- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #38.841
Hemen hemen hergün böyle. Ama gündüzleri uyumuyor benimki. Sizin düzen iyi aslında ama geceniz gündüze karışmış. Uyanık olduğu sürede de hiç durmuyor oyalanmıyor. Biraz daha büyüseler de oyun falan anlasalarBenimki de uyumuyo artık sürekli kucak kucak kollar kopuyor. Hep mi böyle bir kerelik mi?
Uyusun canım uyandırma sakınKızlar 2.ay aşısını yaptırdık sabah 9 da. O saatten beri uyuyor kızım normald3 bu saatlerde asla uyumaz. Ateşi yok, huzursuzluğu yok. Napsam acaba uyumasına izin versem mi kaldirsam mi? Cok agladi kuzum kıyamıyorum da
Bırakayım madem canım saolUyusun canım uyandırma sakın
Gunduz uykularini kiyamasan bilee kisa tutmaya caliss 1,5 saat filan en fazla ki gece daha iyi uyusun. Uzuluyordum bende uyandirmaya kiyamiyordumBugün gündüz ikinci uykusunda 1.5 saat uyumasına izin verdim 9.30da gece uykusuna yatırdım hala uyuyor şükür. Böyle böyle düzen kurmaya çalışacağım. Oyun saatleri düzensiz gece oyalansin diye oyun da oynuyorum mecburen ama onu da gündüze çekeceğim
Benim kızım 1 ay erken doğdu atak haftası doğduğu zamana göre bence. Bazı çocuklar ataklari sıkıntısız atlatıyor olabilir canım ne güzel senin kızın öyleyse
Ben her saat başı ateş ölçtüm canım ertesi gün akşama kadar. Üstünü de örtmedim uyurken ateş çıkmadı zaten sıkıntısız atlattık
Ben öğle arasından erken dönüp 15 dk sagarim öğlen diye düşünüyorum. 1.5 saatlik izni haftalık olarak 1 gün çalışmayarak kullanacağım. Pazartesi-persembe çalışır bebekle de daha çok vakit geçiririm. Gün içinde kullanmak için 1.5 saat fazla degil mi yazık olur bence o şekilde canım
Benimki de uyumuyo artık sürekli kucak kucak kollar kopuyor. Hep mi böyle bir kerelik mi?
Evet canım aynen öyle. Bugün gece hiç uyumadigi için gündüz 5 buçuk saat uyuduğu uyku yetmedi, akşama doğru tekrar uyudu ve 1.5 saat sonra kaldırdım. 9.30da da gece uykusuna yatırdım hala uyuyor. İkinci postayı kısa kesmeseydim bu postada uzun uyumazdi. Yarın da kirpicam hep gündüz uykusundan yapabildiğim kadar. Tek iyi özelliği gündüz iki postada baya uzun uyuyor. 5 saat sonra da 3 saat civarı gibi arka arkaya. Bu uykuyu gece uyusa sorun hiç olmicak. Gece bazen ağlıyor bazen bakınıyor keyfine göre. Sürekli ağlamıyor gaz da azaldı onun etkisiyle
Nerde yaptirdiniz sunneti?Geçmiş olsun.. Ben de 41 gunlukken sünnet yaptırdım. Anne baba yanında yapıyorlar bebeğim nerdeyse hiç farketmedi bile. Ama 1 saatten sonra ağrı başlayınca calpol verdik Bi daha ağlaması olmadı. Dün 2 hafta oldu çok şükür hersey yolunda. Sunnet ne kadar erken olursa o kadar kolay oluyor
Her sabah sağdigin yetmeyebilir. Buzlukta Bi depon olsa çok iyi olur. Bazen aksilikler olabiliyor. Sabah sütun az çıkabilir bebek daha çok içmek isteyebilir isitirken sorun çıkabilir vs. Ben de 3.5 aylık olunca başlayacağım. 2. Haftadan beri sagmaya çalışıyorum.
Haklısın , ağlarken de kızarıp ateşleri çıkıyor biraz , ben ona bağlıyorum. Yoksa giydikleri,odanın sıcaklığı vs hep aynı. Hiç kalın giydirmiyoruz zaten uyanıksa mütemadiyen kucağımızda hanımefendi. Dün de hem huysuz hem de kucagımızdaydı uzun süredir. Hakkını yiyemem ana ordinaryüs kocam farketti ateşının çıktığını. Şimdi elimde termometre sürekli ölçüyorum, yeni hobim ya da fobim37,5 altını ateş kabul etmiyorlar ya, yataktan kalkmıştır, üstü biraz kalın gelmiştir o yüzden sıcak olabilir. Takibe devam et ama ateşi yok bence şu an içini rahat tut. Ben kaka yaparken bile bir tık sıcak olduğunu gözlemliyorum açıkçası. Ama bunlar yükselen ateş değil sanırım
Bize çoktan geldi, o yüzden kucağımızda iyice dalana kadar bekliyoruzKızlar yatağa koyduktan 5.6 dk sonra uyanma guncellemesi size de geldi mi ??
Hiç gitmiyor kiiKızlar yatağa koyduktan 5.6 dk sonra uyanma guncellemesi size de geldi mi ??
Asıl ateş fobisi bende var çünkü makattan ölçtürüyorlar. Senin paylaştığın derece vardı ya kulaktan ölçen onu şimdilik kullanma diyorlar. Haftaya aşısı var nasıl durmadan makattan ölçeceğim acaba. Gerçi ateşi olmasa da şurup ver dedi doktoru gece rahat uyuması için bakalım soracağım haftaya yine de ne sıklıkla ölçeceğimi.Haklısın , ağlarken de kızarıp ateşleri çıkıyor biraz , ben ona bağlıyorum. Yoksa giydikleri,odanın sıcaklığı vs hep aynı. Hiç kalın giydirmiyoruz zaten uyanıksa mütemadiyen kucağımızda hanımefendi. Dün de hem huysuz hem de kucagımızdaydı uzun süredir. Hakkını yiyemem ana ordinaryüs kocam farketti ateşının çıktığını. Şimdi elimde termometre sürekli ölçüyorum, yeni hobim ya da fobim
Benim kızım da dün sadece yemek yedi uyudu. Yemek harici en fazla bir saat uyanık kalmıştır toplasan. Böyle olunca da insan endişeleniyor neden çok uyuyor diye. Uyusalar bir dert uyumasalar bir dert. Her durumda sıkıntı edecek bir şey buluyoruz.Uyku sorunumuz var bizim bazen gün içinde hiç uyutamıyorum uykusu olduğu halde bazende uyanmıyor
Mesela Bugün 11e kadar uyuduk (emme dışında) uyandı azcık sevdim frlan 12 de emzirdim emerken tekrar uyudu. Bazen çpk uyuduğunda endişe ediyorum normal mi diye.
3 gundur yapmamisti canim merak etme ama ben sey fark ettim denk mi geldi bilemem ama ben kefir icinde o gun kızım tuvaletini yapıyor hemde 2 defa24 saattir kaka yapmiyo oğlum kendi kendime tribe girdim yine
Size geç bile gelmişKızlar yatağa koyduktan 5.6 dk sonra uyanma guncellemesi size de geldi mi ??
Benimki24 saattir kaka yapmiyo oğlum kendi kendime tribe girdim yine
Önce braunla kulaktan ölçtük, sonra makattan normal termometre ile. Aynı derece çıktı ben artık süphelenmezsem ya da emin olmam gerekmezse makattan ölçmem canım yaAsıl ateş fobisi bende var yçünkü makattan ölçtürüyorlar. Senin paylaştığın derece vardı ya kulaktan ölçen onu şimdilik kullanma diyorlar. Haftaya aşısı var nasıl durmadan makattan ölçeceğim acaba. Gerçi ateşi olmasa da şurup ver dedi doktoru gece rahat uyuması için bakalım soracağım haftaya yine de ne sıklıkla ölçeceğimi.
Sadece anne sutumu aliyo peki sizinkide ayy uff herseyi takar oldm anksiyete olcaz hepten3 gundur yapmamisti canim merak etme ama ben sey fark ettim denk mi geldi bilemem ama ben kefir icinde o gun kızım tuvaletini yapıyor hemde 2 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?