büyüsün kızın

Bak senin imzanda bugün ne yazıyor

Seni takip ettiği için tabi ki bi bildiği vardır demek riskli bir durum görmüyor

28 de girdim ama ağrım vardı belimde. Onun dışında benim doktorum da 37 de girersin dedi. Cuma kontrolüm var 35+1 olacağım isteyeceğim nst. Çünkü ciddi kasılmam var.

Canım ben 32 de kontrole gittim şimdi 37 gideceğim o zaman nst ye alacağını söyledi doktorum. Bence herşey normal olduğu için erkenden nst yapmıyorlar endişelenme
Sağolun kızlar rahatladım gerçekten❤ Son zamanlar artık hepimizde bir endişe. Umarım sağlıkla gelir hepimizin kuzuları da

Çok geçmiş olsun, kolaylıkla kavuşmuşsunuz kızınıza. Darısı biz bekleyenlerin başına

Ben de gecen hafta böyle bir tulum aldım, kesinlikle çok kullanışlı görünüyor. İlk pusette kullanırım sonra arabada. Baya sıcak tutar.

Ben doktorumu da çok seviyorum ama farklı bir doktora daha görüneceğim sanırım En azından normali neymiş kafamda kuracağıma öğreneyim bir.

Bugun kontrolümüz vardı bizim oğlan 3170gr olmuş. Zaten tekmeleri sarsıyor baya can yakıyor artık. Haftaya iş yerinde son haftam olacak. Bize de hep haftasından ileri denildi. Bir sonraki randevu da 24 Kasım. Aslında bakıyorum kimsenin doğumu beklenen tarihte gerçekleşmiyor. Bu da baya saçma geliyor bana. Anneme 37 sene önce sadece 1 kez ultrason yapılmış. Doktor, kızın olacak ya 7 ya 8 Aralık'ta doğar demiş. 8'inde doğmuşum. Şimdi detaylılar, defalarca kontroller, NSTler bilmem neler. Daha Aralık gelmeden herkes doğuracak gibi

Kızlar mide yanması çok fena artarak devam ediyor bende. Artık şurup da fayda etmiyor. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz?

Beybi Doğumdan önce enerji gelirmiş anneye, doğumda kullansın diye lazım olur
Kızlar beni sezeyan korkusu sardı neden böyle oldum bilmem panik atakta var birazcık korkuyorum nabzım falan yükselir diye
Daha ortada hiçbir şey yok ama bazen sürekli kafamda dönüp duruyor. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Atlas olana ba yıl dım
Kızlar mide yanması çok fena artarak devam ediyor bende. Artık şurup da fayda etmiyor. Benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz?
Bende henüz olmadı arkadaşımda oluyordu soğuk süt içerdim dedi. Dene istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…