- 9 Nisan 2019
- 423
- 344
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.021
Bize eğer sorun olursa telefonla haber verirler demişlerdi.Büz de iki kez verdik hastanede. Sağlık ocağı bugün 3. İçin aradı. Normal bir prosedür mü anormal bir durum mu var anlamadım
İste bebek doğunca saniyodumki kucağımızda olacak her şey çözülecek şimdi sorun daha çok arttı sankiBizde sarılık için 2 günde bir geldik
Evet yaa ben de hatta grip oldum ben doğumdan önce dedim ki yavrum bi doğsa 2 gün sonra 36 haftalık doğum yaptımİste bebek doğunca saniyodumki kucağımızda olacak her şey çözülecek şimdi sorun daha çok arttı sanki
Şu günler geçsin grup nazara geldi galiba ya hepimizin farklı farklı sorunları var güzel günlere gidelimEvet yaa ben de hatta grip oldum ben doğumdan önce dedim ki yavrum bi doğsa 2 gün sonra 36 haftalık doğum yaptım3 gün küvezde kaldı 2 gün eve çıktık sonra tekrar 3 gün kaldı sonra 2 günde bi geldik 12sinde de küveze girdi akşam verdiler
Amiinnn inşallahŞu günler geçsin grup nazara geldi galiba ya hepimizin farklı farklı sorunları var güzel günlere gidelim
Kahverengi kısmını parmak uclarınla geriyo dogru cek o yumusatıyor bıraz .ellede onden azıcık sagım yaparsan gerginlik gecerMemeler sertlesti emmedikce iyice itti kendini yaa
Bana da öyle geliyordu canım ama benim bebeğim önsütü alıp sondaki yağlı sütü almıyormuş onu fark ettik. Bende artık önce emziriyorum sonra sağıp çıkan sütü veriyorum dünden beri muhtemelen doyuyor çünkü aranmıyor sütü içtikten sonra ve uykuya dalması da kolaylaştı. Mamayı sadece gece yatarken 30 cc veriyorum tam o saatlerde sütüm daha az oluyor uykuya geçmesi daha kolay oluyor mama yiyince bende gece biraz dinlenmiş oluyorumAynen öyle
Ah ahhh nerede bunun kerameti
Ben de 2.5 3 saatte bir 90ml veriyorum
Ben mama vermeden doyduğunu hissetmiyorum ya sanki boşa emiyor gibi geliyo
Benim kız memeyi tam boşaltamıyor ondan sağıyorum canım emzirdikten sonra bir de sütümü arttırmak için yapıyorumKızlar ben anlamadım bebek emiyosa niye sağım yapıyosunuz . Bebeğin emmesi sağımdan daha çok tetikliyomuş süt gelmesini ben o yüzden hep emziriyorum gece uyuyacaksam sağıyorum sadece ben mi yanlış yapıyorum ki
Kızlar daha önce sigara içip canı sigara çeken var mıhamilelikte zar zor bıraktım hep doğumdan sonra içerim gibi düşünmüştüm tabi öyle olmadı bazen inanılmaz bir sigara krizi geliyor şu an olduğu gibi sizde de oluyor mu hiç yoksa yalnız mıyım
Ben önce düşükte başlayıp sonra yükseltiyorum vakumlu canım. Bir de dik duruyorum sağarken ama arada eğiliyorum alttaki kanalları da sağsın diye ama sürekli eğik durma o da yanlışBen de makineyi yanlış kullanıyorum herhalde diyordum başta ama öyle çok da karmaşık bir şey de değil ki.. istesen de yanlış kullanamazsın. Sağarken biraz öne eğil demişti kardeşim yerdeki halıyı mı öpeyim ne yapayım artması için
Sagdim canim dusa girdim sicak suyla ovdum yumusasin diye rahatladim birazKahverengi kısmını parmak uclarınla geriyo dogru cek o yumusatıyor bıraz .ellede onden azıcık sagım yaparsan gerginlik gecer
Senin minnoşun adı da mı gökçeAa evet selfie yapmıştıksizin bebeği paylaştı mı adı ne bebeğinizin
Geçen çok ağladım ağladıktan sonra sigara içemeye de bayılırım dedim şimdi sigara olacaktı içecektim diyeHamilelikte ne yalan söyleyeyim bir iki içtim ama emzirirken benim canım cekmediama çok sinirlendiğimde ben de arıyorum vallahi yalnız değilsin
Ben de düşük başlayıp yükseğe geçiyorum canım. Hatta azalınca akış masaj moduna alıp sonra tekrar sağım yapıyorum. Dediğin gibi dik duruyorum öne eğiliyorum. Süt gelmeyince şekilden şekile giriyorum.Ben önce düşükte başlayıp sonra yükseltiyorum vakumlu canım. Bir de dik duruyorum sağarken ama arada eğiliyorum alttaki kanalları da sağsın diye ama sürekli eğik durma o da yanlış
Şuan aynı durumdayız gün içinde doğru düzgün uyumadı şimdide ayakta ağlıyor bağırıyor sürekli emmek istiyor artık dolaptan süt çıkardım onu vereceğim bakalımBugün nöbet sırası bizde galiba gündüz de az uyudu on dk uyuyup uyandı hep akşamdan beri de tek isteği emmek kusmak tekrar emmek uyumaya niyeti yok
Az önce yine sağdım inanır mısın 5ml bile yokBana da öyle geliyordu canım ama benim bebeğim önsütü alıp sondaki yağlı sütü almıyormuş onu fark ettik. Bende artık önce emziriyorum sonra sağıp çıkan sütü veriyorum dünden beri muhtemelen doyuyor çünkü aranmıyor sütü içtikten sonra ve uykuya dalması da kolaylaştı. Mamayı sadece gece yatarken 30 cc veriyorum tam o saatlerde sütüm daha az oluyor uykuya geçmesi daha kolay oluyor mama yiyince bende gece biraz dinlenmiş oluyorum
Sorma yaa bugün hepsi anlaştı galibaBugün nöbet sırası bizde galiba gündüz de az uyudu on dk uyuyup uyandı hep akşamdan beri de tek isteği emmek kusmak tekrar emmek uyumaya niyeti yok
Minnacik mideleri nasıl aliyo o kadar şaşıyorumŞuan aynı durumdayız gün içinde doğru düzgün uyumadı şimdide ayakta ağlıyor bağırıyor sürekli emmek istiyor artık dolaptan süt çıkardım onu vereceğim bakalım
Evet canım seninde miSenin minnoşun adı da mı gökçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?