2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimki de uyumuyo artık sürekli kucak kucak kollar kopuyor. Hep mi böyle bir kerelik mi?
Hemen hemen hergün böyle. Ama gündüzleri uyumuyor benimki. Sizin düzen iyi aslında ama geceniz gündüze karışmış. Uyanık olduğu sürede de hiç durmuyor oyalanmıyor. Biraz daha büyüseler de oyun falan anlasalar

Kızlar 2.ay aşısını yaptırdık sabah 9 da. O saatten beri uyuyor kızım normald3 bu saatlerde asla uyumaz. Ateşi yok, huzursuzluğu yok. Napsam acaba uyumasına izin versem mi kaldirsam mi? Cok agladi kuzum kıyamıyorum da

Aşı olanlara hastalara geçmişler olsun bizim de cuma günü olacak aşı kalırsa bize
İşe dönüşler konuşulmaya başlanmış benim de Mayıs gibi başlamam bekleniyor ama çook yoğun bir programın beni beklediğini bildiğimden işe dönmeyi düşünmüyorum
Oğlumla kızım bebekken de çalışmıyordum küçüğü 5 yaşına girip de anaokuluna başlayınca çalışmaya başlamıştım. Yani her anne dediklerinde yanlarındaydım. Şimdi bu miniğe haksızlık edecekmişim gibi hissediyorum o yüzden de dönesim yok.

Gunduz uykularini kiyamasan bilee kisa tutmaya caliss 1,5 saat filan en fazla ki gece daha iyi uyusun. Uzuluyordum bende uyandirmaya kiyamiyordum
Ama hepsi onlarin iyiligi icin

Nerde yaptirdiniz sunneti?

Haklısın , ağlarken de kızarıp ateşleri çıkıyor biraz , ben ona bağlıyorum. Yoksa giydikleri,odanın sıcaklığı vs hep aynı. Hiç kalın giydirmiyoruz zaten uyanıksa mütemadiyen kucağımızda hanımefendi. Dün de hem huysuz hem de kucagımızdaydı uzun süredir. Hakkını yiyemem ana ordinaryüs kocam farketti ateşının çıktığını. Şimdi elimde termometre sürekli ölçüyorum, yeni hobim ya da fobim

Uyku sorunumuz var bizim bazen gün içinde hiç uyutamıyorum uykusu olduğu halde bazende uyanmıyor
Mesela Bugün 11e kadar uyuduk (emme dışında) uyandı azcık sevdim frlan 12 de emzirdim emerken tekrar uyudu. Bazen çpk uyuduğunda endişe ediyorum normal mi diye.

Asıl ateş fobisi bende var çünkü makattan ölçtürüyorlar. Senin paylaştığın derece vardı ya kulaktan ölçen onu şimdilik kullanma diyorlar. Haftaya aşısı var nasıl durmadan makattan ölçeceğim acaba. Gerçi ateşi olmasa da şurup ver dedi doktoru gece rahat uyuması için bakalım soracağım haftaya yine de ne sıklıkla ölçeceğimi.

Benim kızım da dün sadece yemek yedi uyudu. Yemek harici en fazla bir saat uyanık kalmıştır toplasan. Böyle olunca da insan endişeleniyor neden çok uyuyor diye. Uyusalar bir dert uyumasalar bir dert. Her durumda sıkıntı edecek bir şey buluyoruz.

Keyfi yerinde görünüyordu ama çok uykusu vardı. Bir de uyanıyor yemek için. Çocuk uykudan başka nedenlerle kalkabileceğini unuttu resmen. Aktivite halısına attım kendine gelsin diye orada da uyudu

Önce braunla kulaktan ölçtük, sonra makattan normal termometre ile. Aynı derece çıktı ben artık süphelenmezsem ya da emin olmam gerekmezse makattan ölçmem canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…