- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.841
Beni falan takip ediyor tamamen ama şıkşık tarzı şeyleri sallayınca sesi takip etmiyorKızlar bebişleriniz anahtar falan sallayınca bakıp takip ediyor mu
Çıngıraklı ayıcık var onu takip ediyorKızlar bebişleriniz anahtar falan sallayınca bakıp takip ediyor mu
Benim kiBebeği ağzı açık uyuyan var mı
Çıngıraklı oyuncak var ben onu sallıyorum takip ediyorKızlar bebişleriniz anahtar falan sallayınca bakıp takip ediyor mu
46 günlük henuz etmiyor:/Kızlar bebişleriniz anahtar falan sallayınca bakıp takip ediyor mu
Benimkide babasina cekmişBenim ki
Bazen benimki de ağız dolusu kusuyor üst baş bırakmıyor. canım. Midesi kalktığı zaman. Çok yediğinde de oluyor bazen d vit verdiğimde de midesi kalkıyor öyle kusuyor. Telaş etmeKizlar ya benim kizim hic kusmuyordu şimdi 2 seferdir gaz cikarirken fazlaca kustu fazlasinımı cikardı acaba sanki butun emdigini kustu aç yatirıyor gibi hissediyorum önce sadece agzinin kenarindan peynir kesiği gibi azıcık olurdu hic kaz çikarirken bukadar fazla kusmamisti korktum suan
Ay tamam canım sağol biraz sık emmişti sanırım ondan oldu uyumak istiyor uyuyamayinca meme istiyor ondan oldu herhaldeBazen benimki de ağız dolusu kusuyor üst baş bırakmıyor. canım. Midesi kalktığı zaman. Çok yediğinde de oluyor bazen d vit verdiğimde de midesi kalkıyor öyle kusuyor. Telaş etme
Evet sık emince de oluyor. Refleks olarak emmek istiyor ama aç değiller, emdikçe de midesi bulanıyor artık. Bir kere aynı o şekil emerken ağzını çekti bir kustu bir kustuAy tamam canım sağol biraz sık emmişti sanırım ondan oldu uyumak istiyor uyuyamayinca meme istiyor ondan oldu herhalde
Benimki cokk merakliiKızlar bebişleriniz anahtar falan sallayınca bakıp takip ediyor mu
Anladım canım uyuttum bende şimdi bakalim ne zaman uyanıcak. kızlar bide sizdede tam uykuya yenice daldığında hizlı hızlı nefes alip veriyor, kıkirdiyor gibi yapiyor ,gülüp geri uyanıyor mu?Evet sık emince de oluyor. Refleks olarak emmek istiyor ama aç değiller, emdikçe de midesi bulanıyor artık. Bir kere aynı o şekil emerken ağzını çekti bir kustu bir kustu
Bebegin kaç gunlukHenüz hamileyken bi yerde okumuştum "bebekler rutin sever" diyordu. Uyku saati beslenme saati banyo saati masaj oyun saati vs. O kazındı aklıma. Ve dünden itibaren rutin oluşturmaya karar verdim. İlk adım 2 saatten önce ağlasa da emzirmemek oldu. Uykuyu da geceye çevirmek için gece 12ye kadar oyaladım 1de anca uyudu ama sabah 6ya kadar çok güzel uyudu bakalım bugün de aynı sisteme devam edicem umarım böyle böyle bi düzene gireriz. Bi yerden başlamak lazım
KonulurKonumuzla alakasız ama kızlar bugün misafir vardı hazır kuru pasta getirmişler dondurucuya konulur mu sizce
Benimki deBebeği ağzı açık uyuyan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?