- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.801
Çok düzelmedi ama eskisinden daha iyi valla bende anlamadım bir anda neden azaldı bebiş de emiyordu aslındaEvet kızımın da kulakları pul pul yüzü de çok kuru. Doktor kontrolümüze de daha var. Kendi nemlrndiricisini sürsem yağ dengesini bozmaktan korkuyorum
Ne oluyor da biri azalıyor çok enteresan. Şükür seninki düzelmiş darısı bana inşallah
Tamam canım teşekkür ederim deneyeceğim
Keyfi değil canım yüzü çok kuru ondan sordum
Almıyorum, evde boza tahin helva falan tüketiyordum. Sağarak arttırmaya çalışacağım artık
Aa anladım bize hep baş parmakla memeyi üstten hafif yukarı kaldırın falan diyorlardı benim kahve kısımda büyük olduğu için öyle yapınca bebiş alamıyor. Bunu da deneyeyim dediğin gibi zor görünüyor aynı anda bir sürü şey yapıcam gibi4 parmağın memenın altında olsun, işaret parmağın tam o kahverengi bölgenın başladıgı yere gelecek. Baş parmağın da üstten kahve bolgenın basladıgı yere gelecek. Sonra öne doğru, sanki süt sağacakmış gibi sıkacaksın. O ara memeyi tutan alt parmaklarınla bebeğın çene kısmını aşağı, aynı anda baş parmağınla da üst dudağını kaldırınca hop ağzına ittireceksinzaten ucuna süt geleceği için bebek hemen emmeye başlayacak. Aslında çok kolay. böyle anlatması, kafada canlandırması zor olsa da. Bir kaç denemeye anlarsın ne anlatmaya çalıştıgımı.
Bu aradaa öne doğru sıkacaksın derken böyle büzüştürerek öne doğru çıkartacaksın yanı memeyı ve çevresini
Melan-kolik5
Oyle oyle dengeliyoruz iste:))))TheDandelion 3. Denemede eşim yedirdi ama bunun nedeni bence benim bir öncekinde az yedirmiş olmamdı. Kızım oradan kalan eksiği tahsilata gitti babasına
Kizz kocasina sarmayan lohusa bizden degildir.. bazen girtlaklayasim geliyoo@_Mayra_
Ben de depresyondayim, en yakinima, kocama sardim.
Mama Similac kullaniyoruz gunde bir bazen iki kaka oluyor
Ben gırtlakladımKizz kocasina sarmayan lohusa bizden degildir.. bazen girtlaklayasim geliyoo
Kimyon masajı nasıl? Ben de kimyon çayı vermeyi düşünüyordum 1,2 kaşıkGazli bebek anneleri, Kimyon masaji da onerdi ebe deneyecegiz, sonuc alirsam yazarim yine
Bizde de var kuzum. Ama 2. Ay aşısı olarak var. Ebe özellikle kreş için önemli dedi rota için.. 2-3-4. aylarda yapılacakmış. Zorunlu değil ama önerilen aşılar arasında. Biz yaptıracağız, göndermeyi düşündüğümüz için. Gerçi başvurduğumuz kreşlerde şimdilik yer yok ama bir gün başlayacak sonuçtaHayatim bize rota virus koymuslar ikinci aydan daha once. Bakalim sali gunu konusacagiz doktorla
Kimyon yagi ile masaj yap karnina dedi canim , kimyon masaji ne ya harbidenKimyon masajı nasıl? Ben de kimyon çayı vermeyi düşünüyordum 1,2 kaşık
Kizz kocasina sarmayan lohusa bizden degildir.. bazen girtlaklayasim geliyoo
Ben kimseye sarmadım. Ya da sardım ama haberim mi yok.. canımı sıkan bir şey olduğunda bir tatlı dille anlatıyorum kişisel gelişim kitaplarından çıkmış gibiBen gırtlakladım
Resmen ulaşmak istediğimiz seviyesinBen kimseye sarmadım. Ya da sardım ama haberim mi yok.. canımı sıkan bir şey olduğunda bir tatlı dille anlatıyorum kişisel gelişim kitaplarından çıkmış gibi
Ben kimseye sarmadım. Ya da sardım ama haberim mi yok.. canımı sıkan bir şey olduğunda bir tatlı dille anlatıyorum kişisel gelişim kitaplarından çıkmış gibi
Aradigim ama bende olmayan sakinlikBen kimseye sarmadım. Ya da sardım ama haberim mi yok.. canımı sıkan bir şey olduğunda bir tatlı dille anlatıyorum kişisel gelişim kitaplarından çıkmış gibi
Simdi kizima bi cay kasigi vereyim dedim, puskurttu hanfendi. Icmeyecekmis. Senin gazan mubarek olsun canimKimyon masajı nasıl? Ben de kimyon çayı vermeyi düşünüyordum 1,2 kaşık
Sab simplex verince yalana yalana yiyo kimyonda da aynı performansı bekliyorumSimdi kizima bi cay kasigi vereyim dedim, puskurttu hanfendi. Icmeyecekmis. Senin gazan mubarek olsun canim
Neredesiniz almanyada miBen yurtdışındayım, birinci ay aşı yoktu 2. Ay 3 aşı ile başlıyordu aşı takvimi. İlk kez aşı olacak kızım. Bakalım nasıl geçecek iki haftamız var.
Ay bizmkide oyle bir sapirti cok komik oluyoo yalanirken o damlayi seviyoda pek ise yaramioSab simplex verince yalana yalana yiyo kimyonda da aynı performansı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?