- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.821
Resmen ulaşmak istediğimiz seviyesinpozitif enerjin sakinliğin buradan bile aşırı belli
Yok artık daha neler
Aradigim ama bende olmayan sakinlik
Kız 12 saat ne olucak. 1 haftaya kadar normalAy bu bebişin kaka takibi depresyona sokuyo beni12 saattir yapmadı
Ay bilmiyorum ki takıntılı bi birey oldumKız 12 saat ne olucak. 1 haftaya kadar normal
Sana sakin ol diyeceğim ama önce kendim olmam lazımAy bilmiyorum ki takıntılı bi birey oldumbiri bok görünce bu kadar mutlu olacağımı söylese hayatta inanmazdım
Eve geldiğinde bizimki de baya uyudu akşama kadar sonra hiç uyumadı, gündüz de o kadar uyumadı bugün bittim valla kucağıma alacak hal kalmadıOğluma uyku yaptı tam tersi hafif çıktı ateş artmadı şükür.
Biz de yaptiricaz rota aşısını 3.ay için gün verdi sağlık ocağı ne kadar değişiyor sistemlerHayatim bize rota virus koymuslar ikinci aydan daha once. Bakalim sali gunu konusacagiz doktorla
Benimki yapiyo aradaBebeği ağzı açık uyuyan var mı
Toksoplazma kaç çıkmıştı sizinGünaydın kizlar, ben de 17.haftayi bitirdim. 3. Ve sürpriz gebelik olunca üstüne bir de toxoplazma pozitif çıkınca ,bir de bulantılar derken bu haftalara kadar zor bir surecti.
Şimdi günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum toxo için,doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.
Geçen hafta cinsiyetiniz belli oldu, kız
Sat 5 martti,beni de ekler misiniz listeyeBir_Kucuk_Mars
Merhaba. Hangi reflü yatağını aldınız?Yok ilaç önermiyolarmış bebeklerde biraz dik emzir emzirmeden sonra 10 dk dik tut ve reflü yatağı kullan dedi
Giriyor tabiki canım ben hiç dert etmiyorum yapacak bisey yok ona. Hatta az önce banyo yaptirdim ellerine gelen suyu sapır supur çekmeye başladıkızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
kızlar acil cevaplar mısıjız banyo olurken az da olsa bebeğinizin ağzına su giriyo mu? Biz yıkarken azar azar da olsa ağzına su kaçıyo çok takıntı yaptım bu durumu bi şey olur mu nasıl önlerim bu durumu siz neler yapıyosunuz
Benimki de az emiyor gibi geliyordu ama bezleri çişli ve ağır geliyor elime. Bence artık çeneleri kuvvetlendi daha çabuk emip doyuyorlarAy bu kızın emmesi azaldı çok stres oluyorum 5-10 dk emiyor o da yarım yamalak
Isıyı ayarlayabilirseniz olmaz neden olsunKızlar bebişi duş başlığıyla yıkasak bişi olur mu
Tenine sert gelir mi diye düşündüm. Bazen öyle batırıyor ki üstünü su hazırlamak falan zor oluyor direk duşa sokmak daha kolay olurIsıyı ayarlayabilirseniz olmaz neden olsun
Merhaba ben oğlumu yaklaşık 2 haftadır duşta yıkıyorum bazen ben bazen babası, çok rahat oluyorTenine sert gelir mi diye düşündüm. Bazen öyle batırıyor ki üstünü su hazırlamak falan zor oluyor direk duşa sokmak daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?